Ναι, έχω ακούσει πως μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Η φίνα νομίζω είναι απίθανο να προκαλέσει κάτι δερματικο στο κεφάλι.τοπικό έχω μόνο τη μινοξιδιλη.
Ναι, έχω ακούσει πως μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Η φίνα νομίζω είναι απίθανο να προκαλέσει κάτι δερματικο στο κεφάλι.τοπικό έχω μόνο τη μινοξιδιλη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, έχω ακούσει πως μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Η φίνα νομίζω είναι απίθανο να προκαλέσει κάτι δερματικο στο κ
Φίλε εμένα δε με πείραξε καθόλου. Ούτε το φουνγκοραλ. Μη σου πω την έχω βρει κιόλας. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι ο Λορέντσο δεν προτείνει τη μινο και ούτε βλέπει regrowth, ακόμα κ με τη φινα..Ναι, έχω ακούσει πως μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Η φίνα νομίζω είναι απίθανο να προκαλέσει κάτι δερματικο στο κεφάλι.
Αυτοί παίρνουν (ή έπαιρναν) φίνα; Αν ναι, πως το ξέρεις;Επίσης αν είναι σίγουρος ότι θα βγάλεις πρόβλημα στην ερωτική σου ζωή να μας πει παρακαλώ πολύ και τι ακριβώς ισχύει με τις περιπτώσεις Καλάθη, Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό όπως και αυτή του Μπέικον. Μη καθόμαστε και κάνουμε τσάμπα refresh.
Όχι ρε φίλε καμία σχέση δεν αναφέρθηκα σε αυτούς γι αυτό τον λόγο. Απλά σου λέω αν είναι τόσο ικανός να προβλέψει το μέλλον να μας πει τι ακριβώς θα κάνει και ο μπασκετικός Ολυμπιακός με αυτούς τους παίκτες, θα τους πάρει ή όχι ;Αυτοί παίρνουν (ή έπαιρναν) φίνα; Αν ναι, πως το ξέρεις;
Ρώτα αυτόν τον φαρμακοποιό που είναι η δουλειά του, να μας βρει τότε εναλλακτικό και εξίσου αποτελεσματικό φάρμακο κατά της ΑΓΑ.Γειά σας και πάλι παιδιά. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, έχω ξεκινήσει που λέτε φίνα εδώ και σχεδόν ένα μήνα (2-3 χαπάκια για να τελειώσει το πρώτο κουτί). Μέχρι στιγμής μηδέν παρενέργειες.
Όλα καλά λοιπόν, είχα ήδη αισθανθεί καλύτερα και δεν το σκεφτόμουν πλέον ιδιαίτερα το θέμα μαλλί. Μέχρι χθες, που πήγε η μάνα μου να πάρει το 2ο κουτί (δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς). Την άρχισε λοιπόν ο φαρμακοτρίφτης για το πόσο κακό φάρμακο είναι, το ότι σίγουρα θα έχω μεγάλο πρόβλημα με τη σεξουαλικη μου ζωή, το ότι εύχεται να του το γυρίσουμε πίσω και έπαθε σοκ όταν ιδιαίτερα έμαθε την ηλικία μου (29). Γενικά, ό,τι αρνητικό και καταδικαστικό υπάρχει, της το πε.
Τεσπα, δεν ήθελα να δώσω σημασία, αλλά με τρώει λίγο από χθες ρε γαμωτο...
ψεκ αλερτ (για τον φαρμακοποιο)Γειά σας και πάλι παιδιά. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, έχω ξεκινήσει που λέτε φίνα εδώ και σχεδόν ένα μήνα (2-3 χαπάκια για να τελειώσει το πρώτο κουτί). Μέχρι στιγμής μηδέν παρενέργειες.
Όλα καλά λοιπόν, είχα ήδη αισθανθεί καλύτερα και δεν το σκεφτόμουν πλέον ιδιαίτερα το θέμα μαλλί. Μέχρι χθες, που πήγε η μάνα μου να πάρει το 2ο κουτί (δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς). Την άρχισε λοιπόν ο φαρμακοτρίφτης για το πόσο κακό φάρμακο είναι, το ότι σίγουρα θα έχω μεγάλο πρόβλημα με τη σεξουαλικη μου ζωή, το ότι εύχεται να του το γυρίσουμε πίσω και έπαθε σοκ όταν ιδιαίτερα έμαθε την ηλικία μου (29). Γενικά, ό,τι αρνητικό και καταδικαστικό υπάρχει, της το πε.
Τεσπα, δεν ήθελα να δώσω σημασία, αλλά με τρώει λίγο από χθες ρε γαμωτο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πρέπει να είναι φίλος με χριστοφορους και μαλλιά μου πίσω αυτός......ψεκ αλερτ (για τον φαρμακοποιο)
Αυτό ακριβώς νόμιζε...θα νόμιζε η γυναίκα ότι κρατάει βόμβα στα χέρια μετά από τις μαλακίες που της είπε ο τύπος..μην την ξαναστείλει και την αγχωνεις τζάμπα,και αγχώνεσαι και εσύ μαζί της..
Να σου πω περιστατικό με φαρμακοποιό/πωλητή φαρμάκων-καλλυντικών...Αυτό ακριβώς νόμιζε...