Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

οσον αφορα την ντουνταστεριδη εχω να πω(εκτιμηση μου) πως η εγκριση απο το fda για τριχοπτωση ειναι πολυ κοντα και οτι αφου εγκριθει σιγα σιγα θα αντικαταστησει παντελως την φιναστεριδη!!θα δειτε πως οι γιαροι θα την γραφουν ως βασικη θεραπεια.... θα την παρουν ολοι οσοι επαιρναν φιναστεριδη σιγα σιγα παρα τους φοβους οπως παντα στην αρχη... !!σαν πιο αποτελεσματικο φαρμακο θα κανει καλυτερες πωλησεις απο την φιναστεριδη....και εκεινο που μενει να δουμε ειναι ποια θα ειναι η απαντηση της Μerck.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

haircloningnow είπε:
οσον αφορα την ντουνταστεριδη εχω να πω(εκτιμηση μου) πως η εγκριση απο το fda για τριχοπτωση ειναι πολυ κοντα και οτι αφου εγκριθει σιγα σιγα θα αντικαταστησει παντελως την φιναστεριδη!!θα δειτε πως οι γιαροι θα την γραφουν ως βασικη θεραπεια.... θα την παρουν ολοι οσοι επαιρναν φιναστεριδη σιγα σιγα παρα τους φοβους οπως παντα στην αρχη... !!σαν πιο αποτελεσματικο φαρμακο θα κανει καλυτερες πωλησεις απο την φιναστεριδη....και εκεινο που μενει να δουμε ειναι ποια θα ειναι η απαντηση της Μerck.

δυσκολα ρε φιλε...πολυ δυνατο....φιναστεριδη και στο οριο ειμαστε....!!!!

xaris@

New Member

Παίδες σκέφτομαι να αρχίσω τη θεραπεία με τις κάπσουλες της Κ-ΜΑΧ που λενε οτι ειναι φυσικα DHt BLOCKERS! Tα έχει δοκιμάσει κανείς?μήπως γνωρίζεις κανεις κάτι;

CnstntGrdnr

New Member

Καλησπερα και απο μενα παιδια, νεος στο φορουμ και στην ηλικια :p (21)
Παρακολουθω αρκετους μηνες το site αλλα αυτο ειναι το πρωτο ποστ μου,εχω προσθεσει στη θεραπεια μου το τελευταιο τριμηνο τοπικη σπιρο 2% συμφωνα με τη συνταγη του ακη και ειμαι αρκετα αισιοδοξος για το μελλον. Βλεπω oτι η μιξη του avodart και της μινοξιδιλης δινει shed στην πλειονοτητα των περιπτωσεων και τωρα εχω παρει απο καλο ματι την προοπτικη του doubleA μετα και απο καποια topics π ειχα την τυχη να διαβασω σε ξενα φορουμ.Ενδεχομενως να συνδυασει αποτελεσματα και οχι η λιγοστα sides.Για να δουμε...Καλη επιτυχια σε ολους
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=58192&STARTPAGE=3&FTVAR_MSGDBTABLE=
δειτε και αυτο το λινκ για το πως προτεινεται μια ''ασφαλης'' τοπικη εφαρμογη του για 3 λεπτα καθημερινα η οποια φαινεται να εχει αποτελεσματα

Georgex6

Well-Known Member

εγω προσωπικα απο αυτα που εχω ακουσει απο δερματολογους ειναι οτι η φινα πρεπει να περασει στο αιμα για να μπλοκαρει τη dht και οτι τοπικα δεν κανει δουλεια
οσο για τη ντουτα παλι δερματολογος μου εχει πει οτι δεν ειναι τοσο αποτελεσματικη οσο η φινα
και τελευταια φαρμακοποιος ψαγμενος μου ειπε το ιδιο
τη να πω στα φορουμς αλλα γραφουνε αντε να βγαλεις ακρη

Georgex6

Well-Known Member

giannis13 είπε:
παρε καποιες αποψεις εκτος και αν τις εχεις διαβασει....

η 1η απο τον elinikas73

''Φίλε dim74 προσεχώς θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δούνε και τα υπόλοιπα μέλη τα αποτελέσματα,για να μιλάμε με ντοκουμέντα.Περιμένω να έχω στα χέρια μου μηχανή γιατί την δική μου την χάλασα στις διακοπές..
Τα αποτελέσματα που μου έχει δώσει το avodart 2,5 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ, είναι πέρα από τις προσδοκίες που είχα θέσει εξαρχής! Συγκεκριμένα,το vertex έχει καλυφθεί αρκετά πλέον,η ποιότητα της τρίχας σε όλο το κεφάλι έχει βελτιωθεί αρκετά,(παχύτερη τρίχα πιο σκούρα) έχω καλύτερη πυκνότητα στο σύνολο του κεφαλιού, οι κρόταφοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν και αυτοί αλλά το κυριότερο βγαίνει μαλλί σε περιοχές που ήταν καμμένη γη εδώ και χρόνια! Στους κροτάφους έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρίχες 3 πόντους πιο μπροστά από την hairline που είχα..Βλέπω να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη πλέον φυσιολογικού μαλλιού το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει πιο γρήγορα από πριν.Έχω κατέβει στην 1 εφαρμογή μινοξιδύλης την ημέρα,πράγμα που κάνει τα μαλλιά μου λιγότερο λιπαρά από πριν οπότε το καθημερινό λούσιμο δεν είναι πλέον επιτακτικά αναγκαίο! Με την φίνα είχα απλά μια βασανιστικά αργή καθυστέρηση της επέκτασης της φαλάκρας..Κάθε χρόνο ήμουν ελαφρώς χειρότερα από τον προηγούμενο.Στο σημείο που είμαι τώρα άμα μου λέγανε ότι αυτό μόνο φίλε μπορείς να πάρεις θα ήμουν ικανοποιημένος με την εικόνα του κεφαλιού μου ως έχει.Μην φανταστείς κανένα Χατζηπαναγή, αλλά για την ηλικία μου (36) μια χαρά για άτομο που χάνει τα μαλλιά του από τα 19 Αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια ονειρική θεραπεία για μένα γιατί θα έχω γλιτώσει από πολλά μαρτύρια (βλέπε κόψιμο proscar) είναι πολύ βολική στην εφαρμογή της,και έχω τρελό στόχο πλέον να με πιάνει με 1 χάπι ανά 2 μέρες..Παρενέργειες,τίποτα σοβαρό,ίσως κάνα δυο σπυράκια που βλέπω αραιά και που στο πρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην θεραπεία.Τις πρώτες μέρες μια εκτίναξη της λίμπιντο,τώρα πλέον είναι καθημερινή η πρωινή στύση πράγμα που με την φίνα δεν συνέβαινε..Και εγώ φοβάμαι που παίρνω avodart αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό που έχω δοκιμάσει..Για μένα κάποιος ο οποίος είναι υγιής,είναι χρήστης φίνας αλλά δεν βλέπει φώς,είναι το επόμενο βήμα..Αξίζει τον κόπο η δοκιμή!''
φιλε γιαννη αν διαβασεις παρακατω ο ελληνικας διεκοψε τη χρηση ντουτας γιατι του εβγαζε σοβαρα sides οπως εξαντληση και ειχαμε μιλισει προσωπικα και μου ειχε πει να μην τη ξεκινησω
πραγματικα δε ξερω αν ποτε θα τη χρησιμοποιησω τη κραταω σαν εσχατη λυση οπου θα κινδυνεβω σοβαρα να καραφλιασω

Φιλε Tropheus γεια!Εχω αρχισει τη λη ληψη proscar 2 βδομαδες και ι8ελα να σε ρωτησω αν μου προτεινεις να τη σταματησω για Avodart!Για κροταφους δε με νοιαζει τοσο οσο για πυκνωση μπροστα ιδιαιτερα να μη φεγγιζει και επανω.Πιστευεις 8α δω αποτελεσμα και μετα απο ποσο καιρο περιπου?
Βεβαια θα μου πεις για τις παρενεργειες αλλα οκ αν ειναι να δω αποτελεσμα....εχαλλου σκεφτομαι να ελαττωσω τη δοση σε 1 καψουλα μερα παρα μερα,οποτε βγαινει 0,25mg.
Ευχαριστω!

tropheus

Well-Known Member

Η dutasteride είναι η τελευταία λύση που θα πρέπει να δοκιμάσει κάποιος για τα μαλλιά του.
Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες παρενεργειών με πρώτη από όλα τη ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ LIBIDO αλλά και ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΤΥΣΗΣ.
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να σε αποτρέψουν να πάρεις dutasteride. Π.χ ο τεράστιος χρόνος ημίσειας ζωή της, αν θέλεις να κάνεις παιδιά, η επίδραση της στον προστάτη...

Επιπλέον παίρνοντας dutasteride δε σημαίνει ότι σίγουρα σώζεις τα μαλλάκια σου...

Τι κάνουμε λοιπόν αν η finasteride δε μπορεί να βοηθήσει αφου η dutasteride είναι φάρμακο υψηλού ρίσκου;

Διαβάζω σε ξένα forum για το RU και το ότι είναι ακόμα πιο δραστικό από την dutasteride με μηδενικές παρενέργειες. Βέβαια έχει υψηλό κόστος, δεν κυκλοφορεί ευρέως, πρέπει να παρασκευάζεις κάθε μέρα την απαραίτητη δόση, δεν έχουν γίνει μελέτες στον άνθρωπο αλλά και ούτε βλέπω διάθεση για μεγάλη εμπορική κυκλοφορία αν και παίζει στην πιάτσα καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε ...

Πω πωω!Μεχρι να βγει αυτο το RU....φεξε μου κι ας παραπατησα χεχε.Thanks για τις πληροφοριες!
Εσυ αλη8εια συνεχιζεις να παιρνεις duta η σταματησες?Εισαι ικανοποιημενος με το μαλλι?Εννοω ολο το διαστημα αυτο σε εχει βοηθησει π.χ. να σε ανευασει σε καλυτερη κλιμακα Norwood απ΄αυτη που ησουν?Και αν ναι σκοπευεις να τη συνεχισεις για παντα?Παυσεις κανεις σταδιακα?

denis2712

Member

Εγω με 2μηνες χρησης avodart(συνταγη δερματολογου)ειδα πολυ καλα αποτελεσματα στα μαλλια,αλλα και τα γνωστα προβληματακια με τη στυση μου.

Panos1982

Well-Known Member

denis2712 είπε:
Εγω με 2μηνες χρησης avodart(συνταγη δερματολογου)ειδα πολυ καλα αποτελεσματα στα μαλλια,αλλα και τα γνωστα προβληματακια με τη στυση μου.

το προτινουν το αβοταρντ οι δερματολογοι λες και ειναι ντεπον μου φαινεται........

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

Moonsorrow είπε:
Πω πωω!Μεχρι να βγει αυτο το RU....φεξε μου κι ας παραπ@τησα χεχε.Thanks για τις πληροφοριες!
Εσυ αλη8εια συνεχιζεις να παιρνεις duta η σταματησες?Εισαι ικανοποιημενος με το μαλλι?Εννοω ολο το διαστημα αυτο σε εχει βοηθησει π.χ. να σε ανευασει σε καλυτερη κλιμακα Norwood απ΄αυτη που ησουν?Και αν ναι σκοπευεις να τη συνεχισεις για παντα?Παυσεις κανεις σταδιακα?

Μπορείς να βρεις RU κυκλοφορεί από 2 εταιρείες ...
Εγώ σταμάτησα τη dutasteride εδώ και 1 μήνα περίπου γιατί θέλω να τεκνοποιήσω ... Παίρνω όμως finasteride 1.25mg /μέρα.
Με την duta μετά από 6 περίπου χρόνια καθημερινής λήψης δεν πήγα σε καλύτερη NW αλλά παρέμεινα στα ίδια που και πάλι είναι επιτυχία ...

tropheus είπε:
[quote author=Moonsorrow link=topic=382.msg39168#msg39168 date=1284071571]
Πω πωω!Μεχρι να βγει αυτο το RU....φεξε μου κι ας παραπ@τησα χεχε.Thanks για τις πληροφοριες!

