Βοήθεια φίλοι με το καλώς σας βρήκα!!!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν υπάρχει καλύτερα η χειρότερα αν είναι φορά παρτίδα η κρυφά το ψάρεμα .....το ψάρεμα είναι ψάρεμα ....

Ψάρεμα:

-Μπαινει ένα ταλαιπωρημένο περιστατικό με πολυ δύσκολες παραμετρους που ΞΕΡΕΤΕ πως δεν αντιμετωπιζεται από τις κλινικες που πήγε
-Αναφερει πως όλοι τον έχουν απογοητευσει με αυτα που του ειπαν, ειτε σε συμπεριφορά είτε σε λεγόμενα.
-Απανταει μονο ο @CVIAL και του εξηγει έμμεσα πως μόνο με FUT ή Combo έχει ελπίδα. Κατι που δεν του ειπε ΚΑΝΕΙΣ εκει που πήγε, και ΞΕΡΕΤΕ πως ειναι το σωστό και ξερετ και ΓΙΑΤΙ δεν του το ειπαν.
-Εντωμεταξύ. ΟΛΟΙ οι υπόλοποι μιλανε για άσχετα θεματα, ο ανθρωπος περιμενει.
-Του προτεινω να ερθει να τον δει ο Αναστασακης διότι αντιμετωπιζει τετοια περιστατικά πολυ συχνα.
Εντωμεταξύ,όλοι όσοι ειστε τακτικοί, ΞΕΡΕΤΕ πως ο Αναστασακης ειναι ισως ο μοναδικος στην Ελλάδα που μπορει να του δωσει αποτελεσμα.
Εντούτοις, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να δωσει μια κατευθυσνη.

Και επειδη βγαινω εγω και λέω αυτο που ξερετε και ΔΕΝ λετε για δικους σας λόγους, κάνω εγω ΨΑΡΕΜΑ.
Άσχετα αν λέω την αλήθεια, που δεν αναφερει κανεις σας, ασχετα αν παραθετω 3 παρομοια περιστατικα, ασχετα
αν ο Αναστασακης ειναι η μονη του λύση στην Ελλάδα.
Ασχετα αν ξερετε πως ο Αναστασακης ειναι τιμιος ακι θα κανει ότι καλύτερο γινεται.
Όλα αυτα ΔΕΝ μετρανε.
Διότι δουλευεω για κλινική και ειναι ...ΨΑΡΕΜΑ!
και διότι κάποιοι δεν συμφωνούν ε την τιμολογιακή πολιτική.

Απόρω αν σκεφτηκε καποιος ότι μεσα στις ...υποχρεωσεις σας ως ...συμπονετικοί φορουμιτες ειναι οταν κάποιος ζηταει την βοηθεια
σας, να την δινετε ακομα και αν στειλετε κάποιον σε ιατρο που δεν συμπαθειτε (δημοσιως τουλαχιστον) επειδή χρεωνει παραπάνω από όσα σας αρεσει.
Ας ειμαστε ειλικρινεις.
Πίσω από το ...μένος για ψαρεμα και άλλες δηθενιές κρυβεται υποκρισια από κάποιους που δεν βλεπουν ότι βαζουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ την οποια συμπαθεια ή οχι από το να βοηθησουν έναν συνανθρωπο, που για αυτο μπήκε εδω.
Αυτο που και καλά έιναι ταγμενοι να κανουν....
Και θα ζητούσα να πάρει θέση και ο @CVIAL.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Είμαστε σε φόρουμ και νομιζα ότι η ελέυθερη διακινηση ιδεων ισχυει για όλους.
Ειδικά όταν ειναι τεκμηριωμενη και εύστοχη (και όχι αλλα ντ'άλλων απαντησεις).
Ποια ελευθερη διακινηση ιδεων; Εσεις υποστηριζετε τα οικονομικα σας συμφεροντα και λετε στα μελη που ψαχνουν για μεταμοσχευση να ερθουν στην κλινικη σας για να αυξησετε την πελατεια σας και τα κερδη σας.

Αυτο το θεωρειτε ελυεθερη διακινηση ιδεων σας ή υποστηριξη των οικονομικων συμφεροντων της κλινικης σας; Αλλο να λες την γνωμη σου για κατι και αλλο να τον ψαρευεις με το να τον βομβαριδιζεις με αποτελεσματα σου (που δεν στο ζητησε κιολας) και να του λες ευθεως να ερθει στην κλινικη σου. Μη τα μπερδευουμε αυτα τα 2.

Έχετε μπερδέψει του ασχετους και απατεώνες με την Σοβιετική κουλτούρα της ελεγχομενης αγορας.
Στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ο καθένας θέτει τις τιμές του αναλογα με την αξία που θεωρει ότι έχει.
Απλα, νομίζω, για να βγάλει κάποιος την "δικαια" τιμη μιας υπηρεσίας δεν άρκει να πει: πόσο χρεωνει ο τάδε Ισπανός= τοσο,
Ε, ο Ελληνας που μου την σπάει κιόλας σιγα μην αξίζει τοσο, βάλε 50% κάτω έρτσι για συμμόρφωση και για να πω την αποψαρα
μου κι να την σπασω κιόλας στον εκπροσωπό του.
Κάποιοι μπορούν και τρωνε το ακριβο φιλετο στο εστιατοριο με γνωστο σεφ και καποιοι τρωνε ίδιο φιλετο στα Βλαχικα
το πληρωνουν μιση τιμη και νιωθουν μάγκες.
το ποιος έχει δικιο το βλεπουμε στην χώνεψη σε κανα 12 μηνο
Έχουμε ξαναπεί, δεν ειναι όλα για όλους.
Η καθε κλινικη βαζει οτι τιμες θελει εννοειται. Το αν τα αξιζει βασει αποτελεσματων που δινει ειναι το θεμα. Και αυτο δεν θα το κρινετε εσεις που λογικο ειναι να υπερασπιζεστε τα οικονονικα σας συμφεροντα αλλα θα το κρινει η αγορα.

