Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

οι ερευνες για sides γινονται με δοσολογια 5mg συνηθως
για 1mg που παιρνουμε σε 5ετη αν θυμαμαι δεν υπηρχε προβλημα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

romario

Member

παναγιωτη εχω καιρο να επισκευθω το φορουμ λογω υποχρεωσεων.εγω παιρνω proscar εδω κ 4 μηνες σε δοση 1/5..ξεκινησα με 1/8 και εφτασα εδω κ 1 1/2 μηνα στο 1mg.τα sides που ειδα ειναι αραιο σπερμα στην αρχη για 2 εβδομαδες αλλα επανηλθαν με βιταμινες ψευδαργηρου κ ειδικα τα ω3!!!επισης καποια πονακια κατω απ τους ορχεις αλλα κ αυτα φυγανε..το πιο ανυσηχητικο για μενα ητανε οτι επειδη απ τη φυση μου ειμαι αγχωτικος τυπος μου εφερε καποιο ειδος ανησυχιας κ αγχους με καποια πρωινη θολουρα θα ελεγα...αλλα δεν το εκοψα κ με επιμονη κ υπομονη συνεχιζω την φινα με εντυπωσιακα ως τωρα στους 4 μηνες αποτελεσματα!!!θα ποσταρω φοτο οταν μπορεσω...αρχιζω κ φουντωνουν ειδικα στο πανω μερος τοθ κεφαλιου.οπως επισης πιο χοντρες τριχες κ αλλαγη στο χρωμα πιο ζωντανα δηλαδη...φυσικα και χρησιμοποιω fungoral k απο σαμπουαν απο frezyderm το γυρισα σε epicrin..keep walking λοιπον...απλως ο δερματολογος μου ειπε να το κοβω καθε 8 μηνες για 1 μηνα τουλαχιστων..κ δεν ξερω μην χασω τα αποτελεσματα...

skarman

New Member

Παναγιωτης είπε:
οι ερευνες για sides γινονται με δοσολογια 5mg συνηθως
για 1mg που παιρνουμε σε 5ετη αν θυμαμαι δεν υπηρχε προβλημα

Πάλι καλά...Μην πάμε για περισσότερα μαλλιά και χάσουμε τον μπούσουλα!!! :D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:
Παναγιωτη τελικα ξεκινησες φιναστεριδη....?
αν εννοεις oral οχι μετα τα τελευταια που ετοιμαζω δεν νομιζω οτι θα εχω ποτε αναγκη απο oral

romario είπε:
παναγιωτη εχω καιρο να επισκευθω το φορουμ λογω υποχρεωσεων.εγω παιρνω proscar εδω κ 4 μηνες σε δοση 1/5..ξεκινησα με 1/8 και εφτασα εδω κ 1 1/2 μηνα στο 1mg.τα sides που ειδα ειναι αραιο σπερμα στην αρχη για 2 εβδομαδες αλλα επανηλθαν με βιταμινες ψευδαργηρου κ ειδικα τα ω3!!!επισης καποια πονακια κατω απ τους ορχεις αλλα κ αυτα φυγανε..το πιο ανυσηχητικο για μενα ητανε οτι επειδη απ τη φυση μου ειμαι αγχωτικος τυπος μου εφερε καποιο ειδος ανησυχιας κ αγχους με καποια πρωινη θολουρα θα ελεγα...αλλα δεν το εκοψα κ με επιμονη κ υπομονη συνεχιζω την φινα με εντυπωσιακα ως τωρα στους 4 μηνες αποτελεσματα!!!θα ποσταρω φοτο οταν μπορεσω...αρχιζω κ φουντωνουν ειδικα στο πανω μερος τοθ κεφαλιου.οπως επισης πιο χοντρες τριχες κ αλλαγη στο χρωμα πιο ζωντανα δηλαδη...φυσικα και χρησιμοποιω fungoral k απο σαμπουαν απο frezyderm το γυρισα σε epicrin..keep walking λοιπον...απλως ο δερματολογος μου ειπε να το κοβω καθε 8 μηνες για 1 μηνα τουλαχιστων..κ δεν ξερω μην χασω τα αποτελεσματα...

για σου φιλαρακι πραγματικα χαιρομαι πολυ για σενα
επισης και ενα αλλο παιδι ποσταρε τωρα τελευταια φωτο μετα απο 8 μηνη χρηση
και τα αποτελεσματα ηταν κατι παραπανω απο ενθαρυντικα

και ακουγοντας και δικα σου νεα ευχαριστα , καθε αλλο παρα ενθαρυνουν τα παιδια να συνεχισουν
περιμενουμε νεα σου
καλη συνεχεια

Παναγιωτη δεν ξερω τι ειναι αυτο που εχεις φτιαξει και ελπιζω να δουλευει...εχεις σκοπο να το ανακοινωσεις στο φορουμ οταν πειστεις?(ρωταω απο καθαρο ενδιαφερον..)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το σκεφτηκα αλλα πρωτα λεω να το χρησιμοποιησω να δω sides (αν υπαρχουν )
να ελαττωσω αυξησω δοσεις και μετα να ποσταρω

επισης συζηταω και με τον ακη κατι για Πιθανο Θυγατρικο πινακα Παρουσιασεων
θα δειξει

έλπιζω να δουλεψει αρχηγε όλο το φορουμ μαζι σου είναι!!!! :grandpa:
Επίσης να σε ρωτήσω είναι δυνατον να παίρνω ΦΙΝΑ εδω και 10 μέρες και η τριχοπτωση να εχεί μειωθει κατα παρα πολυ,να σημειωσω οτι εχω και σμηγμ. Δερματιτιδα η οποια εχει μειωθει και αυτη παρα παολυ με τα σαμπουαν που εχω στην υπογραφη μου και το καθημερινο λουσιμο...shedding μεγαλο δεν εχω δει ακομα...λετε η μειωση της τριχοπτωσης να οφειλεται στην ελλατωση της σμηγμ. Δερματιτιδας? το ποσταρα κ αλλου αλλα νομιζω πως εδω κολαει καλυτερα...Να προσθεσω οτι απο sides to μονο που εχω δει ειναι λιγο χαλαροτητα τα πρωινα...αυτο δεν ξερω αν θεωρειται side....ε?(και μια αραιωση στο σπερμα αλλα αυτο νομιζω καλυτερευει τις τελευταιες 2 μερες.)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια

νομιζω οτι η τριχοπτωση σου σταματησε λογο μειωσης της Σ Δ
επισης αν χρησιμοποιεις μινοξιδιλη σταματη την τουλαχιστον οσο εχεις προβλημα με Σ Δ

με την φινα μπαινεις σε ενα ρυθμο απο την 1η εβδομαδα
αλλα σπανια παρατηρει καποιος τοσο συντομα αποτελεσματα
αρρα συμπερενω οτι ειναι λογο της ΣΔ

επισης καλο θα ηταν τις πρωτες εβδομαδες να αρχισεις με κατω απο 1mg φιναστεριδη
και να ανεβασεις αργοτερα στο 1mg

σε καθε περιπτωση καλη επιτυχια

ξεκινησα με 1mg οποτε δεν εχει εννοια να κατεβασω.Μινοξ δε χρησιμοποιησα θα δω μετα απο κανα μηνα να δω αν θα την ξεκινησω μιας και εχω μεγαλη αραιωση σε κροταφους και στο τριγωνακι αλλα μονο εγω την παρατηρω. Αυτο με τις πρωινες στυσεις που ειμαι πιο χαλαρος θεωρειται side?οπως γραφω και στο ποστ πιο πανω(σε περιπτωση που δεν το προσεξες) εχω και λιγο αραιωμενο σπερμα αλλα νομιζω οτι αυτο εχει καλυτερεψει τις τελευτεες μερες.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι για το σπερμα ειναι απο τα πιο συνηθισμενα μικρο sides
και λεω μικρο side γιατι περιπου μετα απο 30 μερες χρησης θα εχεις επανελθει κανονικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

εχεις να προτεινεις καποια ιδιαιτερη μαρκα Αργίνης?με ποση διαφορα απο τη ΦΙΝΑ να το παιρνω? Προσπαθω να παιρνω τη ΦΙΝΑ καθε μερα την ιδια ωρα. Επισης shedding ειναι απαραιτητο να δω?Βασικα δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει η φινα γιατι πρεπει να πεσει η τριχα και να βγει με λιγοτερη DHT και απλα να μη μειωνει την DHT στο θυλακα>?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

shedding δεν ειναι απαραίτητο

μια καλη μαρκα ειναι της Now Foods
για τον μηχανισμο την φινας εχει αναφερθει

ευχαριστω παναγιωταρε!Καλη συνεχεια με αυτο που φτιαχνεις και ελπιζουμε να ακουσουμε συντομα νεα σου δοσολογιες κλπ. ;) ;) ;)

heyya

New Member

Παναγιωτης είπε:
[quote author=magic810 link=topic=298.msg28045#msg28045 date=1267634484]
Παναγιωτη τελικα ξεκινησες φιναστεριδη....?
αν εννοεις oral οχι μετα τα τελευταια που ετοιμαζω δεν νομιζω οτι θα εχω ποτε αναγκη απο oral
[/quote]

:bravo: :1m:

Βλέπω έπεσες και άλλο norwood ε; Αν θυμάμαι καλά όταν ξεκίνησες θεραπεία είσουν norwood 3; :eek:

giannis1991

Well-Known Member

δηλαδη αρχικα ειχε οπισθοχωρησει η hairline σου και μετα την ανεκτησες?

Μπλουζα