Ανάλογο προσταγλανδίνης Ε2

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
θυλακυτιδα τι ειναι φλεγμονη στο θυλακα?ειναι ευκολη αντιμετωπισιμη?δεν προκαλει μαυρους κυκλυος και τετοια,ειναι αλλη η δραση του σωστα?

lab_rat

Member
Αυτο που θελουμε να κανουμε δεν ειναι να αυξησουμε τα επιπεδα της PGE2 και να μειωσουμε τα επιπεδα της PGD2? Η F2 τι ρολο παιζει?

lab_hair είπε:
Αυτο που θελουμε να κανουμε δεν ειναι να αυξησουμε τα επιπεδα της PGE2 και να μειωσουμε τα επιπεδα της PGD2? Η F2 τι ρολο παιζει?

42. The method of claim 37, further comprising the step of contacting said subject with a pro-hair growth prostaglandin which is a prostaglandin E1, a prostaglandin E2, a prostaglandin F2a; their analogue or a combination thereof.

F2a E2 και Ε1 παιζουν ρολο στην αναπτυξη

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Ένα ενδιαφέρον πείραμα θα ήταν η προσθήκη χαπιών Prostin E2 στη μινοξιδίλη σε όσους η μινοξιδίλη σκέτη δεν δίνει τίποτα (επι)πλέον.

εχουμε παρει φορα και ποιος μας ποιανει τωρα... :blush:
ετσι το ζηταμε στο φαρμακειο προστιν?(ακυρο απαντημενο στην αρχη sorry) κατανεμεται ισομερως στην μινοξιδιλ η θα επρεπε να βαζουμε polysobrate?
αρα αφου μεταβολιζονται γρηγορα σημαινει οτι ακομα και ν κανει δουλεια το ζιρτεκ,πρπει να το βαζουμε περισσοτερες απο μια φορα?
εχουμε εστω και θεωρητικα καποιες ενδειξεις, για μακροχρονιες ληψεις προστιν αν προκαλει τιποτα(ισχυει οτι και για τα αλλα που μου λεγες με το 1στους 16 κτλ...?στην 2η σελιδα?)με την τεστο που ανεβαζει δεν θα χουμε ενα θεμα??
ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΗΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ROCKNROLLA!!! :dj:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Εγω που εχω σκοπω να βαλω bimatoprost στη μινοχ, σκοπευω να βαζω μερικες σταγονες στην ποσοτητα που χρησιμοποιω καθε φορα. Ετσι και πιθανες αλληλεπιδρασεις θα μειωθουν και με λιγο ανακατεμα θα ειναι ισομερως κατανεμημενη η ουσια.

weznem

Well-Known Member
lab_hair είπε:
Εγω που εχω σκοπω να βαλω bimatoprost στη μινοχ, σκοπευω να βαζω μερικες σταγονες στην ποσοτητα που χρησιμοποιω καθε φορα. Ετσι και πιθανες αλληλεπιδρασεις θα μειωθουν και με λιγο ανακατεμα θα ειναι ισομερως κατανεμημενη η ουσια.

αν μου ελεγες το ιδιο για χρηση του στο καθε κροταφο καθε φορα θα μουν πιο θετικος..σε ενα διαλλυμα 60μλ τι να κανουν 3 σταγονες?
μπορει να λεω βλακειες..ασε να σου πει και αλλος την γνωμη του..με αναλογιες και τετοια δεν ειμαι και οπλεον ειδικος..

lab_rat

Member
weznem είπε:
lab_hair είπε:

αν μου ελεγες το ιδιο για χρηση του στο καθε κροταφο καθε φορα θα μουν πιο θετικος..σε ενα διαλλυμα 60μλ τι να κανουν 3 σταγονες?
μπορει να λεω βλακειες..ασε να σου πει και αλλος την γνωμη του..με αναλογιες και τετοια δεν ειμαι και οπλεον ειδικος..
Μερικες σταγονες στην ποσοτητα που χρησιμοποιω καθε φορα ειπα. Αυτο που ειπες στην ουσια...

weznem

Well-Known Member
τα φαρμακα ζωων δεν ειναι υποδεέστερης ποιοτητας απο τι στα ανθρωπινα..ζωα?χαχα
η δεν εχουμε κανενα θεμα?

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Δεν νομίζω η ποιότητα των φαρμάκων να καθορίζεται από το αν προορίζονται για ζώα ή για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι και ο άνθρωπος ζώο είναι. Περισσότερο έχει να κάνει με τις διαφορές στον οργανισμό.

Θεωρητικά, από τη στιγμή που το dinolytic είναι ανάλογο PGF2, θα πρέπει να λειτουργήσει, άσχετα από την ακριβή του μοριακή σύνθεση. Η ένδειξη που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα είναι ότι η βιματοπρόστη έχει διαφορετική μοριακή σύνθεση από τη λατανοπρόστη, εντούτοις και οι δύο είναι ανάλογα PGF2 και φέρονται να έχουν θετικά αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης.

φιλε μου τα χω στο μυαλο μου κανει μ..νι με ρυζι!!!!!για κανε ενα update στην κεφαλα μου... :hithead:
η μοριακη συνθεση μας νοιαζει για την απορροφηση νομιζω σωστα? αρα οποιο και απο τα δυο αν παρουμε θα χουμε τα ιδια αποτελσματα? (η παλι σκατα τα εκανα????????) :13m:

lab_rat

Member
weznem είπε:
rocknrolla είπε:
Δεν νομίζω η ποιότητα των φαρμάκων να καθορίζεται από το αν προορίζονται για ζώα ή για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι και ο άνθρωπος ζώο είναι. Περισσότερο έχει να κάνει με τις διαφορές στον οργανισμό.

Θεωρητικά, από τη στιγμή που το dinolytic είναι ανάλογο PGF2, θα πρέπει να λειτουργήσει, άσχετα από την ακριβή του μοριακή σύνθεση. Η ένδειξη που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα είναι ότι η βιματοπρόστη έχει διαφορετική μοριακή σύνθεση από τη λατανοπρόστη, εντούτοις και οι δύο είναι ανάλογα PGF2 και φέρονται να έχουν θετικά αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης.

φιλε μου τα χω στο μυαλο μου κανει μ..νι με ρυζι!!!!!για κανε ενα update στην κεφαλα μου... :hithead:
η μοριακη συνθεση μας νοιαζει για την απορροφηση νομιζω σωστα? αρα οποιο και απο τα δυο αν παρουμε θα χουμε τα ιδια αποτελσματα? (η παλι σκατα τα εκανα????????) 13m:
Το μοριακο βαρος εννοεις εσυ!

weznem

Well-Known Member
σκατα τα χω κανει δηλαδη,τι να κανω ο ανθρωποςςςςςςςςςβιολογος θα γινω σε λιγο με αυτα που πρεπει να μαθω.....

η ουσια ειναι μια!! και για κτηνιατρικη και για ανθρωπινη χρηση..τωρα αν πειραζει την καθαροτητα η εταιρια ή αλλαζουν τα εκδοχα ειναι αλλο θεμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα