Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα ζεστό που έρχεται η Μήδεια και εδώ..Περασμένα ξεχασμένα
Ενα φρεντο εσπρέσο το ήθελα τωρα
Έστω και με το χιόνι !
Please take a shower before you come to Istanbul.
Ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Αυτό μου θυμίζει άλλες καταστάσεις.Please take a shower before you come to Istanbul.
Κλαίω !
Περασμένα ξεχασμένα
Ενα φρεντο εσπρέσο το ήθελα τωρα
Έστω και με το χιόνι !
Φίλε μου το είπαν όπως και ασπιρίνηΗ καφεΐνη απαγορεύεται για την αναισθησία. Είναι Στάνταρντ οδηγία για όλες τις επεμβάσεις που δίνεται αναισθησία.
Φίλε μου το είπαν όπως και ασπιρίνη
Το ξέχασα όμως ,πρωι πρωι .
Μπήκα να πάρω ενα πρωινό και το κορίτσι που έκανε καφε δεν ηταν για να το αγνοείς .
Πως να έλεγα καλημέρα ?
Δε χάνονται τέτοια , όλα κι όλα .
Φίλε μου το είπαν όπως και ασπιρίνη
Το ξέχασα όμως ,πρωι πρωι .
Μπήκα να πάρω ενα πρωινό και το κορίτσι που έκανε καφε δεν ηταν για να το αγνοείς .
Πως να έλεγα καλημέρα ?
Δε χάνονται τέτοια , όλα κι όλα .
Εκει που φρικάρα ηταν οταν είδα το πιατάκι με τα χάπιαNo problem. Απλά το γράφουμε για να μην το ξεχάσουν οι επόμενοι που διαβάζουν και δεν θα έχουν τέτοια διλήμματα.
Μπα , οταν βγήκα φίλε Tol με πήρε ταρίφας για το σπίτι.Βρε αρχιψευταρα ( ), θελεις να μας πεισεις οτι μετα την επεμβαση στον Βεκρη, το βραδυ της ιδιας μερας, βγηκες ραντεβουδακι με το κοριτσακι του Βενετη, το οποιο φλερταρες το πρωι αγοραζοντας τυροπιτα και καφε;
Ποιον δουλευεις; Σε τα μας; Ασε τα ψοφια.
Φανταζομαι, φιλαρακι Γιωργο, αν ανευ μαλλιου δεν εχανες ευκαιρια για φλερτ, τι θα γινεται τωρα που απεκτησες χωριστρα!!! Θα την πεφτεις σε ολο τον Σκανδιναβικο γυναικειο πληθυσμο!!!
Και εις ανωτερα...
ΥΓ Οπου "ανωτερα", δες λεξικο στο λημμα "Σπαλιαρας".
Ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Όταν αδειάζεις και φεύγουνε τα g,πλέον δε βλέπω τρύπες αλλά μια λεία επιφάνεια.
Έτσι είναι;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όλα αυτά είναι θεωρητικά, ναι ίσως επηρεάσουν. Αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι επηρεάζουν παρόλο που τα τηρώ όσον αφορά το αλκοόλ γιατί δεν καπνίζω έτσι και αλλιώς.
Φίλος μου που έκανε μεταμόσχευση προς Κολωνάκι μεριά, θυμάμαι μου είχε πει ότι έπινε ουίσκι την ώρα της FUT.
Αυτό ακριβώς. Διότι τα αναισθητικά η τα λεγόμενα drugs προκαλούν υπνηλία.Η καφεΐνη απαγορεύεται για την αναισθησία. Είναι Στάνταρντ οδηγία για όλες τις επεμβάσεις που δίνεται αναισθησία.
Εγω τον υπνάκο μου τον πήρα πάντως .Αυτό ακριβώς. Διότι τα αναισθητικά η τα λεγόμενα drugs προκαλούν υπνηλία.
Οπότε φανταστείτε κάποιον να κατεβάσει fredo espresso σκέτο πριν την ΜΜ με μέγιστη τονωτική δράση της καφείνης.
Μαλλον, φιλε Γιωργο, ηταν ελαφρυς ο καφες της κοπελιτσας του Βενετη και δε σε επιασε! !!Εγω τον υπνάκο μου τον πήρα πάντως .