Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Το θέμα το άνοιξες εσύ Άκη και είναι πολύ καλό σα θέμα αλλά το έχετε μετατρέψει στο τί ψάχνουν οι γυναίκες και το τί είναι οι γυναίκες.

Το χιούμορ μερικές φορές το κατανοώ αλλά έχετε την εντύπωση ότι θα κατανοήσετε σε ένα φόρουμ το τί είναι οι γυναίκες μιλώντας για τα όσα αρνητικά μπορεί να έχετε βιώσει και το μόνο που κάνετε είναι να επιβεβαιώνετε ο ένας τον άλλον; Τώρα αν το βλέπετε σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας και θέλετε να βγάλετε ότι νιώθετε έστω και βρίζοντας λιγουλάκι μερικές φορές τις γυναίκες για να ξεπεράσετε κάποια πράγματα τότε παιδιά πάω πάσο..αν σας βοηθάει τότε δε μπορώ να πώ κάτι, γιατί οι ψυχολόγοι κοστίζουν και ούτε κι εγώ είμαι υπερ αυτών.

Βέβαια έχω διαβάσει και άρκετά που συμφωνώ. magic810 και giannis13 χαριτωμένα… Αλλά αφού η γυναίκα είναι μόνο προβλήματα ή τόσο παράξενη ή που σας βασανίζουν τόσο πολύ που εσείς τα καημένα δε ξέρετε τι να κάνετε γιατί δεν αγαπιέστε μεταξύ σας που είστε τόσο καλοί, τόσο υπέροχοι, που δεν κοιτάτε λεφτά, ομορφιά αλλά μόνο τη ψυχή και την καρδιά μιας γυναίκας και φυσικά που είστε τόοσο πιστοί, γυρίστε το πια και αγαπηθείτε μεταξύ σας…….. αμάν πια!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

Χριστίνα είπε:
Το θέμα το άνοιξες εσύ Άκη και είναι πολύ καλό σα θέμα αλλά το έχετε μετατρέψει στο τί ψάχνουν οι γυναίκες και το τί είναι οι γυναίκες.

Το χιούμορ μερικές φορές το κατανοώ αλλά έχετε την εντύπωση ότι θα κατανοήσετε σε ένα φόρουμ το τί είναι οι γυναίκες μιλώντας για τα όσα αρνητικά μπορεί να έχετε βιώσει και το μόνο που κάνετε είναι να επιβεβαιώνετε ο ένας τον άλλον; Τώρα αν το βλέπετε σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας και θέλετε να βγάλετε ότι νιώθετε έστω και βρίζοντας λιγουλάκι μερικές φορές τις γυναίκες για να ξεπεράσετε κάποια πράγματα τότε παιδιά πάω πάσο..αν σας βοηθάει τότε δε μπορώ να πώ κάτι, γιατί οι ψυχολόγοι κοστίζουν και ούτε κι εγώ είμαι υπερ αυτών.

Βέβαια έχω διαβάσει και άρκετά που συμφωνώ. magic810 και giannis13 χαριτωμένα… Αλλά αφού η γυναίκα είναι μόνο προβλήματα ή τόσο παράξενη ή που σας βασανίζουν τόσο πολύ που εσείς τα καημένα δε ξέρετε τι να κάνετε γιατί δεν αγαπιέστε μεταξύ σας που είστε τόσο καλοί, τόσο υπέροχοι, που δεν κοιτάτε λεφτά, ομορφιά αλλά μόνο τη ψυχή και την καρδιά μιας γυναίκας και φυσικά που είστε τόοσο πιστοί, γυρίστε το πια και αγαπηθείτε μεταξύ σας…….. αμάν πια!

ελα ρε χριστινα...χαλαρωσε λιγο.....αυτα τα βαζουμε για πλακα αν και ισχυουν(απο λιγο εως πολυ)......αλλα σιγουρα δεν τα εννοουμε απολυτα...

Panos1982

Well-Known Member

Χριστίνα είπε:
γυρίστε το πια και αγαπηθείτε μεταξύ σας…….. αμάν πια!

Αν το κανουμε αυτο θα μας φαει η γκρινια μετα........ηδη λετε ατακες του τυπου...."οι πιο ωραιοι αντρες ειναι gay"......και "δεν υπαρχουν αντρες πια...." κτλ κτλ.....ασε τωρα......οτι και να κανουμε παντα θα χετε κατι να πειτε και παντα κατι θα σας φταιει.......γι αυτο και εμεις φευγουμε.....και παμε αλλου....

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=Χριστίνα link=topic=257.msg25072#msg25072 date=1265489665]
γυρίστε το πια και αγαπηθείτε μεταξύ σας…….. αμάν πια!

Αν το κανουμε αυτο θα μας φαει η γκρινια μετα........ηδη λετε ατακες του τυπου...."οι πιο ωραιοι αντρες ειναι gay"......και "δεν υπαρχουν αντρες πια...." κτλ κτλ.....ασε τωρα......οτι και να κανουμε παντα θα χετε κατι να πειτε και παντα κατι θα σας φταιει.......γι αυτο και εμεις φευγουμε.....και παμε αλλου....
[/quote]

ωχ ωχ ωχ....θα σε φαει τωρα η χριστινα....ετοιμασου.... :D :D

giannis13 όχι δε τα γράφω νευριασμένα καμία σχέση! Πάρα πολύ χαλαρά σαν να σας τα έλεγα φιλικά μαζί σας τα γράφω δε τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Τώρα Πάνο τί να πώ για αυτό που λές........ εντάξει τί να κάνουμε και η ομοφυλοφυλία είναι μέσα στη ζωή μας, τώρα αν τύχει να είναι όμορφοι εντάξει........

Και είμαι κατά των κλισέ δε τα πιστεύω αυτά...

lalakos

Member

χαχαχα.... παιδιά πραγματικά έχει ξεφύγει λίγο το όλο θέμα και σαν να έχει δίκιο η Χριστίνα, αν και να πω την αλήθεια, Χριστίνα το τελευταίο σου post δεν ήταν απάντηση 8)...
Τεσπα, επειδή και εμένα που κάνει πλέον λίγο μισογυνήτικο το όλο θέμα, δεν έχω τίποτα να πω, απλώς να δώσω μια συμβουλή, που σίγουρα ισχύει και στα δύο φύλλα και μάλλον το αδύνατο και όμορφο φύλλο το έχει καταλάβει ενώ εμείς όχι.

Σου αρέσει μια? Οκ, βάζεις τα δυνατά σου να την προσεγγίσεις και να την μιλήσεις. Δεν σου δίνει την ευκαιρία να ΣΕ γνωρίσει καλύτερα? Οκ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ (αυτό είναι η συμβουλή). Αν όντως είναι τόσο "φαντασμένη" και ψάχνει τον τέλειο άντρα μάλλον θα την φάει το ράφι. Πίνεις για καμιά βδομάδα με τα φιλαράκια σου να ξεχάσεις και πας παρακάτω.

Τώρα αν πιστεύει ότι θα βρει τον τέλειο άντρα (και ναι παίζει να τον βρει γιατί υπάρχουν τύποι που συνδυάζουν χρήμα εμφάνιση και ό,τι άλλο και καλά ζητούν οι γυναίκες) και νομίζει ότι με αυτόν θα κάνει μια όμορφη και σταθερή σχέση, όσο τέλος πάντων κρατήσει η σχέση αυτή, τότε μάλλον πλανάται οικτρά...

Εσύ από τη μεριά σου έκανες την προσπάθεια...
Ένα λεπτό και γυμνασμένο σώμα (όχι υπερβολές) μαζί με καλούς τρόπους και λίγο εξυπνάδα πάντα πιστεύω σου δίνει πόντους και φυσικά self confidence όπως λεν και οι φίλοι οι άγγλοι.
Και εδώ που τα λέμε ρε παιδιά βλέπω κάτι μαμάκες με κάτι μπάκες και ντύσιμο ό,τι να'ναι. Που πας ρε καραμήτρο έτσι. Και εγώ να ήμουν γυναίκα, θα τους έδινα άκυρο από χιλιόμετρα μακριά.

aleksandros

New Member

Αν σας ελεγαν να διαλεγατε αναμεσα σε 2 πραγματα:
Η καλη και μονιμη δουλεια με προοπτικες ή μια καλη και ωραια γυναικα τη θα προτιμούσατε?

Άκης

Administrator

Χριστίνα είπε:
???

ANAR είπε:
SEX με ΞΥΛΟ μαζι :D :D

Αυτο θελουν
Πέστα, πέστα (ή μάλλον γράψτα) ;)

aleksandros είπε:
Αν σας ελεγαν να διαλεγατε αναμεσα σε 2 πραγματα:
Η καλη και μονιμη δουλεια με προοπτικες ή μια καλη και ωραια γυναικα τη θα προτιμούσατε?
Μια καλή ωραία γυναίκα η οποία να έχει μια καλη και μονιμη δουλεια με προοπτικες...

