Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν φτάσει η ώρα το αξιολογείς πάλιΑπ οτι προχειρα θυμαμαι, ενα 2000ρο grafts πρεπει να μουχει μεινει, αλλα τεινω στο να προτιμω αυτο που λεει ο bobby.. 500αρα firewall
Σ ευχαριστω ρε φιλε , πριν τη μεταμοσχευση δεν εβγαινα χωρις τοππικ ουτε μεχρι το περιπτερο ! Ειμαι ευχαριστημενος, αλλα θα ηθελα να εχω και κατι παραπανω σε πυκνοτητα στα πρωτα εκατοστα της hairline, και αυτο δεν ξερω ποσο ρισκο θα ειχε και δευτερον κατα ποσο θα φαινοταν φυσικο. Αλλα ας τα δουμε ενα διμηνο μετα που θα ρωτησω και τον γιατρο σχετικα !Από τη μία έχεις αυτό το αριστούργημα του Athens και από την άλλη το κάζο του Pan. Περίεργα πράγματα. Αθηναίε φίλε να χαίρεσαι την μαλλούρα παικταρά μου
Αν στο 12μηνο - 13μηνο νιώθεις πως θες ένα τσακ ακόμα δεν μπορείς να παίξεις μία πύκνωση με καμιά 500-600αρια g's ;Σ ευχαριστω ρε φιλε , πριν τη μεταμοσχευση δεν εβγαινα χωρις τοππικ ουτε μεχρι το περιπτερο ! Ειμαι ευχαριστημενος, αλλα θα ηθελα να εχω και κατι παραπανω σε πυκνοτητα στα πρωτα εκατοστα της hairline, και αυτο δεν ξερω ποσο ρισκο θα ειχε και δευτερον κατα ποσο θα φαινοταν φυσικο. Αλλα ας τα δουμε ενα διμηνο μετα που θα ρωτησω και τον γιατρο σχετικα !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε Αθενς , πολύ ωραίος !!!! Τώρα φτιάχνεις και γαμω τις Φρατζες … έτσι πρέπει να τα κάνω και εγώ όχι κοκκορε … μου φαίνεται δείχνουν πολύ πιο ωραία και πάλι μπράβο να χαίρεσαι την μαλλουρα σου !!!7μηνο με οσο πιο αποκαλυπτικες μπορουσα σε εξωτερικο χωρο, συν μια δωματιουΠροβολή συνημμένου 46372Προβολή συνημμένου 46373Προβολή συνημμένου 46374Προβολή συνημμένου 46375
Φίλε θέλω να σε ρωτήσω τα εξής,Ωραίος και νεανικός φίλε.
Να το χαίρεσαι!
Φίνα λίαν συντόμως..Φίλε θέλω να σε ρωτήσω τα εξής,
Με την φίνα τι έκανες τελικά;συνεχίζεις;
Το smp στα temporals που είχες πει δεν το έχω διακρίνει ,τ έκανες με αυτό;
Ουπς λάθος φίλε στο Athens πήγαινε αλλα έβαλα σε εσένα την απάντησηΦίνα λίαν συντόμως..
Με τα smp δεν είπα εγώ κάτι φίλε @Gianney .
Σ ευχαριστω vlafo, κι εγω το σκεφτομαι, ισως για φετος, ισως για του χρονου..μπορω μονο αυγουστο λογω δουλειας, οποτε με ζοριζει ξανα το ιδιο παλι (ξυρισμα, καπελο κτλ )Athens
Το αποτελεσμα απλά υπέροχο.
Έχει βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα αλλά θα δώσει και αλλο θα το δεις.
Πύκνωση και ένα πέρασμα θα έκανα μπροστά και στο φόρλοκ,δεν είναι πολλά..
Εγώ θα το έκανα.