Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:τον coleman τον ειδες? αμα δεν επερνε αναβολικα θα ηταν καλυτερος τωρα...καπα λες η πραξη μετραει δεν μιλαω με σιγουρια μπορει να εχεις δικιο αλλα η δυτ ειναι το ποιο ισχυρο μας ανδρογωνο και ειναι λιγο απιθανο να μην εχει σχεση με μυικοτιτα.. και η φινα ανεβαζει προσωρινα την τεστο και μετα την ριχνει κατακαοριφα με τον καιρο το ισχυριστικε ατομο απο το φορουμ μεσα οτι συμβαινει αυτο και νομιζω αν θυμαμαι καλα του απαντισε ενας και του ειπε οτι καλα τα λεει... δεν ξερω.. εμενα η γνωμη μου ειναι μην ρισκαρεις να χασεις μαλλια για να παρεις μυικοτιτα και μετα να κουμπωσεις φινα και να ρισκαρεις αμα θα σωσεις τι ζημια στα μαλλια και αν θα κρατησεις μυικοτιτα η οχι το ποιο πιθανο οχι γιατι ετσι ειναι τα αναβολικα... οσο τα περνεις εχει καλος μετα αντε για σας... δεν ειναι συμπληρωματα ειναι ορμονες οταν πεσουν παλι οι ορμονες σου ερχεσε στα ισια σου τωρα αν μενει κατι για 1 μηνα χρισης δεν νομιζω να μινει και μαλιστα με ρισκο τα μαλλια σου (αυτα τα μαλλια μας φαγανε! ολα στη ζωη μας κρινονται απο ταμαλλια! μην κανεις αυτο κανει κακο στα μαλλια μη το ενα μη το αλλο ολη η ζωη μας γιριζει γυρο απο αυτα τα μαλλια..)
να ρωτησω κατι? ειναι ενα συμπληρομα το hallo νομιζω απο bbclub και λεει αυξανει τους υποδωχεις ανδρογωνων αυτο ειναι καλο η κακο για τα μαλλια ? γιατι ανα αυξανει τους υποδωχεις μονο σοτυς μυες και πηγενουν ποιο πολα ανδρογωνα στους μυες θα πηγενουν λιγοτερα στο μαλλι αρα + . Η κανει κακο? θα αυξησει και τους υποδωχεις και στα μαλλια αρα μαλλια καπουτ 100%?
gianniskritikos2 είπε:καμια σχεση... τριχες στο σωμα με τριχοπτωση... εγω δεν εχω δει τιποτα ειμαι ατριχος... και πολοι αλλοι το ιδιο.. ο αλλος ειναι αρκουδα και εχει μαλλουμπα καμια σχεση.
giannaras13 είπε:gianniskritikos2 είπε:τον coleman τον ειδες? αμα δεν επερνε αναβολικα θα ηταν καλυτερος τωρα...καπα λες η πραξη μετραει δεν μιλαω με σιγουρια μπορει να εχεις δικιο αλλα η δυτ ειναι το ποιο ισχυρο μας ανδρογωνο και ειναι λιγο απιθανο να μην εχει σχεση με μυικοτιτα.. και η φινα ανεβαζει προσωρινα την τεστο και μετα την ριχνει κατακαοριφα με τον καιρο το ισχυριστικε ατομο απο το φορουμ μεσα οτι συμβαινει αυτο και νομιζω αν θυμαμαι καλα του απαντισε ενας και του ειπε οτι καλα τα λεει... δεν ξερω.. εμενα η γνωμη μου ειναι μην ρισκαρεις να χασεις μαλλια για να παρεις μυικοτιτα και μετα να κουμπωσεις φινα και να ρισκαρεις αμα θα σωσεις τι ζημια στα μαλλια και αν θα κρατησεις μυικοτιτα η οχι το ποιο πιθανο οχι γιατι ετσι ειναι τα αναβολικα... οσο τα περνεις εχει καλος μετα αντε για σας... δεν ειναι συμπληρωματα ειναι ορμονες οταν πεσουν παλι οι ορμονες σου ερχεσε στα ισια σου τωρα αν μενει κατι για 1 μηνα χρισης δεν νομιζω να μινει και μαλιστα με ρισκο τα μαλλια σου (αυτα τα μαλλια μας φαγανε! ολα στη ζωη μας κρινονται απο ταμαλλια! μην κανεις αυτο κανει κακο στα μαλλια μη το ενα μη το αλλο ολη η ζωη μας γιριζει γυρο απο αυτα τα μαλλια..)
