Ναι σωστα... πιθανων αν εκλεινα τα prp( 660 ευρω) να μη με χρεωνε καιντα εξτρα 50 ευρω50 ευρω επίσκεψη για consultation?
αλλα και παλι.
Ναι σωστα... πιθανων αν εκλεινα τα prp( 660 ευρω) να μη με χρεωνε καιντα εξτρα 50 ευρω50 ευρω επίσκεψη για consultation?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να πληρωσω και 100 αλλα να γινει μετρηση να γινουν ολα οπως πρεπει..τελοσπαντωνΔεν ειναι πολλα γενικα για cons τα 50€ αν και με βαση το συγκεκριμενο θα πρεπε να ναι τσαμπα
Η Prime τι τιμή σου έδωσε?Οχι,ουτε ο Τυρκαλας εδωσε .
Οι μονοι που μ εδωσαν τιμη ηταν αππ τη Prime και αν θυμαμαι καλα DHI .
Αν θυμαμαι καλα απο 2600, 2100..χρεωνουν συνεδριαΗ Prime τι τιμή σου έδωσε?
και BHR δεν υπηρχε χρεωση και εγιναν και μετρησεις και συζητηση αρκετη με τον ιδιο το γιατροΑπό όλα αυτά που εγώ διαβάζω βλέπω ότι ο Τυρκαλας έχει την πιο έντιμη στάση !Ακου εκεί 50 ευρώ consultation και 36 ευρώ Σαμπουάν.
Σου είπαν ονόματα γιατρών να επιλέξεις καθώς κ έαν είναι μονοήμερη ή διήμερη η συνεδρία και διάρκεια ωρών? Τιμολογιακά μπορούν και καλύτερα έχω μάθει...Αν θυμαμαι καλα απο 2600, 2100..χρεωνουν συνεδρια
Και καλυτερα να μπορουσαν δεν θα πηγαινα Prime.Σου είπαν ονόματα γιατρών να επιλέξεις καθώς κ έαν είναι μονοήμερη ή διήμερη η συνεδρία και διάρκεια ωρών? Τιμολογιακά μπορούν και καλύτερα έχω μάθει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω δει 3 περιστατικα τους,τα 2 μετα απο 1 χρονο+ πηγαν για repair αλλου.Δεν θα πήγαινες επειδή τους είδες χύμα ως κλινική ή κρίνοντας από περιστατικά τους?
Συμφωνώ απόλυτα!Εχω δει 3 περιστατικα τους,τα 2 μετα απο 1 χρονο+ πηγαν για repair αλλου.
Επισης ναι το να σε βλεπει ενας συμβουλος και με το ματι και τα δαχτυλα να κρινει τι κα πως εμενα δεν με καλυπτει σιγουρα