Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Δεν ειμαι υπερ ουτε κατα της φινας.Η αληθεια ειναι οτι την φοβαμαι,αλλα ξερω οτι αν την παρω ΤΩΡΑ και δουλεψει (μαζι με το 5-10% επανεκφυση οπως στον φιλο μου),δεν προκειται να εχω προβλημα για τα επομενα χρονια και θα δειχνουν πολυ πυκνα σε 6 μηνες.
να μην την φοβηθεις οταν ερθει η ωρα,πεμπτη φορα την ξεκινησα τωρα,ολες οι παρενεργειες τις αναστρεψιμες με την διακοπη της.
το propecia που πηρα ληγει το 2013,αναγκαστικα θα το πεταξω το μισο επειδη θα εχει ληξει :spank

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
να μην την φοβηθεις οταν ερθει η ωρα,πεμπτη φορα την ξεκινησα τωρα,ολες οι παρενεργειες τις αναστρεψιμες με την διακοπη της.
το propecia που πηρα ληγει το 2013,αναγκαστικα θα το πεταξω το μισο επειδη θα εχει ληξει :spank

Χεχε,για να δουμε αν ισχυει αυτο που λες τελικα για το αραιωμενο σπερμα.:)

Οσο για μενα,το σκεφτομαι ρε γαμωτο απο την αποψη οτι αν ξεκινησω ΤΩΡΑ ή του χρονου και εχω πορεια danceworld(στον χρονο),σκεπτικιστη(πυκνωση) ή του φιλου μου.
Θα εχω πυκνα μαλλια για την επομενη 10ετια.Και οταν λεμε πυκνα εννοω οτι θα δειχνουν μαλλια γυμνασιου-λυκειου:p
Εχω καλη hairline(norwoond 0 δειχνει ακουρευτος,βαρια 1.5 αν ειμαι κουρεμενος γουλι) αλλα το μαλλι εδω και 9 χρονια ειναι καθε μηνα αργα και σταθερα λιγοτερο πυκνο.Υπολογιζω οτι σε 2 χρονια θα το βλεπουν και οι αλλοι αραιο.
Σημερα το βλεπω μονο εγω και δερματολογοι με την λαμπα.(πριν 2 χρονια μονο εγω:p,καθως οι δερματολογοι μου ελεγαν οτι ειμαι μια χαρα και πριν 3 εως 9 χρονια με εβγαζαν θεοτρελο ολοι).
Εγω εβλεπα το ''κακο'' να ερχεται απο τα 20-21 μου :)

Ειναι κρισιμη η φετινη και η επομενη χρονια γιατι αν διατηρησω τα μαλλια μου οπως ειναι,θα φαινεται οτι ειμαι τουμπανο τα επομενα χρονια.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Χεχε,για να δουμε αν ισχυει αυτο που λες τελικα για το αραιωμενο σπερμα.:)
αν ισχυει σε 6 μηνες θα μπω και εγω στην λιστα

Οσο για μενα,το σκεφτομαι ρε γαμωτο απο την αποψη οτι αν ξεκινησω ΤΩΡΑ ή του χρονου και εχω πορεια danceworld(στον χρονο),σκεπτικιστη(πυκνωση) ή του φιλου μου.
Θα εχω πυκνα μαλλια για την επομενη 10ετια.Και οταν λεμε πυκνα εννοω οτι θα δειχνουν μαλλια γυμνασιου-λυκειου:p
Εχω καλη hairline(norwoond 0 δειχνει ακουρευτος,βαρια 1.5 αν ειμαι κουρεμενος γουλι) αλλα το μαλλι εδω και 9 χρονια ειναι καθε μηνα αργα και σταθερα λιγοτερο πυκνο.Υπολογιζω οτι σε 2 χρονια θα το βλεπουν και οι αλλοι αραιο.
Σημερα το βλεπω μονο εγω και δερματολογοι με την λαμπα.(πριν 2 χρονια μονο εγω:p,καθως οι δερματολογοι μου ελεγαν οτι ειμαι μια χαρα και πριν 3 εως 9 χρονια με εβγαζαν θεοτρελο ολοι).
Εγω εβλεπα το ''κακο'' να ερχεται απο τα 20-21 μου :)
χανεις χρονο,στην θεση σου θα ξεκινουσα απο τωρα να πειραματιζομαι με δοσολογιες.
η καραφλα ετσι ειναι,στην αρχη μονο εμεις την βλεπουμε.
οι κολλητοι μου αυτην την στιγμη στα 31 μου,μου λενε οτι δεν θα καραφλιασω,ειμαι nw2.
στα 27 μου οι ιδιοι μου ειχαν πει οτι θα κανω καραφλα,ημουν σχεδον nw3v,τωρα θα το ειχα φτασει φανταζομαι χωρις το σχεδον.

