Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nikosgf7 είπε:kos εχεις ακουσει τπτ για το μεταφιναστεριδικο συνδρομο???
λαθος εκφραση.skeptikistis είπε:Το σπερμα ειναι πιο αραιο σε εμενα αλλα οχι νερουλο. Τι παει να πει νερουλο? Πως θα δωσουμε μια κλιμακα σε αυτο ωστε να ειμαστε αντικοιμενικοι?? :-\
kapamarou είπε:λαθος εκφραση.
νερουλο σημαινει δεν ειναι το ιδιο πηχτο οπως ηταν πριν την χρηση φιναστεριδης,αντικειμενικοτατο
χμμμμμμμ..... :chinscratchFenimore είπε:Με το μάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά... κάντε ένα test drive στην κοπέλα σας, αν της κάτσει στο λαιμό σημένει ότι είναι πηχτό, αν κάνει το γκλούπ με μεγάλη ευκολία τότε είναι νερουλό ;D
δεν καταριφθηκε ακομα,ειμαστε στην μια μαρτυρια.skeptikistis είπε:hahaha. μου αρεσετε και οι 2.
Εμενα καπαμαρου ενω το σπερμα μου ειναι πιο νερουλο (?? σε μικρο βαθμο ισως ειναι η ιδεα μου) παρενεργειες δεν εχω, δλδ μου κανει κουκου.
Καταριφθηκε η θεωρια σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δυο στα δυο.στην ιδια κατηγορια με τον skeptikistis :danceworld_2001 είπε:Εμένα όπως ήταν πάντα ειναι, μερικές φορές πυκτό, άλλες φορές πιο αραιό αλλά δεν το λες νερουλό, πάντα όμως έτσι ήταν και προ φίνας. Ειμαι 1/4 χωρίς παρενέργειες και χωρίς ελάττωση σπερματικού όγκου ή άλλα προβλήματα και με καλά αποτελέσματα στο μαλλί.
3 στα 3,να δειτε που εχω δικιο,εντελως αραιο σπερμα φερνει παρενεργειες,λιγο πριν αραιωσει φερνει αποτελεσματα χωρις παρενεργειεςantrikos είπε:Γεια σου καπα...Χρησιμοποιω φινα απο 23-8-11 ξεκινησα με 1/5 και στις 23-12-11 πηγα στο 1/4.....μου εχει σταματησει εντελως την τριχοπτωση μπορω να πω.. αντε να χανω 3-6 τριχες την ημερα.Το σπερμα μου μερικες φορες ειναι πυκνο και μερικες φορες λιγο αραιο οχι νερουλο...παρενεργειες δεν ειχα ποτε σε τιποτα....ειμαι στην ιδια κατηγορια με skeptikistis και danceworld_2001...
υπαρχει και αυτην η κατηγορια,αλλα η παρενεργεια της φιναστεριδης στην λιμπιντο ειναι πραγματικη.Για να ειμαι και on-topic μιλησα με φιλο που χρησιμοποιει φινα 1.5 χρονο πλεον και οταν τον ρωτησα για παρενεργιες σκαλωσεε λιγο και μου ''οχι τιποτα απολυτως''.
Σκαλωσε,γιατι δεν μπαινει σε φορουμς για μαλλια και δεν ακουει συνεχεια για παρενεργειες.Ειναι ατομο που δεν επηρεαζεται δηλαδη απο συζητησεις(το αναφερω γιατι σιγουρα υπαρχει και αυτο το ποσοστο ανθρωπων).
kapamarou είπε:υπαρχει και αυτην η κατηγορια,αλλα η παρενεργεια της φιναστεριδης στην λιμπιντο ειναι πραγματικη.
οταν καποιος χρηστης λεει κοβω την φιναστεριδη επειδη δεν αντεχω αλλο απο θεμα λιμπιντο,σημαινει οτι δεν μπορει να λειτουργησει με τους ρυθμους που λειτουργουσε τα προηγουμενα χρονια.
οποιος δεν το εχει ζησει αυτο και του λεει ειναι ιδεα σου,ειναι σαν να λεει σε εναν τυφλο"ιδεα σου ειναι βλεπεις"
χρησιμοποιεις ακομα φινα?σε πια κατηγορια εισαι?vag25 είπε:Nαι σαφως.
Γι αυτο και δεν υποστηριξα οτι ειναι ιδεα τους.Υπαρχει και αυτη η κατηγορια οπως λες.
Εφερα το παραδειγμα του φιλου μου ως ''καθαρο''(απο επιρροές ) παραδειγμα.
Απλα πηρε φινα επειδη του το προτεινε ο Δερματολογος και δεν ξανασχοληθηκε με το ''θεμα'' φινα.
Απο κει περα πιστευω και εμπιστευομαι 101% τα ατομα που εχουν προβληματα(λιμπιτο κτλ) με φινα.