Εγώ σταμάτησα τη dutasteride εδώ και 1 μήνα περίπου γιατί θέλω να τεκνοποιήσω ... Παίρνω όμως finasteride 1.25mg /μέρα.
Με την duta μετά από 6 περίπου χρόνια καθημερινής λήψης δεν πήγα σε καλύτερη NW αλλά παρέμεινα στα ίδια που και πάλι είναι επιτυχία ...
[/quote]

Tι ποσότητα duta επαιρνες Tropheus??

tropheus είπε:
[quote author=Moonsorrow link=topic=382.msg39168#msg39168 date=1284071571]

[/quote]
ουτε με finasteride μπορεις απο 'τι ξερω

heyya

New Member

tropheus είπε:
[quote author=dimitris1991 link=topic=382.msg39193#msg39193 date=1284124041]
ουτε με finasteride μπορεις απο 'τι ξερω

Ξέρω πολλούς που τεκνοποίησαν χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ ήταν μέσα σε finasteride...
[/quote]

Αυτό αλλάζει όσα πράγματα γνωρίζαμε προηγουμένως. Εδώ οι έγκυες υποτίθεται δεν κάνει καν να το αγγίζουν λόγω μεγάλης πιθανότητας επιπλοκής εμβρύου :chinscratch

Panos1982

Well-Known Member

αυτο που λεει ο τροφευς το εχω διαβασει κι εγω......πολλοι εκαναν παιδι χωρις να κοψουν την φινα....και τα παιδια ηταν φυσιολογικοτατα.....αλλωστε αν υπηρχε προβλημα με αυτο θα το ειχε αναφερει η μερκ....δε θα το αφηνε ετσι......ειναι σοβαρο θεμα και θα ηταν επιτακτικη αναγκη να το πει στους χρηστες......!!!! αλλα η μερκ μονο στην γυναικα το απαγορευει.....!!!!
κατα την γνωμη μου οταν θες να κανεις παιδι......οταν θα εχει ωορηξια η γυναικα καλο θα ειναι εκεινη την βδομαδα να μην περνεις φινα και να κανεις προσπαθειες......!!!
και να κοψεις την φινα για 7-10 μερες δεν αλλαζει κατι.......οσο αναφορα το μαλλι...!!!!

mindtrapper

Member

Μπορεί να τεκνοποιήσει και με φιναστερίδη. Αλλά επίσης μπορεί αν θέλει να την κόψει για λίγο για να είναι 1000% σίγουρος. Δε θυμάμαι link αλλά είχα διαβάσει έρευνα που εξέταζαν το σπέρμα και πόση φίνα περνάει εκεί. Βρήκαν κάτι ελάχιστα ποσά και κατέληξαν ότι δεν επηρεάζει το έμβρυο.

heyya είπε:
Αυτό αλλάζει όσα πράγματα γνωρίζαμε προηγουμένως. Εδώ οι έγκυες υποτίθεται δεν κάνει καν να το αγγίζουν λόγω μεγάλης πιθανότητας επιπλοκής εμβρύου :chinscratch

Δεν υποτίθεται, είναι σίγουρο. Το να ακουμπήσει η έγκυος σκόνη φίνας είναι καταστροφικό. Περνάει από το δέρμα και πάει μέσω κυκλοφορίας καρφί στο έμβρυο. Αν είναι αγόρι την έβαψε. Γι αυτό τα χάπια πρέπει να τα έχουμε φυλαγμένα κάπου προσεκτικά και μετά τη χρήση καλού κακού πλένουμε καλά χέρια και επιφάνειες που ίσως κόψαμε το χάπι.

Panos1982

Well-Known Member

εγω προτινω να κοπει η φινα για 7-10 μερες για τους εξης λογους......
πρωτον γιατι μετα απο 7 ημερες διακοπης δεν ανιχνευεται στο αιμα.....αρα δεν υπαρχει και κανενας πλεον κινδυνος για το εμβρυο.....αν δλδ υπηρχε 1 στις 10000 ....με την 7ημερη δικοπη δεν θα υπαρχει καμμια πιθανοτητα!!!!
και δευτερον....οταν θες να τεκνοποιησεις οσο να ναι χρειαζεσαι την dht για προσωπικους σου λογους......για να μπορεις να εχεις οσο το δυνατο καλυτερη στυση.....να μπορεις να κανεις σεξ οσο περισσοτερες φορες μπορεις κατα την διαρκεια οωρηξιας.....και λογο του οτι θα κανεις πολλες φορες σεξ.....η ανεβασμενη dht θα σου δωσει και περισσοτερη αναπληρωση σπερματος κ παραλληλα σπερματοζωαριων......ετσι πιστευω.....οτι οταν εχεις χαμηλα την dht αργει πιο πολυ ο οργανισμος να ξαναπαραγει το σπερμα σε σχεση με οταν ανεβαινει......

Μπλουζα