kapa
Μέλος του προσωπικού
ειναι μονοτονο στην αρχη,εγω στον εβδομο μηνα ειχα αρχισει να ανακατευομαι,μετα αρχισε να γινεται συνηθεια,τωρα μου φαινεται αλλοκοτο να φαω ζυμαρικο.Εγώ με το κρέας έχω θέμα δεν το αντέχω καθημερινά ,μου αρέσουν πολύ τα όσπρια κτλ και αυγά τρώω και ψάρι αρκετό.αλλα το καθημερινό κρέας δεν το μπορώ.βαριεμαι να το τρώω ,για αυτό ρωτάω
κιτρινα τυρια,λιγο κρεμμυδι,αυγα,λιγο τοματα,λιγο κολοκυθακι,αφθονα αυγα,αφθονη μαγιονεζα,επιτρεπονται.
απο εκει και περα θελει λιγο φαντασια τι αρεσει στον καθε εναν να κανει συνδιασμους,και εμενα μου αρεσει το πυτογυρο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο αλλα ξερω οτι θα εχει συνεπειες σε αυτο που κανω.
μου πηρε 7 ολοκληρους μηνες για να μην εχω την επιθυμια για υδατανθρακα,η απεξαρτηση απο την ζαχαρη ειναι ζορικη για αλλους περισσοτερο για αλλους λιγοτερο,μου εχουν πει οτι καποιοι οτι ζοριστηκαν περισσσοτερο να κοψουν την ζαχαρη παρα το καπνισμα.
εγω για 17 χρονια ολοκληρα χρονια εβαζα ζαχαρη στον καφε,αυτο και αν με ζορισε....
το τραγικο ειναι οτι το λιπος ρυθμιζει ολες τις ορμονες μας,αυτο ευθυνεται για την διπλασιαση των ορμονων του θυροειδη