Ειλικρινά ο
@bobby είναι απο τα ευγενέστερα παιδιά στο φόρουμ και απορώ για την επίθεση σου!Επίσης μιλάς για κάποια ΜΜ που έκανες και μετά λύπης δεν είσαι ικανοποιημένος κάτι μας στεναχωρεί όλους και μετά μιλάς απαξιωτικά για τα Ελληνικά φόρουμ!
Δεν σου κάνει κάποιος επίθεση αλλά μερικές φορές ο γραπτός λόγος είναι ξύλινος και δεν αντιλαμβανόμαστε τα vibes του συνομιλιτή μας!
Όπως και να έχει είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου αλλά ακόμα χρησιμότερο θα ήταν να είχαμε κάποιες φώτο για να βοηθήσεις και τα υπόλοιπα μέλη να μην πέσουν σε ίδια λάθη όπως εξέφρασες εσύ με την δικιά σου ΜΜ!
Έκανα την επισύμανση ότι δεν είναι όλοι ίδιοι στα ελληνικά φορουμ, αλλά ότι μέσα τους βρίσκεις ευκολότερα τέτοια διαμάντια. Κι εγώ Έλληνας είμαι άλλωστε. Το αν είναι ευγενέστατο παιδί δεν το ξέρω, αυτό που είδα είναι μερικές προτάσεις του οι οποίες δε μου φάνηκαν ευγενικές (για παράδειγμα θα μπορούσα θεωρητικά να είμαι όντως άτομο με κάποι ψυχική νόσο και να με είχε διαλύσει η τοποθέτησή του). Τέτοια πράγματα δεν τα γράφεις όταν δεν ξέρεις ποιόν έχεις στην άλλη μεριά. Έχω τη διάθεση ωστόσο να το σταματήσω εδώ.
Δε θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες και συγγνώμη γι' αυτό, γιατί δεν θέλω να εκτεθώ ξανά σε κριτική για το αποτέλεσμα. Εϊμαι σε φάση που πρέπει να το αφήσω στην άκρη μέχρι να φυτρώσει και να δω πώς θα το διαχειριστώ τότε, γιατί έχω εξαιρετικά σοβαρές δουλειές και αλλαγές αυτή την περίοδο και όλο αυτό με έχει ταλαιπωρήσει και αγχώσει πάρα πολύ, γιατί έσκασε με πολλά ακόμα μαζί.
Όταν βγει το μαλλί κι έχουμε καλύτερη εικόνα, μπορώ να επανέλθω και να αναφέρω και τι συζήτηθηκε/έγινε με τον γιατρό που σκέφτομαι για την επιδιόρθωση (αν προχωρήσω σε αυτό). Μπορώ να πω όμως ότι αυτός (γνωστός εκ Βελγίου) είπε τρία πράγματα: 1) όχι καλό σχήμα για τις αναλογίες του προσώπου μου (εδώ βέβαια ξαναλέω δεν είναι τραγικό, αλλά συμφωνώ και έπρεπε να εκμεταλλευτεί το φυσικό μου recessed hairline, αλλά δεν το σχεδιάσαμε "μαζί" και ήμουν χαμένος στην όλη διαδικασία), και όχι συντηρητικό με σκέψη προς το μέλλον, 2) multiples στο hairline, 3) ύπαρξη τριχών κάθετων στο κρανίο που θα δημιουργήσουν see-through effect.
Πρότεινε photos στο 6μηνο να δουμε πώς εξελίχθηκε και πιθανή επιδιόρθωση με 2 sessions, το 1ο στους 6-9 μήνες και το 2ο 4-6 μήνες μετά. Δεν έχει δώσει plan γιατί είναι νωρίς, ελπίζω να μην θέλει κι άλλα grafts γιατί πλέον είμαι σε φάση να μη θέλω καν μεταμόσχευση και να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Για λεφτά τρομάζω στο τι θα ακούσω αλλά άμα είναι τραγικό το αποτέλεσμα θα πονέσω αλλά θα το αντέξω.
Η επιδιόρθωση θα μπορούσε να είναι είτε punch από το hairline και δημιουργία νέου, πιο ώριμου ψηλότερα (πραγματικά αυτό που σχεδίασε είναι αυτό που σκεφτόμουν πριν την μεταμόσχευση) ή να τα βάλει πάλι στη δότρια. Λέει ότι είναι δυνατό χωρίς ουλές, και μου έδειξε κάποιες photos. Εκεί έχω ενδοιασμούς, έχω καταλήξει ότι όντως σε πολλούς δε φαίνεται τίποτα αλλά είναι ένα ρίσκο γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει το δέρμα μου. Το consultation είναι online (αν και μένω σε περιοχή που είμαι οδικώς από εκεί) με πολύ καλές φωτογραφίες όμως και λέει δεν χρειάζεται live consultation γιατί είναι πολύ straight forward αυτά που πρέπει να γίνουν. Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι είναι απλό case λόγω αριθμού grafts και επιφάνειας και όχι λόγω αρπαχτής.
Να προσθέσω ότι στην αρχή μου είπαν ότι γενικά περιμένει το 12μηνο να δει το αποτέλεσμα και μετά ακουμπάει, αλλά όταν είδε τις φωτογραφίες μάλλον του φάνηκε τόσο μάπα που είπε θέλει φτιάξιμο. Κρατάω μικρό καλάθι και είμαι προσεκτικός αυτή τη φορά, καθώς την προηγούμενη την πάτησα με πολύ κακές συγκυρίες. Θα δούμε σε μερικούς μήνες.
Όσον αφορά τις φωτογραφίες που ανέβηκαν παραπάνω, ναι είναι τρομακτικές αλλά ο γιατρός είναι στον χώρο 25 χρόνια και το site παλιό. Έχει κάτι θολές στο insta που είναι πιο καινούργιες, μάλλον λίγο καλύτερες δουλειές αλλά και πάλι κακές (όσο καταφέρνει κανείς να διακρίνει).
Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί πολύ λιγότερο με μεταμοσχεύσεις στη ζωή μου, ή τουλάχιστον να είχα ασχοληθεί πριν την κάνω. Αν και αν είχα διαβάσει όσα έχω διαβάσει τώρα πριν την επέμβαση, θα έπαιρνα την απόφαση να μην κάνω ποτέ και να φλεξάρω τους κροτάφους μου με ένα uppercut όπως έκανα τα τελευταία χρόνια.