Έφτασε και η δική μου ώρα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Georgie

Well-Known Member
Πρέπει από τη πλευρά μου να πω ότι η αμφισβήτηση που είχα για την απόφαση του @CVIAL με το μπαναρισμα συγκεκριμένου μέλους ήταν καθόλα εσφαλμένη.

Δεν είχα ιδέα για fishing αλλά δυστυχώς ο φίλος @Cre1974 έχει δίκιο .
Μόλις είδα το όνομα του χρήστη που αντέδρασε στη καταγγελία εχθές πήγα στα pm και είδα ποιος είναι .
Το είχα ξεχάσει με το καιρό
Το μέλος που έφυγε με ban τη πρώτη φορά μου είχε αναφέρει ότι είχε διπλό λογαριασμό από άλλη ip.με διαφορετικό username

Δεν ήμουν σίγουρος ότι η απόφαση του @CVIAL ήταν σωστή τότε, και γενικά δε το έχω με το ρουφιανεμα και δεν αποκάλυψα σε κανέναν τη ταυτότητα του.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο @CVIAL

Το μέλος αν και το είχα σε εκτίμηση με απογοήτευσε όπως και η κλινική για τη τακτική αυτή .

.
Ζητώ συγγνώμη .
Αν η στάση μου χρήζει ban κανένα πρόβλημα ειλικρινά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ευχαριστούμε πάντως για τις πληροφορίες. Πολύ χρήσιμες για να καταλάβουν όλοι ότι όταν κάνω κάτι που φαίνεται «ακραίο» έχω τους λόγους μου και είναι πάντα καρατσεκαρισμένο. Είμαι πάντα υπέρ του τεκμηρίου της αθωότητας.

oreo

Well-Known Member
Πρέπει από τη πλευρά μου να πω ότι η αμφισβήτηση που είχα για την απόφαση του @CVIAL με το μπαναρισμα συγκεκριμένου μέλους ήταν καθόλα εσφαλμένη.

Δεν είχα ιδέα για fishing αλλά δυστυχώς ο φίλος @Cre1974 έχει δίκιο .
Μόλις είδα το όνομα του χρήστη που αντέδρασε στη καταγγελία εχθές πήγα στα pm και είδα ποιος είναι .
Το είχα ξεχάσει με το καιρό
Το μέλος που έφυγε με ban τη πρώτη φορά μου είχε αναφέρει ότι είχε διπλό λογαριασμό από άλλη ip.με διαφορετικό username

Δεν ήμουν σίγουρος ότι η απόφαση του @CVIAL ήταν σωστή τότε, και γενικά δε το έχω με το ρουφιανεμα και δεν αποκάλυψα σε κανέναν τη ταυτότητα του.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο @CVIAL

Το μέλος αν και το είχα σε εκτίμηση με απογοήτευσε όπως και η κλινική για τη τακτική αυτή .

.
Ζητώ συγγνώμη .
Αν η στάση μου χρήζει ban κανένα πρόβλημα ειλικρινά.
Σε συγχωρούμε τελικά ;)

Georgie

Well-Known Member
Ευχαριστούμε πάντως για τις πληροφορίες. Πολύ χρήσιμες για να καταλάβουν όλοι ότι όταν κάνω κάτι που φαίνεται «ακραίο» έχω τους λόγους μου και είναι πάντα καρατσεκαρισμένο. Είμαι πάντα υπέρ του τεκμηρίου της αθωότητας.
Φίλε ειλικρινά δεν είχα ιδέα.
Η εντύπωση μου ήταν ότι απλά ήταν επιθυμία άλλης κλινικής για να περάσει τα δικά της χωρίς αντιδράσεις και στήθηκε όλο αυτό άδικα .
Είχα λάθος . Απλά δε το περίμενα .
Μόνο σαν υπάλληλος μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασια .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Με έχουν προσεγγίσει άμεσα ή έμμεσα διάφορες κλινικές (γνωστές και μη) για διαφήμιση (και καλά). Η αντίδραση μου είναι πάντα η ίδια. Δεν χρειαζόμαστε ούτε διαφήμιση, ούτε χρήματα, έχουμε ανεξαρτησία και θέλουμε να την διατηρήσουμε. Σε όλες αυτές τις κλινικές η προτροπή μου ήταν να γραφτούν στο φόρουμ και να ποστάρουν όπως κάνουν όλα τα μέλη. Σχέσεις με τις κλινικές θέλουμε, εξαρτημένη σχέση δεν θέλουμε.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Με έχουν προσεγγίσει άμεσα ή έμμεσα διάφορες κλινικές (γνωστές και μη) για διαφήμιση (και καλά). Η αντίδραση μου είναι πάντα η ίδια. Δεν χρειαζόμαστε ούτε διαφήμιση, ούτε χρήματα, έχουμε ανεξαρτησία και θέλουμε να την διατηρήσουμε. Σε όλες αυτές τις κλινικές η προτροπή μου ήταν να γραφτούν στο φόρουμ και να ποστάρουν όπως κάνουν όλα τα μέλη. Σχέσεις με τις κλινικές θέλουμε, εξαρτημένη σχέση δεν θέλουμε.
Εύγε!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως αν διαβάζει η κλινική AHC, τώρα που έπεσε και το τελευταίο οχυρό (αυτό βέβαια δεν είναι σίγουρο), νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά να μπει επισήμως στο φόρουμ γιατί παράγινε το κακό με τους βάλτους.

gregkont13

Verified MM member
Πάντως αν διαβάζει η κλινική AHC, τώρα που έπεσε και το τελευταίο οχυρό (αυτό βέβαια δεν είναι σίγουρο), νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά να μπει επισήμως στο φόρουμ γιατί παράγινε το κακό με τους βάλτους.

Βλέποντας ότι έχει γίνει με Αναστ. σιγά μην τολμήσουν να μπουν οι συγκεκριμένοι. Πιο πολύ κακό θα τους κάνει παρά καλό.

panos1234

Well-Known Member
Με ποια λογική δεν δηλώνει το όποιο μέλος επίσημος εκπρόσωπος μιας κλινικής και με μια στάση ανάλογη του John (που είναι υπόδειγμα),να ενημερώνει?
Τότε που ψαχνομουν και έστειλα εγώ μήνυμα στον john , ο άνθρωπος ήταν κύριος. Με ενημέρωσε και κάλυψε κάθε μου απορία.
Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν και άλλοι John ρε παιδιά?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με ποια λογική δεν δηλώνει το όποιο μέλος επίσημος εκπρόσωπος μιας κλινικής και με μια στάση ανάλογη του John (που είναι υπόδειγμα),να ενημερώνει?
Τότε που ψαχνομουν και έστειλα εγώ μήνυμα στον john , ο άνθρωπος ήταν κύριος. Με ενημέρωσε και κάλυψε κάθε μου απορία.
Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν και άλλοι John ρε παιδιά?

Γιατί κάνεις ευκολότερα πώληση όταν δεν φαίνεσαι σαν «πωλητής».

oreo

Well-Known Member
Δεν φαίνεται και πολύ αυτό που λες πάντως από τις παρουσιάσεις.
AHC σε σχέση με του John.... χάος η διαφορά.
Δεν είναι δύσκολο να προμοτάρεις την πώληση κ με εμφανή τρόπο. Σκέψου 5-6 μέλη να προμοτάρουμε φανερά μια κλινική, δεν δημιουργούμε ρεύμα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό ακριβώς έγινε με την advanced το 2015-16, εμφανίστηκε ο Δημήτρης με ένα σούπερ αποτέλεσμα για τα g που έβαλε (δήλωσε) έστειλε κόσμο στην κλινική, μετά εμφανίστηκαν και άλλοι 3-4 φανατικοί έκαναν κλίκα και μαζικές επιθέσεις σε όσους έλεγαν κάτι αρνητικό για την κλινική.

Μπλουζα