Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Admin είπε:Στο τέλος θα μου γίνει συνήθεια αυτήν η απωλεια πρωινής στύσης, που όταν θα βλέπω πρωινή στύση θα αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό ή πρόκειται για side από κάποιο φάρμακο
Σπύρος είπε:πραγματικά,
από τότε (μαζί με το porscar το άρχισα) που παίρνω L- Arginin δεν έχω προβλήματα στύσης... :
proscar είχα αρχίσει πριν γραφτώ στο forum - τότε έψαχνα για συνπάσχοντεςAdmin είπε:Θες να πεις ότι το ξεκίνησες άμεσα μαζί με το proscar?Δεν μπορούμε να δούμε όμως αν έκανε δουλειά η αργινίνη ή αν απλώς εσένα δεν σε πείραξαν τα sides της φινα.
Γιατί εγώ από στύση "πάγενα" καλά, από πρωινή στύση έπασχα...
Όχι ότι θα έκανα κάτι το πρωί , αλλά παρατηρούσα ότι με πειράζει η φίνα. Και με τον καιρό να μην περιοριζόταν μόνο στο πρωί
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:το Avodart βγαίνει 8 € αν το γράψεις
Παναγιωτης είπε:που να σου δωδω σπυρο και αυτα που εχω πυραυλος θα γινεις δεν θα κρατιεσαι μετα
ναι ρε άρχοντα - χαλαρά !!! ;Delinikas73 είπε:Για τα αποτελέσματα που βλέπω να μου δίνει φίλε Σπύρο,Χαλάλι το 30 ρικο για τους πρώτους μήνες!!!
dim74 είπε:φιλε elinikas τι αποτελεσματα σου δινει το avodart?ποιες διαφορες εχει δει σε αποτελεσμα αλλα αλλα και σε παρενεργειες συγκριτικα με την φιναστεριδη?εγω με την φιναστεριδη 8,5 μηνες δεν ειδα κατι αξιολογο αλλα φοβαμαι να παρω avodart!
baybars είπε:[
παναγιωτη ο,τι εχεις σχετικα, στειλτο μου με pm . Με ενδιαφερει αμεσα τωρα που ξεκινησα τπ Proscar. Οχι τιποτ'αλλο, μην γινω παλι ρεζιλι...
elinikas73 είπε:[quote author=dim74 link=topic=382.msg11125#msg11125 date=1239798482]
φιλε elinikas τι αποτελεσματα σου δινει το avodart?ποιες διαφορες εχει δει σε αποτελεσμα αλλα αλλα και σε παρενεργειες συγκριτικα με την φιναστεριδη?εγω με την φιναστεριδη 8,5 μηνες δεν ειδα κατι αξιολογο αλλα φοβαμαι να παρω avodart!