rocknrolla
New Member
Ο λογαριασμός αυτός έχει απενεργοποιηθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:θυλακυτιδα τι ειναι φλεγμονη στο θυλακα?ειναι ευκολη αντιμετωπισιμη?δεν προκαλει μαυρους κυκλυος και τετοια,ειναι αλλη η δραση του σωστα?
lab_hair είπε:Αυτο που θελουμε να κανουμε δεν ειναι να αυξησουμε τα επιπεδα της PGE2 και να μειωσουμε τα επιπεδα της PGD2? Η F2 τι ρολο παιζει?
rocknrolla είπε:Ένα ενδιαφέρον πείραμα θα ήταν η προσθήκη χαπιών Prostin E2 στη μινοξιδίλη σε όσους η μινοξιδίλη σκέτη δεν δίνει τίποτα (επι)πλέον.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lab_hair είπε:Εγω που εχω σκοπω να βαλω bimatoprost στη μινοχ, σκοπευω να βαζω μερικες σταγονες στην ποσοτητα που χρησιμοποιω καθε φορα. Ετσι και πιθανες αλληλεπιδρασεις θα μειωθουν και με λιγο ανακατεμα θα ειναι ισομερως κατανεμημενη η ουσια.
Μερικες σταγονες στην ποσοτητα που χρησιμοποιω καθε φορα ειπα. Αυτο που ειπες στην ουσια...weznem είπε:lab_hair είπε:Εγω που εχω σκοπω να βαλω bimatoprost στη μινοχ, σκοπευω να βαζω μερικες σταγονες στην ποσοτητα που χρησιμοποιω καθε φορα. Ετσι και πιθανες αλληλεπιδρασεις θα μειωθουν και με λιγο ανακατεμα θα ειναι ισομερως κατανεμημενη η ουσια.
αν μου ελεγες το ιδιο για χρηση του στο καθε κροταφο καθε φορα θα μουν πιο θετικος..σε ενα διαλλυμα 60μλ τι να κανουν 3 σταγονες?
μπορει να λεω βλακειες..ασε να σου πει και αλλος την γνωμη του..με αναλογιες και τετοια δεν ειμαι και οπλεον ειδικος..
rocknrolla είπε:Δεν νομίζω η ποιότητα των φαρμάκων να καθορίζεται από το αν προορίζονται για ζώα ή για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι και ο άνθρωπος ζώο είναι. Περισσότερο έχει να κάνει με τις διαφορές στον οργανισμό.
Θεωρητικά, από τη στιγμή που το dinolytic είναι ανάλογο PGF2, θα πρέπει να λειτουργήσει, άσχετα από την ακριβή του μοριακή σύνθεση. Η ένδειξη που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα είναι ότι η βιματοπρόστη έχει διαφορετική μοριακή σύνθεση από τη λατανοπρόστη, εντούτοις και οι δύο είναι ανάλογα PGF2 και φέρονται να έχουν θετικά αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης.
Το μοριακο βαρος εννοεις εσυ!weznem είπε:rocknrolla είπε:Δεν νομίζω η ποιότητα των φαρμάκων να καθορίζεται από το αν προορίζονται για ζώα ή για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι και ο άνθρωπος ζώο είναι. Περισσότερο έχει να κάνει με τις διαφορές στον οργανισμό.
Θεωρητικά, από τη στιγμή που το dinolytic είναι ανάλογο PGF2, θα πρέπει να λειτουργήσει, άσχετα από την ακριβή του μοριακή σύνθεση. Η ένδειξη που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα είναι ότι η βιματοπρόστη έχει διαφορετική μοριακή σύνθεση από τη λατανοπρόστη, εντούτοις και οι δύο είναι ανάλογα PGF2 και φέρονται να έχουν θετικά αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης.
φιλε μου τα χω στο μυαλο μου κανει μ..νι με ρυζι!!!!!για κανε ενα update στην κεφαλα μου... :hithead:
η μοριακη συνθεση μας νοιαζει για την απορροφηση νομιζω σωστα? αρα οποιο και απο τα δυο αν παρουμε θα χουμε τα ιδια αποτελσματα? (η παλι σκατα τα εκανα????????) 13m: