Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οχι ακομα...αλλα οψομεν...cool11 είπε:fousekisss είπε:Οταν το ξεκινησα εβαζα και μινο παραλληλα μια φορα τη μερα.Το σταματησα λογω τριχοπτωσης που δημιουργουσε η οποια ισωσ και να οφειλοταν στο συνδυασμο ζινκ μινο.Επισης ειχα και βαρυ κεφαλι......Εγω παντως θα του ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρια μιας και εχω κοψει τη μινο.
To ξεκινησες παλι?
Τι βλεπεις;
cool11 είπε:Γιατι? Αν αφηνεις καποιες ωρες αποσταση, πχ. πρωι μινοξ, απογευμα ζινκ, δεν ειναι ok?
Η χρηση του ενος, απαγορευει / συγχεεται με την χρηση του αλλου;
weznem είπε:cool11 είπε:Γιατι? Αν αφηνεις καποιες ωρες αποσταση, πχ. πρωι μινοξ, απογευμα ζινκ, δεν ειναι ok?
Η χρηση του ενος, απαγορευει / συγχεεται με την χρηση του αλλου;
απο οσο γνωριζω αν εχεις τετοια διαφορα ωρων εισαι οκ να βαλεις..δεν αλληλεπιδρά..
cool11 είπε:Βλεπω το σωληναριο του zinc στο μπανιο μου, και λεω, να βαλω, να μην βαλω...
35007 είπε:kapa ξερεις καμμια κρεμα ψευδαργυρου που δεν λαδωνει πολύ και μπορει να χρησιμοποιηθεί στο μαλλι?
Επειδή είναι πολλες οι σελιδες του θεματος θα παρει χρονο να το διαβασει κανεις (σε περιπτωση που εχεις αναφερθεί ηδη).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
35007 είπε:kapa τι θα ελεγες μετα τη χρηση ρολερ χαμηλου μηκους πχ 0.25 ή 0.5 να γινοταν εφαρμογή στους κροτάφους zinco cream με dactodor (ή elocon) ταυτόχρονα?
Δεν βαζω τη μινοξ μεσα γιατι σ'εμενα ψωφησε. Μηπως ομως πιστευεις ότι αυτά τα δυο θα μπορουσαν την αναστησουν? Να την συμπεριλάβουμε δλδ?