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
χανεις χρονο,στην θεση σου θα ξεκινουσα απο τωρα να πειραματιζομαι με δοσολογιες.
η καραφλα ετσι ειναι,στην αρχη μονο εμεις την βλεπουμε.
οι κολλητοι μου αυτην την στιγμη στα 31 μου,μου λενε οτι δεν θα καραφλιασω,ειμαι nw2.
στα 27 μου οι ιδιοι μου ειχαν πει οτι θα κανω καραφλα,ημουν σχεδον nw3v,τωρα θα το ειχα φτασει φανταζομαι χωρις το σχεδον.

Ναι συμφωνω μονο εμεις το βλεπουμε.Ακομα και αν αντικειμενικα τα μαλλια δειχνουν πολυ πυκνα,μπορουμε να δουμε την διαφορα.
Βεβαια και αυτο σχετικο ειναι.Πρεπει να εχεις παρατηρητικοτητα.Ειχα καταλαβει για παραδειγμα οτι αραιωνε φιλος μου και αυτος το ειδε 2 χρονια μετα:p

Tωρα για τους πειραματισμους,θελω πρωτα να ειμαι 1000% βεβαιος οτι δεν ειναι ΣΔ.Δοκιμαζω κατι σαμπουαν με tea tree οιl ,σε καμια εβδομαδα ακολουθει jojoba οil για καποιον καιρο και μετα θα δοκιμασω για λιγο καιρο σκετη airol.Διοτι ισως λειτουργει ως τελειο DHT blocker σε περιπτωση που γενικα η ΑΑ τελικα συνδεεται με την ΣΔ και σε περιπτωση που αυτο ειναι που συμβαινει σε μενα.

Μετα απο αυτες τις δοκιμες θα σκεφτω φινα ,αν δεν εχω κανενα αποτελεσμα στην καταπολεμιση της ΣΔ..

Δεν εχω βγαλει ακρη και δεν προκειται απ'οτι φαινεται στα εξης.

1.Στο αν μπορεις να αραιωσεις λογο ΣΔ,χωρις να υπαρχει ΑΑ
2.Στο αν συνδεεται η ΣΔ με την ΑΑ και αν ειναι ενας απο τους λογους που προκαλει ΑΑ.
Κληρονομικοτητα δεν υπαρχει.

Θα δουμε.Το ειχα αφησει τοσα χρονια,γιατι ηταν ''μακρια''(ηταν αρκετα πυκνα για να μπορω να χασω κι αλλα) το ορατο προβλημα,αλλα πλεον ειναι κοντα και ψαχνομαι περισσοτερο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

αλλος κανεις με αποτελεσματα στο μαλλι και με ημι αραιο σπερμα χωρις παρενεργειες? :chinscratch O0

vls

New Member

Καλησπέρα και απο εμένα και χρόνια πολλά, αν και είναι το πρωτο μου post παρακολουθω το forum τουλαχιστον 2 χρονια. Νομιζω οτι έχω διαβασει τα πάντα. Γράφω γιατι νομίζω οτι θα βοηθήσει η προσωπική μου εμπειρία.
εχω ξεκινήσει φινα 1/5 εδω και 1 χρονο περίπου όχι πολυ συστηματικά αλλα αρκετα δεν μπορώ να πω οτι είδα διαφορα. Το προβλημα μου ειναι στους κροταφους κυριως και στην hairline. όσο επαιρνα φινα 1/5 το σπερμα μου ηταν νερουλο και η λιμπιτο πεσμενη δηλαδη ενω μου σηκωνοταν επεφτε κιολα γρηγορα. όσο ελάτωνα την φινα τόσο πιο παχυρευστο γινοταν το σπερμα για την λιμπιτο δεν ειμαι σιγουργος αλλά μαλλον τα πράγματα είναι καλύτερα. αυτή την στιγμή πρέπει να είμαι γύρω στο 1/9 φινα και το σπερμα μου δεν έχει την ίδια παχυρευστη συνθεση που είχε αλλα είναι σε καλό σημείο. νομίζω οτι για μενα το 1/10 είναι το ιδανικό. τώρα για αποτέλεσμα δεν είμαι σε θέση να πω.

Σαν θεραπεία χρησιμοποιώ 1/9 φινα αιρολ + ρεγκαιν φοαμ (αιρολ μονο κροταφους). αιρόλ ειμαι τουλαχιστον 1 μηνα με μικρες ποσοτητες (μισο στραγαλι περιπου :) ) και δεν έχω δει καμια προοδο. σκοπευω να το συνεχισω για 1 μηνα και αν δεν παιξει να παω μονο σε ρεγκαιν φοαμ. Στην αρχη ειχα παει σε δερματολογο και μου είχε δωση Hair Force lotion Frezyderm + Minoxidil 5% + ferimonic (kapws etsi prepei na grafete den to 8umamai kala)

Ερώτηση : βλέπω κατι μικρες μαύρες τριχουλες στους κροτάφους αλλα είναι πολύ μικρες (σνα χνούδι αλλά μαύρο) να ελπίζω σε αυτες ? νομίζω οτι πάντα υπήρχαν εκει...

Καλη συνέχει παιδία και καλή μας τύχη :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

vls είπε:
Καλησπέρα και απο εμένα και χρόνια πολλά, αν και είναι το πρωτο μου post παρακολουθω το forum τουλαχιστον 2 χρονια. Νομιζω οτι έχω διαβασει τα πάντα. Γράφω γιατι νομίζω οτι θα βοηθήσει η προσωπική μου εμπειρία.
εχω ξεκινήσει φινα 1/5 εδω και 1 χρονο περίπου όχι πολυ συστηματικά αλλα αρκετα δεν μπορώ να πω οτι είδα διαφορα. Το προβλημα μου ειναι στους κροταφους κυριως και στην hairline. όσο επαιρνα φινα 1/5 το σπερμα μου ηταν νερουλο και η λιμπιτο πεσμενη δηλαδη ενω μου σηκωνοταν επεφτε κιολα γρηγορα. όσο ελάτωνα την φινα τόσο πιο παχυρευστο γινοταν το σπερμα για την λιμπιτο δεν ειμαι σιγουργος αλλά μαλλον τα πράγματα είναι καλύτερα. αυτή την στιγμή πρέπει να είμαι γύρω στο 1/9 φινα και το σπερμα μου δεν έχει την ίδια παχυρευστη συνθεση που είχε αλλα είναι σε καλό σημείο. νομίζω οτι για μενα το 1/10 είναι το ιδανικό. τώρα για αποτέλεσμα δεν είμαι σε θέση να πω.

Σαν θεραπεία χρησιμοποιώ 1/9 φινα αιρολ + ρεγκαιν φοαμ (αιρολ μονο κροταφους). αιρόλ ειμαι τουλαχιστον 1 μηνα με μικρες ποσοτητες (μισο στραγαλι περιπου :) ) και δεν έχω δει καμια προοδο. σκοπευω να το συνεχισω για 1 μηνα και αν δεν παιξει να παω μονο σε ρεγκαιν φοαμ. Στην αρχη ειχα παει σε δερματολογο και μου είχε δωση Hair Force lotion Frezyderm + Minoxidil 5% + ferimonic (kapws etsi prepei na grafete den to 8umamai kala)

Ερώτηση : βλέπω κατι μικρες μαύρες τριχουλες στους κροτάφους αλλα είναι πολύ μικρες (σνα χνούδι αλλά μαύρο) να ελπίζω σε αυτες ? νομίζω οτι πάντα υπήρχαν εκει...

Καλη συνέχει παιδία και καλή μας τύχη :)
εχεις διαφορα στην τριχοπτωση σε σχεση με πριν την ξεκινησεις?

vls

New Member

kapamarou είπε:
εχεις διαφορα στην τριχοπτωση σε σχεση με πριν την ξεκινησεις?

Πρέπει να χάνω περίπου 60-80 τρίχες την ημέρα. Το σίγουρο είναι οτι οι κροτάφοι μου έχουν αραιώσει. Νομίζω οτι πρέπει να είμαι στα ίδια.

kapa

Μέλος του προσωπικού

vls είπε:
Πρέπει να χάνω περίπου 60-80 τρίχες την ημέρα. Το σίγουρο είναι οτι οι κροτάφοι μου έχουν αραιώσει. Νομίζω οτι πρέπει να είμαι στα ίδια.
δεν μπορω να καταλαβω αν σε βοηθησε :chinscratch
πριν την χρηση φιναστεριδης ποσες τριχες εχανες την ημερα?
παρατηρεις παχυνση στις τριχες εκτος κροταφων?
αν τα μαλλια που υποχωρουν τωρα στους κροταφους ειναι αυτα που σου εδωσε η μινοξιδιλη και οχι της φιναστεριδης,τοτε δεν μπορει blocker να τα σταματησει,ειναι τα δανεικα της μινοξιδιλης.

Xaris852

New Member

Φιλοι μου σας καλησπεριζω. Θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης.. σημερα αυριο λεω να ξεκινησω προσκαρ... λεω για 1/5 την μερα.. πηρα το κουτακι απ το φαρμακειο ολα καλα αλλα μολις ερχομαι σπιτι και το ανοιγω βουαλα... μια σταλιτσα χαπακι ... θελω λοιπον ν ρωτησω αν υπαρχει τροπος γι ν παρω αυτο το 1/5 με σχετικη ακριβεια .. με τ μαχαιρι π εκανα μι αποπειρα δν τ πηγα κ τοσο καλα..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Xaris852 είπε:
Φιλοι μου σας καλησπεριζω. Θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης.. σημερα αυριο λεω να ξεκινησω προσκαρ... λεω για 1/5 την μερα.. πηρα το κουτακι απ το φαρμακειο ολα καλα αλλα μολις ερχομαι σπιτι και το ανοιγω βουαλα... μια σταλιτσα χαπακι ... θελω λοιπον ν ρωτησω αν υπαρχει τροπος γι ν παρω αυτο το 1/5 με σχετικη ακριβεια .. με τ μαχαιρι π εκανα μι αποπειρα δν τ πηγα κ τοσο καλα..

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=861.0

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kostikos70

New Member

καταρχην να χαιρετισω τουσ συναγωνιστες εδωμεσα 1ας που είναι το πρωτο μου μηνυμα σε θρεντ αν και εχω διαβασει σχεδον τα πάντα και πιστευω οτι το σαιτ με βοηθησε αρκετα...
προσωπικά χρησιμοποιούσα ΜΟΝΟ regain απο τα 20 μου τωρα είμαι 42 κειμαι σχετικά ευχαριστημένος
επειδη τελευταια όμως ειδα ξαφνικα μεγαλη αραιωση και με παρωτρυνση φιλου δερματολόγου αποφασισα να ξεκινησω proscar /propescia... να εμπιστευτω τους θεσμους
http://www.americanhairloss.org/men_hair_loss/treatment.asp και ναποκλεισω το avodart
Θελω ομως να παρακαλεσω τους πιο εμπειρους εδω μεσα να απαντησουν στο ερωτημα τελικα το χαπακι proscar 1/5 είναι ακριβωσ το ίδιο με 1 χαπι propescia??????
τελικά είναι σιγουρο ότι το κομμενο χαπι έχει τα ίδια αποτελεσματα με το άλλο ολοκληρο????
ΣΟΡΡΥ αλλα θυμαμαι καπου να γραφουν ότι μπορει με το κοψιμο και με την έκθεση στον αέρα να δημιουργειται προβλημα με το proscar
ευχαριστω!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

καταρχην να χαιρετισω τουσ συναγωνιστες εδωμεσα 1ας που είναι το πρωτο μου μηνυμα σε θρεντ αν και εχω διαβασει σχεδον τα πάντα και πιστευω οτι το σαιτ με βοηθησε αρκετα...
:15m:
προσωπικά χρησιμοποιούσα ΜΟΝΟ regain απο τα 20 μου τωρα είμαι 42 κειμαι σχετικά ευχαριστημένος
επειδη τελευταια όμως ειδα ξαφνικα μεγαλη αραιωση και με παρωτρυνση φιλου δερματολόγου αποφασισα να ξεκινησω proscar /propescia... να εμπιστευτω τους θεσμους
http://www.americanhairloss.org/men_hair_loss/treatment.asp και ναποκλεισω το avodart
Θελω ομως να παρακαλεσω τους πιο εμπειρους εδω μεσα να απαντησουν στο ερωτημα τελικα το χαπακι proscar 1/5 είναι ακριβωσ το ίδιο με 1 χαπι propescia??????
τελικά είναι σιγουρο ότι το κομμενο χαπι έχει τα ίδια αποτελεσματα με το άλλο ολοκληρο????
ΣΟΡΡΥ αλλα θυμαμαι καπου να γραφουν ότι μπορει με το κοψιμο και με την έκθεση στον αέρα να δημιουργειται προβλημα με το proscar
ευχαριστω!!
σαν χρηστης 1/24 προσκαρ,και τωρα 1/24 προπεσια μπορω να σου υπογραψω υπευθυνα δυο πραγματα
1)το χαπι δεν χαλαει ακομα και εναν μηνα κομμενο
2)το προπεσια ειναι το ιδιο με το προσκαρ

Kαλημερα σε ολους.Σκεφτομαι να αρχισω και εγω φινα,αφου μετα απο 8 μηνες μινοξιδιλης το μονο που βλεπω ειναι την τριχοπτωση σε φυσιολογικα επιπεδα(30-40)τριχες.Επανεκφυση ελαχιστη.Ηθελα να γραψω κατι ,διαβαζοντας τις παρενεργειες της φινας κ σκεπτομενος τον ευατο μου πολλες φορες εχω παρατηρησει κατα περιοδους την λιμπιντο μου σε χαμηλα επιπεδα,αλλωτε το σπερμα μου παχυρευστο και αλωτε πιο αριαο,αλλωτε τη στυση μου τουμπανο και καποιεσ περιοδουσ πιο light.Θελω να πω δηλαδη οτι οι πιο πολλοι καποιες περιοδουσ εχουμε τετοιες διακυμανσεισ που μπορει να προερχονται απο την ψυχολογια μας,απο την διατροφη μας,απο την ελλειψη γυμναστικης,η ακομα και απο φυσιολογικη αντιδραση του οργανισμου αλλα δε δινουμε σημασια.παιρνοντας φινα και γνωριζοντας εκ των προτερων τισ παρενεργειες ειναι πιθανον καποιες απο αυτες να προκαλουνται υποσυνειδητα,αυτο που πιστευω βεβαια δεν αθωωνει την φινα.

n094

Active Member
[amquote]
THANASIS ATHANASIOY είπε:
Kαλημερα σε ολους.Σκεφτομαι να αρχισω και εγω φινα,αφου μετα απο 8 μηνες μινοξιδιλης το μονο που βλεπω ειναι την τριχοπτωση σε φυσιολογικα επιπεδα(30-40)τριχες.Επανεκφυση ελαχιστη.Ηθελα να γραψω κατι ,διαβαζοντας τις παρενεργειες της φινας κ σκεπτομενος τον ευατο μου πολλες φορες εχω παρατηρησει κατα περιοδους την λιμπιντο μου σε χαμηλα επιπεδα,αλλωτε το σπερμα μου παχυρευστο και αλωτε πιο αριαο,αλλωτε τη στυση μου τουμπανο και καποιεσ περιοδουσ πιο light.Θελω να πω δηλαδη οτι οι πιο πολλοι καποιες περιοδουσ εχουμε τετοιες διακυμανσεισ που μπορει να προερχονται απο την ψυχολογια μας,απο την διατροφη μας,απο την ελλειψη γυμναστικης,η ακομα και απο φυσιολογικη αντιδραση του οργανισμου αλλα δε δινουμε σημασια.παιρνοντας φινα και γνωριζοντας εκ των προτερων τισ παρενεργειες ειναι πιθανον καποιες απο αυτες να προκαλουνται υποσυνειδητα,αυτο που πιστευω βεβαια δεν αθωωνει την φινα.
[/amquote]

