Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

μπραβο ρε θηριο 13 χρονια με φινα και μονο που το ακουω κουραζομαι :D :D

να σου πω κατι αλλο τσεκαρε την μινοξιδιλη της kirkland σου βγαινει κατω απο 10 ευρω το μπουκαλι
με 130 ευρω που λες αντι να παρεςι 3 regaine παρε 15 kirkland

η αναλογιεις σε ποσοτητα αλκοολης και λοιπων συστατικων ειναι ιδια με του regaine

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

γνωριζει καποιος πριν 13 χρονια ποιες γνωσεις υπηρχαν για την χρηση της φιναστεριδης στην τριχοπτωση καθως και τους πιθανους κινδυνους?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οι πιθανοι κινδυνοι ηταν γνωστοι απο παλια
για την χρηση της για τα μαλλια ελαχιστοι γνωριζαν

Άκης

Administrator

Η φιναστερίδη πήρε έγκριση από το FDA για τριχόπτωση το 1997. Οι φήμες υπήρχαν νωρίτερα, όταν θα ανακοινώθηκε και η πατέντα του ή οι κλινικές έρευνες.
Υπήρχε σαν προσκαρ από το '92. Άρα πιστεύω ότι από τα sides του προσκάρ θα γνώριζαν λίγο πολύ τι παίζει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μην ξεχνάτε ότι πολλοί το παίρνουν για τον προστάτη και μόνο
οπότε δεν αποκλείεται τυχαία/μοιραία να είδαν το side (τότε) διακοπής της τριχόπτωσης και αργότερα με τις έρευνες να αισθάνονται τυχεροί,μέσα στην ατυχία τους ... :-\

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

με αυτά που διαβάζω/ψάχνω για ντουτα,έχω μπει στο τριπάκι όταν κλείσω 8-12 μήνες φινα να το γυρίσω σε ντούτα
και,λόγω ότι η ντούτα μένει περισσότερες ώρες στον οργανισμό να παίρνω 3-4 μέρες την εβδομάδα ... :-\

άσε που ήδη βάζω ξυπνητήρι κάθε 16h για σπιρονολακτόνη και 22h για μινοξιδίλη ... :eek:

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οχι ακι ετσι ρε σπυρο ειπαμε
ανθρωποι ειμαστε .. μην φτασουμε και σε ακρωτητες

μου θυμίζεις εναν φιλο που εβαζε ξυπνητηρια μεσα στα αγρια μεσανυχτα για να βαλει τον στρατο του να κανει επιθεση
ηταν παιχνιδι στρατηγικής

και οταν ειμασταν για καφε εξω ελεγε...... παω λιγο σπιτι και ερχομαι

μετα εμαθα οτι πηγαινε για να βαλει το στρατο του να πολεμισει το παιχνιδι εκανε την μαχη αυτοματα και σε μερικες ωρες ειχε το αποτελεσμα
μιλαμε τα χε παιξει το οτομο

κοιτα μην φτασεις σε αυτο το σημειο
χαριτολογοντας το λεω να ξερεις

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

πλάκα κάνω - απλά σκέφτομαι να κάνω Χ1 μινοξιδίλη,0.5 ντουτα/48h και revivogen

tropheus

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
έχω μπει στο τριπάκι όταν κλείσω 8-12 μήνες φινα να το γυρίσω σε ντούτα

Μην το κάνεις... δεν αξίζει το ρίσκο. Η πιθανότητα να έχεις παρενέργειες (μειωμένη λίμπιντο και τα σχετικά) είναι μεγάλη...
Προσωπικά αν δεν έκανα χρήση αναβολικών στεροϊδών ούτε που θα άγγιζα τη dutasteride...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

σκέφτομαι 1 caps /48h - δεν με φοβίζουν οι παρενέργειες ...

