Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν θα το ξαναφέρει το bioshop?
το καλυτερο ολων με διαφορα ειναι αυτο του Dr Chen που δεν το βρισκω με τιποτε!
https://www.bioshop.gr/ampoules-kokkinou-ginseng.html
τελικα αυτη η σκονη ειναι παρα πολυ καλη. Ελαφροτατη για το στομαχι! Πιστευω μεχρι στιγμης η καλυτερη απο ολα αυτα που αγορασα! Και η γευση υπογλυκη παρολο που ειναι ανοθευτη 100%Red Korean Ginseng Extract - 10:1 - Pure Red Panax - Strength & Quality
πηρα κι αυτο και θα σας πω τι ψαρια πιανει.
Παντως σιγουρα ολα τα παραπανω θα τα πιω όλα, δε θα πανε χαμενα! Αγωνας να φυγουν τα ασπρα να γλιτωσω απο τη βαφη που αραιωνει τα μαλλια
εξαιρετικες τελικα αυτες οι αμπουλες και καλυτερες απο του Dr Chen που ελεγα οτι δεν εβρισκα. Επισης και η σκονη καλη και οι καψουλες καλουτσικες. Οποτε καλο ειναι να εχετε και τα τρια να μην τα βαριεστεστο ιντερνετ βρισκω κατι παρομοια και δεν ξερω εαν ειναι τα ιδια
Royal King RED PANAX GINSENG EXTRACT 6000mg 2 box(60 Bottles) Exp 11/2018
αυτο ειναι του Royal King πχ
αλλο ενα που βρηκα: RED PANAX GINSENG EXTRACT 1 BOX 30 BOTTLES 12 YEAR ROOT EXTRA STRENGTH 6000MG
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@aaa Παράγγειλες απο ΗΠΑ με ebay και ηρθαν χωρίς τελωνείο??εξαιρετικες τελικα αυτες οι αμπουλες και καλυτερες απο του Dr Chen που ελεγα οτι δεν εβρισκα. Επισης και η σκονη καλη και οι καψουλες καλουτσικες. Οποτε καλο ειναι να εχετε και τα τρια να μην τα βαριεστε
Τα 60 μπουκαλακια τα αγορασα 17.81 ευρω. μεταφορικα ειχα 19,34. Τωρα λεει δεν ταχυδρομει Ελλαδα.@aaa Παράγγειλες απο ΗΠΑ με ebay και ηρθαν χωρίς τελωνείο??
Ξερω, ασχετη ερωτηση αλλα ειναι σημαντική η απαντηση!
Τα 60 μπουκαλακια τα αγορασα 17.81 ευρω. μεταφορικα ειχα 19,34. Τωρα λεει δεν ταχυδρομει Ελλαδα.
ναι δεν πληρωσα επιλεον τελωνειο. Μου φαινεται ομως οταν αγοραζα τοτε οτι στα ταχυδρομικα περιελαμβανε και το φορο για την Ελλαδα απ ευθειας
διαφορα στο μαλλι ειδες καθολου?
Τασο, εσυ εχεις δει θετικα αποτελεσματα στο μαλλι, στην ενεργεια/ζωτικοτητα, στην ερωτικη διαθεση;
Αν δεν κανω λαθος κανεις ληψη ginseng.
Επειδη για πρωτη φορα εχω παραγγειλει συμπληρωμα βιταμινων που περιεχουν και 400 mg ginseng, ηθελα να μαθω αν εχει θετικη επιδραση.
Ας μείνουμε στο μαλλί.
Πέρυσι από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο έπαιρνα 3000 mg Lambert ,διαπίστωσα πως όντως βοήθησε πολύ, σε παχυνση κυρίως των υπαρχόντων σχόλιο το κεφάλι και ίσως μια μικρή επανεκφυση. Το σταμάτησα για να δοκιμάσω αλλά πράματα.
Τώρα το εχω ξεκινήσει πάλι,κοντεύω μήνα και εχω αρχίσει να βλέπω πάλι παχυνση. Θα πάω τουλάχιστον εξάμηνο να δω αν θα λειτουργήσει όπως πέρυσι.
Τα 400 που αναφέρεις φίλε μου καλέ πιστεύω είναι λίγα για το μαλλί, στα αλλά όμως μπορεί να έχεις θετική επίδραση.
Για τα υπόλοιπα που Ρωτάς όταν εχω όρεξη και Καλή ψυχολογία , σηκώνομαι πρωί πάω δουλειά γυρνάω απόγεμα πάω γυμναστήριο κάνω 120 κιλά πάγκο και ότι μου ρθει και.μετά βαράω αλύπητα τα τσιμέντα.
Με ή χωρίς τζινσενγκ. Αν δεν εχω όρεξη ...άστο.