να ρωτησω κατι? ειναι ενα συμπληρομα το hallo νομιζω απο bbclub και λεει αυξανει τους υποδωχεις ανδρογωνων αυτο ειναι καλο η κακο για τα μαλλια ? γιατι ανα αυξανει τους υποδωχεις μονο σοτυς μυες και πηγενουν ποιο πολα ανδρογωνα στους μυες θα πηγενουν λιγοτερα στο μαλλι αρα + . Η κανει κακο? θα αυξησει και τους υποδωχεις και στα μαλλια αρα μαλλια καπουτ 100%?
η dht δεν παιζει ρολο,ή τουλαχιστον ειναι τοσο μικρος αν εχει που δεν συμμετεχει ενεργα... αν ηταν ετσι τα αναβολικα θα προσπαθουσαν να ανεβασουν την dht.. στα γεν. οργανα παιζει μεγαλο ρολο και δυστηχως και στα μαλλια μας :s μην ξεχνας οτι οι πιο πολλοι,οταν ξεκινα η διαδικασια της τριχοπτωσης στο κεφαλι παρατηρουν και μια μεγαλη αλλαγη στην αναπτυξη των τριχων στο σωμα.. δεν ειχα σχεδον καθολου τριχες στα χερια μεχρι τον περασμενο αυγουστο που παρατηρησα και το προβλημα στα μαλλια και τωρα πια ειναι εκνευριστικο,μου ερχετε να παρω κερι και να μην αφησω καμια!
gianniskritikos2 είπε:καμια σχεση... τριχες στο σωμα με τριχοπτωση... εγω δεν εχω δει τιποτα ειμαι ατριχος... και πολοι αλλοι το ιδιο.. ο αλλος ειναι αρκουδα και εχει μαλλουμπα καμια σχεση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:δεν σημαινει κατι αυτο ... αλλο το εχεις τριχωθυλακια ευεστιτα στην δυτ και αλλο να εχεις υψυλα επιπεδα δυτ... ο αλλος μπορει να εχει 2 φορες επιπεδα δυτ απο τα δικα μ και να μην καραφλιαζει εγω ομως καραφλιαζω αρα δεν ειναι ανδιξη καραφλας οι πολλες τριχες.
gianniskritikos2 είπε:τι θελεις να πεις? ανεφερες οτι δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που παρουσιαζουν καραφλα εχουν αυξημενοι τριχοθυια στο σωμα και μου ειπες σωστα οτι οταν εχεις πολυ δυτ εχεις πιθανοτατα αυξημενη τριχοφυια και σου λεω οτι το θεμα ειναι τα τριχοθυλακια μας για το οτι καραφλιαζουμε κατι γνωστο οντως θες να πεις κατι αλλο?στο συγκεκριμενο ζητημα για την δυτ και την καραφλα? μαθηματικο σπουδαζω... ξερω απο στατιστικες και δειγματα.λογικο ειναι οταν ενας εχει πολι δυτ και εχει αα να εχει ποιο γρηγωρη εξεληξη αρα σηνηθως ο τριχωτος με αα χανει ταχυτερα απο τον μη τριχοτο
σαν ανθρωπος ομως οπως με χαρακτηρισες ειμαι απολυτος και πολυ μαλιστα
edyuser1 είπε:μικε πρωτη φορα ειναι που θα παρω.γιαννη τι να σε πω ρε φιλε εχεις παρει εσυ καθολου και το λες, αποκλειεται να μην κρατησεις ενα ποσοστο απο το κερδος απο το αναβολικο τι να πω η πραξη θα δειξει.
edyuser1 είπε:tropheus πιο παλια ειχες γραψει σε ενα μελος για ταυτοχρονη χρηση αναβ.με προσκαρ γινετε αυτο το πραγμα?
weznem είπε:η φινα επηρεαζει και τις τριχες στο προσωπο γεννια η οχι ξερουμε?