Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα πράγματα είνα απλά :
Η γιατρός πρίν την είσοδο του punch, πιάνει με το punch- απομονώνει και στρίβει την τρίχα συνεπώς και κόβεται ,
έπειτα εισχωρεί το punch για να κόψει to graft και να το εξάγει.
Αυτό δημιουργεί πολύ "σκουπίδι"στο κεφάλι απο τις κομμένες τρίχες και χρειάζεται το λεγόμενο "χτένισμα" για να μπορεί μετέπειτα να δεί και να δουλέψει στην ίδια περιοχή.
Δέν ξέρω άν βοηθάει ή απλοποιεί την διαδικασία , προσωπικά πιστεύω ότι είναι διπλό κόπος απο το να τριμάρει λίγο τα μαλλιά και μετέπειτα να τα βγάλει ώς έχει!.
Μήν τρελαίνεστε για την ακούρευτή , η αποτελεσματικότητά ώς γνωστόν είναι πολύ περιορισμένη.
Απλά βγήκε προκειμένου να ξεκολλήσουν τους κολλημένους που είχαν θέμα με το ξύρισμα ,
έτσι ώστε οι κλινικές να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους!.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γι αυτό και ανάφερα σε παραπάνω post μου , ότι το θεωρώ διπλό κόπο , από το να τριμάρεις τα μαλλιά εξαρχής , άσε που δέν δουλεύει ο γιατρός στο ίδιο καθαρό περιβάλλον...Το να "στρίβεις" ή να "πλαγιάζεις" μου φαίνεται αχρείαστη ενέργεια και πραγματικά θα ήθελα να το δω. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει απλά δεν έχω πεισθεί για το πόσο δόκιμο είναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk