Ανάλογο προσταγλανδίνης Ε2

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Η τελευταία μεγάλη ανακάλυψη είναι ότι το σπέρμα είναι τίγκα στις προσταγλανδίνες Ε1, Ε2 και F2, για να προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα και να ανεβαίνει ευκολότερα προς τα ωάρια.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Ετοιμαστείτε για πολλές :bon:

που να δεις και σε οραλ χρηση τι κανει... :10m: γι αυτο δεν κανουν καραφλα οι γυναικες.. χαχα ανε στην υγεια μας!!!

ε ρε τι γινετε θα το κανουμε τοπικο.. χυσαμολη στην κεφαλα μας και απλωμα... :banana:

gianniskritikos

New Member
χαχα η μαλακια θα ειναι η θεραπια μας xD θα σε ρωτανε πως αντιμετωπιζεις την τριχωπτωση και θα απαντας με καθημερινη μαλακια...

weznem

Well-Known Member
αρα θεωρητικα με αυτο αφου αυξανει την pge2 η χρησιμοποιηση του θα σημαινε το τελος του ρεγκαιν σωστα?

somari

Active Member
rocknrolla είπε:
* Εμένα πάντως αυτή η ανισορροπία με οδηγεί στη σκέψη πως οι PGD2 και PGE2 λειτουργούν ανταγωνιστικά. Δεν ξέρω αν ισχύει, υπόθεση κάνω.

Νομίζω εκεί δεν πάταγαν και κάποια εξαγόμενα των Κωτσαρέλης et al?

weznem

Well-Known Member
δεν ξερεις ποτε....
πολυπλοκος μηχανισμος ο ανθρωπος μπορει να χεις και δικιο...
μπορει και απλα να αλληλοεξαρτωνονται αρμονικα, να επηρεζει το ενα το αλλο

Komis

Active Member
Η κουερσετινη ποιες προσταγλανδινες μειωνει και ποιες αυξανει?Βρηκα οτι βοηθαει στη μειωσει της pgd2 αλλα δεν βρηκα κατι σχετικα με Ε1, Ε2 και F2.Βρισκεται αφθονη στο κρεμμυδι,ειδικα στο κοκκινο σε ποσοτητα 10φορες περισσοτερη απο οτι στα αλλα τροφιμα.Χθες εκανα μια αποσταξη απο το κρεμμυδι και το εβαλα στα ελαια που εχω.Μυριζει οσο να ναι το κεφαλι σου και ετσι το βαζω οταν ειναι να μεινω σπιτι.

panoslydios

New Member
ο rocknrolla ποσταρε μια ερευνα για το πως η οραλ χορηγηση της κουερσετινης μεχρι 1000μικρογραμμαρια
ειναι ασφαλης και αποτελεσματικη για την αντιμετωπιση της alopecia areata...τσεκαρε υπαρχει θρεντ...πατα quercetin στην αναζητηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα