Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

nikosgf7

New Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kos εχεις ακουσει τπτ για το μεταφιναστεριδικο συνδρομο???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

Απορω ρε παιδια γιατι κανετε σαν υστερικοι οταν διαβαζετε τετοια θεματα...που αφορουν τη φινα.Το ξερετε οτι υπαρχουν, το φυλλαδιο του φαρμακου το γραφει...γιατι κανετε ετσι?
Εγω το μοναδικο που με βρισκει αντιθετο ειναι στη συχνοτητα των sides... που δεν ειναι ουτε 2% ουτε 0,7%.Εαν ηταν ετσι τοτε 4000 ή 11.450 χρηστες στο hairlossgr επρεπε να κατεβαζουν φινα, τη στιγμη που πληκτρολογω αυτο το μνμα.

εγω στο παραπανω αρθρο δε διαβαζω κατι παραπανω απο μια "δημοσιογραφια" του κωλου... Λεμε τα ιδια και βαζουμε και 2 ονοματα σε στυλ ερωτικες ιστοριες για να τους δωσουμε υφη αληθειας... Ο γιωργος Κ και η μαρια Η

Εμενα ολο αυτο μου κανει φαση ειμαι ενας δημοσιογραφος της κακιας ωρας στο menshealth που καραφλιαζω, μπηκα στο propeciahelp και διαβασα, τα εκανα μια περιληψη, και τα ειπα αρθρο.
(btw, November 2011 δημοσιευτηκε στο .com το ελληνικο ειναι με μια 4μηνη καθηστερηση)

Βεβαια εγω παιρνω μισθο απο την μπιγκ φαρμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

θελω συμετοχη και ισως ανακαλυψουμε σημαντικα πραγματα.
οσοι χρησιμοποιειτε φινα και εχετε αποτελεσματα στο μαλλι χωρις επιπτωσεις στην λιμπιντο εχετε νερωμενο σπερμα?
προσπαθω να καταλαβω αν η φιναστεριδη μπορει να δρασει σε συγκεκριμενες δοσολογιες για τον καθενα χωρις τις παρενεργειες,και υποψιαζομαι οτι η περιεκτικοτητα που χρειαζεται ο καθενας ειναι λιγο πριν νερωσει το σπερμα.
δεν ξερω κατα ποσο ησχυει.
σε εμενα τωρα το δοκιμαζω,το 1/16 propecia μου νερωσε το σπερμα και τωρα στο 1/24propecia ειναι μεταξυ νερωμενου και κανωνικου

Το σπερμα ειναι πιο αραιο σε εμενα αλλα οχι νερουλο. Τι παει να πει νερουλο? Πως θα δωσουμε μια κλιμακα σε αυτο ωστε να ειμαστε αντικοιμενικοι?? :-\

kapa

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
Το σπερμα ειναι πιο αραιο σε εμενα αλλα οχι νερουλο. Τι παει να πει νερουλο? Πως θα δωσουμε μια κλιμακα σε αυτο ωστε να ειμαστε αντικοιμενικοι?? :-\
λαθος εκφραση.
νερουλο σημαινει δεν ειναι το ιδιο πηχτο οπως ηταν πριν την χρηση φιναστεριδης,αντικειμενικοτατο

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
λαθος εκφραση.
νερουλο σημαινει δεν ειναι το ιδιο πηχτο οπως ηταν πριν την χρηση φιναστεριδης,αντικειμενικοτατο

Με το μάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά... κάντε ένα test drive στην κοπέλα σας, αν της κάτσει στο λαιμό σημένει ότι είναι πηχτό, αν κάνει το γκλούπ με μεγάλη ευκολία τότε είναι νερουλό ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

Fenimore είπε:
Με το μάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά... κάντε ένα test drive στην κοπέλα σας, αν της κάτσει στο λαιμό σημένει ότι είναι πηχτό, αν κάνει το γκλούπ με μεγάλη ευκολία τότε είναι νερουλό ;D
χμμμμμμμ..... :chinscratch
νομιζω οτι δεν θα καταλαβουν την διαφορα,πιο πολυ σημασια στα παπουτσια δινουν :chinscratch

hahaha. μου αρεσετε και οι 2.
Εμενα καπαμαρου ενω το σπερμα μου ειναι πιο νερουλο (?? σε μικρο βαθμο ισως ειναι η ιδεα μου) παρενεργειες δεν εχω, δλδ μου κανει κουκου.
Καταριφθηκε η θεωρια σου?

kapa

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
hahaha. μου αρεσετε και οι 2.
Εμενα καπαμαρου ενω το σπερμα μου ειναι πιο νερουλο (?? σε μικρο βαθμο ισως ειναι η ιδεα μου) παρενεργειες δεν εχω, δλδ μου κανει κουκου.
Καταριφθηκε η θεωρια σου?
δεν καταριφθηκε ακομα,ειμαστε στην μια μαρτυρια.
οποτε εισαι στην κατηγορια λιγο πριν νερωσει,αποτελεσματα χωρις παρενεργειες :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Εμένα όπως ήταν πάντα ειναι, μερικές φορές πυκτό, άλλες φορές πιο αραιό αλλά δεν το λες νερουλό, πάντα όμως έτσι ήταν και προ φίνας. Ειμαι 1/4 χωρίς παρενέργειες και χωρίς ελάττωση σπερματικού όγκου ή άλλα προβλήματα και με καλά αποτελέσματα στο μαλλί.

kapa

Μέλος του προσωπικού

danceworld_2001 είπε:
Εμένα όπως ήταν πάντα ειναι, μερικές φορές πυκτό, άλλες φορές πιο αραιό αλλά δεν το λες νερουλό, πάντα όμως έτσι ήταν και προ φίνας. Ειμαι 1/4 χωρίς παρενέργειες και χωρίς ελάττωση σπερματικού όγκου ή άλλα προβλήματα και με καλά αποτελέσματα στο μαλλί.
δυο στα δυο.στην ιδια κατηγορια με τον skeptikistis ::)
αποτελεσματα χωρις παρενεργειες.
και εμενα τωρα στο 1/24 propecia ετσι ειναι.
η διαφορα με αλλες δοσολογιες που ειχα δοκιμασει δεν ανεβηκε η λιμπιντο στην αρχη

antrikos

Member

Γεια σου καπα...Χρησιμοποιω φινα απο 23-8-11 ξεκινησα με 1/5 και στις 23-12-11 πηγα στο 1/4.....μου εχει σταματησει εντελως την τριχοπτωση μπορω να πω.. αντε να χανω 3-6 τριχες την ημερα.Το σπερμα μου μερικες φορες ειναι πυκνο και μερικες φορες λιγο αραιο οχι νερουλο...παρενεργειες δεν ειχα ποτε σε τιποτα....ειμαι στην ιδια κατηγορια με skeptikistis και danceworld_2001...

vag25

Well-Known Member

Παντως εγω ειχα προτεινει να υπαρχει ενα ξεχωριστο μερος στο φορουμ,μονο για δημοσκοπησεις που θα αφορουν τα παντα για το μαλλι.Θα ηταν ενα μερος του φορουμ οπου θα βγαζαμε καποια συμπερασματα.

Τωρα δυστυχως η ''μινι'' ερευνα του kapamaru θα χαθει μετα απο καποιες μερες,σε καποια πισω σελιδα αυτου του thread...

Για να ειμαι και on-topic μιλησα με φιλο που χρησιμοποιει φινα 1.5 χρονο πλεον και οταν τον ρωτησα για παρενεργιες σκαλωσεε λιγο και μου ''οχι τιποτα απολυτως''.
Σκαλωσε,γιατι δεν μπαινει σε φορουμς για μαλλια και δεν ακουει συνεχεια για παρενεργειες.Ειναι ατομο που δεν επηρεαζεται δηλαδη απο συζητησεις(το αναφερω γιατι σιγουρα υπαρχει και αυτο το ποσοστο ανθρωπων).

kapa

Μέλος του προσωπικού

antrikos είπε:
Γεια σου καπα...Χρησιμοποιω φινα απο 23-8-11 ξεκινησα με 1/5 και στις 23-12-11 πηγα στο 1/4.....μου εχει σταματησει εντελως την τριχοπτωση μπορω να πω.. αντε να χανω 3-6 τριχες την ημερα.Το σπερμα μου μερικες φορες ειναι πυκνο και μερικες φορες λιγο αραιο οχι νερουλο...παρενεργειες δεν ειχα ποτε σε τιποτα....ειμαι στην ιδια κατηγορια με skeptikistis και danceworld_2001...
3 στα 3,να δειτε που εχω δικιο,εντελως αραιο σπερμα φερνει παρενεργειες,λιγο πριν αραιωσει φερνει αποτελεσματα χωρις παρενεργειες

kapa

Μέλος του προσωπικού

Για να ειμαι και on-topic μιλησα με φιλο που χρησιμοποιει φινα 1.5 χρονο πλεον και οταν τον ρωτησα για παρενεργιες σκαλωσεε λιγο και μου ''οχι τιποτα απολυτως''.
Σκαλωσε,γιατι δεν μπαινει σε φορουμς για μαλλια και δεν ακουει συνεχεια για παρενεργειες.Ειναι ατομο που δεν επηρεαζεται δηλαδη απο συζητησεις(το αναφερω γιατι σιγουρα υπαρχει και αυτο το ποσοστο ανθρωπων).
υπαρχει και αυτην η κατηγορια,αλλα η παρενεργεια της φιναστεριδης στην λιμπιντο ειναι πραγματικη.
οταν καποιος χρηστης λεει κοβω την φιναστεριδη επειδη δεν αντεχω αλλο απο θεμα λιμπιντο,σημαινει οτι δεν μπορει να λειτουργησει με τους ρυθμους που λειτουργουσε τα προηγουμενα χρονια.
οποιος δεν το εχει ζησει αυτο και του λεει ειναι ιδεα σου,ειναι σαν να λεει σε εναν τυφλο"ιδεα σου ειναι βλεπεις"

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
υπαρχει και αυτην η κατηγορια,αλλα η παρενεργεια της φιναστεριδης στην λιμπιντο ειναι πραγματικη.
οταν καποιος χρηστης λεει κοβω την φιναστεριδη επειδη δεν αντεχω αλλο απο θεμα λιμπιντο,σημαινει οτι δεν μπορει να λειτουργησει με τους ρυθμους που λειτουργουσε τα προηγουμενα χρονια.
οποιος δεν το εχει ζησει αυτο και του λεει ειναι ιδεα σου,ειναι σαν να λεει σε εναν τυφλο"ιδεα σου ειναι βλεπεις"

Nαι σαφως.
Γι αυτο και δεν υποστηριξα οτι ειναι ιδεα τους.Υπαρχει και αυτη η κατηγορια οπως λες.
Εφερα το παραδειγμα του φιλου μου ως ''καθαρο''(απο επιρροές ) παραδειγμα.
Απλα πηρε φινα επειδη του το προτεινε ο Δερματολογος και δεν ξανασχοληθηκε με το ''θεμα'' φινα.

Απο κει περα πιστευω και εμπιστευομαι 101% τα ατομα που εχουν προβληματα(λιμπιτο κτλ) με φινα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

vag25 είπε:
Nαι σαφως.
Γι αυτο και δεν υποστηριξα οτι ειναι ιδεα τους.Υπαρχει και αυτη η κατηγορια οπως λες.
Εφερα το παραδειγμα του φιλου μου ως ''καθαρο''(απο επιρροές ) παραδειγμα.
Απλα πηρε φινα επειδη του το προτεινε ο Δερματολογος και δεν ξανασχοληθηκε με το ''θεμα'' φινα.

Απο κει περα πιστευω και εμπιστευομαι 101% τα ατομα που εχουν προβληματα(λιμπιτο κτλ) με φινα.
χρησιμοποιεις ακομα φινα?σε πια κατηγορια εισαι? :)

vag25

Well-Known Member

Οχι δεν χρησιμοποιω εγω φινα,αλλα το σκεφτομαι για μετα τα ''αντα'' ;D
Σε ενα χρονο δηλαδη.

Ειμαι ακομα σε αρκετα καλη κατασταση.Αλλα ξερω οτι εχω προβλημα(το γνωριζω χρονια,καθως χανω πολλες τριχες καθημερινα και εχω φαγουρα και μαλλον ΣΔ).Προς το παρον μονο εγω και κανας δερματολογος(με τη λαμπα)μπορουν να το διακρινουν. :p

Δεν ειμαι υπερ ουτε κατα της φινας.Η αληθεια ειναι οτι την φοβαμαι,αλλα ξερω οτι αν την παρω ΤΩΡΑ και δουλεψει (μαζι με το 5-10% επανεκφυση οπως στον φιλο μου),δεν προκειται να εχω προβλημα για τα επομενα χρονια και θα δειχνουν πολυ πυκνα σε 6 μηνες.

Μπλουζα