Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν αρχίσει το shedding δεν είναι ήδη έξω οι τρίχες που πέφτουν?δλδ αυτό το σπυράκι μπορεί να δημιουργείται από τη νέα τρίχα που σπρώχνει την παλιά για να πέσει
Φίλε τωρα θυμήθηκα οτι είχα διαβάσει απο εσένα ενα παρόμοιο σχόλιο για το τσιμπίδακι .Όχι η νέα τρίχα αργεί ακόμη. Όταν αρχίσει το shedding η τρίχα πλέον είναι ελεύθερη να πέσει. Κάποιες όμως σκαλώνουν, ιδιαίτερα αν δεν είναι επιμελές το τρίψιμο (σύνηθες φαινόμενο γιατί οι περισσότεροι φοβούνται μήπως και τραυματίσουν τα graft). Αυτές πλέον μετά από ένα διάστημα θεωρούνται ξένο σώμα (όπως ακριβώς όταν μπει στο δέρμα σου μια ακίδα από ξύλο) και δημιουργείται η φλεγμονή. Συμβουλή: όταν αρχίσει το shedding καλό τρίψιμο στο κεφάλι και με ένα τσιμπιδακι τράβηγμα ελαφρύ αυτές που έχουν μείνει για να φύγουν. Αν κάποια δεν βγαίνει εύκολα σημαίνει ότι δεν έχει πέσει και την αφήνουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
είναι πολύ κοντά τα μαλλιά και φαίνεται έτσι Γιώργο. Έτσι και αλλιώς τα αφήνω μακριά λόγω δότριας και στριπ.Δείχνει ρε στρατό να πηγαίνει για καθαρή δουλειά αλλά το θέμα είναι ότι η χερλαίν την έχει κάνει με το χάρακα.... τουλάχιστον στα δικά μου μάτια χτυπάει έντονα ( άσχετα με το αν έχει πολύ ψηλά κροτάφους) .. εν ολίγοις πολύ λεπα η κατάσταση....
Όντως εκεί στρώνει ωραία ..μάλλον βρήκες το κούρεμα σου ...είναι πολύ κοντά τα μαλλιά και φαίνεται έτσι Γιώργο, αν μακρύνουν δεν ειναι τριγωνική, δες εδώ με πιο μακρύ μαλλί.
Προβολή συνημμένου 37554
μεχρι να μακρύνει τόσο θα βαρεθω τη ζωή μου Γιώργο..Όντως εκεί στρώνει ωραία ..μάλλον βρήκες το κούρεμα σου ...
Κάτσε να γίνει η φυτρωση και μπορεί να σ' αρέσει το κοντό ...απλά είναι προϋπόθεση να μαλακώσουν οι κροτάφοι που σημαίνει και άλλη μμ αν είναι δυνατόν ...που είναι αν πας στην λογική την ανακατανομής των τριχοθυλακιων στο κεφάλι σου γενικά και όχι με όρια στην δοτρια κτλ κτλ ...αυτό δλδ που κάνω και θα κάνω εγώ ....μέχρι τέλους που λένε και οι Αγγελόπουλοι! Χαχαχαμεχρι να μακρύνει τόσο θα βαρεθω τη ζωή μου Γιώργο..
Όχι άλλα γενιά .....καλά είσαι .... σκέφτομαι να ακολουθήσω την συμβουλή του cvial να πάρω 200-300 γενιά να καλύψω την τομη αλλά το σκέφτομαι γιατί ως τώρα αυτά που μου πήρε είναι σαν να μην πήρε τίποτα ...μην το χαλάσω αυτό...που να τα βρω? μόνο αν πάρει ολα τα γενια, αλλά και πάλι δεν φτάνουν, δεν μπορώ να γίνω και 18 χρονών.
για ποιο λόγο να θυσιάσεις τα grafts για την τομή? για να κουρεύεσαι κοντό?Όχι άλλα γενιά .....καλά είσαι .... σκέφτομαι να ακολουθήσω την συμβουλή του cvial να πάρω 200-300 γενιά να καλύψω την τομη αλλά το σκέφτομαι γιατί ως τώρα αυτά που μου πήρε είναι σαν να μην πήρε τίποτα ...μην το χαλάσω αυτό...
Φαίνεται έντονα η τομή ειδικά μετά το smp που έκανε σπλας και με χαλάει πολύ ....φυσικά όταν αφήνω μαλλί δεν φαίνεται κάτι αλλά εγώ θέλω να καταφέρω ένα κοντό λουκ και ας μην είμαι τούμπανο...θέλω να ξυπνάω και να κοιμάμαι χωρίς να ασχολούμαι με το κεφάλι μου ...βάζε βγάζει μανε δλδ .....αυτός είναι ο στόχος και ίσως το να καταφέρω αν και πιστεύω είναι εναντίον μου οι πιθανότητες..... Θέλει πολύ ρίσκο αλλά είμαι σε πολύ καλά χέρια και θα γίνει το καλύτερο δυνατόν....για ποιο λόγο να θυσιάσεις τα grafts για την τομή? για να κουρεύεσαι κοντό?
βάλτα αλλού να γίνεις και άλλο τούμπανο..