GOMI,καλημέρα.
Σε τι NW βρίσκεσαι πλέον σήμερα και τί regimen ακολουθείς αυτήν την στιγμή που μιλάμε?
Επλίζω να μην έχεις καταθέσει τα όπλα.
Καλημέρα. Παίζω όπως στις αρχικές φότο του θέματος, 3v με κατά διαστήματα (τελευταία το καλοκαίρι) διάχυτη. Η αλήθεια είναι πως έχω ψιλοβαρεθεί και δεν ασχολούμαι όπως παλιότερα. Ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα για πειραματισμούς και για να δοκιμάσω και άλλα πράγματα που ήθελα, θέλω άλλα τόσα.
Το θέμα είναι πως δεν βρίσκω πλέον τόσο νόημα, γιατί όπως περιγράφεις πολύ σωστά κατ εμέ στο δικό σου θέμα του μηχανικού παράγοντα, έχω καταλήξει προ καιρού πως η όλη περιοχή έχει υποστεί remodeling και το μόνο που κάνω πλέον είναι σχεδόν καθημερινό roller με 0,5mm βάζοντας stemoxydine + folligen. Έχω και ένα adenogen το οποίο δεν θα ξαναπάρω όταν μου τελειώσει γιατί δεν πιστεύω πως κάνει κάτι.
Αυτό που καταφέρνω με τα παραπάνω είναι να δίνω λίγο "τονικότητα" στα ήδη υπάρχοντα αλλά αδύναμα μαλλιά δίνοντας την αίσθηση πιο αυξημένης πυκνότητας, κάτι που αν διατηρούταν μόνιμα δεν θα με χάλαγε σαν εικόνα, αλλά αν τα αφήσω εντελώς στην τύχη τους, η εικόνα είναι απογοητευτική (όπως η πρώτη φοτο που έχω βάλει στην αρχή).
Στην παραπάνω προσέγγιση έχω καταλήξει πως ο μικροτραυματισμός του δέρματος, βοηθάει στο να αυξάνει τις wnt πρωτείνες (υπάρχουν έρευνες γι αυτό βασικά) και βοηθάει λίγο στην ενδυνάμωση.
Τραυματισμός με μεγαλύτερες βελόνες, 1,5-2,00mm μου δούλευε αρκετά καλύτερα σε θέμα πυκνότητας, αλλά μου καταστρέφει τα μελανοκύτταρα (whitening effect) και με προβλημάτισε πολύ το να το συνεχίσω, οπότε δυστυχώς και εδώ στο τέλος "φάγαμε πόρτα"