Εισαι μια πολύ απαιτητική περίπτωση και θέλεις εξαιρετικά έμπειρο ιατρο να σε αναλάβει για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.
θα πρέπει πασει θυσία να αποφύγεις οποιαδήποτε κλινική στην οποία δεν θα σε χειρουργησει ΙΑΤΡΟΣ διότι οι πιθανοτητες να σου
αδειασουν ανεπανορθωτα τη δότρια ειναι τεραστιες αν ο/η ιατρός δεν ειναι πολύ έμπειρος/η και , πιστεψε με, θα ΘΕΣ μετα να αναζητησεις ευθυνες και να μην κυνηγας την καθε νοσηλευτρια που θα σου πουν οτι έχει φυγει και δεν έχουν στοιχεια, και τα έφαγε ο σκύλος ή καηκε ο σκληρος και άλλα τετοια που λεγονται σε οποιον αναζητα ευθύνες για απαραδεκτες επεμβάσεις.
Αρα, θα σου προτεινα να αγνοήσεις οποιαδήποτε προτροπή για κλινικές τουρκιας και για οποιαδήποτε κλινική στην οποία εκτελείται ΟΛΗ η διαδικάσια από ....minions. (έχω αναλογω βιντεο στο youtube,
https://www.youtube.com/watch?v=2yzumLMHh2M)
Επίσης, ποσταρω παρακάτω 2 περιστατικά της προηγουμενης εβδομαδας που ήρθαν με κατεστραμενη δότρια, ενα από κλινική της Ελλάδας και ένα από Τουρκια. Αξιζει να δει κανεις ειδικα στο περιστικό από τουρκία πόσο αφυσικη εναι η φυτρωση, τυπική δουλεια μη-ιατρού, με απιστευτα αφυσικο σχεδιασμο και μοσχευματα που φυτρωνουν οπως να 'ναι.
Αυτά ειναι τα αποτελέσματα που θα πάρεις από αυτες τις κλινικές.
Μπορει κάποιοι να ποσταρουν στοχευμενα περιστατικα που έτυχε να πετυχουν (διότι όταν χειορυργει η νοσηλευτριούλα ετων 22-26, μόνο να τύχει μπορεί καλό περιστατικό) αλλά επιτέλους, εδω μέσα, θα δείτε από έδω και πέρα και την ΑΛΛΗ πλευρα του νομίσματος, το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΙΩΠΗΛΟ αριθμο περιστατικών που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!
Αλλα εγω τους βλέπω καθημερινα στο ιατρειο μου!
Η πιο σωστη συμβουλη ειναι από τον
@CVIAL.
MHN διαλέξεις με κριτηριο τα λεφτα.
Λεφτα θα ξαναβγάλεις, νέος άντρας εισαι, αυτη ειναι η δουλεια σου!
Τριχοθυλάκια που θα καταστραφούν ή που θα φυτευτούν λάθος ΔΕΝ θα ξαναβγάλεισ.
Κριτηριο πρεπει να ειναι "Ποιος ,μπορει να μου επενδυσει την περιουσια μου καλύτερα διότι αυτη έχω και όχι άλλη!".
Σιγουρα όχι τα Τουρκικα ή τα Ελληνικά minions.