Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Admin είπε:
Στο τέλος θα μου γίνει συνήθεια αυτήν η απωλεια πρωινής στύσης, που όταν θα βλέπω πρωινή στύση θα αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό ή πρόκειται για side από κάποιο φάρμακο :D :D

εγω θα δοκιμαζα ενα συμπηρωμα οπως η L αργινίνη 8) 8)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

πραγματικά,
από τότε (μαζί με το porscar το άρχισα) που παίρνω L- Arginin δεν έχω προβλήματα στύσης... ::)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

που να σου δωδω σπυρο και αυτα που εχω πυραυλος θα γινεις δεν θα κρατιεσαι μετα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ας κάνω αρχικά 1 παιδί,και μετά δώσε και εσύ να κατεβάσω ομάδα ποδοσφαίρου σε 20 χρόνια :) :) :) ;) ;) ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

χιχιχιχι δεν θα σε αντεχει καμια μετα ρε σπυρο αν σου δωσω τον θησαυρο μου

χιχιχιχι ειναι δυναμιτες τα ατιμα

Άκης

Administrator

Σπύρος είπε:
πραγματικά,
από τότε (μαζί με το porscar το άρχισα) που παίρνω L- Arginin δεν έχω προβλήματα στύσης... ::)

Θες να πεις ότι το ξεκίνησες άμεσα μαζί με το proscar?Δεν μπορούμε να δούμε όμως αν έκανε δουλειά η αργινίνη ή αν απλώς εσένα δεν σε πείραξαν τα sides της φινα.
Γιατί εγώ από στύση "πάγενα" καλά, από πρωινή στύση έπασχα...
Όχι ότι θα έκανα κάτι το πρωί :D , αλλά παρατηρούσα ότι με πειράζει η φίνα. Και με τον καιρό να μην περιοριζόταν μόνο στο πρωί :(

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Admin είπε:
Θες να πεις ότι το ξεκίνησες άμεσα μαζί με το proscar?Δεν μπορούμε να δούμε όμως αν έκανε δουλειά η αργινίνη ή αν απλώς εσένα δεν σε πείραξαν τα sides της φινα.
Γιατί εγώ από στύση "πάγενα" καλά, από πρωινή στύση έπασχα...
Όχι ότι θα έκανα κάτι το πρωί :D , αλλά παρατηρούσα ότι με πειράζει η φίνα. Και με τον καιρό να μην περιοριζόταν μόνο στο πρωί :(
proscar είχα αρχίσει πριν γραφτώ στο forum - τότε έψαχνα για συνπάσχοντες ;)

L-Arginin είδα εδώ να χρησιμοποιείτε πήρα τον Νοέμβρη προληπτικά..

το ξαναείπα - ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΚΑΜΊΑ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΑ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ) ΑΠΌ ΦΙΝΑ και οι εξετάσεις μου ήταν χαλαρές ;D

tsakalos

New Member

οποιος εχει γνωστο ουρολογο μπορει να το γραφει κι ολας με το ταμειο του και να το παιρνει τσαμπα γιατι δεν εχει συμμετοχη αυτο το φαρμακο

dim74

Member

το avodart στο ικα εχει συμμετοχη 25%.το εχω παρει...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το Avodart βγαίνει 8 € αν το γράψεις ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member

Παναγιωτης είπε:
που να σου δωδω σπυρο και αυτα που εχω πυραυλος θα γινεις δεν θα κρατιεσαι μετα

παναγιωτη ο,τι εχεις σχετικα, στειλτο μου με pm . Με ενδιαφερει αμεσα τωρα που ξεκινησα τπ Proscar. Οχι τιποτ'αλλο, μην γινω παλι ρεζιλι...:)

dim74

Member

φιλε elinikas τι αποτελεσματα σου δινει το avodart?ποιες διαφορες εχει δει σε αποτελεσμα αλλα αλλα και σε παρενεργειες συγκριτικα με την φιναστεριδη?εγω με την φιναστεριδη 8,5 μηνες δεν ειδα κατι αξιολογο αλλα φοβαμαι να παρω avodart!

elinikas73

New Member

dim74 είπε:
φιλε elinikas τι αποτελεσματα σου δινει το avodart?ποιες διαφορες εχει δει σε αποτελεσμα αλλα αλλα και σε παρενεργειες συγκριτικα με την φιναστεριδη?εγω με την φιναστεριδη 8,5 μηνες δεν ειδα κατι αξιολογο αλλα φοβαμαι να παρω avodart!

