Αναζήτηση κλινικής για 2η ΜΜ μετά από 12 χρόνια και λάθη.

Tetrakis

Well-Known Member
Το 4000g σε αυτή την έκταση δότριας είναι επιθετική προσέγγιση. Μέχρι 3000g και δεύτερη επέμβαση μετά από 6-7 μη πες το νωρίτερο είναι το σόφρων. Για τις θεραπείες δεν γράφω τα έχω πει πολλές φορές.
Αν τα 3.000 ήταν από donor ( πίσω) και τα υπόλοιπα 1.000 beard θα μπορούσε να το υποστηρίξεΙ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
και μενα το 9000 μου φανηκε υπερβολικο η αληθεια ειναι.
ναι οντως.
Πάντως και από 3000+1000 για την Γ ζώνη που σου πρότεινε ο Τυρκαλάς μπορεις να του πεις να αφήσετε τελείως τη Γ ζώνη για την επόμενη επέμβαση και να πας μέχρι 3000 για μπροστά σε αυτη αμα θέλεις.

sakisgr7

Member
ναι οντως.
Πάντως και από 3000+1000 για την Γ ζώνη που σου πρότεινε ο Τυρκαλάς μπορεις να του πεις να αφήσετε τελείως τη Γ ζώνη για την επόμενη επέμβαση και να πας μέχρι 3000 για μπροστά σε αυτη αμα θέλεις.
Ουσιαστικα αυτο ηταν το 2ο πλανο του,
να παει Α+Β( δηλαδη να μπει middle σαν να μην εχει καθολου μαλλι) και στην αλλη επεμβαση να ασχοληθει με crown και οπου αλλου χρειαστει.
Απλα το 1ο πλανο που γραφει και το χαρτι το θεωρει πιο "λογικο" να το πω.

Flag17

Well-Known Member
Φιλε μου δεν ειμαι αρνητικος σε θεραπεια εγω,
ειμαι αρνητικος ομως οταν το θεωρουμε στανταρ διαδικασια για ολους,χωρις πρωτα να προτρεπουμε τον αλλον να κανει καποιες εξετασεις.
Εσενα κατα ποσο σε βοηθησε η φιναστεριδη και η μινοξιδιλη που πηρες πριν την επεμβαση σου?
Ειδες διαφορα?θεωρεις οτι σε βοηθησε?
Εγώ παίρνω 2,5 χρόνια φιναστεριδη και 1 και κάτι μινοξιδιλη σε χάπι σίγουρα δεν έχω υποχώρηση και θεωρώ πως έχω κάποια βελτίωση στο crown. Ειναι στάνταρ διαδικασία για συγκεκριμένες περιπτώσεις τριχόπτωσης όταν θες να κάνεις μεταμόσχευση και σε νοιάζει το αποτέλεσμα ειδικά μακροπροθεσμα. Τώρα αν θα κάνει ο άλλος εξετάσεις ή αν θα πάρει την αγωγή είναι θέμα δικό του. Δεν μιλάμε σε 4χρονα παιδιά λέμε πως πρέπει να είναι ένα πλάνο για καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας

sakisgr7

Member
Καλησπερα και παλι,ενα mini update οσον αφορε τα cons, μολις μου ηρθε το report απο την BHR ..

Συνημμένα

• Screenshot_20241230-223502_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20241230-223502_Adobe Acrobat.jpg
    313.8 KB · Προβολές: 103
  • Screenshot_20241230-223524_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20241230-223524_Adobe Acrobat.jpg
    410.3 KB · Προβολές: 87
  • Screenshot_20241230-223542_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20241230-223542_Adobe Acrobat.jpg
    430.1 KB · Προβολές: 96

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα και παλι,ενα mini update οσον αφορε τα cons, μολις μου ηρθε το report απο την BHR ..
λογικοτατο το πλανο που σου προτεινουν, αν προχωρησεις με την BHR θα βοηθουσε να κανεις και παρουσιαση γιατι δεν υπαρχει μεγαλο δειγμα στο φορουμ και προσωπικα πιστευω οτι ειναι υψηλου επιπεδου κλινικη.

sakisgr7

Member
λογικοτατο το πλανο που σου προτεινουν, αν προχωρησεις με την BHR θα βοηθουσε να κανεις και παρουσιαση γιατι δεν υπαρχει μεγαλο δειγμα στο φορουμ και προσωπικα πιστευω οτι ειναι υψηλου επιπεδου κλινικη.
Καλημερα!
οπου και αν πηγαινα θα εκανα παρουσιαση, αλλα ναι μεχρι τωρα ειναιβτο πιο λογικο πλανο που μπυ εχουν προτεινει..
Εχουμε δρομο ακομα βεβαια γιατι θα ξεκινησω θεραπεια πρωτα

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις. Στην bhr σου είπαν τιμή? Το πάνε με graft η με την επέμβαση? Επίσης 3000 σε μία ημέρα η διήμερη επέμβαση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakisgr7

Member
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις. Στην bhr σου είπαν τιμή? Το πάνε με graft η με την επέμβαση? Επίσης 3000 σε μία ημέρα η διήμερη επέμβαση?
Καλησπερα και σε ευχαριστω.
Στην BHR δεν μιλησαμε για τιμη γιατι θα γινει επανεκτιμηση σε 3 μηνες μετα απο θεραπεια.
Ειναι 2ημερη η επεμβαση.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Καλησπερα και σε ευχαριστω.
Στην BHR δεν μιλησαμε για τιμη γιατι θα γινει επανεκτιμηση σε 3 μηνες μετα απο θεραπεια.
Ειναι 2ημερη η επεμβαση.
H bhr ειναι το καλυτερο ραντεβού που έχω κάνει με κλινικη κ εχω παει στις περισσότερες γνωστές. Αναλυτικός, μετρήσεις, πλάνο καμια πίεση και μεγάλη υπομονή για ερωτήσεις. Πραγματικα μακαρι να είχαμε στο φόρουμ λίγα παραπάνω δείγματα από εκει.

sakisgr7

Member
H bhr ειναι το καλυτερο ραντεβού που έχω κάνει με κλινικη κ εχω παει στις περισσότερες γνωστές. Αναλυτικός, μετρήσεις, πλάνο καμια πίεση και μεγάλη υπομονή για ερωτήσεις. Πραγματικα μακαρι να είχαμε στο φόρουμ λίγα παραπάνω δείγματα από εκει.
Συμφωνω και γω σε αυτο, εκανα με Βενετσανο εγω και το ρςντεβου διηρκεσε καμμια ωρα με μετρησεις,ερωτησεις κλπ

Legend

Active Member
Ο Τυρκαλας έδωσε τιμή ;
Οχι,ουτε ο Τυρκαλας εδωσε .
Οι μονοι που μ εδωσαν τιμη ηταν αππ τη Prime και αν θυμαμαι καλα DHI .
Τι τιμή να δώσει; αμα τον ρωτούσε θα του έλεγε...αλλά ετσι και αλλιως η τιμή του Τυρκαλά λιγο πολυ ειναι γνωστή, 2500€ μονοήμερη, 4000€ διήμερη συνεδρία μέχρι 4000 grafts...

sakisgr7

Member
Τι τιμή να δώσει; αμα τον ρωτούσε θα του έλεγε...αλλά ετσι και αλλιως η τιμή του Τυρκαλά λιγο πολυ ειναι γνωστή, 2500€ μονοήμερη, 4000€ διήμερη συνεδρία μέχρι 4000 grafts...
Ενας απ τους λογους που δεν ρωτησα,ηταν και αυτος.. πανω κατω ειναι γνωστες οι τιμες..
Οταν ερθει η ωρα θα μαθουμε και ακριβως τιμες και ολα

sakisgr7

Member
Αλλη μια επισκεψη σε κλινικη..

Αυτη τη φορα Advanced Hair Clinic

Ολιγολεπτη συνομιλια με μια γιατρο που παιρνει ιστορικο και κοιταει κατα καποιο τροπο το κεφαλι
Υστερα συνομιλια με μια συμβουλο που ειναι αυτη που προτεινει κιολας το πλανο.
Δεν εγινε καμμια μετρηση, υπολογιστηκε οτι θα χρειαστουν 2500+g για A+Β και σε δευτερο χρονο θα δουμε και το crown.
Προταθηκε τοπικη μινο και φινα σε τζελ
και εννοειτε prp σε 4 δοσεις που θα ολοκληρωσουν τα της θεραπειας .
Για τα prp αισθανθηκα οτι ηταν πιο εντονοι στο να τα κλεισω εκεινη την ωρα (660ευρω)
Δεν τα πληρωσα αλλα πληρωσα 50 ευρω επισκεψη + 36 ευρω ενα σαμπουαν .

Συνημμένα

• 20250121_160230.jpg
    20250121_160230.jpg
    870 KB · Προβολές: 20
Μπλουζα