Γυμναστηριο

weznem

Well-Known Member
tropheus είπε:
weznem είπε:
η φινα επηρεαζει και τις τριχες στο προσωπο γεννια η οχι ξερουμε?

Οχι δεν τα επηρεάζει ... υπό την έννοια της απώλειας τους. Σε κάποια έρευνα είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι αυξάνει όμως τη μάζα της κάνοντας την πιο παχιά...

δηλαδη δεν κοβει την αναπτυξη τους,συνεχιζουν να πολλαπλασιαζονται σε οσους δεν εχει ολοληρωθει η διαδιακασια?
απο αυτα που μου γραφεις αντιλαμβανομαι οτι ειναι θετικα και οχι αρνητικα για τα γεννια...
ευχαριστω για την απαντηση,αν και ειμαι εκτος θεματος.. :hithead:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
weznem είπε:
tropheus είπε:
weznem είπε:
η φινα επηρεαζει και τις τριχες στο προσωπο γεννια η οχι ξερουμε?

Οχι δεν τα επηρεάζει ... υπό την έννοια της απώλειας τους. Σε κάποια έρευνα είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι αυξάνει όμως τη μάζα της κάνοντας την πιο παχιά...

δηλαδη δεν κοβει την αναπτυξη τους,συνεχιζουν να πολλαπλασιαζονται σε οσους δεν εχει ολοληρωθει η διαδιακασια?
απο αυτα που μου γραφεις αντιλαμβανομαι οτι ειναι θετικα και οχι αρνητικα για τα γεννια...
ευχαριστω για την απαντηση,αν και ειμαι εκτος θεματος.. :hithead:

Να πω κάτι τελευταίο γιατί χαλάμε το νήμα. Αν θυμάμαι καλά η φίνα επιπλέον καθυστερεί την ανάπτυξη των γενιών. Είναι μια σχετικά παλαιά μελέτη ...

edyuser1

Active Member
ευχαριστω ρε tropeus φαινεσαι ατομο που γνωριζει πραγματα μπραβο.για winstrol kai proscar μηπως γνωριζεις αν γινετε γιατι αυτο παιρνω αυτο το διαστημα.και κατι ακομα η dht η τεστοστερονη παιζει ρολο στην δυναμη και στη μυηκοτητα?γιατι ειχαμε πιο πριν ενα θεμα αν γνωριζεις καλος

tropheus

Well-Known Member
edyuser1 είπε:
ευχαριστω ρε tropeus φαινεσαι ατομο που γνωριζει πραγματα μπραβο.για winstrol kai proscar μηπως γνωριζεις αν γινετε γιατι αυτο παιρνω αυτο το διαστημα.και κατι ακομα η dht η τεστοστερονη παιζει ρολο στην δυναμη και στη μυηκοτητα?γιατι ειχαμε πιο πριν ενα θεμα αν γνωριζεις καλος

Πρώτα από όλα να πω ότι proscar ή avodart μπορεί κάποιος να τα παίρνει άσχετα με το αν λαμβάνει και στεροεϊδή ταυτόχρονα.
Απλά οι αναστολείς της 5α επιδρούν μόνο σε testosterone, methyltestosterone και fluoxymesterone.
Δηλαδή η φιναστερίδη δε μπορεί να βοηθήσει εσένα που παίρνεις winstrol (το οποίο όπως έχω ξαναπεί είναι από τα χειρότερα για τα μαλλάκια μας) υπό την έννοια να περιορίσει τον ανδρογονικό της χαρακτήρα.

Τώρα όσο αφορά τη μυικότητα, φυσικά και η τεστοστερόνη και η DHT την αυξάνουν. Ο περιορισμός της DHT με έναν 5α αναστολέα σύμφωνα με την πλειοψηφία των επαγγελματικά ενασχολούμενων με το bodybuilding (αν και δεν υπάρχει έρευνα) αναφέρει μείωση της δύναμης και της μυϊκότητας.

Πάντως για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα να προτείνω το βιβλίο ενός γκουρού του χώρου του William Llewellyn με τίτλο Anabolics 9th edition (700 σελίδες) το οποίο πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βρει σε pdf στο internet ...

edyuser1

Active Member
tropheus είπε:
edyuser1 είπε:

Πρώτα από όλα να πω ότι proscar ή avodart μπορεί κάποιος να τα παίρνει άσχετα με το αν λαμβάνει και στεροεϊδή ταυτόχρονα.
Απλά οι αναστολείς της 5α επιδρούν μόνο σε testosterone, methyltestosterone και fluoxymesterone.
Δηλαδή η φιναστερίδη δε μπορεί να βοηθήσει εσένα που παίρνεις winstrol (το οποίο όπως έχω ξαναπεί είναι από τα χειρότερα για τα μαλλάκια μας) υπό την έννοια να περιορίσει τον ανδρογονικό της χαρακτήρα.

Τώρα όσο αφορά τη μυικότητα, φυσικά και η τεστοστερόνη και η DHT την αυξάνουν. Ο περιορισμός της DHT με έναν 5α αναστολέα σύμφωνα με την πλειοψηφία των επαγγελματικά ενασχολούμενων με το bodybuilding (αν και δεν υπάρχει έρευνα) αναφέρει μείωση της δύναμης και της μυϊκότητας.

Πάντως για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα να προτείνω το βιβλίο ενός γκουρού του χώρου του William Llewellyn με τίτλο Anabolics 9th edition (700 σελίδες) το οποίο πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βρει σε pdf στο internet ...

σε ευχαριστω tropheus.δλδ τοσο σκατα ειναι ειναι το winstrol?και εγω δεν το συμπαθησα γιατι δεν πρεπει να πινω για το συκωτι.για καποιον που θελει να ασχοληθει λες ειναι πιο καλα πχ ενεσιμη τεστο απλη και προσκαρ για τον κυκλο που θα κανεις και μετα αν θες κοβεις και το προσκαρ μαζι σωστα?αλλα αποτελεσμα θα παρεις απο εναν τετοιο συνδιασμο στο σωμα?

tropheus

Well-Known Member
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δε συνιστώ σε κανέναν να παίρνει αναβολικά στεροεϊδή για να φτιάξει σώμα.

Από εκεί και πέρα για τα μαλλάκια μας τα πιο ασφαλή κατά σειρά (από το πιο ασφαλές προς το λιγότερο ασφαλές είναι) :

turinabol (δεν επηρεάζει η χρήση 5α αναστολέα)
anavar (δεν επηρεάζει η χρήση 5α αναστολέα)
deca-durabolin (εδώ απαγορεύται η χρήση 5α αναστολέα)
primobolan (δεν επηρεάζει η χρήση 5α αναστολέα)
testrosterone (με χρήση 5α αναστολέα)

μετά από αυτά το χάος ...
Να τονίσω ότι σε κάθε περίπτωση η δοσολογία παίζει σημαντικό ρόλο.

Τώρα όσο αφορά για συκώτι, οιστογονικές και ανδρογονικές παρενέργειες αλλης φύσης πέρα από τα μαλλάκια θα πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα...
Για παράδειγμα για το συκώτι το Liv52 DS είναι κορυφαίο ενώ πάντα τα ενέσιμα είναι πιο ήπια για το συκώτι σε σχέση με τα χάπια αφού δε μεταβολίζονται εκεί, ως αντιοιστρογονικά Arimidex, Nolvadex και proviron. Και για ενεργοποίηση ενδογενούς τεστοστερόνης pregnyl και serpafar.
Όλα αυτά θέλουν πολύ διάβασμα ... ή ακόμα καλύτερα να μην ασχοληθείς και να μην τα αγγίξεις ΠΟΤΕ !!!

Με λύπη μου βλέπω στο γυμναστήριο άτομα να παίρνουν φάρμακα χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα στηριζόμενοι στο τι τους λέει ο ένας και ο άλλος ...

fatalitybeard

New Member
γεια σας παιδια.καλο χειμωνα να εχουμε.γυμναζομαι 4 χρονια εχω φτασει σε καλο σημειο,ειμαι 1.72 67 κιλα 8%λιπος και σκεφτομουν οκτωβρη να κανω τον πρωτο κυκλο μου με ορμονικα για να βαλω κανα κιλο.σκεφτομουν havoc για 4 εβδομαδες 30/30/40/40.για προστασια cycle assist ταυρινη και pct ειτε nolva eite clomid,οποιο βρω με κρεατινη για να κρατησω τα οποια κερδη.πως το βλεπετε για πρωτο κυκλο?σε θεματα τριχοπτωσης θα εχω θεμα πιστευετε?το havoc θεωρειται απο τα πιο mild..

tropheus

Well-Known Member
fatalitybeard είπε:
γεια σας παιδια.καλο χειμωνα να εχουμε.γυμναζομαι 4 χρονια εχω φτασει σε καλο σημειο,ειμαι 1.72 67 κιλα 8%λιπος και σκεφτομουν οκτωβρη να κανω τον πρωτο κυκλο μου με ορμονικα για να βαλω κανα κιλο.σκεφτομουν havoc για 4 εβδομαδες 30/30/40/40.για προστασια cycle assist ταυρινη και pct ειτε nolva eite clomid,οποιο βρω με κρεατινη για να κρατησω τα οποια κερδη.πως το βλεπετε για πρωτο κυκλο?σε θεματα τριχοπτωσης θα εχω θεμα πιστευετε?το havoc θεωρειται απο τα πιο mild..

Γεια σου φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας :)
Καταρχήν να σου πω ότι το καλύτερο για την υγεία σου και για τα μαλλάκια σου είναι να μην πάρεις κανένα ορμονικό σκεύασμα.
Από εκει και πέρα αν παρολα αυτά προχωρήσεις χρειάζεται να διαβάσεις αρκετά πράγματα πριν πάρεις οτιδήποτε.
Το havoc είναι ένα προορμονικό το οποίο σε σχέση με τη "ζημιά" που κάνει δε δίνει καλά αποτελέσματα. Για το συκώτι η ταυρίνη που αναφέρεις δε είναι το κατάλληλο συμπλήρωμα. Επιπλέον για pct το nolva και το clomid είναι δύο τελείως διαφορετικά φάρμακα που στοχεύουν σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Μη πέφτεις θύμα των διαφόρων "άσχετων" που θέλουν να πουλήσουν και μπορεί να σου λένε ότι τους έρθει ... Μελέτησε το θέμα πρώτα.

Πάντα φιλικά :)

fatalitybeard

New Member
Γεια σου φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας :)
Καταρχήν να σου πω ότι το καλύτερο για την υγεία σου και για τα μαλλάκια σου είναι να μην πάρεις κανένα ορμονικό σκεύασμα.
Από εκει και πέρα αν παρολα αυτά προχωρήσεις χρειάζεται να διαβάσεις αρκετά πράγματα πριν πάρεις οτιδήποτε.
Το havoc είναι ένα προορμονικό το οποίο σε σχέση με τη "ζημιά" που κάνει δε δίνει καλά αποτελέσματα. Για το συκώτι η ταυρίνη που αναφέρεις δε είναι το κατάλληλο συμπλήρωμα. Επιπλέον για pct το nolva και το clomid είναι δύο τελείως διαφορετικά φάρμακα που στοχεύουν σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Μη πέφτεις θύμα των διαφόρων "άσχετων" που θέλουν να πουλήσουν και μπορεί να σου λένε ότι τους έρθει ... Μελέτησε το θέμα πρώτα.

Πάντα φιλικά :)
[/quote]

καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω για το καλοσωρισμα!
εχεις απολυτο δικιο,θελει πολυ ψαξιμο και μελετη το θεμα.την ταυρινη την αναφερω για τα back pumps που διαβασα οτι δημιουργουνται με το εν λογω στεροειδες.pct ενα απο τα δυο θα παρω αν τελικα αποφασισα να παρω τον δρομο των στεροειδων.
η αληθεια ειναι οτι το καλυτερο ειναι αυτο που λες,να μην παρω το οτιδηποτε ωστε να εχω και το κεφαλι μου ησυχο.η περιεργεια ομως να δω το σωμα μου επειτα απο τη χρηση στεροειδων ειναι πολυ μεγαλη.ελπιζω να καταλαβαινεις...φυσικα και ξερω να κανω διατροφη,να προπονουμαι και να ακουω το σωμα μου,και ξερω γενικοτερα τι θα πει πειθαρχεια και γυμναστηριο.φυσικα ομως εχω ακομα περιθωρια αναπτυξης ως νατουραλ..
οπως σου ειπα ειμαι ακομα σε σκεψη και ερευνω τις προoρμονες κυριως,διοτι δεν εχω καποιο κονε ωστε να μου δωσει real gear.
μου κανει εντυπωση παντως που λες πως το επιστανε δεν εχει καλα αποτελεσματα σε σχεση με τη ζημια που κανει...θεωρεις το h-drol ανωτερο?