Το προβλημα εκπροσωπε ειναι με συγκεκριμενες ελληνικες κλινικες (σαν τη δικη σας ας πουμε) που χρεωνουν υπερογκα ποσα τους ασθενεις χωρις να το αξιζουν σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση, οταν με τα ΙΔΙΑ λεφτα(ή λιγοτερα) μπορει να παρει ενα καλυτερο αποτελεσμα σε κλινικη του εξωτερικου. Παρολαυτα εκμεταλευονται το γεγονος οτι βρισκονται σεψυχολογικη απογνωση οι πελατες λογω του προβληματος της Αλωπεκίας και τους πειθετε ευκολα απο τις μεγαλες υποσχεσεις, ειδικα οταν ΔΕΝ ειναι και ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ οι πελατες...

Οταν μαλιστα ακουγονται και τετοια ποσα που ζητουν καποιες ελληνικες κλινικες ειναι μαλλον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για την σημερινη κατασταση της ελληνικης οικονομιας!!!

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Αυτό που κάνεις εσύ εκπρόσωπε σου ξαναλέω ,αυτή η βοήθεια που προσφέρεις στο μέλος και του εξηγείς πως και τι και με τα combo που λες ,σου είπα πως όποιος το έκανε αυτό εδώ στο φόρουμ μπαναριζόταν.η το έκανε φανερά ή κρυφά..πέραν της βοήθειας που λες συνεχώς λες και εσείς είστε οι μόνοι που θέλουν το καλό όλων γιατί θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε ,το λες συνεχώς λες και το κάνετε αφιλοκερδώς κιόλας θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο..κάνε τις παρουσιάσεις σου,δείξε όσα αποτελέσματα θέλεις ,αλλά τα ψαρεματακια κοφτα ..επίσης μαζί με αυτά τα αποτελέσματα που διαλέγεις να δείχνεις και το περιστατικό που δεν πήγε καλά στο στριπ και πέχτηκαν μηνύσεις.για να τα βλέπει όλα ο άλλος.το δέχεσαι?αν το κάνεις αυτό τότε όχι απλώς κάνε ψάρεμα,βγες με ψαροντούφεκο η ρίξε και δυναμίτη...εγώ μαζί σου θα είμαι..όποτε τα περί υποκρισίας άστα για άλλους,όχι εδω

alex7

Well-Known Member
Ο καθένας παίρνει την απόφαση που του αρμόζει ανάλογα με το μυαλό που έχει. Η πληροφορία δεν είναι τίποτα άλλο παρά τροφή για το μυαλό. Αν έχεις μυαλό μπορείς να αξιολογήσεις τα πάντα. Η ποιοτικότερη πληροφόρηση είναι αυτή που είναι ξεκάθαρη και για την οποία υπάρχει και αντίλογος. Προτιμώ το ξεκάθαρο fishing μιας κλινικής σε ένα νήμα για την οποία κάποιο μέλος θα τοποθετηθεί δίνοντας επιτόπου και την άλλη όψη του νομίσματος.
Αν πρόκειται κανείς να διαθέσει τον προυπολογισμό που απαιτεί ο κ.Αναστασάκης μπορεί κάλλιστα να πάει σε πρωτοκλασάτο όνομα της Ισπανίας.Παράδειγμα στην ίδια τιμή είναι η Villa με 2.5 ευρώ /graft

Anastasakis Hair Clinic

Ποια ελευθερη διακινηση ιδεων; Εσεις υποστηριζετε τα οικονομικα σας συμφεροντα και λετε στα μελη που ψαχνουν για μεταμοσχευση να ερθουν στην κλινικη σας για να αυξησετε την πελατεια σας και τα κερδη σας.

Αυτο το θεωρειτε ελυεθερη διακινηση ιδεων σας ή υποστηριξη των οικονομικων συμφεροντων της κλινικης σας; Αλλο να λες την γνωμη σου για κατι και αλλο να τον ψαρευεις με το να τον βομβαριδιζεις με αποτελεσματα σου (που δεν στο ζητησε κιολας) και να του λες ευθεως να ερθει στην κλινικη σου. Μη τα μπερδευουμε αυτα τα 2.

Η καθε κλινικη βαζει οτι τιμες θελει εννοειται. Το αν τα αξιζει βασει αποτελεσματων που δινει ειναι το θεμα. Και αυτο δεν θα το κρινετε εσεις που λογικο ειναι να υπερασπιζεστε τα οικονονικα σας συμφεροντα αλλα θα το κρινει η αγορα.

Το προβλημα εκπροσωπε ειναι με συγκεκριμενες ελληνικες κλινικες που χρεωνουν υπερογκα ποσα τους ασθενεις χωρις να το αξιζουν σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση, οταν με τα ΙΔΙΑ λεφτα(ή λιγοτερα) μπορει να παρει ενα καλυτερο αποτελεσμα σε κλινικη του εξωτερικου. Παρολαυτα εκμεταλευονται το γεγονος οτι βρισκονται σεψυχολογικη απογνωση οι πελατες λογω του προβληματος της Αλωπεκίας και τους πειθετε ευκολα απο τις μεγαλες υποσχεσεις, ειδικα οταν ΔΕΝ ειναι και ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ οι πελατες...

Οταν μαλιστα ακουγονται και τετοια ποσα που ζητουν καποιες ελληνικες κλινικες ειναι μαλλον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για την σημερινη κατασταση της ελληνικης οικονομιας!!!

Εγω λέω γεγονότα.
Και δινω μια ΛΥΣΗ. (υπάρχουν και άλλες φυσικά)
Και όταν ΛΥΣΩ το προβλημα, θα πληρωθω.
ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Όποιος ενοχλέιταιαπό αυτο ειναι σε λάθος ηπειρο τουλάχιστον.

Μην μπερδευεις το ΚΙΝΗΤΡΟ με την ΑΞΙΑ ή την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ.
Και οι φαρμακευτικές κερδη θέλουν αλλα ΠΡΩΤΑ εξασφαλιζουν την ασφαλεια των εμβολιών, πρωτα νοιαζονται να πάνε ολα καλα, πρωτα λενε την ΑΛΗΘΕΙΑ και μετα, ΝΑΙ θα πληρωθούν γιατι σου λύσαν το πρόβλημα! Αλλιως παει κανει Κουβα.

Σε ένα ΝΕΟ μέλος εδειξα τα αποτελεσματα μας.
Τα οποια αυτος ακριβως ειναι ο ρολος τους εδω μεσα, αντιθετα με αυτο που νομιζουν κάποιοι ότι τα παραθετουμε ώστε σαν ....κριτικη επιτροπή GNTM ειδικών να μας λενε αν ειμαστε καλοι ή όχι: για να μπορεσει καποιο μέλος με παρόμοιo πρόβλημα να δει τι μπορει να περιμένει από ΕΜΑΣ.
Kαι επειδη ένα νεο μέλος δεν ξερει που να πρωτοκοιταξει
και επειδη ΚΑΝΕΙΣ σας δεν το κατευθυνε και αρχισατε να μιλατε για τιμες και κομμωτριες κτλ (δικαιωμα σας)
ΝΑΙ θα το κατευθυνω εγω!
Διαφωνεις οτι το κατευθυνα ΤΙΜΙΑ? Οτι τον κετυεθυνα ΕΓΚΥΡΑ?
Εχεις κάποιον άλλον στην Ελλαδα καλύτερο να τον αντιμετωπίσει?????????????
Για πες...

Τα υπόλοιπα που γραφεις για τις "κλινικες" συμφωνω 110%!
ΑΛΛΑ
Δεν υπάρχει προκλητική χρέωση σε μια επιλεκτική υπηρεσια που δεν ειναι μονοπώλιο.
Υπάρχει ΚΑΛΗ και ΚΑΚΗ υπηρεσια.
Υπάρχει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΑΡΠΑΚΟΛΛΑ.
Υπάρχει ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
ΜΕΤΑ θα κρινεις την χρεωση.
Γιατι εναν απατεωνα, αρπακολλατζη ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ σεντ!

Οποτε καλό θα ειναι μεσα στο δικαιολογημενο μενος σου/σας για τις κακες υπηρεσίες, το αρπακολλα και την εξαπατηση καποιων, να μην βαζεις την ΤΙΜΗ και μετα να τσουβαλιαζεις και την Anastasakis Hair Clinic ή τα ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ!

Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως γνωριζεις και εσυ και ΟΛΟΙ πλεον εδω μεσα πως και ΚΑΛΕΣ υπηρεσιες προφερουμε, και ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ειμαστε και απόλυτα ΤΙΜΙΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ.
Το αν μας θεωρεις εσυ ή καποιοι άλλοι ακριβούς ειναι δικαιωμα σου και αποψη σου.
Τα παραπάνω όμως ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ και θέλω να συμφωνησεις σε παρακαλώ.

Harris_G

Well-Known Member
Να κανω μια υπενθυμιση για την εν λογω κλινικη. Την Κυπρο την εχει φτασει σε επιπεδο αποτελεσματων; Γιατι συγκρινουμε συνεχεια με Ισπανια; Και μαλιστα ουτε στην Κυπρο παιρνουν πολλοι "ασθενεις" φινα, παρ'ολα αυτα βλεπουμε αρκετα συχνα τοπ αποτελεσματα (οχι οτι δεν εχουν και αυτοι τα θεματα τους).

Anastasakis Hair Clinic

Αυτό που κάνεις εσύ εκπρόσωπε σου ξαναλέω ,αυτή η βοήθεια που προσφέρεις στο μέλος και του εξηγείς πως και τι και με τα combo που λες ,σου είπα πως όποιος το έκανε αυτό εδώ στο φόρουμ μπαναριζόταν.η το έκανε φανερά ή κρυφά..πέραν της βοήθειας που λες συνεχώς λες και εσείς είστε οι μόνοι που θέλουν το καλό όλων γιατί θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε ,το λες συνεχώς λες και το κάνετε αφιλοκερδώς κιόλας θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο..κάνε τις παρουσιάσεις σου,δείξε όσα αποτελέσματα θέλεις ,αλλά τα ψαρεματακια κοφτα ..επίσης μαζί με αυτά τα αποτελέσματα που διαλέγεις να δείχνεις και το περιστατικό που δεν πήγε καλά στο στριπ και πέχτηκαν μηνύσεις.για να τα βλέπει όλα ο άλλος.το δέχεσαι?αν το κάνεις αυτό τότε όχι απλώς κάνε ψάρεμα,βγες με ψαροντούφεκο η ρίξε και δυναμίτη...εγώ μαζί σου θα είμαι..όποτε τα περί υποκρισίας άστα για άλλους,όχι εδω

Φιλε μου θα το κανουμε όπως θες.
θα σου ποσταρω περιπου 500 περιστατικα FUT ή Combo που χειρουργηθηκαν έκτοτε και την ΜΙΑ επιπλοκή.

Τωρα, ακούω την αποψή σου άλλα από την στιγμη που δεν παραβαινω καποιο κανόνα του φορουμ θα παρακαλεσω να σταματησουν οι υποδείξεις.
Οποιος ενοχλείται μπορει να μην διαβαζει τι γραφω.
Αδικα τα διαβαζετε.
Δεν πρόκειται να γραψω ΠΟΤΕ κατι ανακριβες
ΠΟΤΕ κατι λάθος
ΠΟΤΕ κατι εις βαρος τοων συμφεροντων του ασθενούς
ΠΟΤΕ κατι αμφιλεγομενο επιστημονικά

Οσοι διαβαζετε μπας και με πιασετε καπου, χανετε την ωρα σας.
Παιζουμε ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ!
Θελουμε ΟΛΟΙ μας το καλο των τριχοπτωτικώ και το εχουμε αποδειξει ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Σταματηστε να ενοχλείστε με την ΤΙΜΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ και VALUE-GIVING επιχειρηματικότητα και να αφηνετε υπονούμενα πως
επειδη αμειβεται ειναι ΔΟΛΙΑ.

ΞΕΡΕΤΕ πως σε εμας ΔΕΝ ισχυει αυτο.
Μην λετε ψεμματα στον εαυτο σας καποιοι.
Καταβαθως ξερετε την αλήθεια.

Anastasakis Hair Clinic

Να κανω μια υπενθυμιση για την εν λογω κλινικη. Την Κυπρο την εχει φτασει σε επιπεδο αποτελεσματων; Γιατι συγκρινουμε συνεχεια με Ισπανια; Και μαλιστα ουτε στην Κυπρο παιρνουν πολλοι "ασθενεις" φινα, παρ'ολα αυτα βλεπουμε αρκετα συχνα τοπ αποτελεσματα (οχι οτι δεν εχουν και αυτοι τα θεματα τους).

Αρχικά, δεν ειναι ...αγωνας η μια κλινική εναντι στην άλλη.
Μπορει καποιοι να αρεσκονται στις κυνομαχίες και πασει θυσια να θελουν να δουν ...ντερμπι αλλα δεν ειμαστε για αυτο εδω.
Αν θεωρειτε ΟΛΕΣ ή κάποια κλινική στην Κυπρο καλύτερη (υποθετω εννοειτε να εχετε δει καλύτερα αποτελεσματα με τα κριτηρια σας, παντα)
εχετε φυσικα καθε δικαιωμα σε αυτη την άποψη.
Αφετερου, αν θελετε να το συζητησουμε, θελετε να μου δωσετε μερικά παραδειγματα τι εννοειτε?
Θελετε να συγκρινουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ παρουσιάσεων?
Ποιοτητα φωτογραφιων και βιντεο?
Μαρτυριες ασθενών?
Μεγεθος και δυσκολία περιστατικών?
Αν θελετε εξηγηστε μου
(Δεν θα μιλησω για ακαδημαικα θεματα, υποσχιμαι, εδω ειναι άλλα τα σημαντικα :) )

aeratos28

Just aeratos
Αγαπητέ εκπροσωπε αλλα λόγια να αγαπιόμαστε..λες πράγματα τα οποία δεν ισχύουν ,ενώ εγώ σου μιλάω για πράγματα που ισχύουν και δεν τα απαντάς.στο ψάρεμα που γίνεται από μεριά σου,θα είμαι σύμφωνος αν μαζί με τα καλά δείξεις και τα όχι καλά.συμφωνείς?αν ναι ρίξε δυναμίτη ,επαγγελματικό ψάρεμα κάνε..όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε..αλήθεια με αυτό το παιδί τι έγινε τελικά?βγήκε άκρη?επίσης άλλη μία ερώτηση.γιατι αφού ήταν περιστατικό επίφοβο να γίνει αυτή η ουλη λόγω ηλικίας δέχτηκε ο γιατρός να την κάνει?ενώ του είπε όχι για στριπ..επεμεινε ο πελάτης για στριπ?πρώτη φορά το ακούω ..πως και δεν προστατεύτηκε ο ασθενής?γιατί σε περιστατικα που ζητούν περισσότερα grafts για ολική επαναφορά λέτε όχι..που δεν υπήρχε λόγος να πείτε όχι γιατί πολύ απλά ήταν λογικό αυτό που ζητούσε.για τον vlafo λέω..εκεί υπήρξε προστασία αλλά στο άλλο παιδί όχι?μπερδεμένα βρίσκω τα γραφόμενα σου.

manly_Man

Well-Known Member
Εγω λέω γεγονότα.
Και δινω μια ΛΥΣΗ. (υπάρχουν και άλλες φυσικά)
Και όταν ΛΥΣΩ το προβλημα, θα πληρωθω.
ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Όποιος ενοχλέιταιαπό αυτο ειναι σε λάθος ηπειρο τουλάχιστον.

Μην μπερδευεις το ΚΙΝΗΤΡΟ με την ΑΞΙΑ ή την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ.
Και οι φαρμακευτικές κερδη θέλουν αλλα ΠΡΩΤΑ εξασφαλιζουν την ασφαλεια των εμβολιών, πρωτα νοιαζονται να πάνε ολα καλα, πρωτα λενε την ΑΛΗΘΕΙΑ και μετα, ΝΑΙ θα πληρωθούν γιατι σου λύσαν το πρόβλημα! Αλλιως παει κανει Κουβα.

Σε ένα ΝΕΟ μέλος εδειξα τα αποτελεσματα μας.
Τα οποια αυτος ακριβως ειναι ο ρολος τους εδω μεσα, αντιθετα με αυτο που νομιζουν κάποιοι ότι τα παραθετουμε ώστε σαν ....κριτικη επιτροπή GNTM ειδικών να μας λενε αν ειμαστε καλοι ή όχι: για να μπορεσει καποιο μέλος με παρόμοιo πρόβλημα να δει τι μπορει να περιμένει από ΕΜΑΣ.
Kαι επειδη ένα νεο μέλος δεν ξερει που να πρωτοκοιταξει
και επειδη ΚΑΝΕΙΣ σας δεν το κατευθυνε και αρχισατε να μιλατε για τιμες και κομμωτριες κτλ (δικαιωμα σας)
ΝΑΙ θα το κατευθυνω εγω!
Διαφωνεις οτι το κατευθυνα ΤΙΜΙΑ? Οτι τον κετυεθυνα ΕΓΚΥΡΑ?
Εχεις κάποιον άλλον στην Ελλαδα καλύτερο να τον αντιμετωπίσει?????????????
Για πες...

Τα υπόλοιπα που γραφεις για τις "κλινικες" συμφωνω 110%!
ΑΛΛΑ
Δεν υπάρχει προκλητική χρέωση σε μια επιλεκτική υπηρεσια που δεν ειναι μονοπώλιο.
Υπάρχει ΚΑΛΗ και ΚΑΚΗ υπηρεσια.

Οποτε καλό θα ειναι μεσα στο δικαιολογημενο μενος σου/σας για τις κακες υπηρεσίες, το αρπακολλα και την εξαπατηση καποιων, να μην βαζεις την ΤΙΜΗ και μετα να τσουβαλιαζεις και την Anastasakis Hair Clinic ή τα ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ!

Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως γνωριζεις και εσυ και ΟΛΟΙ πλεον εδω μεσα πως και ΚΑΛΕΣ υπηρεσιες προφερουμε, και ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ειμαστε και απόλυτα ΤΙΜΙΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ.
Το αν μας θεωρεις εσυ ή καποιοι άλλοι ακριβούς ειναι δικαιωμα σου και αποψη σου.
Τα παραπάνω όμως ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ και θέλω να συμφωνησεις σε παρακαλώ.
ΔΕΝ νομιζω οτι δινεις λυση οταν δεν μπορεις να του προσφερεις ενα αξιολογο αποτελεσμα μιας και ο συγκεκριμενος χρειαζοταν πολυ περισσοτερα grafts βασει προβληματος που ειχε. Το καταλαβε και ο ιδιος και σας το ειπε και μαλιστα σας θεωρησε πολυ ακριβους για αυτα που προσφερετε. Δηλαδη διπλο το κακο και δεν θα ειχε το αποτελεσμα που θα τον ικανοποιουσε και θα πληρωνε και ενα καρο λεφτα στην κλινικη σας χωρις λογο. Αυτη ειναι η ΛΥΣΗ;;;;; Να ψοδεξει τα παραλογα ποσα που ζητατε χωρις να παρει ενα αξιολογο αποτελεσμα;;;;

Τα μελη που προσπαθειτε να πιασετε πελατες σας απαντανε οτι ΔΕΝ θελουν γνωμες απο εκροσωπους κλινικων, γιατι μπορουν πολυ ανετα να δουν τα αποτελεσματα σας στο φορουμ. ΑΜΑ τους αρεσαν θα ερχονταν στην κλινικη σας. Αν δεν τους αρεσουν απλα ΔΕΝ ερχονται....ΠΟΣΟ πιο απλα να σας το εξηγησουν;;;

Εχετε μετατρεψει το φορουμ σε χωρο ανευρεσης πελατων κλινικων.... Η αναγκη για μεγιστοποιηση του κερδους σας εχει θολωσει και το συνεχιζετε χωρις δυσταγμο....

Υπαρχει κατα την αποψη μου ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ χρεωση, οταν δεν μπορεις να δωσεις τα μεγιστα σε συγκριση με αλλες κλινικες που ΜΠΟΡΟΥΝ και χρεωνουν και λιγοτερα απο εσας. Την ΚΥΠΡΟ ακομα δεν την εχετε φτασει, ποσο μαλλον τις κλινικες του εξωτερικου... Παρ'ολαυτα χρεωνετε πολυ περισσοτερα απο αυτες τις κλινικες.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιατί ρε χάρη είναι καλύτεροι στην Ελλάδα; Επειδή το λένε μόνοι τους και αυτό αποκαλούνται έτσι ;

Anastasakis Hair Clinic

Αγαπητέ εκπροσωπε αλλα λόγια να αγαπιόμαστε..λες πράγματα τα οποία δεν ισχύουν ,ενώ εγώ σου μιλάω για πράγματα που ισχύουν και δεν τα απαντάς.στο ψάρεμα που γίνεται από μεριά σου,θα είμαι σύμφωνος αν μαζί με τα καλά δείξεις και τα όχι καλά.συμφωνείς?αν ναι ρίξε δυναμίτη ,επαγγελματικό ψάρεμα κάνε..όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε..αλήθεια με αυτό το παιδί τι έγινε τελικά?βγήκε άκρη?επίσης άλλη μία ερώτηση.γιατι αφού ήταν περιστατικό επίφοβο να γίνει αυτή η ουλη λόγω ηλικίας δέχτηκε ο γιατρός να την κάνει?ενώ του είπε όχι για στριπ..επεμεινε ο πελάτης για στριπ?πρώτη φορά το ακούω ..πως και δεν προστατεύτηκε ο ασθενής?γιατί σε περιστατικα που ζητούν περισσότερα grafts για ολική επαναφορά λέτε όχι..που δεν υπήρχε λόγος να πείτε όχι γιατί πολύ απλά ήταν λογικό αυτό που ζητούσε.για τον vlafo λέω..εκεί υπήρξε προστασία αλλά στο άλλο παιδί όχι?μπερδεμένα βρίσκω τα γραφόμενα σου.

Μπερδευεσαι μονος σου
Εγω σου εγραψα τι γραφω ΕΓΩ και τι εκπροσωπω και συ εσκεμμενα πασ πισω 2 χρόνια (που ημουν και εκτος Ελλάδος εγω!) να αποδειξεις ΤΙ?
Οτι ο Αναστασκαης εχει ΕΝΑΝ ασθενη με επιπλοκή στη δότρι?? (γιατι μαλλια έβγαλε βούρτσα!)
Χαιρω πολύ!
Ο μονος χειρουργος που δεν έχει επιπλοκές ειναι αυτος που δεν χειρουργει!
Το θεμα ειναι ποσο ΣΠΑΝΙΕΣ ειναι πως τις αντιμετωπιζεις και πως ΦΕΡΕΣΑΙ στον ασθενη μετα την επιπλοκή.
Εχει απαντησει με ΑΠΟΛΥΤΗ ακριβεια ο Αναστασακης για τα παραπάνω, διάβασε και θα καταλαβεις να συγκεντρωθεις και δεν σκεφτεσαι πως να βρεις τρυπες στην επιχειρηματολογια μου.
Αν ο ασθενης ειχε τηρησει τις οδηγιες, ολα θα ειχαν παει μια χαρα.

Το άλλο που αναφερεις, έχει απαντηθει μεχρι σκασμου και με βιβλιογραφικές παραπομπες το γιατι ΔΕΝ το ανελαβε ο Αναστασακης.
Ειδα οτι έκανε τελικα ΜΕΤ πρόσφατα, ελπίζω να πανε ολα καλα!!!

Τωρα που επανεφερα την μπαλα από την κερκιδα στον αγωνιστικλο χωρο, διαβασε σε παρακαλω ΤΙ εγραψα και σχολιασε ΑΥΤΑ αν εχεις την καλοσυνη και μην ξαναπετας την μπαλα στην κερκιδα.

Anastasakis Hair Clinic

ΔΕΝ νομιζω οτι δινεις λυση οταν δεν μπορεις να του προσφερεις ενα αξιολογο αποτελεσμα μιας και ο συγκεκριμενος χρειαζοταν πολυ περισσοτερα grafts βασει προβληματος που ειχε. Το καταλαβε και ο ιδιος και σας το ειπε και μαλιστα σας θεωρησε πολυ ακριβους για αυτα που προσφερετε. Δηλαδη διπλο το κακο και δεν θα ειχε το αποτελεσμα που θα τον ικανοποιουσε και θα πληρωνε και ενα καρο λεφτα στην κλινικη σας χωρις λογο. Αυτη ειναι η ΛΥΣΗ;;;;;

Τα μελη που προσπαθειτε να πιασετε πελατες σας απαντανε οτι ΔΕΝ θελουν γνωμες απο εκροσωπους κλινικων, γιατι μπορουν πολυ ανετα να δουν τα αποτελεσματα σας στο φορουμ, και ΑΜΑ τους αρεσαν θα ερχονταν στην κλινικη σας. Αν δεν τους αρεσουν απλα ΔΕΝ ερχονται....ΠΟΣΟ πιο απλα να σας το εξηγησουν;;; Εχετε μετατρεψει το φορουμ σε χωρο ανευρεσης πελατων κλινικων.... Η αναγκη για μεγιστοποιηση του κερδους σας εχει θολωσει και το συνεχιζετε χωρις δυσταγμο....

Υπαρχει κατα την αποψη μου ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ χρεωση, οταν δεν μπορεις να δωσεις τα μεγιστα σε συγκριση με αλλες κλινικες που ΜΠΟΡΟΥΝ και χρεωνουν και λιγοτερα απο εσας. Την ΚΥΠΡΟ ακομα δεν την εχετε φτασει, ποσο μαλλον τις κλινικες του εξωτερικου... Παρ'ολαυτα χρεωνετε πολυ περισσοτερα απο αυτες τις κλινικες.

Αρχικα εκπλήσσομαι που εσυ ΞΕΡΕΙΣ τι αποτελεσμα θα προσεφερε ο Αναστασακης στο περιστατικό αυτο ενω ο ιδιος θα χρειαζοταν να το εξετασει απο κοντα...
Μαλλον έχεις ΜΑΓΙΚΕΣ ικανοτητες. και φυσικα απολυτη εμπιστοσυνη στις μετρησεις των κλινικών που δικαιολογημενα αποκαλεις αναξιοπιστες...
Εντυπωσιακος συλλογισμός!!!!

Δεν ειδα καπου να γραφει καποιος "μην με ενοχλείτε"
και αν το υπονοήσε σιγουρα δεν επανηλθα μ καμια άλλη προταση.

Αν θεωρεις πως το φορουμ ...σου εχει μετατραπει σε ...χωρο ψαρεματος και έχει χασει την ....διαφανεια του επειδη προτεινα σε καποιον να μας επισκεφθει, μπορεις να απυθυνθεις στον @CVIAL που δεν ειδα να ειδε κατι μεμπτο.

Χαλαρωσε γενικά.
Δεν θα σου παρει κανεις τη δόξα να κανεις εσυ την ...συσταση ή να δωσει τα ...φωτα σου.
Γιατι ΕΚΕΙ ειναι ολο το θεμα που καιει καποιους, ας μην κρυβομαστε ολοκληροι άτρες πισω από το δακτυλο μας.
και απλα χρησιμοποιούν καποιοι δηθεν επιχειρηματα "ψαρεματος", παρενοχλησης και άλλα υποκριτικα.

Αυτα που λες για χρεωσεις δεν θα ασχοληθω καν.
Καποιοι εχουν γινει κουραστικοι
Ελα μια μερα από την κλινική μας μας φτιαξεις τιμολογιακή πολιτικη ωστε να εισαι ικανοποιημενος, τι λες?
Θα σου αρεσε αυτο?
οσον αφορα τα περιστικα που λες, δειξε μου ΕΝΑ, ΕΝΑ που να μην ειναι ικανοποιημενος ο ασθενης και να μην ειναι
φυσικό και όσο πυκνο γινεται με ΜΙΑ συνεδρια και χωρις ΦΙΝΑ.

Σε προκαλώ ευθεως.
Μπες και στο site μας, έχει πληθος.
www.ahc.gr

Η εμπαθεια καλο θα ειναι να σταματαει όταν αρχιζει να γινεται γελοια και να αλλοιωνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, δεν νομιζεις?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα παρακαλέσω να σταματήσετε εδώ και το εννοώ. Υπάρχει μια τάση να διαιωνίζουμε συζητήσεις, λες και είναι η πρώτη φορά.

Anastasakis Hair Clinic

Γιατί ρε χάρη είναι καλύτεροι στην Ελλάδα; Επειδή το λένε μόνοι τους και αυτό αποκαλούνται έτσι ;

Πάλι τα ίδια???
Υπαρχει κάποιο μετάλιο?
Υπάρχει καποιο βραβειο?
Υπάρχει καποιο ζωνη όπως στο μποξ?
Ας ειμαστε σοβαροι, δε ειναι ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ η Ιατρική.
Υπάρχουν καλοι ιατροί σε όλες τις ειδικοτητες και μάλιστα όλοι έχουν στοχο να μαθουν περισσοτερα και να βελτιωθούν προς οφελος του ΑΣΘΕΝΗ.
Δεν ειναι zero sum game, εγινα εγω καλυτερος εγινες εσυ δευτερος κτλ.
Στοχος ειναι η γνωση, η βελτιωση, η λυση στον ασθενη και τελικα και η δικαια αμοιβη που δινει ο ασθενης με την καρδια του.

Επειδη καποιοι έγιναν "γνωστες" εδω μεσα και εβγαλαν ...καλλιστεια, παει να παει οτι τα παιρνει κανεις σοβαρα όλα αυτα εκτος από του ιδιους???
Ότι καλλιστεια και να βγαλουν στο μικροκοσμο των 6-8 ατομων στο φορουμ, τα πολλες εκατονταδες περιστατικα του Αναστασακη ειναι ικανοποιημενα και καθημερινα τον προτεινουν ...δαγκωτο και του στέλνουν συστασεις.
Η αντιπολιτευση που κανουν καποιοι εδω μεσα για τους λογους τους, που σιγουρα δεν ειναι ούτε οι γνωσεις, ουτε το ηθος ουτε η ποιοτητα του Αναστασακη ή των αποτελεσματων του, λεει ΜΟΝΟ για τους ιδιους πραγματα.

Εν κατακλείδι
ΠΟΤΕ δεν έχει πει κανει οτι ειμαστε οι καλύτεροι, γιατι ειναι γελοιό.
ΔΕΝ υπάρχει τετοιο metric στην επιστημη.

[Το οτι ο Αναστασακης ειναι μακραν ο πλέον καταρτισμενος και καταξιωμενος ακαδημαϊκα και στις σχετικες Ιατρικες οργανωσεις (το μοναδικο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ κριτηριο) ειναι γεγονος, αλλα ακριβως επειδη ακυρωνει ΠΛΗΡΩΣ την γνωμη καθε "ειδικού" εδω μεσα, καλα κανετε και δεν τα λαμβανετε αυτα υπ' οψιν και για αυτο δεν ασχολουμε να τα ξαναγραψω. Ας το σησουν οπως ακριβως το θελουν καποιοι]

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν διαβάσατε το προηγούμενο ποστ μου?

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Ε...δεν υποφερεται πλεον η κατασταση με εσας. Τωρα θα τα ακουσετε/διαβασετε μια και καλη, μηπως καταλαβαιτε οτι δεν μπορειτε να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ την πραγματικοτητα, δεν μπορειτε να ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ασυστολα, δεν μπορειτε να ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ χωρις ηθικους φραγμους, δεν μπορειτε να ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΕΙΤΕ (googlαρε το, φιλε Γιωργο) χωρις απαντηση.

Άσχετα αν λέω την αλήθεια, που δεν αναφερει κανεις σας, ασχετα αν παραθετω 3 παρομοια περιστατικα,

Καταρχας ποια ειναι τα 3 περιστατικα που παρουσιασατε στον φιλο; Μας δουλευετε; Μας τρολαρετε; Το πρωτο ειναι μεταμοσχευση τριων ημερων!!! Ποιο ειναι το αποτελεσμα της; Παρουσιασατε το τελικο αποτελεσμα; Κουτοχορτο τρωμε;

Τα άλλα δυο περιστατικα που παρουσιασατε ειναι ΤΟΣΟ ΜΕΤΡΙΑ που, μαλλον, για δυσφημιση της κλινικης ταιριαζουν. Φτωχα αποτελεσματα, μετριοτητες.

όσοι ειστε τακτικοί, ΞΕΡΕΤΕ πως ο Αναστασακης ειναι ισως ο μοναδικος στην Ελλάδα που μπορει να του δωσει αποτελεσμα.
ασχετα
αν ο Αναστασακης ειναι η μονη του λύση στην Ελλάδα.

Ποιος το ειπε οτι ο κ. Αναστασακης ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση στο προβλημα του φιλου; Ο αλαζονας, υπερφιαλος εκπροσωπος της κλινικης που τυχαινει να εχει τα ιδια χαρακτηριστικα ηθους με τον γιατρο της;

Αν ρωτησετε π.χ. τον κ. Βεκρη ή τον εκπροσωπο της DHI ή τον κ. Γκουρα ή τον οποιοδηποτε, την ιδια απαντηση δε θα δωσουν; Ο καθενας θα παινεψει το σπιτι του. Τι σημαινει αυτο; Οτι ειναι δεδομενη αληθεια, οπως θελετε να την παρουσιασετε;

Απόρω αν σκεφτηκε καποιος ότι μεσα στις ...υποχρεωσεις σας ως ...συμπονετικοί φορουμιτες ειναι οταν κάποιος ζηταει την βοηθεια
σας, να την δινετε

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να μας ξαναπροσβαλετε. Δεν ντρεπεστε λιγακι; Το αν ειμαστε "συμπονετικοι" ή οχι συμφορουμιτες ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. Το εχετε γραψει και αλλες φορες. Ειστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Προσωπικα εχω αφιερωσει εκατονταδες ωρες για να διαλεγομαι με δεκαδες μελη του forum που ζητουν τη γνωμη/συμβουλη μου με προσωπικα μηνυματα. Καθομαι με τις ωρες και προσπαθω να τους μεταφερω τις εμπειριες και τις συμβουλες μου. Αντικειμενικα, αμεροληπτα, χωρις κανενα μα κανενα προσωπικο οφελος. Μπορουν να ολοι αυτοι να επιβεβαιωσουν τα γραφομενα μου. Και ερχεστε τωρα εσεις, ο πιο υπερφιαλος και αγενης που εχω γνωρισει, να μας προσβαλετε.

Πίσω από το ...μένος για ψαρεμα και άλλες δηθενιές κρυβεται υποκρισια από κάποιους που δεν βλεπουν ότι βαζουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ την οποια συμπαθεια ή οχι από το να βοηθησουν έναν συνανθρωπο, που για αυτο μπήκε εδω.
Αυτο που και καλά έιναι ταγμενοι να κανουν

Υποκριτες; Τι γραφετε, αγενεστατε εκπροσωπε; Ποιοι ειναι οι υποκριτες;

Δηλαδη το να συμβουλευσουμε ενα νεο μελος, γραφοντας του οτι μπορει να βρει λυση για το προβλημα του πιο οικονομικη απο αυτη που του προτεινετε εσεις, ειναι υποκρισια και δειχνει οτι δεν το βοηθαμε;

Ελλειψη βοηθειας θα ηταν αν τον αφηναμε ανενημερωτο να ερθει στην κλινικη σας και να πληρωσει 6000 ευρω, ενω το ιδιο αποτελεσμα μπορει να το παρει στον κ. Τυρκαλα, στην Κυπρο, στην Τουρκια με πολυ λιγοτερα χρηματα.

Η ελλειψη σεβασμου σε συναδελφους σας, η προσβλητικοτητα και η αγενεια σας εχουν ξεπερασει καθε οριο.

Απο τον περασμενο Μάιο που κανατε εγγραφη στο forum προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να μας αποδειξετε οτι ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ειστε οι τιμιοι και ηθικοι, ενω ολοι οι αλλοι συναδελφοι σας ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ.

Πραγματικα ο μεγαλοϊδεατισμος που εχετε σας μετατρεπει σε εναν αγενεστατο και θρασυτατο ανθρωπο.

Απο που κι ως που ο κ. Τυρκαλας π.χ. που χρεωνει 1 ευρω το graft ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΣ και ο κ. Αναστασακης που χρεωνει 2,5 ευρω, ειναι τιμιος;

Απο που κι ως που ο κ. Αναστασακης ειναι πολυ καλυτερος του κ. Μαρα και της κ. Βρυωνιδου και θεωρει τον εαυτο του τον κορυφαιο;

Απο που κι ως που ισοπεδωνει ολες τις κλινικες στην Τουρκια, ενω στο forum υπαρχουν, τουλαχιστον, δεκα ανεξαρτητα περιστατικα με καλα αποτελεσματα;

Σε τελικη αναλυση...σταματηστε, επιτελους, να γραφετε με υφος χιλιων καρδιναλιων, σταματηστε να προσβαλετε, σταματηστε να προπαγανδιζετε υπερ της κλινικης σας ισοπεδωνοντας τα παντα. Να ξερετε οτι παντα θα υπαρχουν μελη εδω στο forum που θα στεκονται απεναντι σε αυτη την αισχρη τακτικη που ακολουθειτε. Οσο και να προσπαθειτε να μας φιμωσετε, δε θα το πετυχετε.

Μπλουζα