Ποιητής εκ του πρόχειρου και έχω τη μορφή του χοίρου...δεν υποννοώ τπτ.ευθεως το λέω..με άνεση καταδικασμος σε τιρκαλά βλέπω αλλά στον Αναστασάκη Μούγκα στρούγκα..για τον vag το είπα..δεν τον έχω δει να γράφει αντίστοιχα στο νήμα που κραζαμε για τοπικ ,να πει ότι τα έκανε κατ εξακολούθηση τα γεμίσματα με τοπικ στις φωτό....anyway..εγώ περιμένω φωτό από την ημέρα τοποθέτησης ..γτ αν στα μαλλιά που ήδη είχε ο athens,του έβαλε και 3336 grafts μιλάμε θα γίνει σαν ασβός σε 10 μήνες..θα πιάσει ξανά 70++ grafts ανά τετρ εκατοστό..μπορεί να κάνω και λάθος αλλά από αυτές τις φωτό δεν μου γεμίζει σε καμία περίπτωση το μάτι ότι έχει μπει αυτό το νούμερο..
Καταρχας δεν καταδικασα τον Τιρκαλα (αυτο καταλαβαινεις απο αυτο που εγραψα?). Ισα ισα επειδη ειναι απο τις λιγες επιλογες που θα εκανα. Με ενδιαφερει να βαζει αυτα που λεει οτι βαζει. ΘΕΛΩ να τα βαζει να στο πω πιο απλα. Δεν νομιζω να δωσω πανω απο 1-1.5 ευρω/g για μμ. Οποτε καταλαβαινεις.
Τον αναστασακη τον εχω κραξει ομως και σε ειχα υποστηριξει οταν εβλεπα οτι ειχε αδικο ο γιατρος, και αντιστοιχα τον ειχα υποστηριξει οταν εβλεπα οτι ειχε δικιο.
Ειναι απλα τα πραγματα, λεω αυτο που βλεπω καθε φορα, ακομα να με μαθεις?
Τι θες να κανω βρε αερατε, να μπαινω σε καθε νημα (αθλητικα, covid, κηπουρικη) και να πεταω μπηχτες για τον Αναστασακη οπως κανετε 2-3 ατομα?
Για το τοπικ που λες δεν εχω ιδεα. Δεν παρακολουθουσα καν μεταμοσχευσεις πριν καποια χρονια. Θες να πω κατι που δεν το γνωριζω? Η για μια φημη που ακουγα ενω δεν εχω δεν ουτε ζωγραφιστο το τοπικ? Να γινω αυτος ο τυπος? δεν παιζει.
Εχετε λυσσαξει ρε με τον Αναστασακη, σταματηστε και εσεις και αυτος. Κουραστηκαν και τα πιξελς των λαπτοπιων μας.