tamaliamoupiso
Well-Known Member
Νομίζω πως ο vlafo είναι ο πλέον κατάλληλος, αν το επιθυμεί, να μας πει τι έχει γίνει. Επίσης "το τυρί το είδαμε"...αίσθησή μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαλάρωσε ,περιμένετε να δούμε την εξέλιξη των περιστατικών και μη βγάζεις τόσο γρήγορα συμπεράσματαΤρανσεξιον 10% είναι αποδεκτό αλλά 20 και 25 % είναι μεγάλο και υπάρχει προβλήμα.Οπως βλέπω ο Τιρκαλας είναι από τα φαβορί πάντως εδώ στο φόρουμ και ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το νήμα.Επισης ο Αργυρίου έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ...
Ναι για αυτό είπα ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις καθώς ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώςΔεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για transection, κλπ. Προς το παρόν αυτό που είναι εμφανές είναι η δυσαναλογία μεταξύ του δηλωθέντος συνολικού αριθμού graft και αυτού που φαίνεται στις φώτο.
Έχεις δίκιο aldo. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς στοιχεία δεν οδηγούν κάπου παρά μόνο άγχος προκαλούν στον μεταμοσχευμένο που μόλις έκανε την επέμβαση του. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Νομίζω είναι και ένας λόγος αυτός που έχουν μειωθεί οι παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων μελών από την αρχή της επέμβασης τους.Φίλε Athens , καλή φυτρώση να έχεις και όλα να πάνε καλά (που θα πάνε) !
Αγαπητοι φίλοι συμφορουμιτες, θα πρότεινα ν σταματήσει το γαϊτάνακι αυτό από την στιγμή που είναι μόλις μεταμοσχευμένος ο άνθρωπος, μην βομβαρδιζεται το νήμα με τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι η ώρα νομίζω είναι ήδη επιβαρυμένος από τα χειρουργεία κτλ, ας τον αφήσουμε ν ηρεμήσει. Ας ανεβασει φωτό ο φιλοσ Καθαρές όπως ζητηθήκανε και Να κάνουμε λίγο υπομονή και τα συζητάμε όλα πιο μετά (εαν υπάρχει κάτι να συζητηθεί).
Πράγματι φαίνεται μικρότερο το εργαλείο εξαγωγής σε αυτή την περίπτωση. Μάλλον λόγω λεπτής τρίχας. Καλή φύτρωση να έχεις Athens2021.Η χερλάιν του είναι πράγματι σχεδόν ίδια με τη δική μου και πρέπει να έχει εντυπωσιακό αποτελεσμα αν μη τι άλλο λόγω και του αρκετού μαλλιού που είχε.
Καλή επιτυχία Athens σου εύχομαι που τη θεωρώ δεδομένη.
Τι εργαλείο εξαγωγής χρησιμοποιήθηκε γιατί βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση δότριας από τη δική μου σαν εικόνα.
Μου δείχνει 0.90?
Τα αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς στοιχεία δεν οδηγούν κάπου παρά μόνο άγχος προκαλούν στον μεταμοσχευμένο που μόλις έκανε την επέμβαση του. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Νομίζω είναι και ένας λόγος αυτός που έχουν μειωθεί οι παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων μελών από την αρχή της επέμβασης τους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή τι πυκνότητα είχε στην περιοχή προ μ.μ ? Μην ξεχνάμε οτι τα μπροστά είναι όλα μεταμοσχευμένα, αν δεν απατώμαι.Καταρχήν δεν είναι αυθαίρετα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία, απλά δεν είναι πλήρη. Στην αρκετά μεγάλη περιοχή που φαίνεται στην μόνη φωτογραφία που έχει βάλει είναι προφανές ότι μιλάμε για αραιή τοποθέτηση (λογικό αφού είχε αρκετά μαλλιά). Δεν φαίνονται καλά οι 2 κροτάφοι, εκεί μόνο μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Μην ξεχνάτε ότι περίπου 3336g μπαίνουν σε ΑΔΕΙΑ περιοχή 75cm2 με πυκνότητα 45g. Εδώ έχει πολύ μαλλί και κανείς σώφρων γιατρός δεν θα έκανε πύκνωση 45g σε τέτοιο μαμά. Άρα η περιοχή έπρέπει να είναι μεγαλύτερη. Από τις φώτο όμως αυτές που είναι εμφανής η κοκκινίλα της μμ δεν προκύπτει μεγαλύτερο εμβαδό από 75 άντε 80cm2.
Νομίζω κανείς δεν θέλει να στενοχωρήσει τον φίλο athens, o οποίος είναι και "παλαίμαχος" του σπορ.Φίλε Athens , καλή φυτρώση να έχεις και όλα να πάνε καλά (που θα πάνε) !
Αγαπητοι φίλοι συμφορουμιτες, θα πρότεινα ν σταματήσει το γαϊτάνακι αυτό από την στιγμή που είναι μόλις μεταμοσχευμένος ο άνθρωπος, μην βομβαρδιζεται το νήμα με τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι η ώρα νομίζω είναι ήδη επιβαρυμένος από τα χειρουργεία κτλ, ας τον αφήσουμε ν ηρεμήσει. Ας ανεβασει φωτό ο φιλοσ Καθαρές όπως ζητηθήκανε και Να κάνουμε λίγο υπομονή και τα συζητάμε όλα πιο μετά (εαν υπάρχει κάτι να συζητηθεί).
Καλή επιτυχία και πάλι φίλε .
Δεν έγινε απλά πύκνωση αλλά και κατέβασμα της hairline, όπως ανέφερε. Οπότε δούλεψε και σε γυμνές περιοχές, πέρα από την πύκνωση.Άρα μπορούμε να θεωρήσουμε ασφαλή την πύκνωση 25 - 30 graft στην περιοχή?
Ναι , η ερώτηση είναι για την ήδη μμ περιοχή.Δεν έγινε απλά πύκνωση αλλά και κατέβασμα της hairline, όπως ανέφερε. Οπότε δούλεψε και σε γυμνές περιοχές, πέρα από την πύκνωση.
Ακριβώς τι πυκνότητα είχε δεν μπορείς να ξέρεις. Οπότε ότι και να πούμε στο περίπου είναι....Ναι , η ερώτηση είναι για την ήδη μμ περιοχή.
Άρα πάει για ανάλογο αποτέλεσμα με το δικό σου vlafo;Η χερλάιν του είναι πράγματι σχεδόν ίδια με τη δική μου και πρέπει να έχει εντυπωσιακό αποτελεσμα αν μη τι άλλο λόγω και του αρκετού μαλλιού που είχε.
Λογικά ναι.Άρα πάει για ανάλογο αποτέλεσμα με το δικό σου vlafo;