Οι παρενέργειες, εμφανίζονται στους περισσότερους (και τουλάχιστον σε πολλούς περισσότερους από αυτούς που αναφέρει το χαρτάκι των ενδείξεων) λόγω της ουσίας και όχι λόγω του υποσυνείδητου. Ωστόσο, δεν παύει και αυτό να παίζει το ρόλο του είτε δημιουργώντας παρενέργειες, είτε (κυρίως) επιδεινώνοντας τις ήδη δημιουργημένες από την ουσία… δοκίμασε και βλέπεις. Άλλωστε, είτε υποσυνείδητα, είτε λόγω της ουσίας, οι παρενέργειες είναι παρενέργειες και (πίστεψε με) είναι πολύ ενοχλητικές….

Nomac

New Member
Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο οριο σχετικα με τη διαρκεια που πρεπει να περνεις φινα και μετα να κανεις ενα διαλειμα λογο του οτι εχει γινει συνηθεια στον οργανισμο αλλα μετα να συνεχισεις ξανα?

manarhs

New Member
RE: Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

skeptikistis είπε:
Καλα δεν ειναι παντα σε ολους τα ιδια τα φαρμακα, απλα ελπιζω να κανω λαθος και αυτα που δημοσιευει ο Κωστας1987 να ειναι δικοι του "γνωστοι" η παραδειγματα, και οχι αυτα τα 3 ατομα που διαβασε στο propeciahelp και την "ερευνα" σημαια τους. ::)

Πες τα ρε φιλε, γατι δεν αντεχω αλλο....Κουταστηκα!!!

alekate

Member
Παιδια,εγω συμπληρωσα 2 μηνες φιναστεριδης (προσκαρ στην αρχη και τωρα τελειωσα το πρωτο κουτι προπεσια) και η τριχοπτωση συνεχιζει ακαθεκτη.
Να δωσω και αλλο χρονο στην φινα?
Να παιρνω 2 χαπακια προπεσια τη μερα?
Να το γυρισω στη ντουτα τωρα που ειναι νωρις?
Τι θα μου προτεινατε?

Chs

Μέλος του προσωπικού
alekate είπε:
Παιδια,εγω συμπληρωσα 2 μηνες φιναστεριδης (προσκαρ στην αρχη και τωρα τελειωσα το πρωτο κουτι προπεσια) και η τριχοπτωση συνεχιζει ακαθεκτη.
Να δωσω και αλλο χρονο στην φινα?
Να παιρνω 2 χαπακια προπεσια τη μερα?
Να το γυρισω στη ντουτα τωρα που ειναι νωρις?
Τι θα μου προτεινατε?

Σου προτείνω να χαλαρώσεις πρώτα από όλα.. με το άγχος δεν γίνεται τίποτα.. Η φινα θέλει τουλάχιστον από 6 μήνες ως 1 χρόνο να δεις τα πρώτα αποτελέσματα.. Πιθανόν να είναι και shedding αυτό που περνάς τώρα. το 1mg είναι το max που μπορείς να πάρεις.. αν πάρεις 2 χάπια την μέρα πιθανόν να γίνεις αεροπλάνο από τα sides. Η ντούτα είναι μπαρούτι.. δεν θα στο πρότεινα, είναι πανίσχυρο φάρμακο. Τα oral dht blockers θέλουν τον χρόνο τους να δουλέψουν, δώσε χρόνο και πάνω από όλα ηρεμία. :)

Μπλουζα