Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

καλο ειναι να γινετε κουβεντα για να περναει και η ωρα μας ευχαριστα

εξαλλου χρονια τωρα παντου στον κοσμο γινονται ατελειωτες τετοιες συζητησεις
και ακρη δεν βγαινει

αρκει να σκεφτουμε οτι με τις γυναικες σκεφτομαστε τελειως διαφορετικα
εχουμε αλλες προτεραιτητες και αλλη φιλοσοφια

οι γυναικες λενε οτι αυτες ειναι σωστες και εμεις λαθος
και οι ανδρες λενε οτι αυτοι ειναι σωστοι και γυναικες λαθος

το ποιος εχει πραγματικα δικιο δεν ειναι αντικειμενικο
γιατι εκαρτατε απο ποια οπτικη γωνια βλεπεις τα πραγματα

ετσι ολοι μας εχουμε δικιο σε αυτα που λεμε

αρκει μονο να κατανοησουμε ο ενας τον αλλον
ακομη και αν δεν συμφωνουμε με τον τροπο σκεψη του/της

να κατανοησουμε ειπα οχι να συμφωνησουμε ;) ;) ;) ;)

αυτα απο μενα

keep posting

geofish

New Member

Χριστίνα είπε:
Σεβαστή επίσης η απόψη σου geofish αλλά κατά την άποψη μου είναι τελείως άκυρο...
blush.gif

Θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για τις γυναίκες, αλλά στο τέλος άκρη δεν θα βγάλουμε (εδώ επιστήμονες και φιλόσοφοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη θα βγάλουμε εμείς) και ξέρετε γιατί, απλούστατα γιατί δεν είμαστε γυναίκες, γιατί δεν σκεφτόμαστε σαν γυναίκες.
Αυτή είναι όμως η γοητεία στις σχέσεις μεταξύ άνδρα και γυναίκα. Τα δυο φύλα δημιουργήθηκαν για να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και όχι να είναι ανταγωνιστές μεταξύ τους.
Όταν ήμουν πιο νέος τις ίδιες απόψεις είχα και εγώ για τις γυναίκες (ότι όλες είναι π***, ότι όλες μόνο το χρήμα σκέπτονται κτλ.). Με πλήγωσαν και μου φέρθηκαν σκάρτα αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι εγώ ήμουν πολύ χειρότερος και φέρθηκα πολύ χειρότερα σε κοπέλες που πραγματικά άξιζαν γιατί στο μυαλό που πάντα έψαχνα το τέλειο. Το τέλειο ξέρετε είναι πολλές φορές και βαρετό, αντίθετα τα όποια μειονεκτήματα εξωτερικά (είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα) με τον καιρό όχι μόνο τα συνηθίζεις αλλά και σε αρέσουν κιόλας και μάλιστα όταν τυχόν χωρίσεις πιθανόν αυτά να είναι που θα σου λείψουν (μιλώ πάντα για εξωτερικά χαρακτηριστικά και όχι για τα εσωτερικά).
Είπαμε δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνδρες ή γυναίκες αλλά καλοί και κακοί άνθρωποι.
Τέλος να πω ότι ή πλειοψηφία των γυναικών δεν θα σας απορρίψει γιατί δεν έχετε μαλλιά αντίθετα μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να απορρίψετε εσείς τον εαυτό σας. Και εάν δεν αρέσετε εσείς στον εαυτό σας πως θέλετε να αρέσετε στους άλλους.

Κλείνοντας να σας αφιερώσω και ένα τραγουδάκι το οποίο πίστευα για πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν το βρήκα αλλά το ίδιο μπορούν να πουν και για μένα από την άλλη πλευρά.

ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ - ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΕΣ(φανταστικη)

Άκης

Administrator

Για σου ρε Geofish και μου έφτιαξες το κέφι. Από τα καλύτερα μου τραγούδια αυτό του Ζαγοραίου.

aleksandros

New Member

θα με πιασουν τα κλαματα και δεν θελω αρκετα εχω βουρκωσει τον τελευταιο καιρο.
Ειναι και θεμα τυχεις στο που θα πεσεις..

Panos1982

Well-Known Member

Χριστίνα είπε:
Σεβαστή επίσης η απόψη σου geofish αλλά κατά την άποψη μου είναι τελείως άκυρο...

Το φαγε το ακυρο και ο geofish........ :eek:
και να πω την αληθεια geo σε σενα βασιζομουνα.....
Χριστινα VS Geo.....
Χριστινα VS Ακη......
Χριστινα Vs Ολων...........
Κι ομως μαγκες δε μπορουμε να την κανουμε καλα.......
και ειναι μοναχα ΜΙΑ........
Φανταστειτε να ηταν 5-6 μαζεμενες..........
Αυτη τη στιγμη θα ειχαμε πηδηχτει απ το παραθυρο!!!!

genesis

New Member

panos1982 είπε:
Χριστινα Vs Ολων...........
Κι ομως μαγκες δε μπορουμε να την κανουμε καλα.......
και ειναι μοναχα ΜΙΑ........
Φανταστειτε να ηταν 5-6 μαζεμενες..........
Αυτη τη στιγμη θα ειχαμε πηδηχτει απ το παραθυρο!!!!

πυρ,γυνη και θαλασσα! αμετρητη σοφια..

ANAR

Well-Known Member

Ελεος ρε παιδια μην τα βάζετε ολοι με την Χριστίνα :knup: :knup:

Άκης

Administrator

Σύμφωνα με τα στατιστικά του forum, το συγκεκριμένο θέμα είναι μέσα στα θέματα με τις περισσοτερες απαντήσεις. Μήπως θα πρέπει να φτιάξουμε καμία υποκατηγορία με αυτό το θέμα ; :chinscratch

Βασικά πιστεύω η Χριστίνα, προσπαθεί να δώσει συμβουλές (?) "εκ των έσω".

