Καλησπέρα. Ήρθε και η ώρα της επίσημης παρουσίασης. Θα παρακαλούσα μιας και πλέον η ΜΜ έχει γίνει τον αγαπητό
@CVIAL αν μπορεί να με καθοδηγήσει στο πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Ας ξεκινήσουμε.
Η ΜΜ έλαβε μέρος Δευτέρα 7 Μαρτίου και Τρίτη 8 Μαρτίου στην κλινική Starks.
1η μέρα : Γνωριμία ασθενή με τον κύριο Τυρκαλά. Κατάφεραν να αφαιρεθούν και να μεταμοσχευθούν περίπου 1900 τριχοθυλάκια με την πλειοψηφία εξ αυτών να μπαίνουν στο crown. Ο πόνος ήταν έντονος και ο φίλος μας την άκουσε αλλά η συμπεριφορά όλων στο τιμ του γιατρού ήταν τόσο ευγενική και πρόσχαρη που δεν του άφησε περιθώρια να ασχοληθεί με τον πόνο παραπάνω από ορισμένα δευτέρολεπτα. Παρακάτω σας παραθέτω αναλυτικά φώτο του φίλου πως ήταν όταν μπήκε στην κλίνικη και πως στο τέλος της 1η μέρας.
Πως μπήκε :
Προβολή συνημμένου 46562
Προβολή συνημμένου 46563
Στο τέλος της 1ης μέρας :
Προβολή συνημμένου 46564
Προβολή συνημμένου 46565
Προβολή συνημμένου 46566
2η ημέρα : Την 2η ημέρα τα πράγματα ήταν παρόμοια με την πρώτη. Υπήρξε αρκετή κούραση και αρκετός πόνος ξανά, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης του ασθενή από το σταφ του γιατρού όπως και η επικοινωνία του με τον ίδιον τον κύριο Τυρκαλά δεν άφησε περιθώρια να χαλάσει το μουντ σε καμία στιγμή. Τη 2η ημέρα αφαιρέθηκαν 2129 grafts :
Προβολή συνημμένου 46567
Προβολή συνημμένου 46568
Προβολή συνημμένου 46569
Προβολή συνημμένου 46570
Προβολή συνημμένου 46571
Τελικές εντυπώσεις : Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός άλλου ανθρώπου, βιώματα τα οποία δεν έχω ζήσει εγώ ο ίδιος, από όσο τον βλέπω όμως και από όσα μου λέει πιο χαρούμενος δεν γίνεται να γίνει ! Από την εμπειρία του με την κλινική μου είπε πως δε θα άλλαζε τίποτα και δηλώνει πάρα πολύ ικανοποιημένος που ο κύριος Τυρκαλάς ακολούθησε κατά γράμμα ότι είχαν συζητήσει μεταξύ τους όπως και το ότι ήταν πάντα δίπλα του να του απαντήσει σε όποια απορία είχε. Όπως ο ίδιος μου είπε και νομίζω συνοψίζει σε μία γραμμή όσα σας γράφω εγώ '' Η ΜΜ πήγε ακριβώς όπως την φαντάστηκα και την είχα στο μυαλό μου '' . Όπως είναι λογικό για την ώρα η δότρια του τον πονάει και τον ενοχλεί αρκετά αλλά αυτό με την πάροδο του χρόνου θα στρώνει. Η κλινική του έχει δώσει ορισμένες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει όπως και ορισμένες λεπτομέρειες για την ΜΜ σε ένα εγχειρίδιο που έχει αφήσει στο πατρικό του, μόλις το έχει στα χέρια του θα σας ανεβάσω και εγώ φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ για τον χώρο στο φόρουμ για να παρουσιάσω και να ευχηθώ και από εδώ πέρα στο αλάνι μου να έχει μία τουμπανιασμένη φύτρωση και να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη σε λίγο καιρό όπως επιθυμεί !