Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν το κανεις αυτο περιμετρικα της hairline και μετα μπουκωσεις και το forelock νομιζω 1800 τα χρειαζεσαι..τα ρεστα μου δηλαδη το ακουρευτο παντως θα εξυπηρετουσε πολυΤο αποτέλεσμα που πόσταρα είναι η λεγόμενη κουρτίνα,απλά το έδειξα για να αναδείξω πόσο συμπαγές είναι.
Φυσικό ναι δεν είναι.
Εσύ θέλεις απαραίτητα να μπουκώσεις το φόρλοκ να μην περνάει μέσα το φως και ένα ελαφρύ πέρασμα μπροστά να φέρει πιο κοντά πλέον τις τρίχες.
Αυτό χρειάζεται να κάνεις και ότι κενά έχεις θα τα κλείσεις.
Δεν υπάρχει κανένας φόβος,γιατί και μμ έχεις αλλά και φίνα παίρνεις.
Οπότε άνετα το κάνεις και δε χρειάζεσαι και πολλά.
Πολλά είναι όχι πάνω από 1000 άντε μέχρι 1200.Αν το κανεις αυτο περιμετρικα της hairline και μετα μπουκωσεις και το forelock νομιζω 1800 τα χρειαζεσαι..τα ρεστα μου δηλαδη το ακουρευτο παντως θα εξυπηρετουσε πολυ
Πάντως όπως λέει και @CVIAL η φυσικότητα δεν έχει να κάνει με την πυκνότητα.Η φυσικότητα έχει να κάνει με το μικρό transition zone, ασυμμετρίες αλλά και τις baby hair αν υπάρχουν μπροστά.Για το μπροστά μπροστά, νομίζω ειναι η στρατηγική του τυρκαλά να μη το κάνει πολύ πυκνό, καθώς τα τοποθετεί πιο αραιά (μάλλον για λόγους φυσικότητας). Και στου vlafo το πρώτο εκατοστό δεν ειναι πυκνό αμα δείτε τις φωτογραφίες του και μετά πυκνώνει προς τα μέσα.
Θα βαλω ναι. Οχι δεν ασχολουμαι με temporals, δε μ ενοχλουν τοσο ωστε ν βαλω grafts , ασε που δεν εχω δει καμμια περιπτωση ναχει βαλει καποιος εκει και να μ αρεσει το αποτελεσμα. Για μενα το κατεβασμα, νεα οριοθετηση hairline ,ηταν ζωτικο για να μ αρεσει γι αυτο το εκανα. Δεν εχω πολλα διαθεσιμα grafts μετα απο 3 μεταμοσχευσεις, οποτε εαν στο 10μηνο συνεχιζει ν μ απασχολει, θα εριχνα μονο forelock και σε καποια σημεια των πρωτων εκατοστων της hairline, δε χρειαζεται σε ολο το μηκοςΜπορείς να βάλεις φίλε και μια φωτό πλαγιομετωπική η κάπως ώστε να φαίνονται και τα temporals που είχες κάνει smp να δούμε πως φαίνονται χωρίς;Γ αυτά Σκέφτεσαι κάποια διόρθωση με λίγο πύκνωση μπροστα στην hairline και να ρίξεις αυλαία;
Σ ευχαριστω, οχι δε θελω αλλο κατεβασμα , ειμαι κομπλε μ αυτο που βλεπω, μονο ενισχυση εαν δεν βελτιωθει λογω παχυνσης της τριχας η απο τη φινα κτλ. κ το σωστοτερο θα ηταν του χρονου το καλοκαιρι κ οχι το φετινο που θαμαι στο 11μηνο-12μηνοΜια χαρα πήγες φιλε. Δεν νομίζω οτι θέλεις κατέβασμα, απλα το μονο που θα μπορούσες να κανεις είναι ενα touch up και να πυκνώσεις την υπάρχουσα επιφάνεια, χωρις να είναι απαραίτητο νομίζω..εσυ ξέρεις καλύτερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το χαρτι της κλινικης οταν εγιναν οι μετρησεις ανεφερε ως διαθεσιμο κεφαλαιο 10000 πριν τη μεταμοσχευση. Υποθετω αναφεροταν σε τριχες και οχι grafts. Αλλα θα μαθω. Στο παρον και στο επομενο διαστημα λογω πολυ δυσκολων οικογ καταστασεων που αντιμετωπιζω δεν υπαρχει το κουραγιο και η υπομονη να απευθυνθω και να ερευνησω και τυχον αλλες διαθεσιμες επιλογες εκτος του κ.Τυρκαλα και LorenzoΠόσα έχεις ακόμα απόθεμα Athens.
Πύκνωση θέλεις σε ολο το μήκος μέσα στη χερλάιν και όλο το φόρλοκ σωστά έχεις στοχεύσει.
Λίγα θέλεις.
Δεν έχεις κανένα κίνδυνο σε σοβαρό γιατρό.
Σ ευχαριστω ! Οταν λεμε ομως hairline, ποσα εκατοστα σε βαθος εννοουμε ωστε να πετυχαινει καλυπτικοτητα ?Είναι must να βάλεις 400-500 στην hairline.
Σ ευχαριστω ! Ε δεν εχει νοημα να βαλω φωτο που θα φαινονται ολα καλυτερα οπως πχ αυτη η παρακατω που κολακευει . Συμφωνω μ αυτο που λες, θεωρω οτι μιλαμε γι αυτη την περιοχη πουχω κυκλωσει. Επισης στην τριτη φωτο φαινεται το αδυνατο forelock, βρεγμενα διαχωρισμενα μπροστα σε φωςΕγώ νομίζω ότι θες 400-500 hairline όπως είπε ο CVIAL και άλλα τόσα forlock/α ζώνη, νομίζω σε παίρνει
PS : Μπράβο για τις καθαρές φώτος
Αν σου τα κάνει πολύ πυκνό εμπρός μπορεί να μοιάζει με τείχος και δεν θα είναι φυσικόΣ ευχαριστω ! Ε δεν εχει νοημα να βαλω φωτο που θα φαινονται ολα καλυτερα οπως πχ αυτη η παρακατω που κολακευει . Συμφωνω μ αυτο που λες, θεωρω οτι μιλαμε γι αυτη την περιοχη πουχω κυκλωσει. Επισης στην τριτη φωτο φαινεται το αδυνατο forelock, βρεγμενα διαχωρισμενα μπροστα σε φως