Γεια σου φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας
Καταρχήν να σου πω ότι το καλύτερο για την υγεία σου και για τα μαλλάκια σου είναι να μην πάρεις κανένα ορμονικό σκεύασμα.
Από εκει και πέρα αν παρολα αυτά προχωρήσεις χρειάζεται να διαβάσεις αρκετά πράγματα πριν πάρεις οτιδήποτε.
Το havoc είναι ένα προορμονικό το οποίο σε σχέση με τη "ζημιά" που κάνει δε δίνει καλά αποτελέσματα. Για το συκώτι η ταυρίνη που αναφέρεις δε είναι το κατάλληλο συμπλήρωμα. Επιπλέον για pct το nolva και το clomid είναι δύο τελείως διαφορετικά φάρμακα που στοχεύουν σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Μη πέφτεις θύμα των διαφόρων "άσχετων" που θέλουν να πουλήσουν και μπορεί να σου λένε ότι τους έρθει ... Μελέτησε το θέμα πρώτα.
Πάντα φιλικά
[/quote]
καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω για το καλοσωρισμα!
εχεις απολυτο δικιο,θελει πολυ ψαξιμο και μελετη το θεμα.την ταυρινη την αναφερω για τα back pumps που διαβασα οτι δημιουργουνται με το εν λογω στεροειδες.pct ενα απο τα δυο θα παρω αν τελικα αποφασισα να παρω τον δρομο των στεροειδων.
η αληθεια ειναι οτι το καλυτερο ειναι αυτο που λες,να μην παρω το οτιδηποτε ωστε να εχω και το κεφαλι μου ησυχο.η περιεργεια ομως να δω το σωμα μου επειτα απο τη χρηση στεροειδων ειναι πολυ μεγαλη.ελπιζω να καταλαβαινεις...φυσικα και ξερω να κανω διατροφη,να προπονουμαι και να ακουω το σωμα μου,και ξερω γενικοτερα τι θα πει πειθαρχεια και γυμναστηριο.φυσικα ομως εχω ακομα περιθωρια αναπτυξης ως νατουραλ..
οπως σου ειπα ειμαι ακομα σε σκεψη και ερευνω τις προoρμονες κυριως,διοτι δεν εχω καποιο κονε ωστε να μου δωσει real gear.
μου κανει εντυπωση παντως που λες πως το επιστανε δεν εχει καλα αποτελεσματα σε σχεση με τη ζημια που κανει...θεωρεις το h-drol ανωτερο?