tropheus

Well-Known Member
fatalitybeard είπε:
καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω για το καλοσωρισμα!
εχεις απολυτο δικιο,θελει πολυ ψαξιμο και μελετη το θεμα.την ταυρινη την αναφερω για τα back pumps που διαβασα οτι δημιουργουνται με το εν λογω στεροειδες.pct ενα απο τα δυο θα παρω αν τελικα αποφασισα να παρω τον δρομο των στεροειδων.
η αληθεια ειναι οτι το καλυτερο ειναι αυτο που λες,να μην παρω το οτιδηποτε ωστε να εχω και το κεφαλι μου ησυχο.η περιεργεια ομως να δω το σωμα μου επειτα απο τη χρηση στεροειδων ειναι πολυ μεγαλη.ελπιζω να καταλαβαινεις...φυσικα και ξερω να κανω διατροφη,να προπονουμαι και να ακουω το σωμα μου,και ξερω γενικοτερα τι θα πει πειθαρχεια και γυμναστηριο.φυσικα ομως εχω ακομα περιθωρια αναπτυξης ως νατουραλ..
οπως σου ειπα ειμαι ακομα σε σκεψη και ερευνω τις προoρμονες κυριως,διοτι δεν εχω καποιο κονε ωστε να μου δωσει real gear.
μου κανει εντυπωση παντως που λες πως το επιστανε δεν εχει καλα αποτελεσματα σε σχεση με τη ζημια που κανει...θεωρεις το h-drol ανωτερο?

To συκώτι διατηρείται σε καλή κατάστασταση με Liv52 DS ή/και milk thistle.
Το nolvadex είναι αντιοιστρογονικό ενώ το clomid προκαλεί διέγερση της ενδογενούς τεστοστερόνης οπότε δεν έχει νόημα να λες ότι θα πάρεις ή το ένα ή το άλλο.
Όσο αφορά τα προορμονικά γενικότερα, πολλοί τα παίρνουν ως πιο αθώα από τα κλασικά στεροεϊδη αλλά δεν είναι καθόλου αθώα και δε δίνουν και πολύ καλά αποτελέσματα. Γενικά αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει πρώτα να βρεις σίγουρη πηγή και μετά να προχωρήσεις...

fatalitybeard

New Member
To συκώτι διατηρείται σε καλή κατάστασταση με Liv52 DS ή/και milk thistle.
Το nolvadex είναι αντιοιστρογονικό ενώ το clomid προκαλεί διέγερση της ενδογενούς τεστοστερόνης οπότε δεν έχει νόημα να λες ότι θα πάρεις ή το ένα ή το άλλο.
Όσο αφορά τα προορμονικά γενικότερα, πολλοί τα παίρνουν ως πιο αθώα από τα κλασικά στεροεϊδη αλλά δεν είναι καθόλου αθώα και δε δίνουν και πολύ καλά αποτελέσματα. Γενικά αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει πρώτα να βρεις σίγουρη πηγή και μετά να προχωρήσεις...
[/quote]

δεν θα μπορουσα να παρω nolva μαζι με νατουραλ τεστ μπουστερ η το κλομιντ με nolvadren ας πουμε?
anyway,,μακαρι να ητανε πιο αθωες οι προορμονες αλλα μαλλον το αντιθετο συμβαινει,ετσι ειναι οπως τα λες.οταν λες σιγουρη πηγη τι εννοεις..?τον προμηθευτη ας πουμε..?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
fatalitybeard είπε:
δεν θα μπορουσα να παρω nolva μαζι με νατουραλ τεστ μπουστερ η το κλομιντ με nolvadren ας πουμε?
anyway,,μακαρι να ητανε πιο αθωες οι προορμονες αλλα μαλλον το αντιθετο συμβαινει,ετσι ειναι οπως τα λες.οταν λες σιγουρη πηγη τι εννοεις..?τον προμηθευτη ας πουμε..?

