Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
rocknrolla είπε:Prostin E2 (Pfizer), 4 x 3mg = 12mg = 43,15 euro.
http://www.pfizer.gr/sites/gr/Products/Pages/AllProducts.aspx
Για συγκέντρωση 0.5% σε 60μλ θέλουμε 30mg ουσίας, δηλαδή κάτι λιγότερο από τρία κουτιά (130 euro). Αξίζει πιστεύετε;
rocknrolla είπε:giannaras13 είπε:rocknrolla είπε:Prostin E2 (Pfizer), 4 x 3mg = 12mg = 43,15 euro.
http://www.pfizer.gr/sites/gr/Products/Pages/AllProducts.aspx
Για συγκέντρωση 0.5% σε 60μλ θέλουμε 30mg ουσίας, δηλαδή κάτι λιγότερο από τρία κουτιά (130 euro). Αξίζει πιστεύετε;
Μηπως πρεπει να δεις και τα εκδοχα που περιεχει?
Δραστική ουσία: Dinoprostone
Έκδοχα: Λακτόζη άνυδρη, Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη ,Κολλοειδές πυριτίου διοξείδιο, Άμυλο αραβοσίτου, Μαγνήσιο στεατικό.
πειράζει κάτι από αυτά;
rocknrolla είπε:Για λοσιόν 0.5% θα λιώσω 10 (x3mg) χάπια σε 10ml οινόπνευμα + 50ml απιονισμένο νερό =60ml λοσιόν.
Πάντως με εντυπωσιάζει που μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν υπάρχει κινητικότητα εδώ μέσα προς αυτή την κατεύθυνση, έστω και δοκιμαστικά.
Γνωρίζουμε πλέον ότι οι προσταγλανδίνες που βοηθάνε στην επανέκφυση και στην αύξηση της διαμέτρου των τριχών είναι οι Ε2 και F2.
Κι ακόμα συζητάμε για μινοξιδίλη.
rocknrolla είπε:Επειδή παίρνω με την μηχανή τα μαλλιά μου είναι εύκολη η εφαρμογή και δεν χρειάζεται να βάζω μεγάλη ποσότητα. Ενδεχομένως τρεις γερές ψεκασιές την ημέρα. Θα πάει κάνα δίμηνο.
Το πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι ότι είναι δύσκολο να το προμηθευτώ επειδή μένω εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι θα το δοκιμάσω (ελπίζω) σύντομα.
rocknrolla είπε:Για λοσιόν 0.5% θα λιώσω 10 (x3mg) χάπια σε 10ml οινόπνευμα + 50ml απιονισμένο νερό =60ml λοσιόν.
Πάντως με εντυπωσιάζει που μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν υπάρχει κινητικότητα εδώ μέσα προς αυτή την κατεύθυνση, έστω και δοκιμαστικά.
Γνωρίζουμε πλέον ότι οι προσταγλανδίνες που βοηθάνε στην επανέκφυση και στην αύξηση της διαμέτρου των τριχών είναι οι Ε2 και F2.
Κι ακόμα συζητάμε για μινοξιδίλη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μη το λες. Υπαρχουν και αλλοι! Εγω πχ δοκιμαζω διαφορα απλα ποσταρω μονο αν δω αποτελεσμα! Και ανεξαρτητα απο το ποστ σου σκοπευω να δοκιμασω σταγονες bimatoprost μεσα στη μινοχ, απλα επειδη ακομα η μινοχ μου δινει επανεκφυση (σταματησα και ξαναρχισα) περιμενω να τερματησει για να εχω πιο ξεκαθαρη αποψη του τι κανει!rocknrolla είπε:Με εξαίρεση όμως κανά δυο άτομα εδώ μέσα, όπως ο kapa, που είναι διατεθειμένοι να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν, δεν βλέπω κανέναν άλλον να ψάχνεται.
Επισης δε νομιζω... Με το vpa ειχε γινει χαμος.rocknrolla είπε:Μάλλον γι'αυτό έφυγε και ο Kos από το φόρουμ.
rocknrolla είπε:Έπειτα από έρευνα έμαθα ότι το dinolytic υπάρχει στην ελληνική αγορά σε κτηνιατρικές φαρμακαποθήκες. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με της φωτογραφίας με άλλο όνομα.
Όποιος θέλει λοιπόν να ξεκινήσει μπορεί να βρει ένα μπουκάλι των 30ml στα 38 ευρώ, σε περιεκτικότητα 0.5%. Με μία καλή αραίωση έρχεται στα ίσα του και είναι έτοιμο για πολύμηνη χρήση. Πολύ σύντομα θα έχω το δικό μου στα χέρια μου.
Ας πάρουν τα μαλλιά μου τα πάνω τους και η λιπαρότητα δεν είναι τίποτα για μένα.