Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

στο παρα 5 να χτυπισω το θαυματουργο χαπακι της φινα....μετα κ απο τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φωτο του φιλου george toumpa ...διαβασω στην wikipedia....

In December 2008, the Swedish Medical Products agency concluded a safety investigation of Propecia and subsequently advised that the use of Propecia may result in irreversible sexual dysfunction. The Agency's updated safety information lists difficulty in obtaining an erection that persists indefinitely, even after the discontinuation of Propecia, as a possible side effect of the drug.[11] The United Kingdom's Medicines and Healthcare products Regulatory Agency also now warn against persistent erectile dysfunction after use of Propecia

τι ειναι αυτο ρε παιδια??ειναι κ ερευνα 2008......!να θες να χαπακωθεις...και να μην σε αφηνουν..... furious3

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimitris173475

New Member

Παιδιά νομίζω ότι αυτό με το Swedish Medical Products agency έχει παρεξηγηθεί και διαδωθεί λάθος. Απ' ότι διάβασα από ποστ του moderator του baldingforum, το smpa απλά έκανε έρευνα για το θέμα κατόπιν αναφορών για μόνιμες παρενέργειες. Σε επικοινωνία που είχε με τον moderator, ξεκαθάρισε ότι ερευνά το θέμα, αλλά δεν έχει βρει καμία απόδειξη για μόνιμες παρενέργειες. Παραθέτω το σχετικό thread

http://www.baldingforum.com/showthread.php?t=955

Άκης

Administrator

Αυτές τις διαδώσεις, τις ξεκίνησε το forum αντί-propecia (δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται) και μέλη όπως ο innotech που από ενδιαφέρων για τον κόσμο μόνο δεν το έκαναν (πιστεύω).

edit
propeciahelp.com λέγεται

Giorgos11

New Member

απο που μπορω να παρω proscar? Απο το net υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site που να μη ζηταει διαγνωση? Αν το πάρω από φαρμακειο πρέπει να έχω συνταγή γιατρού?

giannis1991

Well-Known Member

οχι φιλε δε χρειαζετε συνταγη...στο δινουν και ετσι...πηγαινε στο φαρμακειο και ζητα το.....
16 ευρω εχει αλλα νομιζω γραφεται κιολας οποτε μπορεις να το παρεις και πιο φτηνα.....

δηλαδη αυτα περι μονιμων παρενεργειων που αναφερουν Σουηδια κ Αγγλια ειναι μουφες?ψεμα?

giannis1991

Well-Known Member

haircloningnow είπε:
δηλαδη αυτα περι μονιμων παρενεργειων που αναφερουν Σουηδια κ Αγγλια ειναι μουφες?ψεμα?

δεν ειναι μουφες αλλα παραπληροφορηση....πολλοι παραθετουν τρομακτικες ερευνες χωρις να λενε οτι ισχυουν για ημερησια δοση 5 μγ(και οχι 1 μγ)........και βεβαια ολα αυτα τα ''πραγματικα'' πραγματα συμβαινουν στο 2%....αν και να παρατηρησεις κατι μπορεις να σταματησεις τη δοση και ν επανελθεις στην φυσιολογικη σου κατασταση......

giannis1991

Well-Known Member

:D :D :D :D πανο απλα μπερδευτηκα ρε...βασικα σε ενα αλλο φορουμ που γραφω το edit ειναι σε αλλη θεση και καπως διαφορετικο τελος παντων και εδω ουτε καν το ειδα.....ζητω ταπεινα συγνωμη :D :D :D :D

Άκης

Administrator

Επειδή δεν χρειάζεται συνταγή και επειδή είναι φτηνό, ας το πάρεις από το φαρμακείο. Στο νετ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.

Ένα άλλο που παρατήρησα στο propeciahelp.com είναι το εξής. Μέλη με 1-2 ποστ να γράφουν τρομακτικά πράγματα και μετά να μην ξανά απαντάνε. Περίεργο; Σε εμένα ναι.

Επίσης, για να τρομάξουν τον κόσμο, γιατί για αυτό το κάνουν, βάζουν έρευνες που έγιναν στα 5mg και όχι στο 1. Στο 1mg υπάρχει 5ετής έρευνα για την ασφάλεια του.

Ένα άλλο περίεργο, είναι ότι το όνομα innotech είναι και εταιρία με φάρμακα, όπως πχ η Bayer και η Merck...

Τώρα ένα άλλο είναι να τα έχουν πάρει και οι έρευνες και να μην είναι όντως και τόσο ασφαλές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

Ρε Ακη αυτο που δεν μπορω να καταλαβω αφου εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι και αφου τους εχει δημιουργησει τοσα προβληματα...οπως λενε....γιατι δεν κινουνται νομικα εναντιον του FDA και της merck εγω αν μου τυχαινε κατι τετοιο κ εβρισκα και αλλους τοσους πολλους θα εκανα μηνυση και στον ενα που το ενεκρινε....και στον αλλο που το εβγαλε στην αγορα εις βαρος μου......

Dimitris173475

New Member

magic810 είπε:
Ρε Ακη αυτο που δεν μπορω να καταλαβω αφου εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι και αφου τους εχει δημιουργησει τοσα προβληματα...οπως λενε....γιατι δεν κινουνται νομικα εναντιον του FDA και της merck

Γιατί απλά, δεν μπορούν να το αποδείξουν.

magic810

New Member

Τι δεν μπορουν να αποδειξουν οτι εχουν μονιμα προβληματα απο την φιναστεριδη........?
Αν παει δηλαδη ενας 25χρονος και πει οτι εχω προβλημα στυσης που μου δημιουργηθηκε θα πουν οτι δεν σε πιστευουμε....?
Και στη τελικη ας βγαλουν μια ανακοινωση οτι οσοι αντιμετωπιζουν προβληματα να πανε αμεσως να κανουν εξετασεις....ωστε να μαζεψουν στοιχεια.....τα οποια θα ειναι και αδιασειστα......και στη τελικη αμα κερδισουν θα βγαλουν και κανα φραγκο.....
Εγω προσωπικα δεν θα χα αναλωθει στο να λεω το προβλημα μου.....θα το κυνηγουσα οσο δεν πηγαινε.....
Βγαλε μια ανακοινωση κυριε στο φορουμ να κανει μπαμ...και οσοι ψαχνουν για propeciahelp πηγαινουν αμεσως για εξετασεις.....ωστε να μαζεψουν στοιχεια......

Dimitris173475

New Member

Πώς θα αποδείξει κάποιος ότι το πρόβλημα στύσης του το προκάλεσε η φιναστερίδη; Σου λέει ο άλλος ότι έπαιρνε για 5 χρόνια φιναστερίδη και μετά είχε πρόβλημα στύσης μόνιμο. Εγώ τα τελευταία 5 χρόνια δεν παίρνω τίποτα, αλλά η λίμπιντό μου δεν έχει καμία σχέση. Ξέρω, ότι είναι επειδή απλά μεγάλωσα, αλλά αν έπαιρνα προσκάρ θα μπορούσα κάλλιστα να πω ότι αυτό φταίει. Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν πτώσεις τις λίμπιντο και ανικανότητα με η χωρίς φάρμακα. Είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι λόγω του φαρμάκου συμβαίνει αυτό.

