Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χριστίνα είπε:Σεβαστή επίσης η απόψη σου geofish αλλά κατά την άποψη μου είναι τελείως άκυρο...
Χριστίνα είπε:Σεβαστή επίσης η απόψη σου geofish αλλά κατά την άποψη μου είναι τελείως άκυρο...
panos1982 είπε:Χριστινα Vs Ολων...........
Κι ομως μαγκες δε μπορουμε να την κανουμε καλα.......
και ειναι μοναχα ΜΙΑ........
Φανταστειτε να ηταν 5-6 μαζεμενες..........
Αυτη τη στιγμη θα ειχαμε πηδηχτει απ το παραθυρο!!!!
φιλε συγνωμη αλλα εδω ειναι forum για συγκεκριμενο λογο και καλο θα ηταν να μην γινονται συζητησεις για ποδοσφαιρικα και πολιτικα. ευχαριστω και συγνωμη.Άκης είπε:"δεν ξέρω τι να σου πω, πως βλέπεις την πανάθα?"
λοιπον φιλαρακι, οπως βλεπω και στη συνεχεια το παραξηλωσες. λοιπον με συγχωρεις αλλα θα αναφερω το post σου στον διαχειρηστη..δεν ειναι συμπεριφορα αυτη... 7SFGSFGΆκης είπε:παπ@ριές
Μακακία ε;
μακάκας
κώλωνα
πουτ@ν@
μακάκας
πουτ@ν@α
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Αν κρατήσεις καιρό τις όποιες ιδέες σου ή την φοβία σου, θα σε πάρει η μπάλα και δεν πρόκειται να αλλάξεις εύκολα.Γι' αυτό και αν έναν τον πεις 100 φορές ότι κάνεις λάθος, θα σου πει 101 το δικό του. Μερικοί είναι ανοιχτόμυαλοι, άλλοι είναι στενόμυαλοι. Δεν αλλάζουν. Και θα μείνουν έτσι.Δεν δέχονται κάτι , πλην το δικό τους. Ξέρω όμως ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να αλλάξουν.
Αυτοί που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν θα τους δώσω μια συμβουλή, συμβουλή που εγώ δεν είχα κάποιον να μου την δώσει όταν εψαχνα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις, κάντο μόνος σου.
Μην το συζητάς με κανένα, ειδικά με φίλο που έχετε τις ίδιες ιδέες. Θα σε κρατήσει πίσω.
φιλε συγνωμη αλλα εδω ειναι forum για συγκεκριμενο λογο και καλο θα ηταν να μην γινονται συζητησεις για ποδοσφαιρικα και πολιτικα. ευχαριστω και συγνωμη.genesis είπε:[quote author=Άκης link=topic=257.msg25239#msg25239 date=1265660650]
"δεν ξέρω τι να σου πω, πως βλέπεις την πανάθα?"
λοιπον φιλαρακι, οπως βλεπω και στη συνεχεια το παραξηλωσες. λοιπον με συγχωρεις αλλα θα αναφερω το post σου στον διαχειρηστη..δεν ειναι συμπεριφορα αυτη... 7SFGSFGΆκης είπε:παπ@ριές
Μακακία ε;
μακάκας
κώλωνα
πουτ@ν@
μακάκας
πουτ@ν@α
Λευτέρης είπε:Eίναι της ιδέας μου ή βλέπω να βγαίνουν απωθημένα κατά των γυναικών εδώ? :angel:
A, ζορίστηκες που δεν ανέφερα την ομάδα σου ε;genesis είπε:φιλε συγνωμη αλλα εδω ειναι forum για συγκεκριμενο λογο και καλο θα ηταν να μην γινονται συζητησεις για ποδοσφαιρικα και πολιτικα. ευχαριστω και συγνωμη.
Δεν θέλουμε διαχειριστές στο κεφάλι μας ρε φίλε, εσύ τι θες; :-*Άκης είπε:ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
κανε κατι γιατι μαλλον δεν υπαρχει administrator σε αυτο το forum...
:tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:
Και εσύ Σπύρο;; Πω,πω, δεν θα έχω σε ποιον να "σταθώ" στο forum ποια...Σπύρος είπε:το επιμελήθηκα το θέμα :slap :guillotine :4m: :21m:
Τώρα με καλοπιάνεις ε;genesis είπε:ακη συμφωνω με αυτα που λες με μια διαφορα. αλλαζεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αλλα εχεις τα αυτια σου ανοιχτα και ακους οσους περισοτερους μπορεις. να μην ειμαστε και στενομυαλοι, οπως ειπες. η αρχη ειναι να χτισεις προσωπικοτητα. αυτο γινεται μεσω των εμπειριων. οσοι το εχουν καταφερει (ή καλυτερα σε όσους επιφύλασε μεχρι τωρα η ζωη τους την ``τυχη`` να αποκτησουν ενα ικνοποιητικο συνολο εμπειριων) ξερουν να ακουνε, να αντιλαμβανονται αλλα να μην ενστερνιζονται χωρις ιδια αποψη. επισης, η ανοιχτομυαλια εχει να κανει και με το να ξερεις αν εχεις την καταλληλη εμπειρια πανω σε ενα θεμα. αν δεν την εχεις, πας παρακατω και το κοιτας αργοτερα ή κολλας εκει και βασανιζεσαι. αν εισαι τυχερος και σου κατσει ο καταλληλος ανθρωπος την καταλληλη στιγμη γι ανα σε ξεκολλησει...ειπα, εισαι τυχερος... εχω την εντυπωση παντως, οσο μπορει να με βοηθησει και η μικρη εμπειρια μου, η λυση σε πολλα θεματα δεν ειναι το κλεισιμο στον εαυτο αλλα η εξωστρεφια και ειδικα η προσφορα στους υπολοιπους ανθρωπους, ανεξαρτητως δεσμου αιματος. βασικα γενικα ειναι ενα καρο θεματα τ που πρεπει να αναλυθουν και δυστυχως ή ευτυχως ο γραπτος ο λογος δεν ενδεικνυται.
Σπύρος είπε:"είναι πολλά τα λεφτά Ακη".. 8)