Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Άκης

Administrator
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

ANAR είπε:
Για δώσε ρε Ακη περισσότερες πληροφορίες για το τι εννοείς ::)

Όπως λέει η εταιρία:
Our objectives with MDF Advanced were even more impressive: (1) to increase the potency even more (the dose of Dutasteride was increased 233% and the dose of Flutamide was increased 50%, Minoxidil was already at its highest soluble dose level), (2) to develop a drug delivery system, Transazoglycol™, that increased absorption by up to 300% and that retained and released the medication within the scalp over a period of up to 16 hours, and (3) to create a solution with superior cosmetic characteristics—that would dry quickly (in 30 minutes for MDF Advanced, in contrast to 6 hours for MDF) without leaving a sticky residue.

δηλαδή μεγάλωσαν την δόση για να έχει αποτέλεσμα (ή μάλλον καλύτερο αποτέλεσμα).
Ωστόσο, όσοι το δοκίμασαν, διαπίστωσαν sides (από forums που διάβασα σχετικά).
Λογικό μου ακούγεται άλλωστε για το συγκεκριμένο.

Παναγιωτης είπε:
ακη εχει παρει aprroved το συγκεκριμενο ?
Approved δεν γνωρίζω αν έχει πάρει, αλλά πωλείται μόνο με συνταγή, οπότε χλωμό για εδώ.
Άσε που είναι και ακριβό.

Πάντως, αν κάποιος ενδιαφέρεται, το site είναι εδώ και το ποστ χρήστη είναι εδώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ααααα για το samson μιλαμε ρε ακη
τους ξερω αυτους πριν περιπου 2 χρονια του εστειλα μηνυμα και το ειχα πει τοτε στο φορουμ τι ειχαν απαντησει
θυμαμαι τοτε ηταν η αρχη που μπηκα στην "οικογενεια " του φορουμ

kyris

Member

ειμαι νεος 19 ετον κ εχο τριχοπτοση....ποσ μπορο να τιν αντιμετοπισο χορις κινδινους κ αποτελεσματικα??? επισης το να ξυριζο τα μαλλια μου κανει καλο στο τριχοτο τις κεφαλις?? ευχαριστο

ANAR

Well-Known Member

kyris είπε:
ειμαι νεος 19 ετον κ εχο τριχοπτοση....ποσ μπορο να τιν αντιμετοπισο χορις κινδινους κ αποτελεσματικα??? επισης το να ξυριζο τα μαλλια μου κανει καλο στο τριχοτο τις κεφαλις?? ευχαριστο

Καλως ηρθες φιλε
Διάβασε στο φορουμ υπαρχουν αρκετες θεραπειες επίσης το να ξυρίσεις το κεφαλι δεν θα σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ ;)

kyris

Member

Εχω κοιτακσει ολες τις πιθανες θεραπειες αλλα αυτες που ισος δουλεψουν εχουν σοβαρες παρενεργειες ειδικα για εναν νεο οπος εμενα κ αρκετους αλλους και για να διευκρινισω την εντονη σεξουαλικη ζωη...επισης εχο γινει μανιακος με το οταν βλεπω φαλακρους να τους ροταο πως επεσαν τα μαλλια σου κ να μ απαντουν το κλασσικο(ειναι κληρονομικο)..κ εμενα απο την μερια του πατερα μου ο παππους μου ειναι εντελος φαλακρος κ ειναι 60 κ ο πατερας μου ειναι 40 κ εχουν αρεωσει τα μπροστινα ενο απο την μερια της μητερας μου εχοθν ολοι μαλλια....συγνωμη γιαυτη την μεγαλη εκθεση απλα εχο αγανακτισει με τα αθλια προιοντα που κοικλοφορουν κ αν αναροτιεσται γτ εχω χρησημοποιησει αρκετα προιοντα ειναι γτ εχο τριχοπτοση απο τα 15 μου κ ακομα εχο αρκετο μαλλι...το θεμα ειναι θα κατεφερο να τα κρατησω τα μαλλια μου μεχρι μεγαλη ιλικια ι τηα αναγκαζομαι να τα ξυριζω οπως κανο τον τελευταιο χρονο νομιζοντας οτι βοηθαει...ευχαριστο!!!

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
ααααα για το samson μιλαμε ρε ακη
τους ξερω αυτους πριν περιπου 2 χρονια του εστειλα μηνυμα και το ειχα πει τοτε στο φορουμ τι ειχαν απαντησει
θυμαμαι τοτε ηταν η αρχη που μπηκα στην "οικογενεια " του φορουμ
Βασικά Πάνο είναι νέα έκδοση ποιο ενισχυμένη.

kyris είπε:
Εχω κοιτακσει ολες τις πιθανες θεραπειες αλλα αυτες που ισος δουλεψουν εχουν σοβαρες παρενεργειες ειδικα για εναν νεο οπος εμενα κ αρκετους αλλους και για να διευκρινισω την εντονη σεξουαλικη ζωη...επισης εχο γινει μανιακος με το οταν βλεπω φαλακρους να τους ροταο πως επεσαν τα μαλλια σου κ να μ απαντουν το κλασσικο(ειναι κληρονομικο)..κ εμενα απο την μερια του πατερα μου ο παππους μου ειναι εντελος φαλακρος κ ειναι 60 κ ο πατερας μου ειναι 40 κ εχουν αρεωσει τα μπροστινα ενο απο την μερια της μητερας μου εχοθν ολοι μαλλια....συγνωμη γιαυτη την μεγαλη εκθεση απλα εχο αγανακτισει με τα αθλια προιοντα που κοικλοφορουν κ αν αναροτιεσται γτ εχω χρησημοποιησει αρκετα προιοντα ειναι γτ εχο τριχοπτοση απο τα 15 μου κ ακομα εχο αρκετο μαλλι...το θεμα ειναι θα κατεφερο να τα κρατησω τα μαλλια μου μεχρι μεγαλη ιλικια ι τηα αναγκαζομαι να τα ξυριζω οπως κανο τον τελευταιο χρονο νομιζοντας οτι βοηθαει...ευχαριστο!!!
Βασικά είναι μεν κληρονομικό ναι. Το κουμπί που θα ξεκινήσει την διαδικασία τριχόπτωσης είναι κληρονομικό.
Σε αυτήν την ηλικία βάλε οτιδήποτε τοπικό (που να δουλεύει φυσικά).

Conan

Member

Εγω ρε παιδια που ειμαι 3η Λυκειου τωρα να αρχισω καμια τοπικη σπιρο απο καλοκαιρακι- φθινοπωρο με το καλο? Θα παω και στον δερματολογο μου να μου πει και αυτος τη γνωμη του ... αλλα ποτε να αρχισω τα αντιDHT ( Crinagen, spiro, super zix ) κτλ?

speedy1982

New Member

γεια σας παιδια, πρωτη φορα γραφω εδω στο φορουμ, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο σαμπουαν που να εμποδιζει την dht.......???παιρνω και φινα 1 mg καθε μεσημερι, παλιοτερα επαιρνα και μινοξιδιλη αλλα την σταματησα.......

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:
Εγω ρε παιδια που ειμαι 3η Λυκειου τωρα να αρχισω καμια τοπικη σπιρο απο καλοκαιρακι- φθινοπωρο με το καλο? Θα παω και στον δερματολογο μου να μου πει και αυτος τη γνωμη του ... αλλα ποτε να αρχισω τα αντιDHT ( Crinagen, spiro, super zix ) κτλ?

Όσο ποιο γρήγορα ξεκινήσεις θεραπεια τοσο καλυτερα ειναι

sovagg

New Member

speedy82 είπε:
γεια σας παιδια, πρωτη φορα γραφω εδω στο φορουμ, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο σαμπουαν που να εμποδιζει την dht.......???παιρνω και φινα 1 mg καθε μεσημερι, παλιοτερα επαιρνα και μινοξιδιλη αλλα την σταματησα.......

Καλως ηρθες φιλε.Απο σαμπουαν μπορεις να παρεις ενα σαμπουαν κετοκοναζολης(fungoral,botaderm,abba κ.α) με το οποιο θα λουζεσαι 3 φορες την εβδομαδα.Για τις υπολοιπες μερες τα περρισοτερα μελη του φορουμ χρησιμοποιουμε το T/Gel της Neutrogena ή το Frezyderm Hair Force.
Παντως αν θες να εμποδισεις την dht με σαμπουαν λιγο δυσκολο..Μην ξεχνας οτι μενει 2-3 λεπτα στο κεφαλι..Αφου παιρνεις φινα 1mg καθημερινα απο θεμα dht εισαι καλυμμενος..Τα σαμπουαν ομως παρτα.Ειναι καλο συμπληρωμα σε μια θεραπεια κ η κετοκοναζολη εχει δειξει οτι μπορει να δωσει κ λιγο regrowth..Καλη συνεχεια φιλε

speedy1982

New Member

sovagg φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια...!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

ANAR είπε:
[quote author=Conan link=topic=382.msg32944#msg32944 date=1272894279]

Όσο ποιο γρήγορα ξεκινήσεις θεραπεια τοσο καλυτερα ειναι
[/quote]

οκ

Conan

Member

Ρε συ το προβλημα δεν ηταν η hairline αλλα μια γενικοτερη αραιωση σε ολο το πανω μερος.
Τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι καλυτερα. Πιστευω πως και το betnovate στο μειγμα θα εχει βοηθησει αρκετα.
τεσπα... ελεγα να ξεκινουσα ,μετα τις εξετασεις, αρχικα τοπικη σπιρο, της οποιας τα συστατικα βρισκονται και πιο ανετα στο φαρμακειο- και να μου την εφτιαχνε ο φαρμακοποιος.
Εχω ψαξει πολυ τα σχετικα ποστ...ομως εχω μια απορια ρε παιδια. Η τοπικη σπιρονολακτονη ειναι λοσιον την οποια την ψεκαζεις ετσι? Δεν ειναι κανενα τζελ/ κρεμα ας πουμε ? :chinscratch
Και κατι αλλο για σιγουρια... θα την βαζω δυο φορες την ημερα? πχ πρωι-απογευμα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Ρε συ το προβλημα δεν ηταν η hairline αλλα μια γενικοτερη αραιωση σε ολο το πανω μερος.
Τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι καλυτερα. Πιστευω πως και το betnovate στο μειγμα θα εχει βοηθησει αρκετα.
τεσπα... ελεγα να ξεκινουσα ,μετα τις εξετασεις, αρχικα τοπικη σπιρο, της οποιας τα συστατικα βρισκονται και πιο ανετα στο φαρμακειο- και να μου την εφτιαχνε ο φαρμακοποιος.
Εχω ψαξει πολυ τα σχετικα ποστ...ομως εχω μια απορια ρε παιδια. Η τοπικη σπιρονολακτονη ειναι λοσιον την οποια την ψεκαζεις ετσι? Δεν ειναι κανενα τζελ/ κρεμα ας πουμε ? :chinscratch
Και κατι αλλο για σιγουρια... θα την βαζω δυο φορες την ημερα? πχ πρωι-απογευμα?
υπαρχει η ετοιμη dr lee 5% και η φτιαχτη

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
υπάρχει στο νετ και σαν δερματική κρέμα με μεγαλύτερο ποσοστό % σπιρο,
λοσιόν του dr. Lee που έγραψε ο φωστήρας (kapamarou!)
και κλασσικά φτιαχτή από το φαρμακείο ;)

Conan

Member

Στο φαρμακοποιο θα πρεπει να παω καποιο χαρτι απο γιατρο ή οταν ενηλικιωθω και τυπικα ( 1η Αυγουστου) δεν θα χρειαζεται τοσο? Πχ για τα χαπια κειστυνης ενας ,που πηγα μονος, μου ζητησε να του παω το χαρτι- συνταγη. Το ιδιο και για σπιρο ή απλα τη συνταγη και αναλογιες σε δικο μου χαρτακι?

Παντως ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας :)
(Θα την βαζω 2 φορες τη μερα τελικα??)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με φαρμακείο σε ό,τι και αν ζήτησα-αν και μερικά ήταν πολύ παράλογα ;D,
σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να σου ζητήσει συνταγή-δεν αποτελούν "εξαρτησιογόνες" ουσίες.. :chinscratch

Georgex6

Well-Known Member

παιδια εγω θελω απο αυτους που παιρνουν ντουτα εδω μεσα λιγα λογια για το πως τα πηγαινουν
ευχαριστω!!!

Conan

Member

Σπύρος είπε:
προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με φαρμακείο σε ό,τι και αν ζήτησα-αν και μερικά ήταν πολύ παράλογα ;D,
σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να σου ζητήσει συνταγή-δεν αποτελούν "εξαρτησιογόνες" ουσίες.. :chinscratch
οκ ρε συ. Τελικα αυτη την βαζουν 2 φορες την ημερα?

Μπλουζα