Φίλε dim74 προσεχώς θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δούνε και τα υπόλοιπα μέλη τα αποτελέσματα,για να μιλάμε με ντοκουμέντα.Περιμένω να έχω στα χέρια μου μηχανή γιατί την δική μου την χάλασα στις διακοπές..
Τα αποτελέσματα που μου έχει δώσει το avodart 2,5 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ, είναι πέρα από τις προσδοκίες που είχα θέσει εξαρχής! Συγκεκριμένα,το vertex έχει καλυφθεί αρκετά πλέον,η ποιότητα της τρίχας σε όλο το κεφάλι έχει βελτιωθεί αρκετά,(παχύτερη τρίχα πιο σκούρα) έχω καλύτερη πυκνότητα στο σύνολο του κεφαλιού, οι κρόταφοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν και αυτοί αλλά το κυριότερο βγαίνει μαλλί σε περιοχές που ήταν καμμένη γη εδώ και χρόνια! Στους κροτάφους έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρίχες 3 πόντους πιο μπροστά από την hairline που είχα..Βλέπω να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη πλέον φυσιολογικού μαλλιού το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει πιο γρήγορα από πριν.Έχω κατέβει στην 1 εφαρμογή μινοξιδύλης την ημέρα,πράγμα που κάνει τα μαλλιά μου λιγότερο λιπαρά από πριν οπότε το καθημερινό λούσιμο δεν είναι πλέον επιτακτικά αναγκαίο! ;D Με την φίνα είχα απλά μια βασανιστικά αργή καθυστέρηση της επέκτασης της φαλάκρας..Κάθε χρόνο ήμουν ελαφρώς χειρότερα από τον προηγούμενο.Στο σημείο που είμαι τώρα άμα μου λέγανε ότι αυτό μόνο φίλε μπορείς να πάρεις θα ήμουν ικανοποιημένος με την εικόνα του κεφαλιού μου ως έχει.Μην φανταστείς κανένα Χατζηπαναγή, αλλά για την ηλικία μου (36) μια χαρά για άτομο που χάνει τα μαλλιά του από τα 19 ;D Αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια ονειρική θεραπεία για μένα γιατί θα έχω γλιτώσει από πολλά μαρτύρια (βλέπε κόψιμο proscar) είναι πολύ βολική στην εφαρμογή της,και έχω τρελό στόχο πλέον να με πιάνει με 1 χάπι ανά 2 μέρες..Παρενέργειες,τίποτα σοβαρό,ίσως κάνα δυο σπυράκια που βλέπω αραιά και που στο πρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην θεραπεία.Τις πρώτες μέρες μια εκτίναξη της λίμπιντο,τώρα πλέον είναι καθημερινή η πρωινή στύση πράγμα που με την φίνα δεν συνέβαινε..Και εγώ φοβάμαι που παίρνω avodart αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό που έχω δοκιμάσει..Για μένα κάποιος ο οποίος είναι υγιής,είναι χρήστης φίνας αλλά δεν βλέπει φώς,είναι το επόμενο βήμα..Αξίζει τον κόπο η δοκιμή!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

...κοίτα καιρό που διάλεξα να κόψω την φινα και να περιμένω με τοπική ντουτα...... ::)

magic810

New Member

Θα συμφωνησω με τον ellenikas οσον αφορα την συγκριση φιναστεριδης ντουταστεριδης........
Μακραν θεωρω οτι η ντουταστεριδη ειναι πολυ καλυτερη απο φιναστεριδη μιας και την εχω χρησιμοποιησει ενα 6μηνο και ειδα καλυτερα αποτελεσματα αποτι με 1μιση χρονο φιναστεριδη.....απλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο οσον αφορα παρανεργειες γιατι αν δινει η φιναστεριδη παρανεργειες φαντασου η ντουταστεριδη τι θα δωσει......
Και να θυμαμαι καλα ο tropheus ειναι αυτος που ανεφερε οτι εχει χασει πολυ οσον αφορα στυσεις και τετοια με ντουταστεριδη........
Εγω παντω για την 6μηνη χρηση ντουτας που εκανα δεν ειδα καμμια απολυτως παρενεργεια........αλλα δεν το ρισκαρα και περαιτερω......
Τι να πω μακαρι να δουλευει σαν τοπικη λοσιον η ντουτα γιατι μην ξεχνατε οτι ψαχνουμε κατι που θα ειναι για το υπολοιπο της ζωης........και δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι ντουτα θα παιρνεις απο το στομα για πανω απο μεγαλο χρονικο διαστημα.........
;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
[
παναγιωτη ο,τι εχεις σχετικα, στειλτο μου με pm . Με ενδιαφερει αμεσα τωρα που ξεκινησα τπ Proscar. Οχι τιποτ'αλλο, μην γινω παλι ρεζιλι...:)