Ένας λόγος πάντως που με κάνει να είμαι ύποπτος σχετικά με τα παράπονα για μόνιμιες βλάβες είναι αυτός... ότι δλδ τα παράπονα αφορούν κυρίως λειτουργίες στύσης και τα σχετικά, συμπτώματα δλδ στα οποία παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία και το πέρασμα των χρόνων. Δε λέω ότι αποκλείω την περίπτωση η φιναστερίδη να έχει πράγματι μόνιμες παρενέργειες. Απλά, υπάρχει μία μεγάλη δυσαναλογία "καμμένων" πόστερς των δύο ποστς και της πραγματικότητας.

vrm

Member

Dimitris173475 είπε:
[quote author=magic810 link=topic=298.msg25363#msg25363 date=1265738455]
Ρε Ακη αυτο που δεν μπορω να καταλαβω αφου εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι και αφου τους εχει δημιουργησει τοσα προβληματα...οπως λενε....γιατι δεν κινουνται νομικα εναντιον του FDA και της merck

Γιατί απλά, δεν μπορούν να το αποδείξουν.
[/quote]

Δηλαδή, η φαρμακοβιομηχανία θα ισχυριστεί ότι τα προβλήματα που εμφάνισαν δεν οφείλονταν στο φάρμακο αλλά προυπήρχαν ή παρουσιάστηκαν εξαιτίας άλλων παραγόντων.... :chinscratch :chinscratch

magic810

New Member

dimitris αρα λεμε το ιδιο πραγμα.......
Για μενα παιζουν πολλα.....εισαι καπνιστης...? πινεις πολυ αλκοολ....η διατροφη σου ειναι σωστη....?
Γυμναζεσαι.....?αν εισαι ενταξει με ολα αυτα....τοτε ναι το προβλημα ισως στο προκαλεσε η φιναστεριδη.....αλλα αν δεν εισαι ενταξει σε αυτα.....τοτε πως μπορεις να λες οτι στο προκαλεσε η φιναστεριδη επειδη απλα διαβασες καπου οτι ειναι παρενεργεια της φιναστεριδης......
Και στα πακετα απεξω....γραφει ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ......
Αλλα δεν ειδα πουθενα κανενα φορουμ ciggareteshelp.....
Tι να πω?

Άκης

Administrator

magic810 είπε:
Ρε Ακη αυτο που δεν μπορω να καταλαβω αφου εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι και αφου τους εχει δημιουργησει τοσα προβληματα...οπως λενε....γιατι δεν κινουνται νομικα εναντιον του FDA και της merck εγω αν μου τυχαινε κατι τετοιο κ εβρισκα και αλλους τοσους πολλους θα εκανα μηνυση και στον ενα που το ενεκρινε....και στον αλλο που το εβγαλε στην αγορα εις βαρος μου......
Αν όντος έχουν πρόβλημα λες; Γιατί αν όντος έχουν πρόβλημα, εννοείται ότι δεν μπορείς να τα βάλεις πχ με την Merck που είναι θηρίο μπροστά τους.
Θα βάλεις δικηγόρο; Θα βάλει η Merck ολόκληρη στρατιά και άντε βγάλτα πέρα. Θα ψάξουν να βρουν μέχρι και τι σκέφτεσαι και θα πουν ότι από εκεί το κόλλησες το πρόβλημα.
Είναι μανίκι και επειδή έχω παρακολουθήσει διάφορα ντοκιμαντέρ, όποιος τα έβαλε με μεγαλοεταιρίες στην Αμερική, δύσκολα να τα βγάλει πέρα και ή καταστρέφεται οικονομικά από τις πολλές και μακροχρόνιες δικες ή τα "βρίσκουν" πριν το δικαστήριο.

Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα στην όλη υπόθεση, είναι γιατί δεν αναφέρει κανείς την ντουταστερίδη.
Δηλαδή οκ, δεν πωλείται επίσημα σαν θεραπεία τριχόπτωσης, άρα δεν μπορείς να κατηγορήσεις την εταιρία αν το πάρεις για τα μαλλιά, αλλά μειώνει την DHT ακόμη περισσότερο και αν κάνει μια φορα κακό η φινα, αυτήν κάνει 15. Αλλά σε κανένα δεν το έχω δει να αναφέρεται και να κρίνεται τόσο πολύ...

Μπλουζα