Φίλε εγώ έβαζα μινοξ 8 χρόνια 2014-μεσα 2021 ..αρχές 2021 ξεκίνησα φινα. Παρότι είμαι της υπομονής αυτή η μαλ@@ια με τη μινοξ συνέχεια...να σκέφτεσαι αν τη βάλεις ότι τώρα δε θα πρέπει να τα βρεξεις, ούτε να κάνεις γυμναστική μην ιδρωσεις και φύγει...δλδ στην ουσία να τη βαζεις μόνο το βράδυ και να γεμίζει το μαξιλάρι και να σου προκαλεί και στο πρόσωπο ερεθισμό κάποιες φορές...οκ αποφάσισα να μην το συνεχίσω...η αλήθεια είναι ότι χάθηκε κάποιο έδαφος. Όταν δλδ ξεκίνησα φινα και ενώ συνέχιζα μινοξ σε έξι μήνες ένιωθα ότι δεν έπεφτε τίποτα. Όμως όταν έκοψα τη μινοξ υπήρχε μια μικρή υποχώρηση. Πραγματικά όμως δε το μετανιώνω γιατί ειλικρινά με τη μινοξ το γεγονός ότι είναι τοπική η χρηση της, έχει πολλούς περιορισμούς. Επιπλέον εγώ είχα κάνει το 2015 την πρώτη μου μμ και στο διάστημα από τότε έως και το 2021 έβαζα μινοξ ευλαβικά παρά το ότι με χαλαγε, για να διατηρήσω το αποτέλεσμα μου και να μη χρειαστώ 2η μμ συντομα. Ωστόσο δε μου κράτησε τα υπάρχοντα μαλλιά για αυτό και άρχισα φίνα ελπίζοντας οτι όταν με το καλό κάνω τη 2η μμ μου η φίνα θα κρατήσει το αποτέλεσμα. Πάντως ότι θεραπεία και να πάρεις να κρατάς μικρό καλάθι. Το μεγάλο γκολ δεν είναι να έχεις επανέκφυση. Είναι να έχεις σταθεροποίηση της τριχόπτωσης και να μπορείς να σχεδιάσεις την/τις μμ σου με ασφάλεια. Μμ θα χρειαστεί να κάνεις, η αραίωση που έχεις είναι εκτεταμένη δε φτιάχνει με θεραπείες. Απλά πριν κάνεις τη μμ, ξεκινά θεραπείες και δες ποιες μπορείς να παντρευτείς από αυτές, ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη ασφάλεια.