οκ στειλε μου μηνυμα σε καποια φαση ομως γιατι αυτες τις μερες τρεχω και δεν φτανω
μηπως το ξεχασω

NGL

Member

elinikas73 είπε:
[quote author=dim74 link=topic=382.msg11125#msg11125 date=1239798482]

Φίλε dim74 προσεχώς θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δούνε και τα υπόλοιπα μέλη τα αποτελέσματα,για να μιλάμε με ντοκουμέντα.Περιμένω να έχω στα χέρια μου μηχανή γιατί την δική μου την χάλασα στις διακοπές..
Τα αποτελέσματα που μου έχει δώσει το avodart 2,5 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ, είναι πέρα από τις προσδοκίες που είχα θέσει εξαρχής! Συγκεκριμένα,το vertex έχει καλυφθεί αρκετά πλέον,η ποιότητα της τρίχας σε όλο το κεφάλι έχει βελτιωθεί αρκετά,(παχύτερη τρίχα πιο σκούρα) έχω καλύτερη πυκνότητα στο σύνολο του κεφαλιού, οι κρόταφοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν και αυτοί αλλά το κυριότερο βγαίνει μαλλί σε περιοχές που ήταν καμμένη γη εδώ και χρόνια! Στους κροτάφους έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρίχες 3 πόντους πιο μπροστά από την hairline που είχα..Βλέπω να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη πλέον φυσιολογικού μαλλιού το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει πιο γρήγορα από πριν.Έχω κατέβει στην 1 εφαρμογή μινοξιδύλης την ημέρα,πράγμα που κάνει τα μαλλιά μου λιγότερο λιπαρά από πριν οπότε το καθημερινό λούσιμο δεν είναι πλέον επιτακτικά αναγκαίο! ;D Με την φίνα είχα απλά μια βασανιστικά αργή καθυστέρηση της επέκτασης της φαλάκρας..Κάθε χρόνο ήμουν ελαφρώς χειρότερα από τον προηγούμενο.Στο σημείο που είμαι τώρα άμα μου λέγανε ότι αυτό μόνο φίλε μπορείς να πάρεις θα ήμουν ικανοποιημένος με την εικόνα του κεφαλιού μου ως έχει.Μην φανταστείς κανένα Χατζηπαναγή, αλλά για την ηλικία μου (36) μια χαρά για άτομο που χάνει τα μαλλιά του από τα 19 ;D Αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια ονειρική θεραπεία για μένα γιατί θα έχω γλιτώσει από πολλά μαρτύρια (βλέπε κόψιμο proscar) είναι πολύ βολική στην εφαρμογή της,και έχω τρελό στόχο πλέον να με πιάνει με 1 χάπι ανά 2 μέρες..Παρενέργειες,τίποτα σοβαρό,ίσως κάνα δυο σπυράκια που βλέπω αραιά και που στο πρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην θεραπεία.Τις πρώτες μέρες μια εκτίναξη της λίμπιντο,τώρα πλέον είναι καθημερινή η πρωινή στύση πράγμα που με την φίνα δεν συνέβαινε..Και εγώ φοβάμαι που παίρνω avodart αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό που έχω δοκιμάσει..Για μένα κάποιος ο οποίος είναι υγιής,είναι χρήστης φίνας αλλά δεν βλέπει φώς,είναι το επόμενο βήμα..Αξίζει τον κόπο η δοκιμή!
[/quote]

καλησπερα κι απο εμενα!εδω και περιπου 3 εβδομαδες χρησιμοποιω διαλλυμα minox-duta (5 καψακια σ ενα μπουκαλι regain).παιρνω 0,8mg fina 4 μηνες και δεν χρησιμοποιω minox μονη της τωρα (το εκανα για 8 μηνες με καλα αποτελεσματα αλλα ψαχνω το κατι παραπανω)!εχω αυξημενη τριχοπτωση και εντονη φαγουρα καποιες στιγμες ,που δεν ειχα με απλη χρηση μινοξιδιλης!ειναι shedding που σημαινει οτι λειτουργει ή θα τρεχουμε ρε μαγκες?ας μου πει την γνωμη του οποιος εχει δυναμωσει(?) με ντουτα την μινιξιδιλη του!thanks.
στην 3 εβδομαδα ειναι νορμαλ για shedding?

Μπλουζα