Ακούρευτη fue-ακούρευτη δότρια by aeratos 28

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν τα ποσοστά επιτυχίας του είναι υψηλά πρέπει να είναι προτεινόμενο, για κάτι όμως που δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία μάλλον δεν πρέπει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Τα πράγματα είνα απλά :

Η γιατρός πρίν την είσοδο του punch, πιάνει με το punch- απομονώνει και στρίβει την τρίχα συνεπώς και κόβεται ,
έπειτα εισχωρεί το punch για να κόψει to graft και να το εξάγει.

Αυτό δημιουργεί πολύ "σκουπίδι"στο κεφάλι απο τις κομμένες τρίχες και χρειάζεται το λεγόμενο "χτένισμα" για να μπορεί μετέπειτα να δεί και να δουλέψει στην ίδια περιοχή.

Δέν ξέρω άν βοηθάει ή απλοποιεί την διαδικασία , προσωπικά πιστεύω ότι είναι διπλό κόπος απο το να τριμάρει λίγο τα μαλλιά και μετέπειτα να τα βγάλει ώς έχει!.

Μήν τρελαίνεστε για την ακούρευτή , η αποτελεσματικότητά ώς γνωστόν είναι πολύ περιορισμένη.
Απλά βγήκε προκειμένου να ξεκολλήσουν τους κολλημένους που είχαν θέμα με το ξύρισμα ,
έτσι ώστε οι κλινικές να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους!.

alexandros _athens

Active Member
Όντως, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε. Για τις ακούρευτες συνεδρίες υπάρχουν επίσημα ποσοστά επιτυχίας, σε παγκόσμιο επίπεδο ή έστω σε επίπεδο κλινικών;

Stripar

Established Member
Ναι τα ποσοστά είναι χαμηλότερα απο αυτών των κουρεμένων ,
και βέβαια διαφοροποιείται απο κλινική σε κλινική όπως είναι εύκολα κατανοητό!.

Βέβαια οι κλινικές τείνουν να παπαγαλίζουν ότι τα ποσοστά είναι ακριβώς τα ίδια ,
γιατί όπως καταλαβαίνεται άν έλεγαν την πλήρη αλήθεια θα έκαιγαν το προϊόν και το μεγαλύτερο Revenue που τους δίνει ,
ενώ δέν είναι σίγουρο ότι και ο ασθενής θα επέλεγε έπειτα την κουρεμένη μέθοδο!

alexandros _athens

Active Member
@Stripar Δικό μου τυπογραφικό λάθος! Νωρίτερα ήθελα να γράψω/ ρωτήσω αν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τα ποσοστά επιτυχίας που αφορά τις κανονικές/ κουρεμένες συνεδρίες. Δεν γνώριζα πως υπάρχουν και για τις ακούρευτες. Θα ήταν χρήσιμο και κατατοπιστικό να κάνουμε μια σύγκριση. Ξέρεις αν μπορούμε να τα δούμε κάπου; Σε κάποιο site ίσως;

Stripar

Established Member
Επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν!

Ως γνωστό οι κλινικές τείνουν να προβάλουν τις επιτυχίες τους και να αποκρύπτουν τις αποτυχίες τους.

Είναι όμως παγκοσμίως γνωστό ότι η ακούρεφτη από την κουρεμένη μέθοδο έχει μόνο μειονεκτήματα , και το μόνο πλεονέκτημά της είναι ότι δεν σου φεύγει ο πελάτης , κοινώς του περνεις τα λεφτά !

Stripar

Established Member
Τα ποσοστά επιτυχίας των κουρεμένων , διαφοροποιούνται ανάλογα την κλινική.
Οι σοβαρές κλινικές του εξωτερικού δίνουν ένα ποσοστό φυτρωσης της τάξης του 95%.
Στην Ελλάδα το νούμερο αυτό είναι αρκετά χαμηλότερο , θα έλεγα 80-90%
, και εξαρτάται πάντα τον γιατρό , την κλινική , την περίοδο και τα κέφια τους !!!

aeratos28

Just aeratos
Ουσιαστικά γίνεται δηλαδή αυτό που λέω..ότι κόβεται με το punch πριν τρυπήσει για να γίνει εξαγωγή του graft..σωστά?
Βασικα υπάρχει βίντεο του Αλέξανδρου στο youtube στο κανάλι της dhi..

aeratos28

Just aeratos
Ούτε θυμάμαι πιο είναι στα βίντεο..πάντως ο Αλέξανδρος το ξέρει το βίντεο,ειχε συζητηθεί και στο νήμα του το βιντεακι αυτο..που έλεγε ότι κρυβόταν με την πετσέτα να μην φανεί το προσωπο του..αν δει την κουβέντα και του είναι εύκολο ας το ανεβάσει αυτος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα πράγματα είνα απλά :

Η γιατρός πρίν την είσοδο του punch, πιάνει με το punch- απομονώνει και στρίβει την τρίχα συνεπώς και κόβεται ,
έπειτα εισχωρεί το punch για να κόψει to graft και να το εξάγει.

