Καλημέρα. Παρατήρησα οτι γίνεται ολόκληρος ντόρος για το αλκοόλ.
Το αλκοόλ το ανέφερα σαν παράδειγμα σε συσχέτιση με τους ''λόγους η τον λόγο'' που ένας καπνιστής θα μπει στον πειρασμό να κάνει τσιγάρο.
Όπως π.χ προανέφερα ενα-δυο τσιγάρα με τον καφέ και γενικά ο καθένας όπως είναι νοητό συνδυάζει με διαφόρετικά πράγματα την καπνιστική του συνήθεια είτε για χαλάρωση είτε ευχαρίστηση κοκ.
Ούτος η άλλως αυτή τη στιγμή που ζούμε στην εποχή του κορονοιού και ο τομέας ''Διασκέδαση'' στους εξωτερικούς χώρους έχει περιοριστεί στο 0, κατά τη γνώμη μου έχουν περιοριστεί και αυτές οι καταχρήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα ο Έλληνας ως τις 5-6 τα ξημερώματα μέσα στα μπαράκια και τα club, όπως ήταν η ζωή πριν τον κορονοιο, μόνο ως κατάχρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας συνδυασμός καπνίσματος και αλκοόλ..
Τώρα όσον αφορά το κάπνισμα το οποίο έχει ακουστεί κι ότι προκάλει τριχόπτωση, να σας πω οτι έχω φίλους και γνωστούς σε ηλικίες απο 30+ μεχρι 45 απο το κοινωνικό περιβάλλον οι οποίοι είναι καπνιστές πολλά χρόνια και το κεφάλι τους είναι σκαντζόχοιρος, πύκνωση στο μέγιστο και στους κροτάφους και στο crown και παντού. Αυτό δείχνει ότι είναι τελείως κληρονομικό το θέμα της τριχόπτωσης η ανδογενετικής αλωπεκίας, τουλάχιστον ετσι με έκανε να πιστεύω.
Το θέμα το άνοιξα διότι δεν είχα βρεί κάποια παρόμοια περίπτωση στο forum και σκεπτόμενος να προχωρήσω σε ΜΜ και γνωρίζοντας τον εαυτό μου ότι θα θελήσω να ξανακαπνίσω, ήθελα να διαβάσω αν υπήρχε παρόμοια περίπτωση να μας πεί την εμπειρία του.
Ευχαριστώ για την τοποθέτηση σας επί του θέματος.