Το clomid είναι must για μια σοβαρή pct και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανένα natural test booster. Αν ο κύκλος δεν είναι βαρύς δηλαδή δεν περιέχει ισχυρά ανδρογονικά (π.χ turinabol, anavar κτλ.) τότε η nolva μπορεί να αποφευχθεί σε αντίθετη περίπτωση εκτός από τα προηγούμενα πρέπει να προστεθούν και ενέσεις γοναδοτροπίνης.

Ναι όταν λέω πηγή εννοώ προμηθευτή.

fatalitybeard

New Member
Το clomid είναι must για μια σοβαρή pct και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανένα natural test booster. Αν ο κύκλος δεν είναι βαρύς δηλαδή δεν περιέχει ισχυρά ανδρογονικά (π.χ turinabol, anavar κτλ.) τότε η nolva μπορεί να αποφευχθεί σε αντίθετη περίπτωση εκτός από τα προηγούμενα πρέπει να προστεθούν και ενέσεις γοναδοτροπίνης.

Ναι όταν λέω πηγή εννοώ προμηθευτή.
[/quote]

μαλιστα...σευχαριστω για τις συμβουλες σου,ο,τι αποφασισω και κανω τελικα θα το μοιραστω και με το φορουμ..το σιγουρο ειναι οτι βιαστικες κινησεις δεν προκειται να κανω.

marvelakias

New Member
θελω να κανω κυκλο με clean ειμαι 1.76 78 κιλα θελω να φυγουν τα νερα απο διατροφες κ γυμναστικη γνωρηζω απο clean κοιταω ετεριες so pharma-alpha pharma προτεινετε κατι αλο ?
χρειαζομαι καποιο προστατευτικο?
περαν καποιοες μικρες παρενεργιες το clean επηρεαζχει μεταβολησμο κλπ?
απο οσο ξερω δεν θεωρειτε αναβολικο ...
σαν κυκλος ειναι καλος μπορω περισοτερο ? θελει λιγοτερο ?
εβδομάδα
1 2 2 0 0 2 2 0
2 0 2 2 0 0 2 2
3 0 0 3 3 0 0 3
4 3 0 0 3 3 0 0
5 4 4 0 0 4 4 0
6 0 4 4 0 0 4 4
7 0 0 4 4 0 0 4
8 4 0 0 4 4 0 0
9 3 3 0 0 3 3 0
10 0 3 3 0 0 3 3
11 0 0 2 2 0 0 2
12 2 0 0 2 2 0 0

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
tropheus καλημέρα.

Αν κάποια στιγμή δεις το θέμα, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν έχεις εμπειρία είτε ο ίδιος είτε μέσω γνωστών σου με το clomifene?
Είναι κάτι που σκέφτομαι σοβαρά ως εναλλακτική της TRT. Ο ενδοκρινολόγος μου είναι πολύ αρνητικός, αλλά σκέφτομαι να τον αλλάξω και θέλω στον επόμενο να είμαι προετοιμασμένος.
Σαν σοβαρή παρενέργεια από αυτά που βρίσκω, είναι ενδεχομένως πρόβλημα στην όραση μέσω διόγκωσης της υπόφυσης.

Κάτι άλλο που επίσης κοιτάζω είναι το PREGNYL...

Αν τελικά κάνω κάποια θεραπεία με αυτά, σκέφτομαι και κάποιον χαλαρό αναστολέα αρωματάσης.

Αν έχεις κάποια εμπειρία θα με βοηθούσες πολύ.

Ευχαριστώ.

tropheus

Well-Known Member
marvelakias είπε:
θελω να κανω κυκλο με clean ειμαι 1.76 78 κιλα θελω να φυγουν τα νερα απο διατροφες κ γυμναστικη γνωρηζω απο clean κοιταω ετεριες so pharma-alpha pharma προτεινετε κατι αλο ?
χρειαζομαι καποιο προστατευτικο?
περαν καποιοες μικρες παρενεργιες το clean επηρεαζχει μεταβολησμο κλπ?
απο οσο ξερω δεν θεωρειτε αναβολικο ...
σαν κυκλος ειναι καλος μπορω περισοτερο ? θελει λιγοτερο ?
εβδομάδα
1 2 2 0 0 2 2 0
2 0 2 2 0 0 2 2
3 0 0 3 3 0 0 3
4 3 0 0 3 3 0 0
5 4 4 0 0 4 4 0
6 0 4 4 0 0 4 4
7 0 0 4 4 0 0 4
8 4 0 0 4 4 0 0
9 3 3 0 0 3 3 0
10 0 3 3 0 0 3 3
11 0 0 2 2 0 0 2
12 2 0 0 2 2 0 0

Η κλενβουτερόλη ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος κατά 0,2 βαθμούς C με αποτελεσμα να αυξάνονται οι καύσεις.