Αυτό δημιουργεί πολύ "σκουπίδι"στο κεφάλι απο τις κομμένες τρίχες και χρειάζεται το λεγόμενο "χτένισμα" για να μπορεί μετέπειτα να δεί και να δουλέψει στην ίδια περιοχή.

Δέν ξέρω άν βοηθάει ή απλοποιεί την διαδικασία , προσωπικά πιστεύω ότι είναι διπλό κόπος απο το να τριμάρει λίγο τα μαλλιά και μετέπειτα να τα βγάλει ώς έχει!.

Μήν τρελαίνεστε για την ακούρευτή , η αποτελεσματικότητά ώς γνωστόν είναι πολύ περιορισμένη.
Απλά βγήκε προκειμένου να ξεκολλήσουν τους κολλημένους που είχαν θέμα με το ξύρισμα ,
έτσι ώστε οι κλινικές να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους!.

Αυτό το "στριψιμο" θα ήθελα να το δω ειδικά στα πολυτριχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν νομίζω ότι γίνεται κανένα στρίψιμο..απλά με το punch,σαν να (πλαγιάζει) την η τις τρίχες του graft που θέλει να βγάλει..μόλις γίνει αυτό,με το που κάνει την κίνηση να τρυπήσει το punch,λίγο πριν μπει στο δέρμα ,αναγκαστικά κόβονται οι τρίχες που εξέχουν..thats all.!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είναι τόσο απλό, ο λόγος που κόβονται οι τρίχες είναι για να έχεις καλύτερη αίσθηση της φοράς έτσι ώστε να μπεις υπό την κατάλληλη γωνία. Το να "στρίβεις" ή να "πλαγιάζεις" μου φαίνεται αχρείαστη ενέργεια και πραγματικά θα ήθελα να το δω. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει απλά δεν έχω πεισθεί για το πόσο δόκιμο είναι.

Stripar

Established Member
Το να "στρίβεις" ή να "πλαγιάζεις" μου φαίνεται αχρείαστη ενέργεια και πραγματικά θα ήθελα να το δω. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει απλά δεν έχω πεισθεί για το πόσο δόκιμο είναι.

Γι αυτό και ανάφερα σε παραπάνω post μου , ότι το θεωρώ διπλό κόπο , από το να τριμάρεις τα μαλλιά εξαρχής , άσε που δέν δουλεύει ο γιατρός στο ίδιο καθαρό περιβάλλον...

Το μόνο που έχω να προσθέσω επιπλέον για την unshaven είναι ότι :
Πολύς λόγος για το τίποτα!

H κάνεις την μτχ όπως πρέπει ή μην την κάνεις καθόλου...

aeratos28

Just aeratos
Το αν είναι κόπος διπλός και περιττός,συμφωνώ και εγω..όμως το θέμα εδώ είναι αν γίνεται έτσι ,μάλλον και έτσι,,με αυτό τον τροπο η ακουρευτη..το λεω επειδή με ειρωνική διάθεση προς εμένα,εξού και το" ακουρευτη by aeratos" ανοίχτηκε το νήμα και άκουσα ειρωνίες και χαζομαρες τύπου διαψευδεις τον cvial,ξεπερασες και τις γνωσεις του ,ποιος είσαι εσυ κτλ.. δεν ήταν και κάτι περίεργο αυτο που έλεγα..πίστευα πως θα είχατε προσέξει και την περίπτωση εδώ στο φόρουμ του Αλέξανδρου κιόλας..

aeratos28

Just aeratos
Ναι αυτός το άνοιξε..έχει σβήσει κάποια μνμ ο cvial και δεν φαίνεται ποιος το άνοιξε..ειρωνίες τύπου πες μου που την κάνουν και που την είδες γιατί θέλω να πάω να κάνω και εγώ..δεν ξέρεις τι λες και τι σου γίνεται,ακυρώνεις και τον cvial,ότι να ναι λες,λες ψεμματα,είσαι ψεύτης και διάφορα άλλα τέτοια..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα