Γιατί οι περισσότερες δίαιτες αποτυγχάνουν;

dlazaros

Well-Known Member
Επιβεβαιωνω τα θετικα της κετογονικης διατροφης καθως και της διαλειματικης νηστειας οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα απο εμπειρια 2 φιλων και μαλιστα παχυσαρκων. Απο 130 κιλα μεσα σε ενα χρονο ο ενας επεσε στα 70 . Λογικο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! κρεμασε το δερμα. αλλα ηταν ο μονος τροπος με τον οποιο πετυχε να χασει τα κιλα.

Παρατηρωντας τις εξετασεις του καπα φαινεται το θετικο της κετογονικης στο καρδιαγγειακο με την αυξηση της καλης χολυστερινης με αθηρωματικο δεικτη στις δευτερες εξετασεις 3,25 . Φιλε Καπα εαν επιτρεπεται ποσα κιλα εισαι τωρα;

Τωρα ως προς το θεμα διατροφη-γυμναστικη και στοχο επιτευξη μυικοτητας η κετογονικη δεν ειναι σε καμια περιπτωση η σωστη προσεγγιση :D
Θα ελεγα ειναι χασιμο χρονου!!! ΟΜΩΣ!!! Στο χασιμο βαρους ομως απο ατομα τα οποια δεν επιθυμουν να χασουν 5 κιλα αλλα μεγαλα νουμερα ειναι ιδανικη. Ολα εχουν να κανουν με ορμονες και με την ινσουλινη!

Η θερμιδα εαν καποιος θελει μπορει να ψαξει πως προηλθε. Εκει θα καταλαβει οτι το σωμα προφανως δεν ειναι απλα μια φλωγα αλλα κατι πολυ πιο συνθετο .

Εγω ασχολουμαι με τον αθλητισμο και μετραω θερμιδες. Το βρισκω αρκετα βολικο για να παρατηρω που κινουμαι και ειναι χρησιμο εργαλειο οταν το λειτουργεις παρατηρωντας και οχι παιρνοντας ετοιμους αλγοριθμους υπολογισμου. Περαν της θερμιδας κοιταω και τα μακρος γνωριζοντας ποτε να φαω υδατανθρακα ποτε πρωτεινη αρα κρατοντας μεσα στη μερα μου την ινσουλινη σταθερη και ανεβαζοντας την μετα την προπονηση με απλο υδατανθρακα(φρουτο).

Εν κατακλειδι για εμενα ενας παχυσαρκος ειναι πολυ βολικο να ακολουθησει και διαλειματικη νηστεια(μεγαλα γευματα) και κετογονικη(χαμηλη ινσουλινη), μειωμενη πεινα κλπ που ειναι και το βασικο προβλημα ενος παχυσαρκου.
Να πώ με την σειρά μου οτι και εγω ήμουν 108 κιλά και έφτασα στα 75 μετά απο 4-5 χρόνια (με τα παραδοσιακά έχασα 15 κιλά και με κέτωση τα υπόλοιπα). Το κρέμασμα στο δέρμα ήταν πολύ απογοητευτικό και μου πήρε περίπου 2 χρόνια για να γίνει "τσίτα" και αυτό περισσότερο λόγο ηλικίας.
Η αυξητική ορμόνη και η τεστοστερόνη μου σε συνδυασμό με βάρη εκτινάχθηκαν στο διάστημα αλλά... ΔΕΝ είχα καταφέρει να βάλω πολύ μυική μάζα όσο ήμουν σε κέτωση ή σε κετογενική διατροφή. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, δεν ήξερα οτι το κάψιμο λίπους το οποίο όπως είπε ο φίλος το εκπνέουμε, το κατάλαβα στην κέτωση καθώς η αναπνοή αμμωνίας είναι ακριβώς αυτό, το κάψιμο του λίπους. Επίσης δεν ήξερα οτι το αποθηκευμένο λίπος έχει αρκετά ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ και σου κάνει τις υπόλοιπες ορμόνες να τρελαίνονται και τα μαλλιά... να πέφτουν. (η κρεατίνη επίσης μου δημιουργούσε αύξηση τριχόπτωσης).

Όταν έφτασα το λίπος μου περίπου στο 10% και το βάρος μου στα 68 κιλά, το γύρισα σε υδατάνθρακα τις μέρες που γυμναζόμουν και χαμηλούς υδατάνθρακες όταν αναπαυόμουν. Το αποτέλεσμα ήταν σε 1 χρόνο να ανέβω στα 75κιλά με μεγάλη διαφορά στην μυική μου μάζα για 52 ετών, κάτι το οποίο θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον λόγο σαρκοπενίας. (πέρα οτι πολύ το χαίρομαι να βλέπω περίγραμμα κοιλιακών κάθε μέρα... :) )

Νηστεία δεν κάνω πλεον καθώς κουράστηκα αρκετά και την χρησιμοποιώ μόνο σαν εργαλείο συντήρησης εάν χρειαστεί, καθώς είμαι σε διαλλειματική κάθε μέρα 16/8, με αποτέλεσμα η γνώση που έχω να μου επιτρέπει να τρώω και να προγραμματίζω το φαγητό μου και οχι να τρώω οτι μου έρθει οτι ώρα νάναι.
Επίσης εξακολουθώ εδω και 7 χρόνια να καταχωρώ τα γεύματα στο myfitnesspal με όριο τώρα τις 2000 θερμίδες με 100 πρωτείνη και 247 υδατάνθρακες και 68 λιπαρά αλλά χαλαρά στα macros, δεν είμαι πλέον τοσο αυστηρός. Όλα τζέτ και δεν θα αλλάξω κάτι αν δεν χρειαστεί καθώς έχω πετύχει ομεόσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου.

Εδώ να σας πώ οτι εάν είχα μηχανή του χρόνου και μπορούσα να πάω πίσω και να βρώ το εαυτό μου και είχα 1 λεπτό να του πω τι να προσέξει για να μην χάσει χρόνο θα ήταν: " γυμναστήριο για να γίνεις δυνατότερος όχι για να αδυνατίσεις, νηστεία και κέτωση για να χάσεις λίπος, αυτοφαγία, ορμέση, ορμόνες, οιστρογόνα και έλλειψη ύπνου θα σε τρελάνουν. Μάθε να τρώς για τα πράγματα που κάνεις και μην υπνοβατείς και κάνε ΥΠΟΜΟΝΗ. Όταν φτάσεις στα κιλά που θέλεις -5 φάε + υδατάνθρακα - λιπαρά για να μεγαλώσεις και σήκωσε πολύ βαρειά βάρη"!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω αυτο που δεν βρηκα ειναι μαζευει το χαλαρο δερμα?
δεν εχω προσωπικη εμπειρια,μονο ενας φιλος μου ηταν 125 κιλα στα 25 του,πηγε 70,εμεινε στα 70 τα τελευταια 14 χρονια,τον ρωτησα και μου λεει αν παρεις πολλα κιλα και αν χασεις πολλα κιλα δεν μαζευει

dlazaros

Well-Known Member
εγω αυτο που δεν βρηκα ειναι μαζευει το χαλαρο δερμα?
δεν εχω προσωπικη εμπειρια,μονο ενας φιλος μου ηταν 125 κιλα στα 25 του,πηγε 70,εμεινε στα 70 τα τελευταια 14 χρονια,τον ρωτησα και μου λεει αν παρεις πολλα κιλα και αν χασεις πολλα κιλα δεν μαζευει
Το δέρμα είναι όργανο, όχι απλά επικάλυψη του σώματος και λειτουργεί αυτόνομα. Ο μηχανισμός που του επιτρέπει να συστέλεται και να διαστέλεται με την τάση (τέντωμα) είναι περίπλοκος. Η ποσότητα κολλαγόνου διευκολύνει την υπόθεση όπως έχει παρατηρηθεί σε έγκυες που έβαζαν κάθε μέρα στην κοιλιά fissan mama κρέμα και σε αυτές που δεν έβαζαν οι ραγάδες ήταν ο κανόνας. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος πέρα απο την χειρουργική επέμβαση για την μείωση του πάχους και του μεγέθους του δέρματος γίνεται μέσο του μηχανισμού της αυτοφαγίας του σώματος η οποία ενεργοποιείται την νύχτα που κοιμόμαστε ΟΤΑΝ δεν έχουμε φάει για κάποιες ώρες πρίν τον ύπνο. (στην σημερινή εποχή που τρώει ο μέσος άνθρωπος κάθε 2-3 ώρες και βραδυνό στις 9.... για ποιά αυτοφαγία να μιλήσουμε). Σημείωση, η αυτοφαγία "τρώει" όλα τα κύταρα που δεν χρειάζονται ή είναι παραπανήσια περιλαμβανομένων και των καρκινικών...

Να αναφέρω οτι στα 108 κιλά είχα περίμετρο κοιλιάς 120 εκατοστά για περίπου 10 χρόνια και όταν έπεσα στα 68κιλά είχα περίμετρο 79 εκατοστά και την κοιλιά σαν ξεφουσκωμένο μπαλόνι με τον αφαλό να είναι οριζόντια σχισμή και οχι τρύπα... και να διπλώνει πάνω απο το εσώρουχο... και κατάλαβα οτι δεν έβλεπα κοιλιακούς επειδή δεν είχα!
Τώρα είμαι στα 85 εκατοστά με κοιλιακούς και πλάγιους και ζώνη του άδωνη στα 52 και το δέρμα τσίτα! Το πάχος του δέρματος μου έχει ακόμα περιθώρια να μειωθεί και επίσης οι λιποαποθήκες αν και άδειες απο λίπος παραμένουν εκεί έτοιμες να γεμίσουν νερό αμα φάω κανενα γλυκό!
Εδώ και περίπου 1 χρόνο χρησιμοποιώ την ορμέση με τοποθέτηση παγοθηκών στην κοιλιά με ζώνη για 1-2 ώρες (σαν σπιτικό coolsculting...) με εμφανή αποτελέσματα, κάτι που με έχει κάνει να σκέφτομαι σοβαρά επαγγελματική συνεδρία στο μέλλον. Αυτό το λέω καθώς όταν πέφτω πολύ σε ποσοστό λίπους το πρόσωπο γίνεται χάλια αφού δεν μπορείς να χάσεις λίπος μόνο απο εκεί που θέλεις παρα μόνο με λιποαναρόφηση, αλλά πλέον έχω πειστεί οτι με την κρυολιπόλυση μπορείς να ΜΕΙΩΣΕΙΣ τις λιπαποθήκες!
Απο την έρευνα μου της "πλάκας" οι εταιρίες ζητούν 50 ευρώ και δεν κάνουν τίποτα καθώς τα μηχανήματα τους δεν πετυχαίνουν βάθος, ενώ οι δερματολόγοι χρεώνουν περίπου 300 ευρώ με πολύ καλά αποτελέσματα. Θα ενημερώσω όταν κάνω! ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού
σας δινω μια πληροφορια και ο καθε ενας την δικη του ερευνα.
το συμπληρωμα που βοηθαει στο αδυνατισμα περισσοτερο απο οτιδηποτε φυτικο ειναι η κανελα.
συγκριθηκε με καποια φαρμακα του διαβητη και βγηκε ισοδυναμη σε ερευνες σε ανθρωπους οχι μονο σε ποντικους.
η δραση της στο αδυνατισμα ειναι μοναδικη,υπηρχαν καποτε 2 φαρμακα που κανανε αυτην την δουλεια αλλα αποσυρθηκαν,προκαλουσαν θεματα στην καρδια.οποτε αυτην την στιγμη ειναι μοναδικη.
πολυ περιληπτικα θα σας πω πως δρα..απομακρυνει την γλυκοζη απο το αιμα στελνωντας την στα κυτταρα,κανει τα κυτταρα ποιο ευαισθητα στην ινσουλινη,να το πω ποιο απλα φανταστειτε οι θερμιδες που παραμενουν στο αιμα θα αποθηκευτουν σαν λιπος,αν πανε στα κυτταρα θα απορροφηθουν απο τα κυτταρα και δεν θα γινουν λιπος.
η μια απο τις πολλες ερευνες
μην βιαστει κανεις να ξεκινησει υπαρχουν παγιδες,η κασια κανελα εχει κουμαρινη (δηλητηριο) θελει αυστηρα συγκεκριμενη δοση 2 γραμμαριων την μερα,η κουμαρινη ειναι τοξικη για νεφρα και συκωτι.
επισης ριχνει το ζακχαρο κατα 30% και το νηστειας και το μεταγευματικο,με οτι αυτο συνεπαγεται.
τα υπολοιπα 20 συμπληρωματα που απετυχαν σε αυτα δεν χρειαζεται να τα αναφερω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για τα περι κανέλας θα το επιβεβαιώσω και εγώ. Την έχω δοκιμάσει για ένα χρόνο σε μεγάλες αλλά ασφαλείς ποσότητες (Κευλάνης, όχι Κάσια) και δούλεψε καλά στον έλεγχο της Ινσουλίνης. Την θεωρώ πολύ καλή σαν συμπληρωματικό διατροφής.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Για τα περι κανέλας θα το επιβεβαιώσω και εγώ. Την έχω δοκιμάσει για ένα χρόνο σε μεγάλες αλλά σφαλείς ποσότητες (Κευλάνης, όχι Κάσια) και φούλεψε καλά στον έλεγχο της Ινσουλίνης. Την θεωρώ πολύ καλή σαν συμληρωματικό διατροφής.
χρησιμοποιω κανελα κασια εδω και 23 μερες και εχει δουλεψει φοβερα στο ζακχαρο,εχει ξεπερασει και τα φαρμακα του διαβητη

kapa

Μέλος του προσωπικού
Γιατί δεν χρησιμοποιείς Κευλάνης?
επειδη ακομα αμφιβαλω για το αν ειναι το ιδιο αποτελεσματικη με την κασια,το εχω στα σχεδια ομως σε κανενα 3μηνο να κανω μεταγραφη.
η ερευνα που εβαλα δεν ξερω αν μου ξεφευγει κατι την διαβασα 5 φορες και οι δοκιμες απο οτι καταλαβα γινανε με κασια και εκχυλισμα κανελας.
ειδες καποια βοηθεια στα κιλα οσο την χρησιμοποιουσες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
ενα ακομα συμπληρωμα το ιδιο αποτελεσματικο με την κανελα ειναι η berberine=βερβερινη οχι berries
επισης εγιναν δοκιμες σε ανθρωπους,αντιπαλος σε ολες τις ερευνες ειναι το αντιδιαβητικο πρωτης γραμμης η μετφορμινη.
αυτο ακομα δεν το δοκιμασα,μια μεση δοσολογια ειναι 500mg καθε 12 ωρες=1000mg την ημερα.
και αυτο θα ριξει το ζακχαρο οποτε παρεα και την ινσουλινη.
η βερβερινη βρεθηκε να εχει τα ιδια αποτελεσματα με την μετφορμινη στα ιδια mg.
και η βερβερινη και η κανελα και η μετφορμινη το πολυ 4 κιλα θα βαλουν χερι στα κιλα και αν,μην φανταστει κανεις οτι θα γινει φετες τρογωντας οτι να ναι

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
επειδη ακομα αμφιβαλω για το αν ειναι το ιδιο αποτελεσματικη με την κασια,το εχω στα σχεδια ομως σε κανενα 3μηνο να κανω μεταγραφη.
η ερευνα που εβαλα δεν ξερω αν μου ξεφευγει κατι την διαβασα 5 φορες και οι δοκιμες απο οτι καταλαβα γινανε με κασια και εκχυλισμα κανελας.
ειδες καποια βοηθεια στα κιλα οσο την χρησιμοποιουσες?

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους, τα κιλά που χάνω είναι από 1-4. Απλά πειραματίστηκα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
σας δινω μια πληροφορια και ο καθε ενας την δικη του ερευνα.
το συμπληρωμα που βοηθαει στο αδυνατισμα περισσοτερο απο οτιδηποτε φυτικο ειναι η κανελα.
συγκριθηκε με καποια φαρμακα του διαβητη και βγηκε ισοδυναμη σε ερευνες σε ανθρωπους οχι μονο σε ποντικους.
η δραση της στο αδυνατισμα ειναι μοναδικη,υπηρχαν καποτε 2 φαρμακα που κανανε αυτην την δουλεια αλλα αποσυρθηκαν,προκαλουσαν θεματα στην καρδια.οποτε αυτην την στιγμη ειναι μοναδικη.
πολυ περιληπτικα θα σας πω πως δρα..απομακρυνει την γλυκοζη απο το αιμα στελνωντας την στα κυτταρα,κανει τα κυτταρα ποιο ευαισθητα στην ινσουλινη,να το πω ποιο απλα φανταστειτε οι θερμιδες που παραμενουν στο αιμα θα αποθηκευτουν σαν λιπος,αν πανε στα κυτταρα θα απορροφηθουν απο τα κυτταρα και δεν θα γινουν λιπος.
η μια απο τις πολλες ερευνες
μην βιαστει κανεις να ξεκινησει υπαρχουν παγιδες,η κασια κανελα εχει κουμαρινη (δηλητηριο) θελει αυστηρα συγκεκριμενη δοση 2 γραμμαριων την μερα,η κουμαρινη ειναι τοξικη για νεφρα και συκωτι.
επισης ριχνει το ζακχαρο κατα 30% και το νηστειας και το μεταγευματικο,με οτι αυτο συνεπαγεται.
τα υπολοιπα 20 συμπληρωματα που απετυχαν σε αυτα δεν χρειαζεται να τα αναφερω
ο λογος που λεω προσοχη με την κανελα ειναι επειδη δεν ξερω αν ειναι καταλληλο συμπληρωμα για ολλους.
η απομακρυνση της γλυκοζης απο το αιμα εχει επιπτωσεις στο ζακχαρο,στην ινσουλινη και στην αρτηριακη πιεση,ξερω ατομο που εριξε την διαστολικη πιεση 2 βαθμους και την συστολικη πιεση 2 βαθμους με κανελα κασια.
ειναι σημαντικο πριν μπλεξει καποιος με τετοια να ξερει τι ζακχαρο νηστειας εχει,το 50 ειναι χαμηλο και τέλειο μαζι,το 70 ειναι τέλειο,το 100 ειναι ελαφρως υψηλο,απο 110 και πανω μιλαμε για προδιαβητη και θελει ρυθμισμα.
το ζακχαρο το μετραμε σπιτι πολυ ευκολα με μια σταγονα αιμα με ενα τετοιο μηχανημα

Συνημμένα

• 136967684_167555731370397_9193107823982645723_n.jpg
    136967684_167555731370397_9193107823982645723_n.jpg
    459.7 KB · Προβολές: 9

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa τυρι γιαουρτι ντοματα πιπερια τρως? Σε μικρες ποσότητες παντα
τρωω σε μικρες ποσοτητες,το γιαουρτι σε μορφη τζατζικιου,αν δεν υπαρχει τζατζικι μαζι με το κρεας θα κοψω μιση τοματα,1/4 κρεμμυδι ξερο,ελαιολαδο,αλατοπιπερο για να συνοδεψω το κρεας.
το αστερι στα γευματα μου ειναι ο μουσακας που εφευρεσα,αντι για 2 στρωσεις μελιτζανα,μια στρωση μελιτζανα,κιμας κανονικος,και αντι για μπεσαμελ,τυρι ενταμ.με κλειστα τα ματια δεν καταλαβαινεις διαφορα στην γευση απο τον κανονικο μουσακα.
υπολογιζω να εχει 5 γραμμαρια υδατανθρακα ανα μεριδα απο τα 40 του κανονικου μουσακα.
τρωω 14 πιατα την βδομαδα απο αυτο

Συνημμένα

• 138697689_408376833729507_4237096765147990911_n.jpg
    138697689_408376833729507_4237096765147990911_n.jpg
    382.4 KB · Προβολές: 18

kapa

Μέλος του προσωπικού
τα υπολοιπα γευματα ειναι κλασικα,αυγα ματια με λουκανικα και μπεικον,ομελετα ποιο αραια τωρα τελευταια γιατι αρχισα να την μπουχτιζω,κρεας πολυ

Συνημμένα

• 137253061_161950395698298_3992279104919894702_n.jpg
    137253061_161950395698298_3992279104919894702_n.jpg
    448.4 KB · Προβολές: 18
  • 137313633_4258315924195271_4986254275044286749_n.jpg
    137313633_4258315924195271_4986254275044286749_n.jpg
    130.4 KB · Προβολές: 18

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μάστορας είσαι βλέπω στο ψήσιμο...γεια σου ρε κάπα..χαχαχαχα
ειμαι μαγειρας στο επαγγελμα εδω και 22 χρονια :cool: :p
αν βαλεις λιγο φαντασια στην κετογονικη θα τρως νοστιμα.
ενα ακομα πιατο που εβαλα στο μενου ειναι λαχανοντολμαδες χωρις ρυζι στον κιμα και χωρις την σαλτσα αυγολεμονο επειδη εχει αλευρι

τρωω σε μικρες ποσοτητες,το γιαουρτι σε μορφη τζατζικιου,αν δεν υπαρχει τζατζικι μαζι με το κρεας θα κοψω μιση τοματα,1/4 κρεμμυδι ξερο,ελαιολαδο,αλατοπιπερο για να συνοδεψω το κρεας.
το αστερι στα γευματα μου ειναι ο μουσακας που εφευρεσα,αντι για 2 στρωσεις μελιτζανα,μια στρωση μελιτζανα,κιμας κανονικος,και αντι για μπεσαμελ,τυρι ενταμ.με κλειστα τα ματια δεν καταλαβαινεις διαφορα στην γευση απο τον κανονικο μουσακα.
υπολογιζω να εχει 5 γραμμαρια υδατανθρακα ανα μεριδα απο τα 40 του κανονικου μουσακα.
τρωω 14 πιατα την βδομαδα απο αυτο
Ωραιος ο μουσακας θα τον δοκιμασω

aeratos28

Just aeratos
Α ναι ρε μπράβο τώρα το θυμήθηκα.το έχεις ξαναπεί ναι .ε φαίνεται αδερφέ..χαχαχα.παντως πείνα δεν παίζει φίλε είναι πολύ το φαγητο που αλήθεια με κάνει να απορώ πως αδυνατίζεις με όλα αυτά ..αλήθεια .ειδικά ο μουσακάς φίλε ,α ρε Παναγία μου..χαχαχαχα
ειμαι μαγειρας στο επαγγελμα εδω και 22 χρονια :cool: :p
αν βαλεις λιγο φαντασια στην κετογονικη θα τρως νοστιμα.
ενα ακομα πιατο που εβαλα στο μενου ειναι λαχανοντολμαδες χωρις ρυζι στον κιμα και χωρις την σαλτσα αυγολεμονο επειδη εχει αλευρι

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ωραιος ο μουσακας θα τον δοκιμασω
δοκιμασε τον γιατι πραγματικα αξιζει,θα κανεις κιμα κανονικο οπως τον κιμα για μακαρονια,θα ριξεις στο τελος σε αυτο ενα αυγο και ενταμ για να δεσει.θα τηγανισεις μελιτζανες,μια στρωση μελιτζανα,αλατοπιπερο,τον κιμα,ενταμ απο πανω,μπορεις να βαλεις και ριγκατο η οποιο κιτρινο τυρι θελεις και στον φουρνο,εχεις την γευση του μουσακα με 1/8 των υδατανθρακων του,ειναι το αγαπημενο μου φαγητο πλεον

kapa

Μέλος του προσωπικού
Α ναι ρε μπράβο τώρα το θυμήθηκα.το έχεις ξαναπεί ναι .ε φαίνεται αδερφέ..χαχαχα.παντως πείνα δεν παίζει φίλε είναι πολύ το φαγητο που αλήθεια με κάνει να απορώ πως αδυνατίζεις με όλα αυτά ..αλήθεια .ειδικά ο μουσακάς φίλε ,α ρε Παναγία μου..χαχαχαχα
αν αποβαλεις τους υδατανθρακες απο την διατροφη,μειωνεις την ορμονη που βαζει λιπος,ειναι η ινσουλινη,ουσιαστικα ξεγελας το σωμα σου

Μπλουζα