Ο κύκλος που περιγράφεις είναι λίγο μεγάλος γιατί ακόμα και με το σχήμα 2 μέσα 2 έξω μετά τους 2 μήνες χάνει τη δραστικότητά της καθώς τη συνηθίζει ο οργανισμός.

Η δοσολογία διαφέρει από άτομο σε άτομο και το σωστό είναι να βρεις τη μικρότερη δυνατή δόση που σου δινει αυτούς τους 0,2 βαθμούς C γιατί έχει και παρενέργειες π.χ ταχυκαρδία, τρέμουλο χεριών, αναστάτωση, σύγχυση κ.α.

GOMI είπε:
tropheus καλημέρα.

Αν κάποια στιγμή δεις το θέμα, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν έχεις εμπειρία είτε ο ίδιος είτε μέσω γνωστών σου με το clomifene?
Είναι κάτι που σκέφτομαι σοβαρά ως εναλλακτική της TRT. Ο ενδοκρινολόγος μου είναι πολύ αρνητικός, αλλά σκέφτομαι να τον αλλάξω και θέλω στον επόμενο να είμαι προετοιμασμένος.
Σαν σοβαρή παρενέργεια από αυτά που βρίσκω, είναι ενδεχομένως πρόβλημα στην όραση μέσω διόγκωσης της υπόφυσης.

Κάτι άλλο που επίσης κοιτάζω είναι το PREGNYL...

Αν τελικά κάνω κάποια θεραπεία με αυτά, σκέφτομαι και κάποιον χαλαρό αναστολέα αρωματάσης.

Αν έχεις κάποια εμπειρία θα με βοηθούσες πολύ.

Ευχαριστώ.

Το clomifene χρησιμοποιείται στο τέλος ενός κύκλου στεροεϊδών για να βοηθήσει την παραγωγή ενδογενούς τετοστερόνης μετά από μια περίοδο που λόγο της εξωγενούς χορήγησής της έχει πάψει να παράγεται.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχω πάρει κατά καιρούς clomifene (όπως και pregnyl) σε ένα βάθος χρόνου που φτάνει αυστηρά τις 3 εβδομάδες χωρίς να έχω καμία παρενέργεια.

Θεωρητικά θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως εναλλακτικά μιας TRT έχω όμως πολλές αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά τους αφού για να αποφύγεις τις παρενέργειές τους θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις για μικρά διαστήματα.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολος γρίφος ...

marvelakias

New Member
το ποσες μερες προτηνεις κ ποση δοσολογια εχω φτασει μεχρει 80 Που ναι καλα για μενα μπορεις να μου πες ενα κυκλο κ ειναι καλυτερα πριν το gym ?
απο μαρκες κατι αξιολογο ?
alpha pahrma
so pharma
astralean
keifei

pithikas

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
Παιδια ,ειπε ο καπα πιο πανω οτι ειτε πας στο 99 ειτε στο 60 της εντασης ειναι το ιδιο.. και εχω μια απορια,δηλαδη σιγουρα ισχυει αν μειωσω την ενταση και αυξησω την διαρκεια θα εχω τα ιδια οφελη? στο belgraviacenter.com διαβασα οτι το γυμναστηριο θα σου ανεβασει την ελευθερη τεστοστερονη οποτε θα αυξηθει η παραγωγη DHT και θα εχεις προβλημα! ΙΣΧΥΕΙ?

Εγω παντως οταν αρχισα να κανω βαρη ειχα θεμα στα μαλλια αλλα μπορει να ηταν και τυχαιο

edyuser1

Active Member
παιδια πια ειναι η γνωμη σας το προσκαρ παιζει ρολο στην δυναμη,στην μυικοτητα και στο λιπος εσεις που πατε γυμναστηριο και παιρνετε προσκαρ τι εχετε παρατηρησει?γιατι διαβαζω στο ιντερνετ και ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του.

Μπλουζα