λιγο δυσκολο αυτο παντως..μετα απο τοσο καιρο που περιμενες να βγαλεις μαλλι, να το ξυρισεις;Για αυτό το ξυρίζεις κοντό και πας να κάνεις την τελική μέτρηση για να δεις αν πέτυχε η μμ.
λιγο δυσκολο αυτο παντως..μετα απο τοσο καιρο που περιμενες να βγαλεις μαλλι, να το ξυρισεις;Για αυτό το ξυρίζεις κοντό και πας να κάνεις την τελική μέτρηση για να δεις αν πέτυχε η μμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η κοινοποίηση ιδιωτικών μηνυμάτων είναι προβληματική στο αυστηρό πλαίσιο του GDPR (και ανήθικη κατά την προσωπική μου άποψη). Για την προστασία του φορουμ και τη δικιά σου θα πρότεινα να κατέβουν οι συνομιλίες και ειδικά τα screenshots. Η περιγραφή της συνομιλίας νομίζω αρκεί.
Για λίγο ακόμα δεν χάθηκε ο κόσμος προκειμένου να είσαι απόλυτα σίγουρος.λιγο δυσκολο αυτο παντως..μετα απο τοσο καιρο που περιμενες να βγαλεις μαλλι, να το ξυρισεις;
Η κοινοποίηση ιδιωτικών μηνυμάτων είναι προβληματική στο αυστηρό πλαίσιο του GDPR (και ανήθικη κατά την προσωπική μου άποψη). Για την προστασία του φορουμ και τη δικιά σου θα πρότεινα να κατέβουν οι συνομιλίες και ειδικά τα screenshots. Η περιγραφή της συνομιλίας νομίζω αρκεί.
πιστευω θα χρειαζοταν οταν δεν ειχες το αναμεμενομενο αποτελεσμα, για να αποδειξεις κιολας στην κλινικη οτι ειχες οντως χαμηλη φυτρωση και να μη μπορουν να το αρνηθουν! αλλιως δεν βρισκω τον λογο...Για λίγο ακόμα δεν χάθηκε ο κόσμος προκειμένου να είσαι απόλυτα σίγουρος.
οντως ειναι ανηθικη και ανεντιμη γιατι παραβιαζεις προσωπικα δεδομενα, αμα υπαρχουν ατομα που κοινοποιουν τις προσωπικες συνομιλιες...τοτε ο καθενας δεν θα ηθελε να στειλει μηνυμα....Η κοινοποίηση ιδιωτικών μηνυμάτων είναι προβληματική στο αυστηρό πλαίσιο του GDPR (και ανήθικη κατά την προσωπική μου άποψη). Για την προστασία του φορουμ και τη δικιά σου θα πρότεινα να κατέβουν οι συνομιλίες και ειδικά τα screenshots. Η περιγραφή της συνομιλίας νομίζω αρκεί.
Cvial για να ξεκαθαρίσω κατι . Ουτε αυτόκλητος υποστηρικτής των μελών που διεγράφησαν ειμαι ουτε καν τους γνωρίζω προσωπικά .Στους (υποτίθεται) 6.5 μήνες από την μμ μέτρησε φύτρωση 97% (!!) χωρίς να έχει κουρευτεί. Να έλεγε τουλάχιστον πολύ υψηλή θα το καταλάβαινα. Πάντως θεωρώ ότι ο Georgie έχει δίκιο. Δεν ωφελεί να πυροβολούμε άλλο.
Άμα ήθελες να είσαι 100% ότι αυτά που συμφωνήσες να βάλεις έχουν μπει,μόνο έτσι manly man το ξέρεις και τουλάχιστον ξέρεις ότι αυτά που πλήρωσες αυτά μπήκανε.πιστευω θα χρειαζοταν οταν δεν ειχες το αναμεμενομενο αποτελεσμα, για να αποδειξεις κιολας στην κλινικη οτι ειχες οντως χαμηλη φυτρωση και να μη μπορουν να το αρνηθουν! αλλιως δεν βρισκω τον λογο...
υπο αυτη την εννοια ναι συμφωνω vlafo, μονο ετσι θα ησουν σιγουρος αν εβαλαν τοσα οσα ειπανε...Άμα ήθελες να είσαι 100% ότι αυτά που συμφωνήσες να βάλεις έχουν μπει,μόνο έτσι manly man το ξέρεις και τουλάχιστον ξέρεις ότι αυτά που πλήρωσες αυτά μπήκανε.
Και επειδή στο δίνουν σε χαρτί γραμμένο τους εμπιστεύεσαι?
Τώρα αν φυτρώσανε,αυτό είναι άλλη ιστορία .
Το πιο σωστό γνωμικό.Οτι και να του πω Εγω, Εσυ, ο Δημητρης η ο οποιοσδήποτε δε νομίζω οτι θα πάθει σκοτοδίνη και ξαφνικά θα γινει το ανήλικο που του έδωσαν καραμελιτσες και το πήραν απο το χέρι να το βάλουν για μεταμοσχευση . .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οτι και να του πω Εγω, Εσυ, ο Δημητρης η ο οποιοσδήποτε δε νομίζω οτι θα πάθει σκοτοδίνη και ξαφνικά θα γινει το ανήλικο που του έδωσαν καραμελιτσες και το πήραν απο το χέρι να το βάλουν για μεταμοσχευση . .
Το εχω διαβάσει το σχόλιο που ανάφερεσαι Γιάννη και δε συμφωνώ καθόλου .Φίλε Georgie αυτό όμως πεστο και στον Δημήτρη γιατί υπενθύμιζε συνεχώς στο φόρουμ ότι έπιασα από το χεράκι άτομο και το πήγα εγώ στην κλινική οπού δεν έγινε έτσι άλλα πάντα διαστρέβλωνε καταστάσεις.
Δεν γνωρίζετε αρκετά και τι πόλεμο έφαγα...αλλά το σταματάω εδώ γιατί η θέση μου είναι λεπτή.
Μπορεί να μου απαντήσει εμένα κάποιος που γνωρίζει,την αφελή πιθανότατα ερώτηση μου?Κύριοι δεν έχει νόημα να λέμε να σταματήσει αυτή η συζήτηση με αναφορές για τους μπάναρισμενους και το θέμα να ξεκινάει από την αρχή. Βάλτε τέλος. Επειδή βλέπω ότι ο Piros δεν απαντάει θα κατεβάσω εγώ το screenshot.
Εγω Cvial για Κουφονήσι έψαχνα και μου ήρθε ειδοποίησηΚύριοι δεν έχει νόημα να λέμε να σταματήσει αυτή η συζήτηση με αναφορές για τους μπάναρισμενους και το θέμα να ξεκινάει από την αρχή. Βάλτε τέλος. Επειδή βλέπω ότι ο Piros δεν απαντάει θα κατεβάσω εγώ το screenshot.