Βοηθεια σε φιλο που ψαχνεται για ΜΜ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Ήδη μια 4 000 είναι σε εξέλιξη άλλη μια τόσα σε δέκα έτη και τέλος; Βέβαια έχει να δώσει η δοτρια;
Θα δει καταρχήν με αυτή την ΜΜ των 4000 και τη φίνα που βρίσκεται σε κανα χρόνο.
Νομίζω ναι μετά από χρόνια θα σκεφτεί τη 2η ΜΜ, εκτός και εάν θέλει να μπει να πυκνώσει πιο γρήγορα, διότι και τα 4000 η αλήθεια μπήκαν σε όλο το κεφάλι που είναι μεγάλη περιοχή.

Gianney

Well-Known Member
Θα δει καταρχήν με αυτή την ΜΜ των 4000 και τη φίνα που βρίσκεται σε κανα χρόνο.
Νομίζω ναι μετά από χρόνια θα σκεφτεί τη 2η ΜΜ, εκτός και εάν θέλει να μπει να πυκνώσει πιο γρήγορα, διότι και τα 4000 η αλήθεια μπήκαν σε όλο το κεφάλι που είναι μεγάλη περιοχή.
Όντως,αλλά έχει και κάποια μαμά οπότε μαζί πιστεύω θα δώσουν καλό αποτέλεσμα

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Πολλά δεν ειναι να ξαναβάλει μια 4αρα ρε παιδια ; Ειδικα αυτος που εχει και μικρό κεφάλι πιστευω αν κανει σε καμια 5ετια και μια πυκνωση με κανα 2κ μπροστα και middle και συνεχίσει τις αγωγες του + το κατάλληλο κούρεμα θα ναι για μια ζωη τουμπανος.

ManCyprus87

Well-Known Member
Πολλά δεν ειναι να ξαναβάλει μια 4αρα ρε παιδια ; Ειδικα αυτος που εχει και μικρό κεφάλι πιστευω αν κανει σε καμια 5ετια και μια πυκνωση με κανα 2κ μπροστα και middle και συνεχίσει τις αγωγες του + το κατάλληλο κούρεμα θα ναι για μια ζωη τουμπανος.
Εγώ πιστεύω ήδη με τα 4000 που έβαλε και τη φίνα που έριξε μέσα, θα είναι ήδη μεγάλη η αλλαγή του.
Η φίνα θα τον κρατήσει σε καλό επίπεδο για 8-10 χρόνια.
Απο εκεί και πέρα κρίνει ο ίδιος πότε και σε πόσα χρόνια θέλει να κάνει τη 2η ΜΜ.

Legwg James

Καλησπέρα. Ήρθε και η ώρα της επίσημης παρουσίασης. Θα παρακαλούσα μιας και πλέον η ΜΜ έχει γίνει τον αγαπητό @CVIAL αν μπορεί να με καθοδηγήσει στο πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Ας ξεκινήσουμε.
Η ΜΜ έλαβε μέρος Δευτέρα 7 Μαρτίου και Τρίτη 8 Μαρτίου στην κλινική Starks.
1η μέρα : Γνωριμία ασθενή με τον κύριο Τυρκαλά. Κατάφεραν να αφαιρεθούν και να μεταμοσχευθούν περίπου 1900 τριχοθυλάκια με την πλειοψηφία εξ αυτών να μπαίνουν στο crown. Ο πόνος ήταν έντονος και ο φίλος μας την άκουσε αλλά η συμπεριφορά όλων στο τιμ του γιατρού ήταν τόσο ευγενική και πρόσχαρη που δεν του άφησε περιθώρια να ασχοληθεί με τον πόνο παραπάνω από ορισμένα δευτέρολεπτα. Παρακάτω σας παραθέτω αναλυτικά φώτο του φίλου πως ήταν όταν μπήκε στην κλίνικη και πως στο τέλος της 1η μέρας.
Πως μπήκε :
1646928315556.png
1646928329120.png

Στο τέλος της 1ης μέρας :

1646928392244.png

1646928422278.png

1646928447940.png

2η ημέρα : Την 2η ημέρα τα πράγματα ήταν παρόμοια με την πρώτη. Υπήρξε αρκετή κούραση και αρκετός πόνος ξανά, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης του ασθενή από το σταφ του γιατρού όπως και η επικοινωνία του με τον ίδιον τον κύριο Τυρκαλά δεν άφησε περιθώρια να χαλάσει το μουντ σε καμία στιγμή. Τη 2η ημέρα αφαιρέθηκαν 2129 grafts :

1646928592330.png

1646928633591.png

1646928710671.png

1646928723492.png
1646929025179.png

Τελικές εντυπώσεις : Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός άλλου ανθρώπου, βιώματα τα οποία δεν έχω ζήσει εγώ ο ίδιος, από όσο τον βλέπω όμως και από όσα μου λέει πιο χαρούμενος δεν γίνεται να γίνει ! Από την εμπειρία του με την κλινική μου είπε πως δε θα άλλαζε τίποτα και δηλώνει πάρα πολύ ικανοποιημένος που ο κύριος Τυρκαλάς ακολούθησε κατά γράμμα ότι είχαν συζητήσει μεταξύ τους όπως και το ότι ήταν πάντα δίπλα του να του απαντήσει σε όποια απορία είχε. Όπως ο ίδιος μου είπε και νομίζω συνοψίζει σε μία γραμμή όσα σας γράφω εγώ '' Η ΜΜ πήγε ακριβώς όπως την φαντάστηκα και την είχα στο μυαλό μου '' . Όπως είναι λογικό για την ώρα η δότρια του τον πονάει και τον ενοχλεί αρκετά αλλά αυτό με την πάροδο του χρόνου θα στρώνει. Η κλινική του έχει δώσει ορισμένες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει όπως και ορισμένες λεπτομέρειες για την ΜΜ σε ένα εγχειρίδιο που έχει αφήσει στο πατρικό του, μόλις το έχει στα χέρια του θα σας ανεβάσω και εγώ φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ για τον χώρο στο φόρουμ για να παρουσιάσω και να ευχηθώ και από εδώ πέρα στο αλάνι μου να έχει μία τουμπανιασμένη φύτρωση και να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη σε λίγο καιρό όπως επιθυμεί !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ευχαριστεί.
Ειναι 28 ετών. Πως σου φαινεται η ΜΜ ;
Είναι καθαρό nw5 και έπρεπε να βάλει τόσα.
Ωραία δουλειά ειδικά μπροστά,αλλά και πίσω που αν έχει την αναμενόμενη φύτρωση θα αλλάξει πολύ η εικόνα του.
Στο middle θα τα χάσει αυτά κάποια στιγμή αν δεν κάνει θεραπεία.
Στατιστικά έχουμε ή τα περιμένει?

Legwg James

Οριστε και τα στατιστικά. Να αναφέρω πως το κόστος πήγε στα 4 χιλιάρικα.

Συνημμένα

• received_286255400301305.jpeg
    received_286255400301305.jpeg
    34.1 KB · Προβολές: 38
  • received_373544471303825.jpeg
    received_373544471303825.jpeg
    29.8 KB · Προβολές: 37

vlafo

Well-Known Member
Έχει δότρια 20.000g άρα διαθέσιμη με το 40% 8000g.Μια χαρά για να καλύψει τις όποιες μελλοντικές απώλειες.
Μπροστά σε μια έκταση 65τμ θα έχει πολύ καλή πυκνότητα,φαίνεται άλλωστε και από την τοποθέτηση.
Πίσω πολύ μικρότερη περίπου στα 20g αλλά ήθελε και άλλα ήταν μεγάλη έκταση.
Με λόγο στο 2.5 θα έχει και καλή κάλυψη.
Το πάχος της τρίχας δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί με το 0.08.
Σε γενικές γραμμές φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά.

feanor

Active Member
Έχει δότρια 20.000g άρα διαθέσιμη με το 40% 8000g.Μια χαρά για να καλύψει τις όποιες μελλοντικές απώλειες.
Μπροστά σε μια έκταση 65τμ θα έχει πολύ καλή πυκνότητα,φαίνεται άλλωστε και από την τοποθέτηση.
Πίσω πολύ μικρότερη περίπου στα 20g αλλά ήθελε και άλλα ήταν μεγάλη έκταση.
Με λόγο στο 2.5 θα έχει και καλή κάλυψη.
Το πάχος της τρίχας δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί με το 0.08.
Σε γενικές γραμμές φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά.
μαλλον μιλιμετρ

manly_Man

Well-Known Member
Καλή φύτρωση να έχει ο φίλος σου. Οπότε συνολικά έβαλε 4029 grafts. Η κατανομή σε crown, middle, A ζώνη ειναι περίπου 1750,350,1900 αντιστοίχως ;

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλή φύτρωση στο φίλο σου @Legwg James .
Έβαλε αρκετά μοσχεύματα, αλλά ήταν μεγάλη και η περιοχή κάλυψης.
Η αλλαγή προβλέπεται μεγάλη, με τη φίνα που έριξε ήδη μέσα θα πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα πιστεύω.
Στο μέλλον ανάλογα πότε το θέλει ο ίδιος, και αφού δει τι μπορεί να του κρατήσει η φίνα, μπορεί να μπει και για 2η ΜΜ και να πυκνώσει παντού.
Θα σταθώ για ακόμη μια φορά στο σχεδιασμό της χερλαιν, που φαίνεται μοναδικός, με αυτά τα micro-irregulations και τα ασύμμετρα μικρά σχηματάκια, τα οποία σπάνια (για να μην πω σχεδόν καθόλου) συναντάμε. Δύσκολα θα το πιάνει το μάτι ότι έγινε ΜΜ, σε σχέση με τις περισσότερες ΜΜ όπου κάνει μπαμ τι έγινε.

jersey

Well-Known Member
Καλή επιτυχία ! Καλύτερα να φτιάξεις νέο νήμα στις παρουσιάσεις της κλινικής, όπου ειναι και οι υπόλοιπες παρουσιάσεις του Τυρκαλά, αλλιώς να στο μεταφέρει ο CVIAL εκεί και να αλλάξει τον τίτλο.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θα προτιμουσα να ριξει μπροστα με λιγο Middle τα 3500 μονο και αργοτερα να μπει για δευτερη μεταμοσχευση να διορθωσει crown και καμια ατελεια αν υπηρχε μπροστα . Αυτο το απλωμα το φοβαμαι παλι οτι δεν θα εχει επαρκες αποτελεσμα.

Gianney

Well-Known Member
Καλή φύτρωση.Θεωρω ότι ο Τζον έχει δίκιο κάπως έτσι έπρεπε να κινηθεί όπως πολλά μέλη λένε δηλ να κλείσει ζώνες.Βεβαια πολλοί θέλουν με μια μμ να τελειώσουν κάτι που είναι δύσκολο σαφώς αν θες μια εικόνα αξιοπρεπή.

Μπλουζα