ManCyprus87
Well-Known Member
Με φίνα + 2 ΜΜ κροτίδα θα γίνει!Μου φαίνεται ότι έδωσε και λιγο
Με φίνα + 2 ΜΜ κροτίδα θα γίνει!Μου φαίνεται ότι έδωσε και λιγο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ήδη μια 4 000 είναι σε εξέλιξη άλλη μια τόσα σε δέκα έτη και τέλος; Βέβαια έχει να δώσει η δοτρια;Με φίνα + 2 ΜΜ κροτίδα θα γίνει!
Θα δει καταρχήν με αυτή την ΜΜ των 4000 και τη φίνα που βρίσκεται σε κανα χρόνο.Ήδη μια 4 000 είναι σε εξέλιξη άλλη μια τόσα σε δέκα έτη και τέλος; Βέβαια έχει να δώσει η δοτρια;
Όντως,αλλά έχει και κάποια μαμά οπότε μαζί πιστεύω θα δώσουν καλό αποτέλεσμαΘα δει καταρχήν με αυτή την ΜΜ των 4000 και τη φίνα που βρίσκεται σε κανα χρόνο.
Νομίζω ναι μετά από χρόνια θα σκεφτεί τη 2η ΜΜ, εκτός και εάν θέλει να μπει να πυκνώσει πιο γρήγορα, διότι και τα 4000 η αλήθεια μπήκαν σε όλο το κεφάλι που είναι μεγάλη περιοχή.
Εάν αυτά τα μαμά τα κάνει κανονικά terminal hairs η φίνα, θα πάρει αρκετά καλό αποτέλεσμα πιστεύω ναι.Όντως,αλλά έχει και κάποια μαμά οπότε μαζί πιστεύω θα δώσουν καλό αποτέλεσμα
Εγώ πιστεύω ήδη με τα 4000 που έβαλε και τη φίνα που έριξε μέσα, θα είναι ήδη μεγάλη η αλλαγή του.Πολλά δεν ειναι να ξαναβάλει μια 4αρα ρε παιδια ; Ειδικα αυτος που εχει και μικρό κεφάλι πιστευω αν κανει σε καμια 5ετια και μια πυκνωση με κανα 2κ μπροστα και middle και συνεχίσει τις αγωγες του + το κατάλληλο κούρεμα θα ναι για μια ζωη τουμπανος.
Ευχαριστεί.Καλή επιτυχία εύχομαι.
Πόσο χρονών είναι ο φίλος σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι καθαρό nw5 και έπρεπε να βάλει τόσα.Ευχαριστεί.
Ειναι 28 ετών. Πως σου φαινεται η ΜΜ ;
μαλλον μιλιμετρΈχει δότρια 20.000g άρα διαθέσιμη με το 40% 8000g.Μια χαρά για να καλύψει τις όποιες μελλοντικές απώλειες.
Μπροστά σε μια έκταση 65τμ θα έχει πολύ καλή πυκνότητα,φαίνεται άλλωστε και από την τοποθέτηση.
Πίσω πολύ μικρότερη περίπου στα 20g αλλά ήθελε και άλλα ήταν μεγάλη έκταση.
Με λόγο στο 2.5 θα έχει και καλή κάλυψη.
Το πάχος της τρίχας δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί με το 0.08.
Σε γενικές γραμμές φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά.