Γνωμη για μεταμοσχευση μαλλιων στη κλινικη του Dr Theochari στη Γλυφαδα

got2000

Member
Φιλε καλησπερα,

Καταρχην να σε ευχαριστησω που μοιραζεσαι κατι που περνας με τετοια δυσκολια με αγνωστους στο ιντερνετ, δεν ειναι ευκολο κατι τετοιο.

Εγραψες πραγματα και αληθειες για τις μεταμοσχευσεις και το φως μπροστα στο οποιο παρουσιαζονται που πολλοι που ειναι χρονια εδω μεσα δεν αντιλαμβανονται.

Εγω εχω να σου πω 2 πραγματα.

1.Το αποτελεσμα σου δεν ειναι κακο, εχει ωστοσο καποιες αστοχιες που ειμαι σιγουρος οτι αντιλαμβανεσαι και ο ιδιος, π.χ. χαμηλη πυκνοτητα πισω απτη χερλαιν, πολυτριχα μπροστα κτλπ.

2. Εχω δει αντιστοιχα αποτελεσματα με το δικο σου στο φορουμ απο αλλους εγχωριους γιατρους να χαρακτηριζονται πολυ υψηλου επιπεδου απο πολλα μελη του φορουμ, και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το καταλαβαίνω αυτο που λες ότι τέτοια αποτελέσματα παρουσιάζονται ως υψηλού επιπέδου. Δεν ξέρω, ίσως να έχω άλλου είδους αντίληψη και αυτό τελικά να μου κάνει κακό. Επισυνάπτω ωστόσο άλλη μία φωτογραφία του hairline μου σε πολύ υψηλή ανάλυση από φωτο ταυτότητας, 2 μήνες πριν την μεταμόσχευση και μία του hairline τώρα (σε πιο χαμηλή ανάλυση, που αν αυξηθεί χειροτερεύει σαφώς).

Στα δικά μου μάτια, παρόλο που είχα ένα κάποιο θέμα πριν, η φυσικότητα που αντάλλαξα για ένα χοντροκομμένο χαμηλότερο και αραιό hairline δεν άξιζε σε καμία περίπτωση (βγάζοντας απ' έξω την ταλαιπωρία και το κόστος).

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά βλέπουν "μαλλί - ναι / μαλλί - όχι". Θα επιδιώξω να το αφήσω μακρύ, μήπως αυτό κρύψει λίγο τα προβλήματα, ειδικά στην αριστερή πλευρά η οποία είναι απαράδεκτη.

IMG_20240904_182832.jpgEx8vyyxT81u7MeR4wfR4pA_PASSPORT_PROFILE.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

got2000

Member
Η φυτρωση έως τώρα δεν είναι κακή γιατί έβαλες και λίγα τριχοθυλακια. Η τοποθέτηση όπως είπες και εσύ θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για να έχεις μεγαλύτερη φυσικότητα.
Περίμενε να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα μέχρι το 12 μηνο και έως τότε μην κάνεις τίποτα.
Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και σε επόμενη επέμβαση να γεμίσεις ακόμη καλύτερα αραιές περιοχές και το βασικότερο να αφαιρεθούν κάποια δίπλα τριπλά τριχοθυλακια και να σχεδιαστεί μια πιο φυσική hairline.
Η κατάσταση δεν είναι τραγική αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Υπομονη μέχρι την ολοκλήρωση του αποτελέσματος.
Ευχαριστώ.

Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι τραγική τραγική. Μιλάμε για μια μικρή επέμβαση και όχι για ένα τραγικό γενικά botch. Αλλά σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, στο βαθμό που να συζητώ να σκάσω 10κ για να επιστρέψω στην προηγούμενή μου κατάσταση.

Στο 12μηνο λογικά δε θα έχω κάνει κάτι γιατί βρίσκομαι σε μια δύσκολη γενικά φάση (αλλαγή χώρας, εξετάσεις κλπ) που δε θα μπορώ. Μετά τίθεται και το θέμα του πού θα έκανα κάτι αν έκανα. Οι επιλογές μου ήταν Feriduni (o οποίος λόγω τεράστιας αναμονής μάλλον αποκλείεται), Ball (μου αρέσει που είναι συντηρητικός και έχει πιο ήπιο και σοβαρό marketing) και Bisanga (με φοβίζει το marketing του και ο αριθμός των μοσχευμάτων που χρησιμοποιεί). Γενικά θέλω όσο πιο ήπιες παρεμβάσεις γίνονται, και αν είχα συμμετάσχει στον σχεδιασμό του hairline θα το ειχα προτείνει πολύ ψηλότερα και αφήνοντας κροτάφους κενούς.

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου καταλαβαίνω αλλά όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες δεν είναι άσχημο αυτό που βλέπω.....Μετά το 8 μηνο θα αλλάξει και άλλο για να έχεις μια καθαρή πλέον εικόνα!Το κακό μικρό καθώς και λίγα τα grafts βέβαια τα λεφτά πολλά αλλά διορθώνεται.....Άσε και λίγο μήκος και μπορεί να δείξει ακόμα καλύτερα!Αυτά απο εμένα και σου εύχομαι τα καλύτερα!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ κοιτάω τις φώτο σου και έχω μπερδευτεί, ποιές είναι πριν ποιες είναι μετά, τι κάλυψες τι όχι. Μπορείς να μας βάλεις 2-3 φώτο πριν και 2-3 φώτο τώρα από τις ίδιες γωνίες;

got2000

Member
Αγαπητέ κοιτάω τις φώτο σου και έχω μπερδευτεί, ποιές είναι πριν ποιες είναι μετά, τι κάλυψες τι όχι. Μπορείς να μας βάλεις 2-3 φώτο πριν και 2-3 φώτο τώρα από τις ίδιες γωνίες;

Dustuxws den exw apo tis idies gwnies fwtografies prin. To 'prin' einai h mia en face photo sto teleutaio post mou, kai mia en face apo to 1o post opou fainetai h upoxwrhsh stous krotafous. Kalufthikan oi krotafoi kai katevhke olo to hairline ligo pio xamhla opote einai se olo to mhkos oi prwtes seires metamosxeumenes. Zwgrafisa sth photo tou prin peripou ti paremvash egine, xontrika. Suggnwmh gia ta greeklish alla eimai se upologisti xwris ellinika.

To oti exeis mperdeutei me to prin kai to meta na to eklavw ws oti eixa kalo hairline kai phga kai to xalasa? :''D

Συνημμένα

• Unbenannt.png
    Unbenannt.png
    417.3 KB · Προβολές: 23

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το καταλαβαίνω αυτο που λες ότι τέτοια αποτελέσματα παρουσιάζονται ως υψηλού επιπέδου. Δεν ξέρω, ίσως να έχω άλλου είδους αντίληψη και αυτό τελικά να μου κάνει κακό. Επισυνάπτω ωστόσο άλλη μία φωτογραφία του hairline μου σε πολύ υψηλή ανάλυση από φωτο ταυτότητας, 2 μήνες πριν την μεταμόσχευση και μία του hairline τώρα (σε πιο χαμηλή ανάλυση, που αν αυξηθεί χειροτερεύει σαφώς).

Στα δικά μου μάτια, παρόλο που είχα ένα κάποιο θέμα πριν, η φυσικότητα που αντάλλαξα για ένα χοντροκομμένο χαμηλότερο και αραιό hairline δεν άξιζε σε καμία περίπτωση (βγάζοντας απ' έξω την ταλαιπωρία και το κόστος).

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά βλέπουν "μαλλί - ναι / μαλλί - όχι". Θα επιδιώξω να το αφήσω μακρύ, μήπως αυτό κρύψει λίγο τα προβλήματα, ειδικά στην αριστερή πλευρά η οποία είναι απαράδεκτη.

Προβολή συνημμένου 64803Προβολή συνημμένου 64802
Οκ εδώ δηλαδή η κάτω φώτο είναι το πριν και η πάνω το τώρα?

kollaps

Active Member
Καλησπέρα φίλε. Να υποθέσω αγωγή λαμβάνεις, σωστά;

Οι γιατροί που διερευνάς από το εξωτερικό είναι καλοί στα repairs, αλλά πάρε το χρόνο σου να το ψάξεις. Μην πανικοβάλλεσσαι, έχεις ακόμα αρκετό μαλλί και όλα διορθώνονται.

got2000

Member
Καλησπέρα φίλε. Να υποθέσω αγωγή λαμβάνεις, σωστά;

Οι γιατροί που διερευνάς από το εξωτερικό είναι καλοί στα repairs, αλλά πάρε το χρόνο σου να το ψάξεις. Μην πανικοβάλλεσσαι, έχεις ακόμα αρκετό μαλλί και όλα διορθώνονται.

Kalispera. Apo agwgh tha meinw sthn topiki minoxidili thn opoia exw ksekinhsei kapoious mhnes, pou kai auti mou dhmiourgei kapoia themata kai den kserw poso tha thn sunexisw. Den eixe suzitithei sovara to endexomeno agwghs, alla i alitheia einai oti epeidh den exw idiaiteri klhronomikothta gia peraiterw epideinwsh (o pateras mou me paromoio protupo hlikiaka exei meinei sta idia kai einai 63) kai eimai hdh 32, opote an proxwrhsw ontws se repair protimw na kanw apla ena pio sunthrhtiko hairline.

H alitheia einai oti exw panikovlithei arketa giati epese sugkhriaka se para polu apaititikh periodo, kai to ekana veviasmena epeidh eixa ena keno gia thn apokatastash kai gia na niwsw kalutera. Telika dimiourghsa apla allo ena provlhma.

JimKan1

Well-Known Member
Kalispera. Apo agwgh tha meinw sthn topiki minoxidili thn opoia exw ksekinhsei kapoious mhnes, pou kai auti mou dhmiourgei kapoia themata kai den kserw poso tha thn sunexisw. Den eixe suzitithei sovara to endexomeno agwghs, alla i alitheia einai oti epeidh den exw idiaiteri klhronomikothta gia peraiterw epideinwsh (o pateras mou me paromoio protupo hlikiaka exei meinei sta idia kai einai 63) kai eimai hdh 32, opote an proxwrhsw ontws se repair protimw na kanw apla ena pio sunthrhtiko hairline.

H alitheia einai oti exw panikovlithei arketa giati epese sugkhriaka se para polu apaititikh periodo, kai to ekana veviasmena epeidh eixa ena keno gia thn apokatastash kai gia na niwsw kalutera. Telika dimiourghsa apla allo ena provlhma.
Πατερας μου ειναι NW2, θειος (αδερφος μανας) ειναι NW2, θειος (αδερφος πατερα) ειναι NW4 , ολοι γυρω στα 65.

Εγω παω για NW5-6

Θελω να πω δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος που θα καταληξεις, καλο θα ηταν να κανεις ενα ελεγχο να δεις τι miniaturisation υπαρχει στο κεφαλι σου και σε τι περιοχες για να παρεις μια ιδεα, δυστυχως για τετοιου ειδους ελεγχου πρεπει να πας εξω..

got2000

Member
Πατερας μου ειναι NW2, θειος (αδερφος μανας) ειναι NW2, θειος (αδερφος πατερα) ειναι NW4 , ολοι γυρω στα 65.

Εγω παω για NW5-6

Θελω να πω δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος που θα καταληξεις, καλο θα ηταν να κανεις ενα ελεγχο να δεις τι miniaturisation υπαρχει στο κεφαλι σου και σε τι περιοχες για να παρεις μια ιδεα, δυστυχως για τετοιου ειδους ελεγχου πρεπει να πας εξω..
To kserw. Vevaia an proekupte tetoio provlhma tha asxoliomoun me to pws na diwksw to hairline pou mou evale kai na to paw sth dotria para me to pws na swsw ta pisw. Susthmatiki agwgh den prokeitai na lavw pote kai eimai apofasismenos. Dustuxws h suzhthsh pro ths epemvashs htan anuparkth me monh anafora sto oti exw kalh hlikia. Meta thn epemvash otan rwthsa uphrkse ena sxolio tou tupou 'mporei na xreiasteis kai 2h kai 3h, den eimai h puthia'. Thelw na elpizw to oti epi ths ousias eimai statheros xwris agwgh edw kai xronia me polu elafra mono epideinwsh kai panw apo 30, na me swsei.

theoblue

Active Member

Τι θεματα εχεις παρατηρησει με την τοπικη μινο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

got2000

Member
Τι θεματα εχεις παρατηρησει με την τοπικη μινο;

Exw ena thema sta autia pou mou to epideinwnei nomizw ligo, alla nomizw oti einai otan th vazw prwi vradu. Twra th vazw mono vradu kai eimai kala pros to paron. Exw epishs atopiki dermatitida opote eimai polu euaisthitos se topikes agwges, paliotera eixa dokimasei kai mou eixe kanei ekzema, auth th fora thn anexomai kala.

LoverBoy

Well-Known Member
Den eixa ksanavalei pote sovara sto parelthon. Eixa dokimasei prin kamia 10etia alla de thumamai an eixa valei afro h spray tote kai mou ekane eksanthima kai thn ekopsa grhgora. Nomizw afros htan kai tote.
Καταλαβαίνω...Οπότε συνέχισε όπως βάζεις μόνο το βράδυ λίγη ποσότητα όσο ένα μικρό καρύδι γιατί θα σε βοηθήσει με τις αδύναμες τρίχες....
Τοπικά θα φοβόσουν να βάλεις φίνα?Υπάρχουν σκευάσματα που έχουν δείξει καλά αποτελέσματα!

theoblue

Active Member
Καταλαβαίνω...Οπότε συνέχισε όπως βάζεις μόνο το βράδυ λίγη ποσότητα όσο ένα μικρό καρύδι γιατί θα σε βοηθήσει με τις αδύναμες τρίχες....
Τοπικά θα φοβόσουν να βάλεις φίνα?Υπάρχουν σκευάσματα που έχουν δείξει καλά αποτελέσματα!
Η τοπικη φινα θεωρητικα στοχευει την DHT των τριχοθυλακιων; Ή απορροφαται απο τον οργανισμο και εχει τον ιδιο τροπο δρασης οπως το χαπι, αλλα σε μικροτερη ποσοτητα;

LoverBoy

Well-Known Member
Η τοπικη φινα θεωρητικα στοχευει την DHT των τριχοθυλακιων; Ή απορροφαται απο τον οργανισμο και εχει τον ιδιο τροπο δρασης οπως το χαπι, αλλα σε μικροτερη ποσοτητα;
Η τοπική φίνα έχει πολύ μικρότερη δραστικότητα απο το χάπι και σίγουρα λιγότερες "παρενέργειες"!Αλλά δεν έχει την ίδια αποτελεσμάτικοτητα!Αν όμως κάποιος είναι κάθετα αρνητικός στο να λάβει το χάπι τότε είναι άμεσα η καλύτερη εναλλακτική λύση!

theoblue

Active Member
Η τοπική φίνα έχει πολύ μικρότερη δραστικότητα απο το χάπι και σίγουρα λιγότερες "παρενέργειες"!Αλλά δεν έχει την ίδια αποτελεσμάτικοτητα!Αν όμως κάποιος είναι κάθετα αρνητικός στο να λάβει το χάπι τότε είναι άμεσα η καλύτερη εναλλακτική λύση!
Ναι οκ αλλα αναρωτιεμαι αν εχει λιγοτερες παρενεργειες επειδη δρα πιο στοχευμενα ή απλα η ποσοτητα της δραστικης ουσιας που εισερχεται στον οργανισμο ειναι μικροτερη απο οτι με το χαπι.

Μπλουζα