Βοήθεια φίλοι με το καλώς σας βρήκα!!!

Georgie

Well-Known Member
Ε πήγαινε τότε σχολή Ευαγγελόπουλου που είναι χειρότερος.
Το βλέμμα θα χαλαρώσει και όχι μόνο.
Τι θα γίνει θα ξεκινήσουμε και εκεί μερεμέτια?
Ενα Τσακ βρε σατανα !
Τωρα που περιμένουμε το καλοκαιράκι, Χωρις μασκες .
Ενα Μπράφ στις Κυκλαδες λιγο στο πιο τσιτωμενο !

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Εμένα δεν μου αρέσει το ψαρεματακι σε κάθε καινούριο μέλος που μπαίνει εδώ μέσα..αν ήταν στο χέρι μου θα είχε φάει κατραπακια ο εκπρόσωπος..όπως και κάθε άλλο μέλος αν τολμούσε και έκανε κάτι τέτοιο...cvial κοφτου το αυτό γιατί δεν είναι ωραίο ..έχει κοπεί από άλλους που έστελναν inbox τέτοια μνμ ,όχι τωρα που γίνεται φόρα παρτίδα.
Συμφωνω αερατε, μπαινει σε καθε νημα η κλινικη του Αναστασακη και προσπαθει να ψαρεψει πελατες...που τα ιδια μελη που ανοιγουν το νημα τους απαντανε οτι δεν θελουν γνωμες απο εκροσωπους αλλα απο μελη...και αυτοι συνεχιζουν στον επομενο μεχρι να πεισουν καποιον μπας κ παει στην κλινικη τους.

Κανονικα θα επρεπε να παρουσιαζουν μονο τη δουλεια τους σε δικα τους νηματα και να απαγορευονται οι διαφημισεις κλινικων και τα ψαρεματα ειτε απο μελη ειτε απο εκροσωπους...

aeratos28

Just aeratos
Ρε cvial σοβαρά μιλάμε τώρα.? Εδώ και πόσα χρόνια κάνεις μας δεν έχει απαντήσει σε ερωτήσεις ποια κλινική να επιλέξω και το αφήνουμε στην κρίση του καθενός ..λέμε κοίταξε το φόρουμ σύγκρινε και αποφάσισε και όποιος το έκανε μεσω pm η απροκάλυπτα έτρωγε Μπαν και τελείωνε και εδώ πάλι καλά που το κάνει φανερά λέμε?180 μοίρες στροφή έχει πάρει το φόρουμ.

aeratos28

Just aeratos
Τότε να το κάνει και Γιάννης αυτό ,να μπει και ο dance να κάνει το ίδιο φόρα παρτίδα ,με τον ίδιο τρόπο να δείχνουν αποτελέσματα κτλ..έτσι θα γίνει δλδ πλέον?αυτό δεν είναι τότε το hairlos.gr ,είναι μια σελίδα προς όφελος και ανεύρεσης πελατών των κλινικών..αν έχετε αυτή την πρόθεση παρακαλω να ενημερωθούμε ώστε να ξέρουμε και εμείς

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν θα κάνω την ίδια κουβέντα κάθε λίγο. Το έχω δηλώσει εδώ και καιρό μάλλον δεν είχες παρακολουθήσει μια παρόμοια συζήτηση πριν καιρό. Από τότε που επιτράπηκαν οι κλινικές άλλαξε η πολιτική. Το ψάρεμα γίνεται επίσημα από τους αντιπροσώπους έμμεσα ή άμεσα. Δεν το θεωρώ επιλήψιμο αρκεί να μην γίνεται με φορτικό τρόπο.

aeratos28

Just aeratos
Όποιον βλέπω από οποιαδήποτε κλινική κάποιον εκπροσωπούλη να το κάνει αυτό μπορώ να τον κράζω χωρίς να βρίζω γιατί δεν το αντέχει ο οργανισμός μου να το βλέπω αυτό η θα είμαι υποψήφιος για μπαναρισμα?γιατί το ψάρεμα από οποιονδήποτε εδώ και πολλά χρόνια ήταν κόκκινο πανί για το φόρουμ και για μένα προσωπικά .το θεωρώ πολύ δεύτερο να προσπαθεί κάποιος να εκμεταλλευτεί με τέτοιο τρόπο ανίδεους ανθρώπους που γράφονται σε ένα φόρουμ και αντί να συζητούν απλά με μέλη να πετάγεται μια κλινική και να λέει τα δικά της.οποια κλινική και να είναι αυτή..όπως ακούστηκε και πιο πάνω,πολλές φορές έχει γίνει και τα νέα μέλη απάντησαν πως θα ήθελαν απλά τη γνώμη των φορουμιτων.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς είσαι ελεύθερος να εκφράσεις την γνώμη σου με κόσμιο τρόπο, χωρίς φασαρίες και βρισιές.

aeratos28

Just aeratos
Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση ,νιώθω ικανοποίηση ήδη..αν ακούσω βρισιά η ειρωνιες όμως προς τα εμένα ,θα γίνει μια αναφορά σε εσένα σαν πρώτη κίνηση.για μετά αν συνεχιστεί δεν υπόσχομαι πολλά.
Προφανώς είσαι ελεύθερος να εκφράσεις την γνώμη σου με κόσμιο τρόπο, χωρίς φασαρίες και βρισιές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Ενταξει ειναι ( τουλάχιστον για εμένα) λιγο μπερδεμένη η φάση με τους αντιπροσώπους, εκπροσώπους κλινικών να επεμβαίνουν στα νήματα παιδιών που ψάχνουν συμβουλές για μεταμοσχευση .
Απο τη μια δεν ειναι κακή η αξιολόγηση του περιστατικού απο κάποιον εκπρόσωπο κλινικής, οταν αυτη ζητηθεί.
Απο την αλλη σκέφτομαι οτι όλοι οσοι ειμαστε εδω συχνα, κατα καιρούς δίνουμε έμμεσα κατευθύνσεις .
Άλλοι απο συμφέρον, άλλοι απο ενδιαφέρον .
Ολα αυτα θα μπορούσαν να θεωρηθούν fishing κατα τη γνώμη μου .
Όλοι οι εκπρόσωποι θεωρούν οτι ειναι η Top επιλογή , κατανοητό αφού ειναι επαγγελματίες και ζουν απο αυτο.
Όλοι οι ´´φίλοί´ της κλινικής νομίζουν οτι πήραν το καλυτερο αποτέλεσμα και κατευθύνουν εκει τους υπόλοιπους που το ψάχνουν.
Νομίζω οτι ειναι λάθος.

Το φορουμ ειναι καλα οργανωμένο .
Οποιοδήποτε νέο μέλος μπορει να μπει στις παρουσιάσεις Κλινικών / Μεταμοσχεύσεων και να δει νήματα ανεξάρτητα και μη, και να απόκτησει μια καλύτερη εικόνα που θα τον βοηθήσει να παρει μια σωστή, αλλα και πολυ Προσωπική απόφαση .

Κατα την άποψη μου
Αν δεν εχεις συμφέρον, δε δινεις κατεύθυνση
Αλλα ανοιγεις τον ορίζοντα οσο μπορεις .

aeratos28

Just aeratos
Ακριβώς.λες απλά κοίταξε φίλε μου τις παρουσιάσεις των μελών εδώ από ότι κλινικές έχουν πάει..δες αποτελέσματα,σύγκρινε τα μεταξύ τους μόνος σου,δες ποια κλινική μπορεί να σου δώσει αυτό που θέλεις και ανάλογα με το τι είδες + το τι μπορείς να διαθέσεις ,πάρε μια απόφαση και προχωρα..αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια φίλε Τζόρτζι,όταν μπαίνουν τα συμφέροντα αλλάζει προς το άσχημο το πράγμα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο καθένας παίρνει την απόφαση που του αρμόζει ανάλογα με το μυαλό που έχει. Η πληροφορία δεν είναι τίποτα άλλο παρά τροφή για το μυαλό. Αν έχεις μυαλό μπορείς να αξιολογήσεις τα πάντα. Η ποιοτικότερη πληροφόρηση είναι αυτή που είναι ξεκάθαρη και για την οποία υπάρχει και αντίλογος. Προτιμώ το ξεκάθαρο fishing μιας κλινικής σε ένα νήμα για την οποία κάποιο μέλος θα τοποθετηθεί δίνοντας επιτόπου και την άλλη όψη του νομίσματος.

manly_Man

Well-Known Member
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ελεγε ο Αναστασακης οτι δηθεν δεν εχει ανάγκη η κλινική του τα μελη του φορουμ για πελάτες... Και τελικα αποδεικνύεται το αντιθετο...!!!!

Οπου μεσω του εκπροσώπου του προσπαθεί με καθε τρόπο ειτε εμμεσο να βρισκει πελατες απο εδω με τις συνεχόμενες επίσημες παρουσιάσεις, ειτε με αμεσο τροπο με το απευθείας ψαρεμα στα νήματα μελων χωρίς καν να το ζητήσουν τα μελη..

Τελευταία επεξεργασία:

gerassis

Well-Known Member
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ελεγε ο Αναστασακης οτι δηθεν δεν εχει ανάγκη η κλινική του τα μελη του φορουμ για πελάτες... Και τελικα αποδεικνύεται το αντιθετο...!!!!

Οπου μεσω του εκπροσώπου του προσπαθεί με καθε τρόπο ειτε εμμεσο να βρισκει πελατες απο εδω με τις συνεχόμενες επίσημες παρουσιάσεις, ειτε με αμεσο τροπο με το απευθείας ψαρεμα στα νήματα μελων χωρίς καν να το ζητήσουν τα μελη..
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορεί η κλινική του να δίνει πολύ καλά αποτελέσματα αλλά οι τιμές είναι υψηλές για τον μέσο Έλληνα. Εγω οταν ξεκινησα να ψάχνω (δεν ήμουν στο φόρουμ) είχα την εντύπωση οτι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά και προσπαθούσα να πετύχω τη καλύτερη τιμή και διάλεγα αυτούς που πρόσφεραν "εγγύηση εφ ορου ζωης" κτλ. Ότι δεν κατέστρεψα το κεφάλι μου ηταν καθαρά θέμα τύχης.
Πες το σημείο των καιρών αλλά το Ψάρεμα που γίνεται ακόμα στο φόρουμ ιδιως αυτή τη περίοδο πιστεύω ότι οφείλεται στην οικονομική ανέχεια της εποχης της καραντίνας. Ο κόσμος κοιτάει να επιβιώσει και όποιος ιδιωτικός υπάλληλος η Ελεύθερος επαγγελματίας έχει ενα ποσό στην άκρη (πχ 4.000€) δε θα το δώσει για τρίχες. Υπάρχει γενική πτώση στον τζίρο και το marketing γίνεται επιθετικό. Τουλάχιστον αν το μήνυμα ειναι δημόσιο ειναι πιο τίμιο απο τα προσωπικά που εχουν στo inbox τους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα έλεγα ότι την περίοδο της καραντίνας μπορεί να κάνουν και χρυσές δουλειές οι κλινικές μμ, είναι η τέλεια περίοδος για κάποιον που θέλει να κάνει μμ.

Georgie

Well-Known Member
Ισχύει αυτο σε όλη την Ευρωπη .
Σε μια έρευνα που διάβασα στην εφημερίδα τελευταία, το αναφέρουν .
Εχει κουράσει το lockdown και περισσοτεροι Άνθρωποι καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις για να δώσουν ενα boost στη ψυχολογία τους .

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Συμφωνω αερατε, μπαινει σε καθε νημα η κλινικη του Αναστασακη και προσπαθει να ψαρεψει πελατες...που τα ιδια μελη που ανοιγουν το νημα τους απαντανε οτι δεν θελουν γνωμες απο εκροσωπους αλλα απο μελη...και αυτοι συνεχιζουν στον επομενο μεχρι να πεισουν καποιον μπας κ παει στην κλινικη τους.

Κανονικα θα επρεπε να παρουσιαζουν μονο τη δουλεια τους σε δικα τους νηματα και να απαγορευονται οι διαφημισεις κλινικων και τα ψαρεματα ειτε απο μελη ειτε απο εκροσωπους...

Είμαστε σε φόρουμ και νομιζα ότι η ελέυθερη διακινηση ιδεων ισχυει για όλους.
Ειδικά όταν ειναι τεκμηριωμενη και εύστοχη (και όχι αλλα ντ'άλλων απαντησεις).

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν φταίνε αυτες οι κλινικές αλλα αυτοί που τους τα δίνουν επειδη δεν ειχαν ιδεα απο τιμες και σωστά αποτελέσματα....Οι κλινικές το κερδος έχουν στόχο εξάλλου εις βαρος του πελάτη...

Αμα ο αλλος ειναι αδαης και δεν το εχει ψάξει καθολου πείθεται ευκολα με την προπαγάνδα, τα μεγάλα λογια, τις ψεύτικες υποσχέσεις για αριστα αποτελέσματα κτλπ...

Οι μη ενημερωμένοι ειναι "λουκούμι" για τις κλινικές γιατι τους χρεώνουν οτι θέλουν τους βάζουν κ 5 τριχες κ λενε ευχαριστω μετα, δηλώνοντας απολυτα ικανοποιημένοι (!!!)

Θα έπρεπε να απορρίπτονταν με συνοπτικές διαδικασίες οποια κλινική στην Ελλάδα εχει τιμή πανω απο 1.5 ευρω/g , διότι δεν το αξίζουν βασει αποτελεσμάτων και υπηρεσιών που προσφέρουν...

Έχετε μπερδέψει του ασχετους και απατεώνες με την Σοβιετική κουλτούρα της ελεγχομενης αγορας.
Στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ο καθένας θέτει τις τιμές του αναλογα με την αξία που θεωρει ότι έχει.
Απλα, νομίζω, για να βγάλει κάποιος την "δικαια" τιμη μιας υπηρεσίας δεν άρκει να πει: πόσο χρεωνει ο τάδε Ισπανός= τοσο,
Ε, ο Ελληνας που μου την σπάει κιόλας σιγα μην αξίζει τοσο, βάλε 50% κάτω έρτσι για συμμόρφωση και για να πω την αποψαρα
μου κι να την σπασω κιόλας στον εκπροσωπό του.
Κάποιοι μπορούν και τρωνε το ακριβο φιλετο στο εστιατοριο με γνωστο σεφ και καποιοι τρωνε ίδιο φιλετο στα Βλαχικα
το πληρωνουν μιση τιμη και νιωθουν μάγκες.
το ποιος έχει δικιο το βλεπουμε στην χώνεψη σε κανα 12 μηνο
Έχουμε ξαναπεί, δεν ειναι όλα για όλους.

Μπλουζα