Αντιανδρογόννο RU 58841 (C17H18N3O3F3)

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αντιανδρογόννο RU 58841 (C17H18N3O3F3)

sito είπε:
Μετα απο το θεμα του George http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3326.0.html
ίσως κάποιοι να θέλουν να δοκιμάσουν το ru. Εγώ προτείνω πριν παραγγείλει κάποιος μόνος του να γράψουν εδώ όσοι ενδιαφέρονται ώστε ένας να παραγγείλει μεγάλη ποσότητα ώστε να υπάρξει καλύτερη τιμή

Ο George αναφέρει οτι απο εκει οπου αγοράζει βγαίνει 300$ τα 10γρ (δηλαδή 30$/γρ) και 1000$ τα 50γρ (δηλαδή 20$/γρ)

Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι...
εγω ενδιαφερομαι εδω και εναν χρονο,ειμαι μεσα,μετα τα χριστουγενα αν ειναι τα κοβω ολα και θα θα χρησιμοποιησω μονο ru

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geo.

Member

και εγώ ενιαφέρομαι παίδες. kapamarou θα το οργανώσεις να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία ; ;)

sovagg

New Member

sito είπε:
Μετα απο το θεμα του George http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3326.0.html
ίσως κάποιοι να θέλουν να δοκιμάσουν το ru. Εγώ προτείνω πριν παραγγείλει κάποιος μόνος του να γράψουν εδώ όσοι ενδιαφέρονται ώστε ένας να παραγγείλει μεγάλη ποσότητα ώστε να υπάρξει καλύτερη τιμή

Ο George αναφέρει οτι απο εκει οπου αγοράζει βγαίνει 300$ τα 10γρ (δηλαδή 30$/γρ) και 1000$ τα 50γρ (δηλαδή 20$/γρ)

Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι...

Και εγω μεσα παιδες..

geo.

Member

kapamarou και μέσα στο ΣΚ αν το κανονίσεις το καραφλοmeeting ακόμα καλύτερα . Εγώ πάντος μέσα είμαι όποτε και αν είναι.

kapa

Μέλος του προσωπικού

geo. είπε:
kapamarou και μέσα στο ΣΚ αν το κανονίσεις το καραφλοmeeting ακόμα καλύτερα . Εγώ πάντος μέσα είμαι όποτε και αν είναι.
μεχρι τις 16 οκτωβριου ειμαι καρπαθο για δουλεια,αργοτερα μπορω,τον χειμωνα κανω πολλα ταξιδια

LOK

Member

RU 58841___VS___Kapamaru...! :fenc

Θα πάρει φωτιά το forum...! :hailing

Αυτός ο χειμώνας αναμένεται πολύ ζεστός...!! :brut:

:22m: :7m: :4m:

kapa

Μέλος του προσωπικού

LOK είπε:
RU 58841___VS___Kapamaru...! :fenc

Θα πάρει φωτιά το forum...! :hailing

Αυτός ο χειμώνας αναμένεται πολύ ζεστός...!! :brut:

:22m: :7m: :4m:
πιστευω πολυ στο ru,απο αυτα που δηλωνουν οι χρηστες του ειναι πολυ δυνατο αλλα το ποιο ενδιαφερον ειναι οτι δεν ειδε κανεις παρενεργειες.
οι παρενεργειες ειναι το βασικο κριτηριο μιας θεραπειας,αν δεν υπηρχαν θα περναμε ολοι μια καψουλα avodart την μερα και θα ραπαραμε στο youtube τωρα αντι να ψαχνουμε

tropheus

Well-Known Member

kapamarou είπε:
...
οι παρενεργειες ειναι το βασικο κριτηριο μιας θεραπειας,αν δεν υπηρχαν θα περναμε ολοι μια καψουλα avodart την μερα και θα ραπαραμε στο youtube τωρα αντι να ψαχνουμε

Μπαααααααααα και αυτοί που παίρνουν χρόνια avodart ακόμα στα τριχο - site ψάχνονται ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geo.

Member

Kapamarou αυτό που αναφέρεις για τις παρενέργειες πάντως δεν πρέπει να είναι απόλυτο , γιατί ψάχνοντας πριν από κανά μήνα περίπου στα καραφλοσαιτ , διάβασα για ένα τύπο ο οποίος χρησιμοποιεί το ru και σε μικρή περιεκτικότητα μάλιστα ( 3 % ) περίπου και είδε παρενέργειες ίδιες με την φίνα όταν έβαζε δύο φορές την ημέρα , και γι αυτό περιορίστηκε στην μία. Μάλιστα μαζί του συμφώνησαν και άλλα δύο άτομα , τα οποία κάνουν χρήση του ru και ανέφεραν ότι σε περιεκτικότητα μεγαλύτερη του 3 % τους προκάλεσε έντονες παρενέργειες και πειραματίστηκαν αρκετά με την δοσολογία αλλά και την συγκέντρωση για να μην έχουν πρόβλημα. Είναι βέβαια γεγονός ότι σε όλους έκανε καταπληκτική δουλεία και μάλιστα ο ένας είχε βάλει και φωτό . Δεν θυμάμαι που ακριβώς το βρήκα αλλά αν ψάξεις στο google για παρενέργειες από ru θα βρείς αρκετά

kapa

Μέλος του προσωπικού

geo. είπε:
Kapamarou αυτό που αναφέρεις για τις παρενέργειες πάντως δεν πρέπει να είναι απόλυτο , γιατί ψάχνοντας πριν από κανά μήνα περίπου στα καραφλοσαιτ , διάβασα για ένα τύπο ο οποίος χρησιμοποιεί το ru και σε μικρή περιεκτικότητα μάλιστα ( 3 % ) περίπου και είδε παρενέργειες ίδιες με την φίνα όταν έβαζε δύο φορές την ημέρα , και γι αυτό περιορίστηκε στην μία. Μάλιστα μαζί του συμφώνησαν και άλλα δύο άτομα , τα οποία κάνουν χρήση του ru και ανέφεραν ότι σε περιεκτικότητα μεγαλύτερη του 3 % τους προκάλεσε έντονες παρενέργειες και πειραματίστηκαν αρκετά με την δοσολογία αλλά και την συγκέντρωση για να μην έχουν πρόβλημα. Είναι βέβαια γεγονός ότι σε όλους έκανε καταπληκτική δουλεία και μάλιστα ο ένας είχε βάλει και φωτό . Δεν θυμάμαι που ακριβώς το βρήκα αλλά αν ψάξεις στο google για παρενέργειες από ru θα βρείς αρκετά
παρενεργειες σε λιμπιντο δηλαδη?
τοτε μιλαμε για αντιαδρογονο κανονικο :chinscratch

geo.

Member

Και σε λίμπιντο αλλά και αδυναμία στύσης. Και από αυτά που έχω διαβάσει εγώ είναι ότι το ru είναι ένα πανίσχυρο αντιανδρογόνο αλλά λένε ότι δεν έχει συστηματική απορρόφηση , και γι αυτό και καλά δεν έχει παρενέργειες ,.αλλά τα ίδια λέγανε και για την spiro και αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει. Εγώ πιστεύω πάντως ότι δουλεύει έχει και τις παρενέργειες του αν το παρακάνεις ή αν δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου. :grandpa:

kapa

Μέλος του προσωπικού

geo. είπε:
Και σε λίμπιντο αλλά και αδυναμία στύσης. Και από αυτά που έχω διαβάσει εγώ είναι ότι το ru είναι ένα πανίσχυρο αντιανδρογόνο αλλά λένε ότι δεν έχει συστηματική απορρόφηση , και γι αυτό και καλά δεν έχει παρενέργειες ,.αλλά τα ίδια λέγανε και για την spiro και αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει. Εγώ πιστεύω πάντως ότι δουλεύει έχει και τις παρενέργειες του αν το παρακάνεις ή αν δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου. :grandpa:
ετσι λεγανε και για την spiro και τελικα οι μισοι κοντεψαν να φορεσουν σουτιεν
απορω πως κυκλοφορει σε περιεκτικοτητα 5%,το 70% δεν αντεχουν τετοια ποσοτητα

kos1987

New Member

geo. είπε:

H δοσολογια λενε, ειναι αν βαζεις σ'ολο το κεφαλι 50-100mg την ημερα.Προσοχη ομως πρεπει να δωσεις στο οχημα.(2/3αλκοολη, 1/3pg).Αληθεια τετοι μιγμα λαδωνει πολυ? :chinscratch
Κανεις δεν αναφερει τον ορο brainfog σαν παρενεργεια...
Παντως εμενα μου κανει τεραστια εντυπωση πως μια πατεντα αγοραζεται (ru58841) και δεν γινεται καμια εξελιξη στις κλινικες δοκιμες, οταν μαλιστα παρα πολλοι ισχυριζονται οτι κανει καλη δουλεια και οτι αλλοι κατοχυρωνουν πατεντες για vehicle αυτης της ουσιας...
http://dl.dropbox.com/u/2292390/US20110065763A1.pdf
Τι σκατα γινεται?Μηπως εχουν την πατεντα οι κινεζοι πουλανε τη σκονη τους πανακριβα για να τους τα σκαμε απο ολο τον κοσμο και να εχουν το μονοπωλιο?

MANKAR

Active Member

τελικα κανενα δεν ειναι ασφαλες με μεγαλο ποσοστο μη παρενεργειων!!!!

geo.

Member

kapamarou είπε:
ετσι λεγανε και για την spiro και τελικα οι μισοι κοντεψαν να φορεσουν σουτιεν
απορω πως κυκλοφορει σε περιεκτικοτητα 5%,το 70% δεν αντεχουν τετοια ποσοτητα
Αυτά έχω δει και εγώ , και γι αυτό το λόγο ένα περίπου χρόνο που το ψάχνω είμαι ακόμα διστακτικός , γιατί όλοι στο εξωτερικό είναι στο ψάξιμο με τις δόσεις και την συγκέντρωση για να μην έχουν παρενέργειες . Εσύ ρε kap. που διάβασες οτι δεν έχει παρενέργειες ;

kos1987

New Member

MANKAR είπε:
τελικα κανενα δεν ειναι ασφαλες με μεγαλο ποσοστο μη παρενεργειων!!!!

Δεν υπαρχει φαρμακευτικη ουσια που να μην εχει παρενεργειες...παντως αυτη η ουσια εαν χρησιμοποιηθει σωστα δεν εχει μεγαλο ποσοστο παρενεργειων.Ενας μαλιστα λεει οτι πριν 3 χρονια οταν ξεκινησε εβαζε 400mg ;D αλλα ειχε παρενεργεις και τωρα ειναι στα 60 mg διχως τπτα.Ο καπα πχ με 1% σπιρο την ακουει εγω δεν καταλαβαινω τπτα με 2%...Ετσι ειναι τα τοπικα δυστυχως.
Αυτο που εχω καταλαβει απο αλλα φορουμ τεραστια σημασια εχει το οχημα. Εαν βαζεις πολυ pg τοτε μαλλον θα εχεις sides γιατι περναει γρηγορα στο αιμα.

Μπλουζα