NoMoreLoss

New Member

[move]Μια καλή ωραία γυναίκα η οποία να έχει μια καλη και μονιμη δουλεια με προοπτικες...[/move]

;D

Άκη ώρες ώρες δε μπορώ να πιστεψω αυτά που γράφετε δεν ήταν προσωπικό!

lalakos το δέχομαι δεν ήταν απάντηση το τελευταίο μου post αλλά η ερώτηση ποιά ήταν;
Ο Πάνος σχολίασε κάτι που συνήθως λέμε εμείς δε ρώτησε κάτι....

Να σχολιάσω λίγο για τα γκάλοπ που γράφετε εδώ, και εμένα αν με ρωτήσουν σου αρέσει η κοιλιά σε έναν άντρα τί θα πώ ναι; Όχι θα πω! Αλλά όταν γνωρίσεις κάποιον δε θα κοιτάξεις αν έχει κοιλιά και θα τον απορρίψεις... Εκτός αν μιλάμε για παχυσαρκία εκεί έχει διαφορά.

Πάντως για το θέμα υπάρχουν πολλοί που έχουν μαλλιά μέχρι το μέτωπο και αντικειμενικά δεν είναι όμορφοι. Οπότε το μαλλί στον άντρα μπορεί μεν να δώσει μια γοητεία αλλά δεν τοοοσο σημαντικό.

Πάντως σε κάποιους θυμάμαι πάνω κάτω τις ηλικίες σας και είστε πάνω από 25. Από αυτά που γράφετε μερικές φορές αποδεικνύετε για άλλη μια φορά ότι αργείτε να μεγαλώσετε… Χωρίς παρεξήγηση και πολύ φιλικά χοχοχο

Εγώ παραιτούμαι από αυτό το θέμα πείτε ότι θέλετε άκρη δε βγαίνει :-*

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Ισως ειμαστε οι περισσοτεροι απο πολυ εως λιγο πικραμενοι και δινουμε τετοια εντυπωση.
Το ανωρυμη δεν μπορει να το κρινει καποιος απο τα γραφομενα αν δεν τον γνωρισει απο κοντα.

magic810

New Member

Χριστινα.....εγω προσωπικα κανω πλακα..... ???
Αλλωστε δεν μπορω να σκεφτω την ζωη μου χωρις γυναικα.....
Σε ενα φορουμ που υπαρχουν χιλια και... ατομα....υπαρχουν 100 γυναικες...κ οι υπολοιποι ειναι ολοι αντρες...
ΕΕΕ λογικο ειναι να κανεις και λιγο πλακιτσα σε αυτο το θεμα.....
Ενα θα σου πω μονο.....πιο πολλα ποστ εχουμε κανει σε αυτο το θεμα..παρα σε ποστ θεραπειων.... :p :p
Το προβλημα μαζι μου δεν ειναι οτι ειμαι ερωτευμενος με μια γυναικα η εχω πληγωθει απο καποια....αλλα αντιθετα ειμαι ερωτευμενος με ολες τις γυναικες......
Τελος παντων δεν νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω για κατι...απλα σε ειδα να φορτωνεις....λιγακι...για μια τελειως καθημερινη και αιωνια κοντρα/αντιπαραθεση/πλακα μεταξυ αντρων και γυναικων......
Κ οπως λεει και ενα τραγουδι...εμεις μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε..... ;)
Κ στη τελικη εχουν περασει αιωνες....κ ακομα δεν εχουμε μαθει τις γυναικες....οπως κ το αντιθετο νομιζω...δεν νομιζω να το καταφερουμε τωρα.... ;D

Panos1982

Well-Known Member

μπραβο σας ρε.......τα καταφερατε και το διωξατε το κοριτσι......

Αν και παραιτήθηκα :-X αλλά όχι δε φόρτωσα γιατί δεν είναι πρώτη φορά που τα «ακούω» αυτά. Μα αν είναι δυνατόν ποιος να απολογηθεί και γιατί κουβέντα κάνουμε και σας το ξαναλέω ότι σε πολλά συμφωνώ και είναι έτσι εν μέρει αλλά το δίκιο σας το χάνετε με τον τρόπο σας και ότι κι εσείς έχετε άλλα «στραβά» που εμείς θα πρέπει να καταλάβουμε και να κάνουμε υπομονή.

Γενικά σε κάποια posts ο Άκης έχει πολύ δίκιο (όχι στα τελευταία σχόλια :p ) αλλά σε κάποια posts γράφει κατά την άποψη μου πολύ πετυχημένα στο πως μπορεί ο άντρας να προσεγγίσει μια γυναίκα.

Magic είμαστε διαφορετικοί από τη φύση μας και αυτή νομίζω είναι και η μαγεία και γι’αυτό υπάρχει έλξη αν μπορούσαμε να τα καταλάβουμε όλα θα ήταν βαρετά. Από κει και πέρα όμως προσπαθούμε να βρούμε εμείς πρώτα τι θέλουμε και τί ζητάμε από τον άλλο, να δούμε μήπως κάνουμε και εμείς λάθη ή λάθος επιλογές και προσπαθούμε να βρούμε κάτι που μας ταιριάζει και οι γενικολογίες εμείς εσείς κτλ νομίζω δε βγάζουν πουθενά, μόνο κουβέντα να γίνεται γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε, έτσι φαίνεται σε μένα.
Εντάξει και σε αυτό που λες έχεις δίκιο ότι όταν είστε τόσοι πολλοί …θα γίνει λίγο χαμός.

Το μόνο που ένιωσα ότι μας αδικείτε αυτό ήταν όλο.

panos1982 είπε:
panos1982 :p

Άκης

Administrator

Χριστίνα είπε:
Άκη ώρες ώρες δε μπορώ να πιστεψω αυτά που γράφετε δεν ήταν προσωπικό!
Βασικά το ποστ ήταν κάτι σαν ερώτηση με το τι πόρισμα τελικά έχουν βγάλει τα μέλη γύρω απο το καυτό αυτο θέμα , μετά από 200 (τώρα ποια) απαντήσεις και όχι προσωπική μου απορία. ;)
Βιάζεσαι να με κρίνεις βλέπω :p
Άλλωστε κουράστικα να απαντώ ότι δεν κοιτάνε όλες τα λεφτά, αφού όσες φορές και να το πω, αλλες τόσες θα μου αντ' απαντήσουν 8)

panos1982 είπε:
Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε. Και αυτό γιατί από τα ποστ που κάνει, έχω παρατηρήσει ότι την "κόβει" και πολύ μάλιστα και λογικά θα καταλαβαίνει ότι κάνουμε πλάκα.
Τώρα αν ήμασταν σε φορουμ γυναοκοκρατούμενο και ρωτούσαμε πχ συμβουλές για ραντεβού κλπ, πίστεψε με Χριστίνα, το "πείραγμα" εκεί θα έπεφτε βροχή.
Ε πειράγματα είναι τα παραπάνω, δεν έχουν σκοπό πιστεύω να θίξουν κάποιον...

aleksandros

New Member

Οι γυναικες ειναι σε ολα σωστες το προβλημα το εχουν οι ανδρες, ισως αν ηταν ολοι τέλιοι τα πραγματα ηταν διαφορετικα.

geofish

New Member

Επειδή η συζήτηση με το τι θέλουν οι γυναίκες δεν τελειώνει ποτέ, θα σας πω μια ιστορία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Περπατάει ο ποντικός στη ζούγκλα, και ακούει κλάματα. Κάνει έτσι, και βλέπει τον ελέφαντα στη μεγάλη λακούβα. Είχε πέσει μέσα, και δε μπορόύσε να βγει.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω" φώναζε ο ελέφαντας.
"Σταμάτα φίλε μου, πως κάνεις έτσι? Εγώ είμαι εδώ. Θα σε βγάλω", του λέει ο ποντικός.
"Αχ, σώσε με σε παρακαλώ" κλαψουρίζει ο ελέφαντας.
"Περίμενε, κι έρχομαι να σε βγάλω" λέει ο ποντικός.
Πάει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ, βγάζει την Porsche, μπαίνει μέσα και φτάνει στη λακκούβα.
Δένει ένα σκοινί στον προφυλακτήρα, πετάει την άλλη άκρη κάτω, και λέει στον ελέφαντα: "Δέσε το στη μέση σου να σε τραβήξω".
Δένεται ο ελέφαντας, κανει μιά με πρώτη ο ποντικός, βγάζει τον ελέφαντα έξω.
"Αχ, σ' ευχαριστώ, μου έσωσες τη ζωή, πως να στο ανταποδώσω" κλπ λέει ο ελέφαντας.
"Έλα μωρέ, τι φίλοι είμαστε, δε τρέχει τίποτα", λέει ο ποντικός.
15 μέρες αργότερα, ακούει ο ελέφαντας κλάμματα στο δάσος. Πάει προς τα εκεί, τι να δει: Είχε πέσει ο ποντικός στη λακκούβα και δε μπορούσε να βγεί.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω, σώσε με σε παρακαλώ" φώναζε ο ποντικός.
"Σταμάτα φίλε μου, θα σε αφήσω εγώ εδώ?" λέει ο ελέφαντας.
Κατεβάζει την προβοσκίδα του στο λάκκο, και λέει στον ποντικό:
"Πιάσου πάνω της να σε βγάλω έξω".
Πιάνεται απ τη προβοσκίδα ο ποντικός, και τον τραβάει έξω ο ελέφαντας.

Τελείωσε η ιστορία.

Ηθικόν δίδαγμα:

Άμα την έχεις με****, δε χρειάζεσαι Porsche.
Και στην περίπτωση μας αν την έχεις μ**** δεν χρειάζεσαι μαλλιά για να αρέσεις.

Υ.Γ.
Ζητώ συγνώμη από τα κορίτσια του φόρουμ, αν για κάποιο λόγο τους ενοχλούσε να το πουν για να το διαγράψω. Σεβαστή η άποψη τους.
Το έβαλα κυρίως για δείξω ότι άλλα πράγματα κοιτάνε οι γυναίκες (όχι βέβαια αυτό που λέει το ποστ) σε ένα άντρα και όχι τα μαλλιά του.

giannis1991

Well-Known Member

geofish είπε:
Επειδή η συζήτηση με το τι θέλουν οι γυναίκες δεν τελειώνει ποτέ, θα σας πω μια ιστορία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Περπατάει ο ποντικός στη ζούγκλα, και ακούει κλάματα. Κάνει έτσι, και βλέπει τον ελέφαντα στη μεγάλη λακούβα. Είχε πέσει μέσα, και δε μπορόύσε να βγει.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω" φώναζε ο ελέφαντας.
"Σταμάτα φίλε μου, πως κάνεις έτσι? Εγώ είμαι εδώ. Θα σε βγάλω", του λέει ο ποντικός.
"Αχ, σώσε με σε παρακαλώ" κλαψουρίζει ο ελέφαντας.
"Περίμενε, κι έρχομαι να σε βγάλω" λέει ο ποντικός.
Πάει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ, βγάζει την Porsche, μπαίνει μέσα και φτάνει στη λακκούβα.
Δένει ένα σκοινί στον προφυλακτήρα, πετάει την άλλη άκρη κάτω, και λέει στον ελέφαντα: "Δέσε το στη μέση σου να σε τραβήξω".
Δένεται ο ελέφαντας, κανει μιά με πρώτη ο ποντικός, βγάζει τον ελέφαντα έξω.
"Αχ, σ' ευχαριστώ, μου έσωσες τη ζωή, πως να στο ανταποδώσω" κλπ λέει ο ελέφαντας.
"Έλα μωρέ, τι φίλοι είμαστε, δε τρέχει τίποτα", λέει ο ποντικός.
15 μέρες αργότερα, ακούει ο ελέφαντας κλάμματα στο δάσος. Πάει προς τα εκεί, τι να δει: Είχε πέσει ο ποντικός στη λακκούβα και δε μπορούσε να βγεί.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω, σώσε με σε παρακαλώ" φώναζε ο ποντικός.
"Σταμάτα φίλε μου, θα σε αφήσω εγώ εδώ?" λέει ο ελέφαντας.
Κατεβάζει την προβοσκίδα του στο λάκκο, και λέει στον ποντικό:
"Πιάσου πάνω της να σε βγάλω έξω".
Πιάνεται απ τη προβοσκίδα ο ποντικός, και τον τραβάει έξω ο ελέφαντας.

Τελείωσε η ιστορία.

Ηθικόν δίδαγμα:

Άμα την έχεις με****, δε χρειάζεσαι Porsche.
Και στην περίπτωση μας αν την έχεις μ**** δεν χρειάζεσαι μαλλιά για να αρέσεις.

Υ.Γ.
Ζητώ συγνώμη από τα κορίτσια του φόρουμ, αν για κάποιο λόγο τους ενοχλούσε να το πουν για να το διαγράψω. Σεβαστή η άποψη τους.
Το έβαλα κυρίως για δείξω ότι άλλα πράγματα κοιτάνε οι γυναίκες (όχι βέβαια αυτό που λέει το ποστ) σε ένα άντρα και όχι τα μαλλιά του.

απλο αλλα καλο...... ;)

Μπλουζα