στο φινάλε αρχίζω και τα αναβολικά και την πρέζα και ΆΝΤΕ 'ΓΕΙΆ !!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tropheus είπε:
Προσωπικά αν δεν έκανα χρήση αναβολικών στεροϊδών ούτε που θα άγγιζα τη dutasteride...
και γιατι την αγγιζεις η ντουτα ερχετε σε αντιθεση με το proviron που σου δινει dht και χρησιμοποιειται για μερικου ειδους κυκλικες αποθεραπεις κυριως για κυκλους με ντεκα οπου δεν βαζουν τεστο και τα ανδρογονα πεφτουν στο μισο

βεβαια εξαρτατε τι κυκλο κανεις εσυ
ειμαι περιεργος να ακουσω το σκεπτικο σου αλλα σε προσωπικο μηνυμα γιατι η κουβεντα ξεφευγει απο την τριχοπτωση
εγω εχω στανταρ κυκλο και αλλαζω μονο εστερα στην τεστο τα αλλα ειναι ιδια
και παιρνω αλλο χαπι για το καλοκαιρι αλλο για τον χειμωνα
γιατι η κουβεντα ξεφευγει απο την τριχοπτωση
τα υπολοιπα απο μηνυμα προσωπικο

Σπύρος είπε:
σκέφτομαι 1 caps /48h - δεν με φοβίζουν οι παρενέργειες ...

στο φινάλε αρχίζω και τα αναβολικά και την πρέζα και ΆΝΤΕ 'ΓΕΙΆ !!!
να προσεχεις τι αγοραζεις απο την "μαυρη" αγορα

Σπύρος είπε:
έχω μπει στο τριπάκι όταν κλείσω 8-12 μήνες φινα να το γυρίσω σε ντούτα
θα ηταν καλυτερα να μην το κανεις αν ωστοσο το αποφασισεις ειναι καλυτερα οπως το σκεφτεσαι 1 καθε /48Η

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

elinikas73

New Member

Παναγιωτης είπε:
μπραβο ρε θηριο 13 χρονια με φινα και μονο που το ακουω κουραζομαι :D :D

Μακάρι παιδιά να βρεθεί θεραπεία και να γλυτώσουν οι επόμενες γενιές από αυτήν την "πρέζα!!" Γιατί εμείς.....Δεν!!! ::)
τουλάχιστον αισθάνομαι τυχερός γιατί τουλάχιστον η θεραπεία αυτή που ακολουθώ έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα και έχει βοηθήσει αρκετούς..Φανταστείτε τους παλιότερους τι ψυχική και τι οικονομική φθορά,που έχουνε υποστεί :([quote author=Παναγιωτης link=topic=382.msg6758#msg6758 date=1233955188]

να σου πω κατι αλλο τσεκαρε την μινοξιδιλη της kirkland σου βγαινει κατω απο 10 ευρω το μπουκαλι
με 130 ευρω που λες αντι να παρεςι 3 regaine παρε 15 kirkland

η αναλογιεις σε ποσοτητα αλκοολης και λοιπων συστατικων ειναι ιδια με του regaine
Φίλε Παναγιώτη έχω βρει και δοκιμάσει και πιο φθηνά..Το θέμα είναι ότι το αυθεντικό είναι σίγουρα επιστημονικά ελεγμένο με πειράματα και λεφτά έρευνας από πίσω που οι απλοί αντιγραφείς είναι αστείο και μόνο να μπούνε στην σκέψη να το κάνουν..επίσης τα έκδοχα πλην της κύριας ουσίας που συνοδεύουν κάθε προϊόν και είναι καταλύτες ως προς την αποτελεσματικότητα τους είναι διαφορετικά και επτασφράγιστα μυστικά..Γι' αυτό και δεν θα δεις ποτέ κατακάθια στον πάτο ενός αυθεντικού regain-rogain! Είναι κάτι σαν την coca cola..όλοι προσπαθούν τόσα χρόνια να την αντιγράψουν,αλλά αυτοί έχουν την μαμάτη γεύση! ;)
Σπύρος είπε:
μην ξεχνάτε ότι πολλοί το παίρνουν για τον προστάτη και μόνο
οπότε δεν αποκλείεται τυχαία/μοιραία να είδαν το side (τότε) διακοπής της τριχόπτωσης και αργότερα με τις έρευνες να αισθάνονται τυχεροί,μέσα στην ατυχία τους ... :-\
Έχεις απόλυτο δίκιο Σπύρο,έχει αναφερθεί και αλλού αν δεν κάνω λάθος μέσα στο site,από την θεραπεία του προστάτη ξεκίνησαν και είδαν την θετική επίδραση στην θεραπεία της αλωπεκίας..Εγώ πάντως το propecia το έπαιρνα από Ιταλία,γιατί εδώ στην χώρα του ποτέ και του τίποτα ακόμα το ψάχνουμε...
Και κάτι άλλο...η φίνα για μένα από εχθές πέρασε στην ιστορία..έχω διαβεί τον σκοτεινό και άγνωστο δρόμο της ντούντας και εσωτερικά..ελπίζω το τίμημα να μην είναι ακριβό..Από τα πρώτα σημάδια πάντως όσο την έχω χρησιμοποιήσει σαν τοπική λοσιόν μαζί με regain είναι ότι σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη..η τριχόπτωση που έχω μου θυμίζει τις πρώτες εβδομάδες χρήσης του regain5% που τότε μικρό παιδί ακόμα δεν βρέθηκε κάποιος να μου πεί ότι αυτό ήταν δείγμα θετικό.. :'(
Ακολουθούν οι εξετάσεις μου...Κρεατινίνη ήταν τότε λίγο τσιμπημένη επειδή έπαιρνα πρωτεΐνη εκείνον τον καιρό ξανάκανα εξετάσεις μετά από κάνα μήνα και ήταν όλα ο.κ..

