Ακούρευτη fue-ακούρευτη δότρια by aeratos 28

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αερατε έχεις δίκιο και αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας να μην είμαστε απόλυτοι στην ζωή....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Cvial ότι έχεις περισσότερες γνώσεις από μένα,αυτο είναι σίγουρο..ομως εγώ ποτέ δεν πήγα ούτε να πω ότι ξέρω περισσότερα πράγματα από σένα ούτε και το προσπάθησα κιόλας..άλλοι τα κάνουν αυτά τα πράγματα..και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που το κανουν.με μικρότητες δεν ασχολήθηκα ποτέ εγώ..ούτε θα ασχοληθώ κιόλας..από ακουρευτες δεν ξέρω πολλά πράγματα..δεν έκατσα ποτέ να το ψάξω το θέμα γιατί την θεωρώ εντελώς άχρηστη διαδικασία..ακριβή και με πολλά μείον..απλά είπα αυτό που έτυχε να δω από κοντά..είχα δει και εδώ στο φόρουμ την περίπτωση του Αλέξανδρου ότι έγινε με τον ίδιο τρόπο και έλεγε ο κάθε ένας μετά το μακρύ και το κοντό του..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτα τα "ακυρώνεις" τον cvial είναι βλακείες, ουδείς είναι αλάθητος και όλοι οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και να κρατάμε και καμμιά "πισινή" στις τοποθετήσεις μας. Σε αυτή την περίπτωση όντως δεν το έχω ξαναδεί (και επιμένω θα ήθελα να το δω) και όντως δεν είναι δόκιμη τεχνική, δεν έχω δει κάποιον από τους γνωστούς να την εφαρμόζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
Ότι είναι βλακείες τα "ακυρώνεις" κτλ είναι το μόνο σίγουρο..απόψεις και γνώσεις ανταλλάζουμε ..δεν πάει να κερδίσει κανείς μετάλλιο εδώ πέρα..και εγώ είπα ρε παιδιά μπορεί να κάνω και λάθος,αλλά κούρεμα δεν είδα να γίνεται πουθενα..αρα κόβετε η τρίχα πριν τρυπήσει το punch..παντα ομως κρατάς μια πισινη..γι αυτό και είπα μπορεί να έκανα λαθος..αλλά οταν ο άλλος είναι άσχετος με το θέμα,χωρίς να έχει ιδέα καν,δεν μπορεί να λέει ψεύτη κάποιον άλλον,είναι παρατραβηγμενο..καλό θα είναι να μιλάνε όταν ξέρουν κάποια πράγματα και όχι απλά να λένε κάτι έτσι για να το πουν..άντε γιατί παρατραβηξε νομίζω με μερικούς η όλη φάση.

Tsek

Well-Known Member
Πρώτον χαίρομαι που έστω και άθελά μας ανοίχτηκε ένα πολύ ωραίο θέμα αλλά όσον αφορά τα σχόλια μάλλλον ξεχνάτε πολύ εύκολα..

Εγώ δεν εστίασα στο αν γίνεται ή δεν γίνεται εγώ ρώτησα ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ και ακόμα δεν μας έχει απαντήσει.

Ως μέλος του φόρουμ και εφόσον του αρέσει να βοηθάει όπως μας λέει αν έλεγε αλήθεια, θα απαντούσε πως την τεχνική αυτή την είδε π.χ. στην dhi το 2015 και όποιο άλλο μέλος του φόρουμ ενδιαφέρεται για τέτοια fue να πάει να ρωτήσει εκεί.

Αυτός όμως μόλις τον ρωτήσαμε κρυβόταν, άλλαζε θέμα και μου έκανε προσωπική επίθεση για να γίνει μανούρα και να μην απαντήσει.

Προφανώς σε κάποιο βιντεάκι κάτι είδε ή κάπου το άκουσε και για να ισχυροποιήσει τα λεγόμενά του είπε πως το είδε και live.
Τελικά τον πέτυχε τον σκοπό του αλλά του έμεινε η στάμπα. Αυτά είχα να πω @Stripar εφόσον με ρώτησες και τέλος. :)

Stripar

Established Member
H αλήθεια είναι ότι όντως δέν μας είπε ο @aeratos28 ΠΟΥ την είδε.
Γιατί τόσο κρυφτό εκείνες τις ημέρες , δέν κατάλαβα...

Σημασία έχει η μεταφορά των γνώσεων και εμπειριών και όχι και τόσο ο τρόπος που αποχτείθηκαν αυτές οι εμπειρίες άν και αυτό έχει την αξία του.

Μπορεί και να έχεις δίκιο στο παρακάτω:
Προφανώς σε κάποιο βιντεάκι κάτι είδε ή κάπου το άκουσε και για να ισχυροποιήσει τα λεγόμενά του είπε πως το είδε και live.

Οι "παλιοί" ξέρουμε ότι υπερβάλει πολλές φορές και βάζει και μερικές σάλτσες παραπάνω ,
Μήν χαλιέσαι...

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Σε αυτόν που ρώτησε το απαντησα..σε εσένα επειδή είσαι αυτό που είσαι και όπως είπες και εσύ,τα σχόλια και αυτά που έχουν γραφτεί από εσένα υπάρχουν..που εκατσες και έκοψες και εραψες τα μνμ με την κουβέντα που είχα με τον cvial και πήγαινες να βγάλεις συμπερασμα ότι έλεγα για την τεχνική που είδα ότι είναι ιδανική για τις γυναίκες,ενώ έλεγα με τον cvial για την νεα τεχνική του ερντογαν που βγάζει και βάζει μαλλιά με όποιο μήκος και αν είναι..και απλά είπε πως αυτό θα είναι ιδανικό για τις επεμβάσεις στις γυναίκες..προσπάθησες μεγάλε να κάνεις πλεκτάνη αλλα δεν σου βγήκε..εσύ είχες σκοπό και δεν τον πέτυχες..η βρωμιά σου δεν λέγετε..ξεχνάς ότι σε έχω ρωτήσει 10 φορές και το αποφεύγεις σαν τον διάολο το λιβάνι..και φαίνεσαι και από αυτά που λες..προσπαθείς ακόμα να με βγάλεις ψεύτη..ότι και καλά αλλά κάπου το είδα κτλ..ρε τυπε αν ήθελα να διαφημίσω αυτό το πράγμα,θα ήμουν κατι σαν εσένα..pluto δηλαδη..γιατί εχει διαφημιστει αυτή η τεχνική ήδη από τον Αλέξανδρο ,όταν ακόμα δεν ήσουν καν μέλος εδώ..απλά δεν είχε παρατηρήσει κανείς το εντελώς ακουρευτο..μου ήρθε εμένα τώρα να κάνω διαφήμιση..είσαι αστείος ρε τυπε πραγματικά..πηγές να το παίξεις ιστορία αλλά δεν σου βγήκε και κάνεις σαν κυρία ,φεύγεις και πετάς ότι βρεις μετά το ξύλο που έφαγες..

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Stripar δεν ήταν καν κρυφτό..απλά στον τύπο αυτόν δεν γουστάρω καν να πω γιατί έχει καιρό,σε κάθε νήμα που γράφω κάτι,ερχετε και προσπαθεί να με βγάλει λάθος κτλ..μιλάμε για εμμονή το τυπακι..ειρωνίες κτλ..και έβλεπα ότι το πάει ειρωνικά πάλι και γι αυτο δεν είπα τον γιατρό..στον john του είπα ποιος ήταν..γενικά δεν κολαω να πω αλλά και άλλα..σε αυτό θα κολαγα.!?
H αλήθεια είναι ότι όντως δέν μας είπε ο @aeratos28 ΠΟΥ την είδε.
Γιατί τόσο κρυφτό εκείνες τις ημέρες , δέν κατάλαβα...

Stripar

Established Member
Δέν παίζεσαι και εσύ ρε Αεράτε,
Στον John John απάντησες πώς με p.m?

Tί νόημα έχει τότε το Forum , άν όλοι απαντούσαν με P.M

Έπειτα θα μπορούσες να απαντούσες δημόσια για να τελείωνε και το θέμα , βδομάδες πρίν

