Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λοιπόν παίδες, ο Ζόντος μάλλον δεν θέλει άλλους πελάτες... επικοινώνησα ξανά μαζί τους και μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει κανένας!! Στα άλλα νέα της ημέρας, πήγα DHI, μέχρι στιγμής είναι οι μόνοι που μπήκαν στον κόπο να κάνουν κάτι σαν μέτρηση, με κάμερα. Μου έδωσαν αριθμό τριχών μου ανά εκ2 (Μ.Ο. 140 τρίχες/εκ2) και μου είπαν ότι θα μπορούσα να πάω για μονοήμερη συνεδρία για να καλύψω τις Α Β ζώνες και για διήμερη για όλο το κεφάλι. Στο ερώτημά μου για αριθμό μοσχευμάτων δεν πήρα απάντηση και ούτε εκεί έίδα γιατρό. Δεν μου έκαναν καμιά τρομερή εντύπωση και υπήρχε αρκετή πίεση να "ψωνίσω" με ατάκες στο στιλ αν κλείσεις τώρα ημερομηνία θα έχεις έκπτωση και ότι είναι fully booked κλπ. Στις τιμές: 3000 για μονοήμερη 5000 για διήμερη....
Κάτι που ακόμα θα ήθελα να θίξω είναι ότι στο φόρουμ υπάρχουν μέλη που "ψαρεύουν" πελάτες με Προσωπικά Μηνύματα και αυτό δεν το βρίσκω καθόλου κομψό. Δεν θα πω ονόματα, αλλά δύο μέλη μου στέλνουν μηνύματά για την advance και τον Βεκρή λέγοντάς μου ότι θα μου κάνουν καλύτερη τιμή και ότι ο Βεκρής είναι κορυφή κλπ. Ο ένας δε, μου έγραψε ότι είναι κομμωτής και ότι τους έχει στείλει πάρα πολλούς γι' αυτό του κάνουν καλύτερες τιμές. Σε γενικές γραμμές καλύτερο είναι νομίζω να γράφουμε φανερά και όχι έτσι. Αυτό για μένα είναι άλλο ένα πράγμα που με απομακρύνει από την κλινική του Βεκρή.
Πριν 2 μέρες το είχα ανεβάσει σε άλλο νήμα
Ελπίζω μην απαγγέλλεσαι κομωτής ?Να πει τα ονόματα ο cre. Προσωπικά σε εμένα έστειλε ο ίδιος μήνυμα να με ρωτήσει κάποια πράγματα. Δεν πιστεύω να εννοεί εμένα.
Όποιος στέλνει μηνύματα για να τραβήξει κόσμο από οποια κλινική και αν προέρχεται είναι για Μπαν. Ας είναι και η κλινική του lorenzo που λέει ο λόγος. Και αυτό πρέπει να υπάρχει και στους κανόνες αν δεν είναι ήδη.
Ελπίζω μην απαγγέλλεσαι κομωτής ?
Εξακολουθουμε να περιμένουμε τα ονόματα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη κουβένταΕπιλήψιμο είναι να εκτίθεσαι στα γλυκά και φιλικά λόγια του "συμπαθητικού", τον "αμερόληπτου", του "επώνυμου" που έμμεσα ή άμεσα σε στέλνει εκεί που θέλει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα
Παίζει η επανεμφάνιση υπό νέα διεύθυνση;Και μεγάλη προσοχή για μα τους ξεχωρίσεις γιατί όντως δεν είναι εύκολο.
Παίζει η επανεμφάνιση υπό νέα διεύθυνση;
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Συγγνώμη αν σου φάνηκα πιεστικός.Έχω στείλει στον Cvial σχετικές πληροφορίες και περιμένω την απάντηση από εκείνον σε πρώτη φάση μιας και είναι mod. Δεν θέλω να το κάνω αμερικαν μπαρ το νήμα μου οπότε ας κρίνει ο Cvial και βλέπουμε...
Ναι συμφωνώ , μπορεί να παίξει και αυτοΑν μπουν με άλλη IP λογικά. Δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις.
"Πύρρειος νίκη"Αν μπουν με άλλη IP λογικά. Δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις.