Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!
Είμαι Ο τσεκ και χαίρομαι που σας γράφω μετά από τόσο καιρό. Βρήκα επιτέλους το χρόνο να φτιάξω λογαριασμό και να εγκριθεί γιατί δοκίμασα και άλλη μία φορά είναι αλήθεια και δεν πέρασε
.
Ελπίζω να έχετε όλη την ηρεμία σας γιατί είναι ένας παράγοντας πολύ βασικός που όλοι τον παραμερούμε και από κει ξεκινάνε οι παθιασμοί , το οπαδιλίκι και οι εμμονές με μυστικούς πράκτορες.!!!
Εγώ δηλώνω ξεκάθαρα ότι πράκτορας δεν υπήρξα ποτέ. Έγραψα εδώ τουλάχιστον 6 μήνες πριν κλείσω την επέμβαση μου και το ίδιο πιστεύω για τον Άκη και τον Μικ.
Αν ο Civial είχε τόσο σίγουρη πληροφόρηση για τον Δημήτρη δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν είχα μιλήσει ποτέ προσωπικά μαζί του, χαίρομαι όμως που ο Civial έγραψε ότι δεν μπόρεσε να βρει κάποια σχέση του Δημήτρη μαζί μας και ούτε κατάλαβε αν υπήρχε σχέση όλων μεταξύ μας.!! Αυτό από μόνο του δείχνει ότι αν υπήρχε κάτι μεμπτό , δεν ήμασταν εμπλεκόμενοι όλοι.
Από την άλλη βέβαια καταλαβαίνω και την απόφασή του να μας πάρει όλους η μπάλα αφού δεν έβγαζε άκρη.
Επίσης χάρηκα που διάβασα μηνύματα υποστήριξης ακόμα και από άτομα που δεν το περίμενα.
Η όλη παρεξήγηση ξεκίνα από την αμφισβήτηση και την πόλεμο που δέχθηκα και εγώ και τα άλλα παιδιά.
Γίνετε λίγο πιό διαλλακτικοί και ακούστε τι έχει να πει ο άλλος ειδικά όταν καθετε και σας ανεβάζει φωτογραφίες του.
Δυστυχώς τέτοιες φωτογραφίες δεν είδαμε απο μέλη που ΕΠΡΕΠΕ και αναφέρομαι στον stripar.
Ούτε στην δική του επέμβαση ανέβασε , ούτε από τα άτομα που συνοδεύσε στην Τουρκία και αυτό γιατί για πραγματικότητα από τη θεωρία διαφέρει και όσα κι αν νομίζεις ότι ξέρεις θεωρητικά είναι αλλιώς όταν τα δεις στην πράξη. Η δε χρονική διαφορά της δικής του στην Ισπανία από των φίλων του στην Τουρκία ήταν πάνω από ένας χρόνος! Όποιο θέμα κι αν του προέκυψε μετά την δική του επέμβαση δεν δικαιολογείται λοιπόν.
Αυτά λοιπόν από μένα για τα παλιά και τέλος! Ας μην τα συζητήσουμε άλλο.
Όσον αφορά τα καινούργια νέα μου και αν ενδιαφέρεστε να μάθετε και θέλετε να με κρατήσετε το φόρουμ, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την επέμβαση μου. Χαίρω άκρας υγείας και η μόνη αρνητική εξέλιξη είναι ότι εκεί που είχα αφήσει ένα μικρό μπαλωματακι στο crown , έκοψα σε κάποια φάση τη μινοξιδίλη και έχει μεγαλώσει από απώλεια των μαμά μαλλιών που είχα εκεί.
Μην κόβετε ποτέ την μινοξιδίλη λοιπόν!! .
Τα μοσχεύματα της advance , ευτυχώς κρατάνε και καλύπτω το κενό με λίγο τόπικ. Στα πλάνα μου είναι λοιπόν και μία τρίτη επέμβαση. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να γίνει φέτος 2021 ή το αργότερο μέχρι του χρόνου.
Η επιλογή της κλινικής ειναι ανοιχτή.