Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
η αρχικη μ σκεψη ηταν να μπω μετα απο λιγο καιρο για 2η μμ βλ περιπτωση cvial. ομως λιγο οτι ο γιατρος μ ειπε θα δειχνεις εξαιρετικα λιγο οτι δεν εκανε 2ημμ στο καπακι λιγο οτι δεν ειχα κ το ποσο το αφησα αν χρειαζοταν το αφησα, βασικα τον εμπιστευτηκα.
προς το παρων το αποτελεσμα δειχνει (στα ματια μου) εξαιρετικο, για οτι πειραχτηκε ετσι. ο κρατηρας δημιουργηθηκε λογω της αντιθεσης π γινεται με τα αλλα μαλλια, και πριν τη μμ λιγο πολυ τα ιδια μαλλακια ειχα.
στο μελλον ναι θα χρειαστω 2η, σε ποσο καιρο δεν ξερω, αυτο βλεπω. αν με ρωτατε τι θα εκανα σημερα θα σας πω οτι αν ειχα το ποσο θα εμπαινα για 2πλη με Αναστασακη (γιατι κανει κ 2πλη πλεον) κ θα ξεμπερδευα.
Αν το ζηταγες ΔΕN θα στο προτεινα.
θα ειναι κριμα να παμε να καταστρεψουμε native μαλλακια που πλεον ΔΕΝ φαινονται για να ...ξεμπερδευεις.
Απευθυνομαι σε εσενα, μιας και αντιλαμβανεσαι την εννοια της οικονομιας μοσχευματων.
Η σειρα που ακολουθω εγω ειναι:
Μεταμόσχευση στις αδειες περιοχές σε οσο υψηλοτερη πυκνοτητα γινεται. (45+)
Στις αραιες περιοχες μεταμοσχευση ΜΟΝΟ σε σημεια που δεν τραυματιζονται native hairs. (δυσκολο και σπανιο, αν ειδες και σε εσενα στο forelock ουτε 200 δεν χωρεσαν!) Μετα δινουμε αγωγή και περιμενουμ ανα δουμε πως αντιδρα η αραιη περιοχή
Αν δεν αντιδρασει πολυ θετικα, σε δευτερο χρονο, ΤΟΤΕ, την γεμιζουμε (ειναι μια ευκαιρια που ΠΡΕΠΕΙ να δωσουμε στα μαλλακια της περιοχής που πιθανον να έχουν ζωη μεσα τους!)
Αν ο ασθενής παιρνει ΗΔΗ αγωγή (φιναστεριδη) χρονια και ειναι παλι αραιο το forelock, τοτε ΝΑΙ, το γεμιζω με 45+ διοτι δεν εχω κατι να περιμενω. (αυτη ήταν η διαφωνία μου με το @vlafo ας πούμε, μπορει να το επιβεβαιωσει.)
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Ειναι θεμα ιατρικής δεοντολογιας.
οπως ειπε και ο Ιπποκρατης "ωφελέειν ή μη βλάπτειν" , Primum non nocere ή "first, do no harm",
Καταλαβαινω οτι φυσικα ο καθε "ιατρος" εδω μεσα εχει το δικο του πρωτοκολλο, ΟΛΩΝ ειναι καλυτερα από το δικο μου,
ΟΛΟΙ θα εβαζαν περισσοτερα μοσχευματα γιατι ...μπορούν
αλλα μιας ο @Xristos87 εμπιστευτηκε εμενα, δυστυχως τη πατησε και θα πρεπει να ακολουθησει το δικο μου...
Μια υποσημειωση:
Καποιοι γελοιοποιούν το less is more που εχω εξηγησει.
Θεωρουν πως απλα έχω φτιαξει μια θεωρια που να ταιριάζει στις ...περιορισμενες γνωσεις ή δυνατοτητες μου....
Καταλαβαινω το σκεπτικο, ΕΣΕΙΣ ξερετε, εγω εχω πολλα να μαθω....
Απλα να υπεθυμισω οτι το τριχοθυλάκιο ειναι ΟΡΓΑΝΟ.
Μικροσκοπικό οργανο.
Ειναι ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ να καταστρεφεις ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ενα αδυναμο οργανο που δεν του εχεις δωσει την ευκαιρια να "αναστηθει" με μια αγωγή (για οσο καιρο αναστηθει τελοσπαντων, εχω δει πολλα θαυματα!) απλα επειδη στο ζηταει ο ασθενής για να ...ξεμπερδευει ή για να μην σε κραξουν καποιοι ανωνυμοι του πληκτρολογιου.
ΔΕΝ περιμενω να το καταλαβει κανεις περαν από κανα δυο που δεν ειναι θερμοκεφαλοι.
Οι υπολοιποι μπορειτε να κανετε ασκησεις επι χαρτου, να υπολογιζετε ποσα ΕΠΡΕΠΕ να μεταμοσχευσω, και φυσικα να υπονοείτε ποσο γαματοι ειστε εσεις και ασχετος ενας ιατρος στο αντικειμενο του.
Τσαμπα ειναι
Ανωνυμο ειναι
Συνεπειες δεν έχει
Ο μικρο-οχλος προσφερει και μια ...ζεστασια
Ασε που δεν εχετε δωσει και κανα ορκο, οποτε, ολα καλα.
Εγω δυστυχως (ευτυχως δλδ) έχω ευθυνη, εχω ονομα, εχω πτυχιο, ειδικότητα, εξιδικευση, δημοσιέυσεις, αδεια ασκησεως επαγγλεματος και ιατρική παραδοση στην οικογενεια μου.
Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ αναμενομενο να μην ...επικοινωνουμε.