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τέλεια!!!

μεγάλο πράγμα να μας τα λες από προσωπική εμπειρία - δίνει την αίσθηση ότι πράγματι υπάρχει νόημα στην προσπάθεια :D

και εγώ ντουτα σκέφτομαι - κάνω μινοξ+ντουτα ένα μήνα τώρα και έχω ήδη κάποια αποτελέσματα ... :-\

αλήθεια,πόσα mg ντούτα παίρνεις ανά 24-48h;

elinikas73

New Member

θα ξεκινήσω με 1 χάπι κάθε μέρα..αν δω ότι έχω καλά αποτελέσματα θα αρχίσω να το μειώνω..θα το πάω έτσι για τουλάχιστον 3 μήνες εκτός απροόπτου.. ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γεια σου φιλε ellinakas

καταρχην να σε ευχαριστήσω πολυ που μοιραστοικες μαζι μας τις εξετασεις σου

σιγουρα αυτο εδω θα βοηθησει παρα πολυ πολλους φιλους του φορουμ

τωρα οσο αφορα την μινοξιδιλη αυτη η εταιρια ειναι πολυ καλη εκτος απο τα καλα σχολια που εχει απο πολλους χρηστες

μπορω να στο επιβεβαιώσω και εγω μιας και την χρησιμοποιω αρκετους μηνες με πολυ καλα αποτελεσματα

εχοντας χρησιμοποιησει και αρκετους μηνες το κλασικο regaine μπορω να πω πως δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες
αν δεν την ειχα παρει και δεν την δοκιμαζα ο ιδιος δεν θα στο προτεινα

μια δοκιμη μπορει να σε πεισει

αλλα και παλι αν θες εσυ η ο καθενας απο εδω το κλασικο regaine μπορει επισης να το αγορασει απο το εξωτερικο στην μιση τιμη παρακαλω

Joda

Member

TOPICAL DUTASTERIDE
If you are able to obtain Dutasteride in its raw form, you might even be able to compound your own Dutasteride topical solution. It was reported in Avodart's prescribing information that the medication is absorbed through the skin as well. Dutasteride in its raw form is a white-yellowish powder. It is insoluble in water but can easily be dissolved in ethanol (44mg/mL), methanol (64 mg/mL) and polyethylene glycol 400 (3mg/mL). However, please note that effectiveness of Dutasteride or Avodart as a hair loss treatment has not been clinically established.

αυτο για που λεει οτι δεν ειναι κλινικα αποδεδειγμενο ειναι γιατι το κειμενο πρεπει να ειναι λιγο πιο παλιο

Άκης

Administrator

Ενημερωτικά, σε δόση 5mg στα 60ml (10 καψάκια δηλαδή σε ένα διάλυμα πχ regain) για μερικές ημέρες που δοκίμασα, παρατήρησα την κλασική απώλεια πρωινής στύσης. Που σημαίνει:
-ότι περνάει στο αίμα και τοπικά η ντουτα
-ισχύει αυτό που έλεγε αυτός που έγραψε το βιβλίο για το Double A
-η δόση 5καψάκια σε κάθε διάλυμα δεν παρουσιάζει sides

Στο τέλος θα μου γίνει συνήθεια αυτήν η απωλεια πρωινής στύσης, που όταν θα βλέπω πρωινή στύση θα αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό ή πρόκειται για side από κάποιο φάρμακο :D :D

Μπλουζα