Δέν είναι κακό να έχεις δεί μία Live μτχ ακόμα και άν ήταν στον Γκούρα

:D

aeratos28

Just aeratos
Stripar από περίεργους παλιότερα έχει δει πολλούς και εσύ..και έχεις δώσει καλά ματς..σωστά??θα είχες σωστή συμπεριφορά σε κάποιον τέτοιο??όχι..και μη μου πεις το αντίθετο..επειδή είχε λοιπόν αυτή τη συμπεριφορά όπως σου είπα και ανακάτεψε τα μνμ όπως ήθελε και έβαλε λόγια στο στόμα μου που δεν τα είπα και τα παρουσίαζε δικά μου,και ενώ τον ρωταγα γιατί το έκανε αυτό και δεν απαντούσε,δεν μπορούσα να του κάνω την χάρη εγώ να απαντήσω έτσι απλά σε αυτό που ρωταγε..έτσι είναι τα πράγματα..και ακόμα δεν λέει τπτ για αυτό,ούτε το αναφέρει καν,προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει ακόμα..και να μείνει μόνο στο θέμα γιατί δεν του είπα τον γιατρό..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
η πραγματικότητα λοιπον stripar και όχι δικαιολογία γιατί δεν είπα το όνομα του γιατρού είναι αυτή και μόνο..ούτε πήγα να διαφημίσω κάτι,ούτε πήγα να υποστηρίξω αυτό που είπα με ψεμματα ψάχνοντας στο διαδίκτυο που είπε,ούτε τπτ από αυτά που λέει ο pluto..άκου τι λέει ο τύπος ,προσπαθεί να μην απαντήσει ακόμα για την βρωμιά με την κοπτοραπτικη στα μνμ που έκανε για να με βγάλει ψεύτη και ρίχνει λάσπες στον ανεμιστήρα και ότι κάτσει..άθλιος ο τυπακος..και για να τελειώνουμε με τον ασχετο..αυτά που λέω ,δεν τα λέω έτσι..εγω tsek τα λεφτά που έδωσες εσύ για να πας στην κλινική που πήγες και να νομίζεις ότι τα έμαθες ολα τα εχω δώσει σίγουρα,μην πω και παραπάνω για μετακινήσεις και πληρωμές σε consultation με πάνω από 40 -50 γιατρούς..και εδώ Ελλάδα αλλά και σε κάποιους στο εξωτερικό..το κατάλαβες?αυτό δεν σημαίνει ότι τα ξέρω όλα όπως είπες στα προηγούμενα μνμ,η ότι ξέρω περισσότερα από τον cvial και πάω να τον ακυρώσω..αλλά ανακρίβειες δεν λέω ποτέ..και αν κάνω σε κάτι λάθος λέω και ένα συγγνώμη.δεν είμαι παντογνώστης,εννοείται.υπαρχουν μέλη με πολύ μεγάλες γνώσεις εδώ.

Stripar

Established Member
εγω tsek τα λεφτά που έδωσες εσύ για να πας στην κλινική που πήγες και να νομίζεις ότι τα έμαθες ολα τα εχω δώσει σίγουρα,μην πω και παραπάνω για μετακινήσεις και πληρωμές σε consultation με πάνω από 40 -50 γιατρούς..και εδώ Ελλάδα αλλά και σε κάποιους στο εξωτερικό..

40-50? o Χρηστός και η παναγιά!

Σε ποιούς έχεις πάει στο εξωτερικό , νομίζω όλους θα τους ενδιέφερε να μάθουν...

Και σίγουρα θα μπορούσες να μας πείς , πέντε πράγματα για τον καθένα!

aeratos28

Just aeratos
Εδώ Ελλάδα τους έχω περάσει όλους..από dhi,ahc ,μεχρι Γκούρα,Τσούνη, αναστασακη καραλεξη,ράπτη bergman κτλ κτλ κτλ..εξωτερικό έχω δει πριν από χρόνια σε ταξίδι όχι για αυτό τον λόγο αρχικά,αλλά ευκαιρία ήταν να δω μεγάλο γιατρό ,όταν πήγα στο Οντάριο είδα για λίγο τον rahal..λόγο μικρού norwood μου είπε 1300grafts hairline μόνο και φινα 1mg για να μείνω έτσι τουλάχιστον μια δεκαετία και μετά βλέπουμε..ήμουν 25 τότε..αυτό και έφυγε. ούτε 10 λεπτά. hdc,με τον Γεωργίου όχι ακόμη ,στην κλινική του armani πέρσυ το καλοκαίρι στη Αμερική ,όμως δεν μίλησα μαζί του..η απάντηση της κλινικης ήταν να φτιάξουμε την ά ζώνη με 3500grafts..με ποιον άλλον έξω .!

Stripar

Established Member
Λίγο υπερβολικός όπως πάντα ,
γιατί 48 ή 38 γιατρούς μτχ στην Ελλάδα αλλά καί στην Κύπρο δέν έχει ,
ακόμα καί άν μέσα σε αυτούς βάζεις και τους απλούς δερματολόγους με ειδίκευση το τριχωτό!.

Τέσπα και έχεις αποφασίσει πού τελικά θα την κάνεις , όταν την κάνεις και γιατί?

aeratos28

Just aeratos
Για το θέμα μαλλιά ρε stripar μιλάμε γενικά..απο δερματολόγους,μέχρι νοσοκομεία και γιατρούς που κάνουν επεμβασεις..βάζω τα πάντα μέσα..είστε εντελώς κολλημένοι ώρες ώρες και πιάνετε την τρίχα για να την κάνετε τριχιά..δράκους έχετε στην αναζήτηση και πάτε ενεξελεγκτα.anyway.!κλείνω προς τον Τούρκο να πω την αλήθεια.

Tsek

Well-Known Member
Αεράτε πες μας λίγο, το χταπόδι το 40μετρο το σκοτώνεις σε αυτή την σελίδα ή να περιμένουμε μέχρι την 5η.?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα