Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλο θα ηταν να μην κανουμε την τριχα, τριχια...ειδικα τωρα που αναπτυσσει το κομματι μαρκετινγκ η εταιρεια σταρκς..ο σταρ(κς)ιδισμος δεν εχει θεση εκει! Δεν θα τα αφηνει πλεον ολα στην τυχη τους..οπως αφησαμε εμεις που φοβηθηκαμε τη φινα, να πεφτουν τα μαλλια στην αγκαλια του εδαφους! Το πισι του ιατρου της starks θα αρχισει πιστευω να γεμιζει υλικο μεταμοσχευμενων τριχων..κι ετσι δε θα ανεβαζει απλα τριχες αλλα μεταφερμενες τριχες να βλέπουμε να ενημερωνομαστε...το επιτασσει η λογικη του σωστου επαγγελματια αλλωστε ( του starksιστή μεν, μη σταρksιδιστη δε!)...οι φωτογραφιες πρεπει να καταγραφονται στα αρχεια της κλινικης και οχι καπου αλλου! Εννοησες! Αλλο ενα ευγε στον ντοκτορα Αναστασακη για την εισοδο του στο φορουμ! Ενεργοποιησε τον κ.Παπανικολαου που ξεκινησε να ανεβαζει βιντεο στο καναλι lp clinic, ενεργοποιησε και τη σταρκς και ολοι πλεον θα πεταξουμε για τον εβδομο ουρανο αστεριων (σταρς και όχι σταρκς) αδερφια, αλητες συμπολεμιστες στη μαχη τη σκληρη κατα της καραφλας στα μετωπα των δικαιων φορουμιτικων αλλα και επι των κλινικων, αγωνων μας!Αραγε θα εχει τραβηξει φωτογραφιες απο τις δουλειες του, για να μπορεσει να τις ανεβασει; Αν δεν τραβα φωτογραφιες (οπως στο προσφατο περιστατικο του forum), τι θα ανεβασει; Τριχες;
(Πλακα κανω!)
Βρε εγώ να του το πω... Άλλα δεν βλέπω να βγαίνει κάτι ....Δεν μπορείς να του προτείνεις να βάλει μερικές φωτό από δουλειές του ενδεικτικά να δούμε?
Κάντο το καλό και ρίξτο στο γυαλό εσύ.Βρε εγώ να του το πω... Άλλα δεν βλέπω να βγαίνει κάτι ....
Έχεις άπειρο υλικό στο ΠΣ του κ μου χει δείξει πολλές δουλειές με φωτός όπως παρουσιάζουμε εδώ...το χω δει με τα μάτια μου δεν ειναινκατι που το λέω έτσι ...δεν είναι το θέμα ότι δεν χει υλικό ...δεν τον ενδιαφέρει το φόρουμ ...πως αλλιώς να στο πω ; Από μένα το άκουσε πρώτη φορά το 2018 κ πάλι δεν έχει μπει καν να δει τι γίνεται ...πέρσι μια ερώτηση μου έκανε μόνο επειδή του το ανέφερα ..."τι σου είπαν για εσένα ;" Κ τέλος ....μην μου λες για Παπανικολάου κ Αναστάσακη...δεν ξέρει καν ότι διαβάζουν η ασχολούνται με το φόρουμ ....κ ότι άνοιξε μια σελίδα η εταιρεία είναι της εταιρείας...δεν ασχολείται με τέτοια ...είναι ένας γιατρός που απλά κάνει την δουλειά του ...ούτε για το οικονομικό καν θα μιλήσεις μαζί του κ θα συνενοηθεις .....Καλο θα ηταν να μην κανουμε την τριχα, τριχια...ειδικα τωρα που αναπτυσσει το κομματι μαρκετινγκ η εταιρεια σταρκς..ο σταρ(κς)ιδισμος δεν εχει θεση εκει! Δεν θα τα αφηνει πλεον ολα στην τυχη τους..οπως αφησαμε εμεις που φοβηθηκαμε τη φινα, να πεφτουν τα μαλλια στην αγκαλια του εδαφους! Το πισι του ιατρου της starks θα αρχισει πιστευω να γεμιζει υλικο μεταμοσχευμενων τριχων..κι ετσι δε θα ανεβαζει απλα τριχες αλλα μεταφερμενες τριχες να βλέπουμε να ενημερωνομαστε...το επιτασσει η λογικη του σωστου επαγγελματια αλλωστε ( του starksιστή μεν, μη σταρksιδιστη δε!)...οι φωτογραφιες πρεπει να καταγραφονται στα αρχεια της κλινικης και οχι καπου αλλου! Εννοησες! Αλλο ενα ευγε στον ντοκτορα Αναστασακη για την εισοδο του στο φορουμ! Ενεργοποιησε τον κ.Παπανικολαου που ξεκινησε να ανεβαζει βιντεο στο καναλι lp clinic, ενεργοποιησε και τη σταρκς και ολοι πλεον θα πεταξουμε για τον εβδομο ουρανο αστεριων (σταρς και όχι σταρκς) αδερφια, αλητες συμπολεμιστες στη μαχη τη σκληρη κατα της καραφλας στα μετωπα των δικαιων φορουμιτικων αλλα και επι των κλινικων, αγωνων μας!
Ποίηση την έκανες την ΑΑ ChristopherΚαλο θα ηταν να μην κανουμε την τριχα, τριχια...ειδικα τωρα που αναπτυσσει το κομματι μαρκετινγκ η εταιρεια σταρκς..ο σταρ(κς)ιδισμος δεν εχει θεση εκει! Δεν θα τα αφηνει πλεον ολα στην τυχη τους..οπως αφησαμε εμεις που φοβηθηκαμε τη φινα, να πεφτουν τα μαλλια στην αγκαλια του εδαφους! Το πισι του ιατρου της starks θα αρχισει πιστευω να γεμιζει υλικο μεταμοσχευμενων τριχων..κι ετσι δε θα ανεβαζει απλα τριχες αλλα μεταφερμενες τριχες να βλέπουμε να ενημερωνομαστε...το επιτασσει η λογικη του σωστου επαγγελματια αλλωστε ( του starksιστή μεν, μη σταρksιδιστη δε!)...οι φωτογραφιες πρεπει να καταγραφονται στα αρχεια της κλινικης και οχι καπου αλλου! Εννοησες! Αλλο ενα ευγε στον ντοκτορα Αναστασακη για την εισοδο του στο φορουμ! Ενεργοποιησε τον κ.Παπανικολαου που ξεκινησε να ανεβαζει βιντεο στο καναλι lp clinic, ενεργοποιησε και τη σταρκς και ολοι πλεον θα πεταξουμε για τον εβδομο ουρανο αστεριων (σταρς και όχι σταρκς) αδερφια, αλητες συμπολεμιστες στη μαχη τη σκληρη κατα της καραφλας στα μετωπα των δικαιων φορουμιτικων αλλα και επι των κλινικων, αγωνων μας!
Άντε πείσε τους να παρουσιάσουνε.τουλαχιστον οσοι κανουν μεταμοσχευση σε αυτον να κανουν εδω παρουσιασεις να βλεπουμε τι δουλεια γινεται....αν μη τι αλλο αν προσφερει σταθερα καλα αποτελεσμα με 1 ευρω το graft, θα αποτελει μια καλη επιλογη!
Αλλο ενα ευγε στον ντοκτορα Αναστασακη για την εισοδο του στο φορουμ! Ενεργοποιησε τον κ.Παπανικολαου που ξεκινησε να ανεβαζει βιντεο στο καναλι lp clinic, ενεργοποιησε και τη σταρκς και ολοι πλεον θα πεταξουμε για τον εβδομο ουρανο αστεριων.
ολοι πλεον θα πεταξουμε για τον εβδομο ουρανο αστεριων (σταρς και όχι σταρκς) αδερφια, αλητες συμπολεμιστες στη μαχη τη σκληρη κατα της καραφλας στα μετωπα των δικαιων φορουμιτικων αλλα και επι των κλινικων, αγωνων μας!
Ποίηση την έκανες την ΑΑ Christopher
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να του πεις να μη κανει εκπτώσεις στα φωνήεντα όμως !καλησπέρα στην παρέα!!!πριν μια βδομαδα έκανε στον τιρκαλα ο ξάδερφος μ!!τον πήγα εγώ μια κ με ρώτησε π να πάει εδώ θεσσαλονικη μια κ δν ήθελε να φύγει σε άλλη πόλη η χώρα παρ όλο π τον προέτρεψα για γεωργιου π έκανα κ γω!!!αν κ δν έχει σχέση με το φόρουμ θα προσπαθησω να τον πείσω να κάνει καμία παρουσίαση η έστω να μ στέλνει καμία φωτό να παραθέσω εγώ!
Έχεις δίκιο. Το νήμα καθάρισε και τα σχόλια μεταφέρθηκαν εδώ.
Από σήμερα διαγράφονται οριστικά από το φόρουμ τα κάτωθι μέλη:
@dimitris50423
@Tsek
@mic6
@Akis-multi
Όποιος διαβάσει αυτά που γράφει στο Fb θα καταλάβει, εκεί στα σχόλια επιτιθεται ευθέως στον Erdo. Το αστείο και η υποκρισία όμως είναι ότι δεν λέει κουβέντα για AHC και τον φίλο του τον Β. που χρησιμοποιεί τις νοσηλεύτριες με το τσουβάλι και μάλιστα τον καλόσωριζει και στην ISHRS η οποία εκδίωξε (!) τον Erdo γιατί χρησιμοποιεί νοσηλεύτριες. Η λάσπη στον ανεμιστήρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν και δεν ασχολουμε με τετοιου ειδους ποστ κ ξεκατινιασματα γτ τα βαριεμαι στη ζωη μ γενικοτερα....
νομιζω οτι κακως επραξες που διεγραψες αυτα τα μελη cvial....
δεν ειδα να κανουν fishing ουτε ειδα τρομερα ποστ που να προωθουν κλπ περα απ το συνιθησμενο που μπορει να κανει ο καθενας που παει στην κλινικη του κ την εχει σε εκτιμηση. δεν ειδα κατι περιεργο ποτε σε θεμα fishing....
Και συγκιριακα τα εκανες διαγραφη τωρα, που μπηκε ο Αναστ στο φορουμ ??
ειναι τυχαιο αυτο ?
κοιτα τι ελεγες προ 2 χρονων για Αναστ.
Εδω δε ξερω απο που αντλουσες την πληροφορια αλαλ ελεγες οτι ειναι "φιλος " του βεκρ ...
τελικα απ οτι δειχνει δεν ηταν κ τοσο , γτ ειδα αψημαχιες του με τα μελη που διεγραψες προσφατα.
Εισαι σιγουρος για καθε πληροφορια που εχεις ?
Εγω ακομα κ αν τελικα καποιος σου εδωσε τις πληροφοριες για αυτα τα ατομα , αν εγινε αυτο....ξερεις σε ποιον παει το μυαλο μου ??
κ ειναι κ απ τον χωρο λες.... ε μονο σε εναν παει εμενα το μυαλο μ... π θα ειχε κ οφελος τελικα...
λυκοφιλιες ειναι αυτες...
καποτε παλια π ο ακης ο admin ειχε προτεινει να μπουν γιατροι εδω εγινε μαακρης διαλογος κ τελικα αποριψαμε την προταση αυτη για το καλυτερο της κοινοτητας.... δεν ησουν εδω τοτε cvial η αν ησουν δεν ησουν ενεργος κ υπηρχε ηρεμια κ ελευθερη αποψη.
Τωρα αυτο το επετρεψες δε ξερω που θα οδηγησει.....ελπιζω να μην χαθει η ελευθερια λογου κ να μην υπαρχει φοβος της ελευθερης εκφρασης
υπο οποιαδηποτε εννοια.
Τι εννοείς δεν είδες fishing?τι έπρεπε να κάνουν ακόμα δηλαδή ? Ο 50423 στα περισσότερα νέα μέλη που ρωτούσαν την γνώμη τους απαντούσε στον ...βεκρη θα βάλεις 4000 με 2500ευρω. Μόνο βεκρη. Δε τα έβλεπες αυτά?Τα παιδιά αυτα τα διεγραψες γιατι ηταν οπαδοί η γιατι ηταν συνεργατες της κλινικής ? Παντος ειχαν δειξει τις μμ τους κανονικα εφαγαν πολυ ξύλο κατα την παρουσιαση τους κ ηταν λογικο να ειναι συσπειρωμένοι.... κ να αντιδρούν ετσι..
Ο καρδιναλιος ας πουμε δεν πιεστηκε με την παρουσιαση του ?? Δεν ηρθε σε αμυνα ? Νομιζω λογικη αντιδραση ειναι αυτη...
Ο ιδιος ο γιατρος εδω που μπηκε δεν πιεστηκε ?? Εγω εκανα μια ερωτηση σε νημα ασθενη του κ δεν εκανα αλλη το σταματησα για να μην τον πιεσω αλλο γτ τον ειδα ειχε ζοριστει αρκετα γενικοτερα εκεινη τη περίοδο.
Εσυ εδωσες συμβουλές κ στον καρδιναλιο κ στο γιατρο. Σε αυτους που είχαν φαει τοσο ξυλο εδωσε κανεις ??
Δεν ειδα περαν του οπαδισμου ( που δικαιολογείται ) κατι αλλο μεμπτο η κραυγαλεο. Ειτε fishing....
Ναι δεν παρακολουθώ οπως παλια αλλα μ φανηκε καπως αυτη η μαζικη αποβολη....αδικη...στα δικα μ ματια τουλαχιστον. Δε ξερω αν έχω χασει επισοδειο αλλα οσο εχω παρακολουθησει δεν ειδα κατι τρανταχτο.
Γενικα πιστευω οτι εισαι δικαιος κ έμπειρος στο να χειριστείς καταστάσεις αλλα εξεπλαγειν με τη συγκεριμενη κίνηση.
Η παρουσια γιατρων παντος ειναι δικοπο μαχαιρι
Τα συμφεροντα αυξανονται.....οι ανταγωνισμοι επισης...η ανιδιοτελια μειώνεται
Το αν αυτο θα οδηγησει σε κατι καλυτερο η χειροτερο θα το δειξει η πορεία.....
Τα παιδιά αυτα τα διεγραψες γιατι ηταν οπαδοί η γιατι ηταν συνεργατες της κλινικής ? Παντος ειχαν δειξει τις μμ τους κανονικα εφαγαν πολυ ξύλο κατα την παρουσιαση τους κ ηταν λογικο να ειναι συσπειρωμένοι.... κ να αντιδρούν ετσι..
Ο καρδιναλιος ας πουμε δεν πιεστηκε με την παρουσιαση του ?? Δεν ηρθε σε αμυνα ? Νομιζω λογικη αντιδραση ειναι αυτη...
Ο ιδιος ο γιατρος εδω που μπηκε δεν πιεστηκε ?? Εγω εκανα μια ερωτηση σε νημα ασθενη του κ δεν εκανα αλλη το σταματησα για να μην τον πιεσω αλλο γτ τον ειδα ειχε ζοριστει αρκετα γενικοτερα εκεινη τη περίοδο.
Εσυ εδωσες συμβουλές κ στον καρδιναλιο κ στο γιατρο. Σε αυτους που είχαν φαει τοσο ξυλο εδωσε κανεις ??
Δεν ειδα περαν του οπαδισμου ( που δικαιολογείται ) κατι αλλο μεμπτο η κραυγαλεο. Ειτε fishing....
Ναι δεν παρακολουθώ οπως παλια αλλα μ φανηκε καπως αυτη η μαζικη αποβολη....αδικη...στα δικα μ ματια τουλαχιστον. Δε ξερω αν έχω χασει επισοδειο αλλα οσο εχω παρακολουθησει δεν ειδα κατι τρανταχτο.
Γενικα πιστευω οτι εισαι δικαιος κ έμπειρος στο να χειριστείς καταστάσεις αλλα εξεπλαγειν με τη συγκεριμενη κίνηση.
Η παρουσια γιατρων παντος ειναι δικοπο μαχαιρι
Τα συμφεροντα αυξανονται.....οι ανταγωνισμοι επισης...η ανιδιοτελια μειώνεται
Το αν αυτο θα οδηγησει σε κατι καλυτερο η χειροτερο θα το δειξει η πορεία.....
Ένα μέλος που είχε κάνει εκεί και δεν πήγε καλά,ο Αχιλλέας νομίζω , το είχε γράψει ξεκαθαρα, o 50423 ήταν ο λόγος που πήγα εκεί.
Κάνε υπομονή και θα δεις που θα βγουν και άλλα μέλη εν καιρώ να λαλησουν.