Ανάλογο προσταγλανδίνης Ε2

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rocknrolla είπε:
Prostin E2 (Pfizer), 4 x 3mg = 12mg = 43,15 euro.

http://www.pfizer.gr/sites/gr/Products/Pages/AllProducts.aspx

Για συγκέντρωση 0.5% σε 60μλ θέλουμε 30mg ουσίας, δηλαδή κάτι λιγότερο από τρία κουτιά (130 euro). Αξίζει πιστεύετε;

Μηπως πρεπει να δεις και τα εκδοχα που περιεχει?

rocknrolla είπε:
giannaras13 είπε:
rocknrolla είπε:
Prostin E2 (Pfizer), 4 x 3mg = 12mg = 43,15 euro.

http://www.pfizer.gr/sites/gr/Products/Pages/AllProducts.aspx

Για συγκέντρωση 0.5% σε 60μλ θέλουμε 30mg ουσίας, δηλαδή κάτι λιγότερο από τρία κουτιά (130 euro). Αξίζει πιστεύετε;

Μηπως πρεπει να δεις και τα εκδοχα που περιεχει?

Δραστική ουσία: Dinoprostone
Έκδοχα: Λακτόζη άνυδρη, Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη ,Κολλοειδές πυριτίου διοξείδιο, Άμυλο αραβοσίτου, Μαγνήσιο στεατικό.

πειράζει κάτι από αυτά;

το αμυλο αραβοσιτου δεν χρειαζεται εξηγηση... η λακτοζη ειναι ενα σακχαρο του γαλακτος ..το διοξειδιου του πυριτιου ειναι ενα ειδος αμμου μπορεις να πεις(το πυριτιο ειναι πρωτογενες υλικο του γυαλιου)... και εχει και 2 E της 4 και 5ης ομαδας... δεν ειναι κατι επικινδυνο... αλλα για να το κανεις λοσιον θα ξερουν τα παιδια καλυτερα που φτιαχνουν λοσιον...

rocknrolla είπε:
Για λοσιόν 0.5% θα λιώσω 10 (x3mg) χάπια σε 10ml οινόπνευμα + 50ml απιονισμένο νερό =60ml λοσιόν.

Πάντως με εντυπωσιάζει που μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν υπάρχει κινητικότητα εδώ μέσα προς αυτή την κατεύθυνση, έστω και δοκιμαστικά.

Γνωρίζουμε πλέον ότι οι προσταγλανδίνες που βοηθάνε στην επανέκφυση και στην αύξηση της διαμέτρου των τριχών είναι οι Ε2 και F2.

Κι ακόμα συζητάμε για μινοξιδίλη.

σε τι δοσολογια θα το χρησιμοποιησεις/ημερα?

rocknrolla είπε:
Επειδή παίρνω με την μηχανή τα μαλλιά μου είναι εύκολη η εφαρμογή και δεν χρειάζεται να βάζω μεγάλη ποσότητα. Ενδεχομένως τρεις γερές ψεκασιές την ημέρα. Θα πάει κάνα δίμηνο.

Το πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι ότι είναι δύσκολο να το προμηθευτώ επειδή μένω εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι θα το δοκιμάσω (ελπίζω) σύντομα.

Δηλαδη ειναι πολυ δυσκολη η προμηθεια τετοιων φαρμακων στο εξωτερικο? o_O

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Για λοσιόν 0.5% θα λιώσω 10 (x3mg) χάπια σε 10ml οινόπνευμα + 50ml απιονισμένο νερό =60ml λοσιόν.

Πάντως με εντυπωσιάζει που μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν υπάρχει κινητικότητα εδώ μέσα προς αυτή την κατεύθυνση, έστω και δοκιμαστικά.

Γνωρίζουμε πλέον ότι οι προσταγλανδίνες που βοηθάνε στην επανέκφυση και στην αύξηση της διαμέτρου των τριχών είναι οι Ε2 και F2.

Κι ακόμα συζητάμε για μινοξιδίλη.

φιλε μου ειναι ακριβες θεραπειες διχως απτα αποτελεσματα..θες 130 ευρω οταν 3μηνη κιρκλαντ κοστιζει 22 ευρω..γιατι αδυνατεις να καταλαβεις οτι καποιοι ιδιως αυτην την εποχη,ειναι αρκετα στριμωγμενοι οικονομικα και ισως και ανεργοι και προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν,δεν ειναι ευκολο να πεταξεις 130 ευρω για κατι που ΜΠΟΡΕΙ να δουλεψει θεωρητικα..αλλο να δοκιμαζεις κατι φθηνο που το αντεχει η τσεπη σου... και αλλο οταν μιλαμε για δοκιμες σε τετοια ποσα,πρεπει να μην σε αγγιζει αρκετα στην τσεπη,η πιθανοτητα πεταμενα λεφτα η να εχεις μεγαλη τρελα με τα μαλλια η μεγαλο προβλημα..ολα αυτα αναιρουνται οπως προειπα αμα ρεει το χρημα και πλεον δεν ρεει σε αρκετους δυστυχως :s

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
δεν εχεις και αδικο σε αυτο..εχεις δικιο εγω προσωπικα αν μπορουσα θα το δοκιμαζα αν βγαζαμε ακρη, αλλα αυτην τι στιγμη δεν μπορω οικονομικα δηλαδη..ναι την εχω διαβασει την ερευνα,μπραβο σου παντως που την ψαχνεις..ο κος νομιζω ειναι φανταρος γι αυτο χαθηκε κανω λαθος??
θελω και εγω να δοκιμασω πραγματα που εχω διαβασει εδω κατα καιρους αλλα δεν αντεχ ωοικονομικα δυστυχως για πολλα πολλα.. :(
υπαρχουν και χειροτερα..τι να κανω..

lab_rat

Member
rocknrolla είπε:
Με εξαίρεση όμως κανά δυο άτομα εδώ μέσα, όπως ο kapa, που είναι διατεθειμένοι να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν, δεν βλέπω κανέναν άλλον να ψάχνεται.
Μη το λες. Υπαρχουν και αλλοι! Εγω πχ δοκιμαζω διαφορα απλα ποσταρω μονο αν δω αποτελεσμα! Και ανεξαρτητα απο το ποστ σου σκοπευω να δοκιμασω σταγονες bimatoprost μεσα στη μινοχ, απλα επειδη ακομα η μινοχ μου δινει επανεκφυση (σταματησα και ξαναρχισα) περιμενω να τερματησει για να εχω πιο ξεκαθαρη αποψη του τι κανει!
Ειναι να κανει καποιος την αρχη! Αν αυτα που λες οτι θες να δοκιμασεις, τα δοκιμασεις και πεις οτι ειδες καλα αποτελεσματα, θα βρεθουν διαφοροι που θα τα δοκιμασουν επισης. Αν ποσταρεις και photos ακομα περισσοτερο...

rocknrolla είπε:
Μάλλον γι'αυτό έφυγε και ο Kos από το φόρουμ.
Επισης δε νομιζω... Με το vpa ειχε γινει χαμος.

Γενικα καποιοι εχουν περισσοτερο και καποιοι λιγοτερο χρονο να ψαχτουν! Παλια ειχα διαβασει ολο το φορουμ σε 3 μερες και τωρα εχω χρονο μονο για να δω στα πεταχτα αν υπαρχει καποιο σημαντικο νεο!

crossfire

Well-Known Member
και εγω για δοκιμη μεσα ειμαι....τα εχω δοκιμασει ολα σχεδον,neoral κτλ.
τωρα μπηκα και niacin...
αλλα.....δεν εχω τα κοτσια πλεον να κοψω regaine.....εχω μεγαλη κατηφορα

ΥΓ. ο kos εφυγε γιατι δεν ανεχονταν μερικα πραγματα

weznem

Well-Known Member
εχω χασει λιγο την μπαλα ειναι η αληθεια.στην αρχη κοιταγαμε τα κολπικα χαπια τωρα το υγροειναι το ιδιο πραγμα με ταχαπια?

dk1984

Member
Στο θεμα "βρεθηκε υπαιτια πρωτεινη για τη τριχοπτωση" σελιδα 13 ο κος λεει
Cevaprost , Dinolytic ,lutalyse, Bovilene, Estrumate.Tα τελευταια 3 εχω καιρο να τα δω στην αγορα.Επισης υπαρχει και το xalatan.Υπαρχουν ελληνικα εργοστασια που παραγουν pgf2a και αναλογα αυτης.
Το μεγαλο προβλημα με αυτες τις ουσιες ειναι οτι ανεβαζουν την τεστοστερονη.3 ατομα που δοκιμασανε αναλογα pgf2a παρουσιασανε λιπαρο λιπαρο δερμα και ακμη.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Έπειτα από έρευνα έμαθα ότι το dinolytic υπάρχει στην ελληνική αγορά σε κτηνιατρικές φαρμακαποθήκες. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με της φωτογραφίας με άλλο όνομα.

Όποιος θέλει λοιπόν να ξεκινήσει μπορεί να βρει ένα μπουκάλι των 30ml στα 38 ευρώ, σε περιεκτικότητα 0.5%. Με μία καλή αραίωση έρχεται στα ίσα του και είναι έτοιμο για πολύμηνη χρήση. Πολύ σύντομα θα έχω το δικό μου στα χέρια μου.

Ας πάρουν τα μαλλιά μου τα πάνω τους και η λιπαρότητα δεν είναι τίποτα για μένα.

παρενεργειες εχουν αναφερθει?αναντιλαμβανομαι σωστα μειωνει τα επιπεδα των προσταγλανδινων?αυτο εντρεχει κινδυνους σε μακροχρονια ληψη γνωριζουμε τπτ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα