Αντιανδρογόννο RU 58841 (C17H18N3O3F3)

MANKAR

Active Member
Απ: Αντιανδρογόννο RU 58841 (C17H18N3O3F3)

kos1987 είπε:
Δεν υπαρχει φαρμακευτικη ουσια που να μην εχει παρενεργειες...παντως αυτη η ουσια εαν χρησιμοποιηθει σωστα δεν εχει μεγαλο ποσοστο παρενεργειων.Ενας μαλιστα λεει οτι πριν 3 χρονια οταν ξεκινησε εβαζε 400mg ;D αλλα ειχε παρενεργεις και τωρα ειναι στα 60 mg διχως τπτα.Ο καπα πχ με 1% σπιρο την ακουει εγω δεν καταλαβαινω τπτα με 2%...Ετσι ειναι τα τοπικα δυστυχως.
Αυτο που εχω καταλαβει απο αλλα φορουμ τεραστια σημασια εχει το οχημα. Εαν βαζεις πολυ pg τοτε μαλλον θα εχεις sides γιατι περναει γρηγορα στο αιμα.

απο το 400mg στα 60mg ειναι τεραστεια διαφορα!!!!εξαρταται βεβαια τι παρενεργειες σου προκαλει και σε ποιους τομεις της υγειας!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

george

New Member

kos1987 είπε:
Δεν υπαρχει φαρμακευτικη ουσια που να μην εχει παρενεργειες...παντως αυτη η ουσια εαν χρησιμοποιηθει σωστα δεν εχει μεγαλο ποσοστο παρενεργειων.Ενας μαλιστα λεει οτι πριν 3 χρονια οταν ξεκινησε εβαζε 400mg ;D αλλα ειχε παρενεργεις και τωρα ειναι στα 60 mg διχως τπτα.Ο καπα πχ με 1% σπιρο την ακουει εγω δεν καταλαβαινω τπτα με 2%...Ετσι ειναι τα τοπικα δυστυχως.
Αυτο που εχω καταλαβει απο αλλα φορουμ τεραστια σημασια εχει το οχημα. Εαν βαζεις πολυ pg τοτε μαλλον θα εχεις sides γιατι περναει γρηγορα στο αιμα.

Εγω παντως 5% spiro που εβαζα σε μορφη κρεμας και σε ποσοτητες αγνωστες (σιγουρα παραπανω απο 1 ml.) δεν ειχα καμια παρενεργεια.
Ξερετε τι εννοω. Οτι πιασει το δαχτυλο. ::)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Αυτά έχω δει και εγώ , και γι αυτό το λόγο ένα περίπου χρόνο που το ψάχνω είμαι ακόμα διστακτικός , γιατί όλοι στο εξωτερικό είναι στο ψάξιμο με τις δόσεις και την συγκέντρωση για να μην έχουν παρενέργειες
ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι δεν υπαρχει σοσολογεια στα τοπικα
.
Εσύ ρε kap. που διάβασες οτι δεν έχει παρενέργειες ;
οταν διαβαζα για το ru ηταν αρχες ακομα ειχαν σκασει τα αποτελεσματα μονο αλλα απο οτι βλεπω με ενα γρηγορο ψαξιμο σκασανε και οι παρενεργειες ::)

kapa

Μέλος του προσωπικού

με αυτες τις προιποθεσεις δεν βλεπω κατι το συγκινιτηκο,ειναι απλα ενα αντιαδρογονo σαν τα πολλα που υπαρχουν εδω μεσα στο forum.
οποιαδηποτε λοσιον την κανουμε να ξεχειλιζει στην προπυλαινογλυκολη μπορει να φτασει τα αποτελεσματα του ru :down
την διαβασατε την ιστορια του συναδελφου εδω? :22m:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2788.msg49644.html#msg49644

kapa

Μέλος του προσωπικού

εγω ειμαι σιγουρος οτι στην δευτερη βδομαδα θα το σταματησω απο πονο στους ορχεις ::)

kos1987

New Member

kapamarou είπε:
με αυτες τις προιποθεσεις δεν βλεπω κατι το συγκινιτηκο,ειναι απλα ενα αντιαδρογονo σαν τα πολλα που υπαρχουν εδω μεσα στο forum.
οποιαδηποτε λοσιον την κανουμε να ξεχειλιζει στην προπυλαινογλυκολη μπορει να φτασει τα αποτελεσματα του ru :down

Δε νομιζω καπα...Το ru ειναι το πιο ισχυρο τοπικο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη (μπλοκαρει το 70% των ανδρ.υποδοχεων) ...Το πιο δυνατο ειναι το cb0301(μπλοκαρει το 100% των υποδοχεων).Σχετικα με τις παρενεργειες οντως αν καποιος ειναι οπως εσυ, ειναι πολυ πιθανο να εμφανισει sides με το ru (εδω βγαζεις με 1% σπιρο).
Τωρα οσο αφορα το μεταφορικο μεσο κοιταξτε τι ειχαν βγαλει http://www.hairlosstalk.com/interact/download/file.php?id=10061 .Το σκαλιζουν σε ξενα φορουμ και προσπαθουν να αναβιωσουν την αρχαια συνταγη rum :D οπου το μυθικο ru58841 δρα μονο οταν μπει στο κυτταρο και δεν φευγει σχεδον τπτα στη συστηματικη κυκλοφορια.
Παντως περα απο την πλακα αυτη η ουσια ειχε πολλες ελπιδες να βγει μαζικα αλλα καποιοι την φρεναραν και συνεχιζουν...να δουμε αν θα πετυχουν το ιδιο με το cb που παει για το τριτο σταδιο δοκιμων ως τοπικο για την ακμη.Τα αλλα 2 τα περασε με αριστα.

Αναρωτιεμαι εαν γινεται να μπει η φινα σε αυτο (Isopropyl myristate) :chinscratch Αν γινεται τοτε αρχιζω τα πειραματα :18m: γιατι λεφτα για ru τωρα δεν εχω.Να ναι καλα η κυβερνηση μας! Ελπιζω να μην φαω ban ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Δε νομιζω καπα...Το ru ειναι το πιο ισχυρο τοπικο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη (μπλοκαρει το 70% των ανδρ.υποδοχεων) ...Το πιο δυνατο ειναι το cb0301(μπλοκαρει το 100% των υποδοχεων).Σχετικα με τις παρενεργειες οντως αν καποιος ειναι οπως εσυ, ειναι πολυ πιθανο να εμφανισει sides με το ru (εδω βγαζεις με 1% σπιρο).
Τωρα οσο αφορα το μεταφορικο μεσο κοιταξτε τι ειχαν βγαλει http://www.hairlosstalk.com/interact/download/file.php?id=10061 .Το σκαλιζουν σε ξενα φορουμ και προσπαθουν να αναβιωσουν την αρχαια συνταγη rum :D οπου το μυθικο ru58841 δρα μονο οταν μπει στο κυτταρο και δεν φευγει σχεδον τπτα στη συστηματικη κυκλοφορια.
Παντως περα απο την πλακα αυτη η ουσια ειχε πολλες ελπιδες να βγει μαζικα αλλα καποιοι την φρεναραν και συνεχιζουν...να δουμε αν θα πετυχουν το ιδιο με το cb που παει για το τριτο σταδιο δοκιμων ως τοπικο για την ακμη.Τα αλλα 2 τα περασε με αριστα.
δεν αντιλεγω οτι ειναι δυνατο,αλλα ο σκοπος ειναι να βγει κατι δυνατο χωρις παρενεργειες και φυσικα να μην κοστιζει ενα στεγαστικο δανειο τον μηνα.
μπορω να πεταξω στο ιδιοκατασκευες 10 homemade λοσιον που θα φτανουν σε δυναμη και αποτελεσματα το ru,το προβλημα ειναι οτι θα υπαρχουν και παρενεργειες που θα φτανουν και το 50%

kos1987

New Member

Ας δωσουμε στα συντροφια του εξωτερικου χρονο για το rum(Ειναι ενα ειδος προφαρμακου,δλαδη κυκλοφορει το rum μπαινει στο κυτταρο και απελευθερωνεται το ru58841).Να δουμε εαν πετυχουν τπτα.Τωρα για το κοστος αν το βαζεις σε ολο το κεφαλι τοτε θες περιπου 500-600 ευρω το χρονο.

kos1987

New Member

Να και μια παλια ερευνα οταν το ru φαινοταν too good για να κυκλοφορησει http://www.urmc.rochester.edu/george-whipple-lab/documents/chang-papers/CV110.pdf
Και μια πιο προσφατη http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1046/j.1365-2133.1997.19382053.x/abstract

Στην πρωτη ερευνα εβαζαν τοπικα 5%ru (50%pg, 30% isopr. alcohol, 2%isopr.myristate, 18%water)
Με αυτο το isopr. mysristate πρεπει να φτιαχνουν στην Αμερικη και το λενε rum... :chinscratch

kipseli7

Member

Χτες παρασκευασα το διαλυμα με ru που αγορασα απο κινα.Εβαλα 50% pg 30% αιθανολη και 20% απ νερο δηλαδη το διαλυμα του regaine μιας και εχει αποδειχτει οτι αυτη η αναλογια δουλευει.Σε διαλυτοτητα ειναι 2% για αρχη και θα δω αν θα αλλαξω μετα σε 3 η 5 και αναλογια αιθανολης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member

φιλε kipseli7 ειναι η πρωτη φορα που το παιρνεις αυτο?μπορεισ να μου πεις πωσ ακριβοσ το παραγγελνεις και ποσο σου στοιχισε?

kipseli7

Member

αγορασα 20γρ μαζι με εναν αλλο γνωστο απο 10γρ ο καθενας μας πηγε στα 350 ευρω μαζι με μεταφορικα και πληρωσαμε με western union.τωρα οσο αναφορα την εταιρια λεγεται kouting china και μιλας μεσω mail με καποιον kane.αν θες λεπτομερειες στειλε ενα πμ

kkathi

Member

Παιδιά ρίξτε μια ματιά σε αυτό: http://hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=96757&highlight_key=y

edyuser1

Active Member

ρε παιδια μια ερωτηση να κανω το φθοριο που περιεχει δεν ειναι επικινδυνο?

kipseli7

Member

εγω παντως τα πηρα αμεσως αυτα που του ειπα.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του φυσικα.και οσο αναφορα την ποιοτητα συμφωνα με αλλους χρηστες εξω βλεπω καλα λογια

xaris12

Member

kapamarou είπε:
εγω ειμαι σιγουρος οτι στην δευτερη βδομαδα θα το σταματησω απο πονο στους ορχεις ::)
Καπα είχες ποτέ αυτή την παρενεργεια απο τόπικο;;και αν ναι απο ποιο και τι έκανες;;το εκοψες ή μειωσες τη δόση;;

kapa

Μέλος του προσωπικού

xaris12 είπε:
Καπα είχες ποτέ αυτή την παρενεργεια απο τόπικο;;και αν ναι απο ποιο και τι έκανες;;το εκοψες ή μειωσες τη δόση;;
Απο fungoral cream και την εκοψα,απο τοπικη ντουτα την οποία έπαιξα με πολλές δοσολογειες αλλα τα ίδια.
Πλέον μπορω να μυρισω τις παρενέργειες που θα έχω απο κάθε φάρμακο πριν ακόμα το δοκιμάσω

sito

Active Member

Σκεφτομαι να ξεκινησω το ru γιατι μετα απο 3 χρονια light θεραπειες βλεπω αρχιζω και χανω την μαχη μπορστα στην χερλαιν. Βεβαια οπως ανεφερα σε αλλο θεμα μετα την επανεναρξη του ρεβιβο βλεπω μια ελαφρα βελτιωση. Εχω ρεβιβο για μερικους μηνες ακομα. Σκεφτομαι να ξεκινησω γυρω στον φεβρουαριο. Εσεις που εχετε παραγγειλει ποσο καιρό έκανε να σας ερθει από την μερα που στειλατε με western union. Επισης αυτη δεχονται paypal? Επισης τι αναλογιες χρησιμοποιειτε και αν ειδατε κατι σε παρενεργειες.

Υ.Γ. Μηπως ξερει κανενας καποιο εργαστηριο στην ελλαδα το οποιο θα μπορουσε να ελεγξει την καθαροτητα του; Ειμαι διατεθιμενος να διαθεσω καποια λεφτα για να γνωριζω και τι βαζω στο κεφαλι μου.

Μπλουζα