Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

sovagg

New Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

NoMoreLoss είπε:
μπήκα στην μπρίζα πάλι και παράγγειλα 100 χάπια φίνα των 1mg στο φαρμακείο της γειτονιάς η τιμή είναι 40ευρώ ελπίζω να μην έχω πολλές παρενέργειες όπως όταν έκοβα το proscar, και αυτό το έκανα γιατί με μινοξ μόνο δεν βλέπω να γίνετε κάτι πέρα απο αυτό που έχω κατακτήσει 10 μήνες τώρα :'(

@ SSteve μην το ρισκάρεις φίλε για λίγα ευρώ μην τα πάρεις

Φιλε νομορε καλη επιτυχια με τη φινα.Κ γω σκεφτομαι πλεον να παραγγειλω καψουλες φιναστεριδης κ να σταματησω να κοβω το προσκαρ.Σου εχω στειλει p.m.,δες το σε παρακαλω κ απαντησε μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

λοιπον παιρνω φινα εδω και περιπου εδω και 45 μερες ωστοσω χανω ακομα τριχες κυριως βεβαια στο λουσιμο το πρωι στο μαξιλαρη βλεπω περιπου 5-6 τριχες αλλα οταν λουζομαι φευγουν πιστευω σιγουρα καμια 70αρια-80αρια αυτες θα ξαναβγουν η ειναι νορμαλ?το περιεργο νομιζω πως εινα ιοτι πεφτουν χοντρες τριχες και οχι τοσο αδυναμες....ποτε να περιμενω μειωσει τριχοπτωσης και στο λουσιμο?ακουω γνωμες!

Panos1982

Well-Known Member

georgehairs είπε:
λοιπον παιρνω φινα εδω και περιπου εδω και 45 μερες ωστοσω χανω ακομα τριχες κυριως βεβαια στο λουσιμο το πρωι στο μαξιλαρη βλεπω περιπου 5-6 τριχες αλλα οταν λουζομαι φευγουν πιστευω σιγουρα καμια 70αρια-80αρια αυτες θα ξαναβγουν η ειναι νορμαλ?το περιεργο νομιζω πως εινα ιοτι πεφτουν χοντρες τριχες και οχι τοσο αδυναμες....ποτε να περιμενω μειωσει τριχοπτωσης και στο λουσιμο?ακουω γνωμες!

καταρχην ειναι ανοιξη και υπαρχει εποχιακη τριχοπτωση.....και μενα τωρα στο λουσιμο πεφτουν αρκετες....ενω πριν κανα μηνα επεφταν 4-5 τριχες.....
Οταν πεφτει μια τριχα απ το προπεσια θα βγει αλλη πιο δυνατη.....απλα αλλαζει ο κυκλος της.....
ο κυκλος δεν αλλαζει σε ολες τις τριχες μαζι ομως......λογικα στις 45 μερες πρεπει ηδη να εχεις περασει σε μια φαση shedding......θα υπαρξουν κι αλλες φασεις shedding ομως μεχρι να σταθεροποιηθουν οι τριχες......εγω μετα τον 7ο μηνα ειδα να σταματανε στο λουσιμο να πεφτουν οι τριχες σε μονιμη φαση.......

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=georgehairs link=topic=298.msg30793#msg30793 date=1270583045]

καταρχην ειναι ανοιξη και υπαρχει εποχιακη τριχοπτωση.....και μενα τωρα στο λουσιμο πεφτουν αρκετες....ενω πριν κανα μηνα επεφταν 4-5 τριχες.....
Οταν πεφτει μια τριχα απ το προπεσια θα βγει αλλη πιο δυνατη.....απλα αλλαζει ο κυκλος της.....
ο κυκλος δεν αλλαζει σε ολες τις τριχες μαζι ομως......λογικα στις 45 μερες πρεπει ηδη να εχεις περασει σε μια φαση shedding......θα υπαρξουν κι αλλες φασεις shedding ομως μεχρι να σταθεροποιηθουν οι τριχες......εγω μετα τον 7ο μηνα ειδα να σταματανε στο λουσιμο να πεφτουν οι τριχες σε μονιμη φαση.......
[/quote]

ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ????μονο τοσες λιγες τριχες?????4-5?η εστω και 10-15????ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ......

Panos1982

Well-Known Member

ναι σοβαρα.....εδω και μηνες....οταν κανω μπανιο σπανια να δω τριχα στα χερια......
μονο τωρα το τελευταιο καιρο βλεπω μπολικες.....

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
ναι σοβαρα.....εδω και μηνες....οταν κανω μπανιο σπανια να δω τριχα στα χερια......

οταν λες μπολικες????μεσα στα επιτρεπτα πλαισια?60-80?η παραπανω?

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=298.msg30829#msg30829 date=1270627917]

οταν λες μπολικες????μεσα στα επιτρεπτα πλαισια?60-80?η παραπανω?
[/quote]

ε ναι καπου εκει γυρο......τριβω το κεφαλι με σαμπουαν και οταν παρω τα χερια βλεπω διασπαρτες και στα δυο μου χερια......πρεπει να ειναι καμμια 40 περιπου στο καθε χερι......

Άκης

Administrator

Panos1982 είπε:
Τελευταία βλέπω και εγώ. Μάλλον είναι μεγάλη διάρκεια (τουλάχιστον σε εμένα) της λήψης φινα.

Τελικά χαζά χαζά, το συμπέρασμα μου είναι (δοκιμάζω τελευταία και DoubleA), ότι αν δεν πάρουμε φινα, δεν έχει αποτέλεσμα...

giannis1991

Well-Known Member

''Τελευταία βλέπω και εγώ. Μάλλον είναι μεγάλη διάρκεια (τουλάχιστον σε εμένα) της λήψης φινα''

δηλαδη???τι εννοεις???

GK

New Member

Άκης είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=298.msg30829#msg30829 date=1270627917]
Τελευταία βλέπω και εγώ. Μάλλον είναι μεγάλη διάρκεια (τουλάχιστον σε εμένα) της λήψης φινα.

Τελικά χαζά χαζά, το συμπέρασμα μου είναι (δοκιμάζω τελευταία και DoubleA), ότι αν δεν πάρουμε φινα, δεν έχει αποτέλεσμα...
[/quote]

το double a, τι είναι ? γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω ! ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

και εγω σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει,οτι χωρις φινα δεν κανουμε δουλεια....εμενα το ερωτημα μου οτι με τη φινα ποσο καιρο μπορουμε να διατηρησουμε τουλαχιστον τα μαλλια που ειχαμε με το που ξεκινησαμε φινα....στο site toy propecia λεει για 5 year clinic study αρα συμπεραινω οτι για τουλαχιστον 5 χρονια διατηρουνται...μετα για ποσο ακομα ειναι η απορια μου...

msc

New Member

Εχω αρχισει και παιρνω 1/5 προσκαρ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη εδω και 10 μερες αλλα εχω δει καποια sides και εχω ψιλοανησυχησει
1ο μειωμενη ποσοτητα σπερματος
2ο πιο αραιο σπερμα
3ο οχι πρωινη στυση (τις 2 πρωτες φορες δεν ειχα καθολου στυση απο προχθες παντως κατι αρχισε να γινεται αλλα οχι σπουδαια πραγματα αρκετα χαλαρα ομως )
εσεις που περνετε φινα για μεγαλο διαστημα και ξερετε λετε να υποχωρησουν τα sides?

Παντως η στυση μου εκτος της πρωινης δεν εχει κανενα προβλημα

kapa

Μέλος του προσωπικού

msc είπε:
Εχω αρχισει και παιρνω 1/5 προσκαρ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη εδω και 10 μερες αλλα εχω δει καποια sides και εχω ψιλοανησυχησει
2ο πιο αραιο σπερμα
3ο οχι πρωινη στυση (τις 2 πρωτες φορες δεν ειχα καθολου στυση απο προχθες παντως κατι αρχισε να γινεται αλλα οχι σπουδαια πραγματα αρκετα χαλαρα ομως )
εσεις που περνετε φινα για μεγαλο διαστημα και ξερετε λετε να υποχωρησουν τα sides?

και τα 3 που αναφερεις ειναι τα ποιο συνηθισμενα σε οσους ξεκινουν προσκαρ,τα ιδια ειχα και εγω οταν ειχα ξεκινησει,σταδιακα τις περισοτερες φορες υποχορουν

Panos1982

Well-Known Member

msc είπε:
2ο πιο αραιο σπερμα

περιμενε λιγο......γιατι ο οργανισμος σου εχει συνιθισει να δουλευει με ενα ρυθμο και τωρα τον αλλαξες.....στην αρχη σε πολλους συμβαινει αυτο......λογικα μες τον μηνα θα εχει υποχωρησει.....

Υ.Γ καλο θα ηταν πριν παρετε φινα...ολοι να κανετε εξετασεις.....να ελεγξετε τουλαχιστον τα επιπεδα της τεστοστερονης των οιστρογονων και της διυδροτεστοστερονης.....να δειτε που βρισκονται πριν την θεραπεια....και μετα απο 3 μηνες να ξανακανετε να δειτε που εφτασαν....

msc

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=msc link=topic=298.msg31903#msg31903 date=1271506226]
2ο πιο αραιο σπερμα

περιμενε λιγο......γιατι ο οργανισμος σου εχει συνιθισει να δουλευει με ενα ρυθμο και τωρα τον αλλαξες.....στην αρχη σε πολλους συμβαινει αυτο......λογικα μες τον μηνα θα εχει υποχωρησει.....

Υ.Γ καλο θα ηταν πριν παρετε φινα...ολοι να κανετε εξετασεις.....να ελεγξετε τουλαχιστον τα επιπεδα της τεστοστερονης των οιστρογονων και της διυδροτεστοστερονης.....να δειτε που βρισκονται πριν την θεραπεια....και μετα απο 3 μηνες να ξανακανετε να δειτε που εφτασαν....
[/quote]
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου ποιες ακριβως εξετασεις πρεπει να κανω για την τεστοστερονη και τα λοιπα που αναφερεις ,ειχα κανει απλες εξετασεις αιματος πριν 2 εβδομαδες μηπως φαινονται και εκει αυτα????

GK

New Member

Ερώτηση:

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια που υπάρχει το forum και αρκετά μέλη χρησιμοποιούν την φίνα
Μπορεί εάν είναι έυκολο ο καθένας να μας πει πως πάει από πλευράς τριχόπτωσης, από πλευράς παρενεργειών αλλά και εξετάσεων όπως λέει ο Πάνος ? Δλδ εάν κάνατε ορμονολογικές εξετάσεις πριν πάρετε την φίνα αλλά και μεταγενέστερες. Και εάν ελλατώσατε την δοσολογία ή αλλάξατε τρόπο εφαρμογής π.χ τοπικό από oral, γιατί το κάνατε ?

Εγώ εντός εβδομάδας θα κάνω ορμονολογικές και βιοχημικές να δω τα επίπεδα μου, από εκεί και πέρα σε τι γιατρό θα πρέπει να απευθυνθώ και να μιλίσω για την φίνα?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οι περισσοτεροι γιατροι γραφουν φιναστεριδη ο καθενας απο την πλευρα του

για ορμονικες εξετασεις αν δεν κανω λαθος καταλληλος ειναι ο ενδοκρινολογος
πιο παλια κανα δυο ατομα ποσταραν τις εξετασεις τους με ληψη φιναστεριδης
και ηταν στα φυσιολογικα ορια

GK

New Member

Παναγιωτης είπε:
οι περισσοτεροι γιατροι γραφουν φιναστεριδη ο καθενας απο την πλευρα του

για ορμονικες εξετασεις αν δεν κανω λαθος καταλληλος ειναι ο ενδοκρινολογος
πιο παλια κανα δυο ατομα ποσταραν τις εξετασεις τους με ληψη φιναστεριδης
και ηταν στα φυσιολογικα ορια

Μακάρι ρε συ Πάνο, το ξέρω ότι εάν φοβάμαι εξαρχής δεν πρέπει να το ακουμπήσω, αλλά με τρώει και ο κ*λος μου να πάρω για να δω βελτίωση..

Μπλουζα