Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Μ32

Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

haircloningnow είπε:
καλησπερα παιδια!σαν απορια το εχω!(δεν ξερω αν εχει απαντηθει κιολας)ποσοι απο εδω μεσα επισκεπτονται καποιο δερματολογο?ή εστω εχουν επισκεφτει εστω και μια φορα δερματολογο για το προβλημα των μαλλιων τους!και σε τι ποσοστο, αναρωτιεται κανεις, συνταγογραφουν φιναστεριδη οι γιατροι..??ανεξαρτητου δοσολογιας.!φιναστεριδη σε οποιοδηποτε σκευασμα ειτε proscar ειτε propecia!
ΕΓΩ. οδερματολογος ειναι κ φιλος,μου προτεινε φινα,απο εκει που αγοραζει κ αυτος.4 χρονια κανει χρηση φινα με πολυ καλα αποτελεσματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m32 & vrm

τα χαπακια του 1 mg που αναφερετε, τα παρασκευαζουν στα φαρμακεια (πχ διαλύοντας το proscar των 5 mg) ή υπαρχουν ετοιμα.

Αν υπάρχουν έτοιμα σε τι συσκευασία είναι (πόσα χαπάκια) και σε ποιά τιμή?

Μ32

Member

faliriotis είπε:
m32 & vrm

τα χαπακια του 1 mg που αναφερετε, τα παρασκευαζουν στα φαρμακεια (πχ διαλύοντας το proscar των 5 mg) ή υπαρχουν ετοιμα.

Απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου φερνουν την ουσια (φινα)και την κανουν χαπια του 1μλ.

vrm

Member

faliriotis είπε:
m32 & vrm

Εμένα μου είπαν ότι διαλύουν χαπάκια proscar

Μ32

Member

vrm είπε:
[quote author=Μ32 link=topic=298.msg22300#msg22300 date=1261669263]
[quote author=Παναγιωτης link=topic=298.msg22295#msg22295 date=1261664206]
αν δεν κανω λαθος κυκλοφορουν και ηδη ετοιμα απο την εταιρια
ποια εταιρεια?Κατ αρχην χρονια πολλα σε ολους μας.επειδη εδω δεν εχουμε διαφημιστικα στεγανα,ασ γραφουμε κανονικα ονομασιες προς διευκολυνση ολων μας(Ακη εχω δικιο?)οσο για τα χαπια που λες μηπως ενοεις τα propecia?
[/quote]

Απο τη Βι***ξ.
[/quote]

vrm

Member

Nαι, το Propecia εννοώ, το οποίο κυκλοφορεί απο τη Βιανέξ !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

genesis

New Member

καλησπερα ρε αντρεα...καλως ηρθες... γι αρχη μη γραφεις Greeklish ;D σε κανα 2 που εχω ψαξει δεν υπαρχει... μπορεις ομως απο εκτος ελλαδας...γιατι σονυ και ντε απο ελλαδα?

magic810

New Member

adreas είπε:
Μπορω να παραγγειλω proscar απο on line φαρμακειο στην ελλαδα?

Φιλε μου αν μπορεις μην ξαναγραψεις με greeklish......στο αλλαξα....
Proscar μπορεις να πας απλα σε ενα φαρμακειο κ να το ζητησεις.....και ριξε και καμμια ματια στα θεματακια εχει απαντηθει πολλες φορες....

genesis

New Member

magic απο τι καταλαβα πρεπει να ντρεπεται...τον καταλαβαινω...αν καταλαβα λαθος...oups..

lalakos

Member

genesis είπε:
magic απο τι καταλαβα πρεπει να ντρεπεται...τον καταλαβαινω...αν καταλαβα λαθος...oups..

Αν και ελάχιστοι με ρώτησαν (βασικά 1 μόνο) τι θα το κάνω, τους εξήγησα πως το θέλω σε θεραπεία τριχόπτωσης. Πάω στοίχημα ότι αυτός μου με ρώτησε μάλλον τώρα παίρνει και ο ίδιος 8)

Oltip

New Member

Να ρωτήσω, έχει κάποιο νόημα να πάρει κάποιος proscar για διάστημα 1-2μήνες μόνο; Τα αποτελέσματα θα σταματήσουν μετά την χρήση του;

Panos1982

Well-Known Member

Oltip είπε:
Να ρωτήσω, έχει κάποιο νόημα να πάρει κάποιος proscar για διάστημα 1-2μήνες μόνο; Τα αποτελέσματα θα σταματήσουν μετά την χρήση του;

μπαινετε στο φορουμ και κανετε μια ερωτηση που εχει απαντηθει τουλαχιστον 1 εκατομυριο φορες......χωρις να μπειτε στον κοπο να διαβασε ουτε τα βασικα......

Τεσπα.....τα πολυ καλα αποτελεσματα που θα κερδισεις απο την χρηση 2 μηνων με την φιναστεριδη ναι θα διατηρηθουν ....

Oltip

New Member

Sorry, απλά έχει κάποιες μέρες που ψάχνω το site σαν επισκέπτης, έχω μάθει του κόσμου τους συνδυασμούς και δοσολογίες, αλλά αυτό δεν το πετυχα κάπου, και δεν μου ερχόταν κάτι χαρακτηριστικό για να γράψω στην Αναζητηση :p. Thnx πάντως!

Panos1982

Well-Known Member

Oltip είπε:
Sorry, απλά έχει κάποιες μέρες που ψάχνω το site σαν επισκέπτης, έχω μάθει του κόσμου τους συνδυασμούς και δοσολογίες, αλλά αυτό δεν το πετυχα κάπου, και δεν μου ερχόταν κάτι χαρακτηριστικό για να γράψω στην Αναζητηση :p. Thnx πάντως!

ελα οκ.....σε 2 μηενς δε θα δεις κανενα αποτελεσμα με την φινα....θελέι καιρο τουλαχιστον 6-8 μηνες για να δεις τι παιζει.....και οταν την κοψεις τα αποτελεσματα θα χαθουν....

Μπλουζα