Εδώ να πω ότι σε αντίθεση με τις γυναίκες, που έχουν η μία την άλλη, έχουν περιοδικά κλπ με συμβουλές, εμείς οι άντρες δεν έχουμε τίποτα. Απολύτως τίποτα, σε ότι αφορά βοήθεια.
Έχουμε μεν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν πρόκειται για βοήθεια.
πχ θέλεις να πεις τον πόνο σου ή να ζητήσεις συμβουλή από κάποιον, πχ "τι να κάνω ρε?" και θα λάβεις κάτι του στυλ "δεν ξέρω τι να σου πω, πως βλέπεις την πανάθα?" κλπ.
Κάπως έτσι είμαστε. Και οι παπ@ριές που γράφουν τα αντρικά περιοδικά, είναι όπως το είπα, παπ@ριές. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν και πολύ πιστεύω ότι αυτός που τα γράφει θα είναι κανένας χοντρός 200κιλά και άσχετος.

Θα συμφωνήσω με τον Geofish στο παραπάνω μήνυμα του (@ 06:33:48 μμ).
Έτσι ήμουν και εγώ. Πίστευα ότι μου έλεγαν οι γονείς, οι συγγενείς (δεν τους κρίνω, να βοηθήσουν ήθελαν), οι παρέες κλπ. πχ γνωρίζω άτομα που ΟΚ έτσι είναι, έτσι θα κάνω, δεν αλλάζω.

Πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο στο θέμα γυναίκες, παίζουν και οι γονείς αλλά και οι φίλοι. Αν σε μια παρέα είστε 10 άτομα και οι 9 σου λένε ότι οι γυναίκες γουστάρουν έτσι, έτσι κλπ, έτσι θα είναι, έτσι θα σε πείσουν, έτσι θα πειστείς και θα μείνεις "στην ζώνη ασφαλείας σου", αυτήν που θεωρείς "safe". "Άσε μωρέ, να μην την πλησιάσω, θα θέλει τον πλούσιο απέναντι, μείνε εδώ στην ασφάλεια σου και δεν θα σε πειράξει κανείς". Έτσι μας λέει ο εαυτός μας, μέσα μας και έτσι είναι (για εμάς).

Άσε να μην πλησιάσω αυτήν γιατί βλέπει ο άλλος. Να μην πλησιάσω αυτήν, γιατί κοίταξε το κινητό της, άρα θα έχει γκόμενο (άμα δείτε τι κοιτάνε στο κινητό μερικές που κάνουν ότι κοιτάνε και καλά, δεν θα πιστέψετε, το έχω δει με τα μάτια μου πολλές φορές).
Να μην την πω ότι μου αρέσει να μην παρεξηγηθεί. Να μην πω μου αρέσει, γιατί χάνω μαλλιά.
Να μην πω μου αρέσει γιατί είμαι λίγο χοντρός. Θα χάσω κιλά και θα γίνει χαμός μετά.
Όλα αυτά είναι στο μυαλό μας και δεν ισχύουν.

Εγώ παλιά έτσι ήμουν. Αλλά με έτρωγε να αλλάξω. Μου έτυχε πολλές φορές να με πλησιάσουν γυναίκες και να μην μπορώ να αρθρώσω λέξη ή αν μιλούσα, να μην μπορώ να το συνεχίσω.
Μακακία ε; Δεν έφταιγαν οι γυναίκες αν εγώ ήμουν μακάκας και κώλωνα να πω το τι νιώθω.
Δεν θα ήταν πουτ@ν@ μετά αυτήν αν έβγαινε με έναν άλλο και ας τύχαινε να έχει λεφτά. Εγώ ήμουν ο μακάκας, όχι αυτήν.

Πιστεύω αν δεν ήταν ο φόβος που έχουμε όλοι οι άντρες μέσα μας,ο φόβος να πλησιάσουμε κάποια, δεν θα έλεγαν οι γυναίκες ότι δεν υπάρχουν πια άντρες. Το τι έκανα εγώ για να νικήσω την συγκεκριμένη φοβία δεν λέγεται.
Και αν γνώριζαν οι γυναίκες τι είναι για έναν άντρα η φοβία αυτήν και τι είναι για να νικήσει κάποιος αυτήν την φοβία, θα ήταν ποιο ελαστικές ή θα σου έδιναν σημάδια από μακρυά να την πλησιάσεις.
Αλλά είναι και το κοινωνικό θέμα. Δεν μπορεί να σου πει έλα από μακρυά και ας της αρέσεις. Πιστεύω είναι ότι δεν θέλει να την περάσεις/περάσουν για πουτ@ν@.

Αν κρατήσεις καιρό τις όποιες ιδέες σου ή την φοβία σου, θα σε πάρει η μπάλα και δεν πρόκειται να αλλάξεις εύκολα.Γι' αυτό και αν έναν τον πεις 100 φορές ότι κάνεις λάθος, θα σου πει 101 το δικό του. Μερικοί είναι ανοιχτόμυαλοι, άλλοι είναι στενόμυαλοι. Δεν αλλάζουν. Και θα μείνουν έτσι.Δεν δέχονται κάτι , πλην το δικό τους. Ξέρω όμως ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να αλλάξουν.
Αυτοί που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν θα τους δώσω μια συμβουλή, συμβουλή που εγώ δεν είχα κάποιον να μου την δώσει όταν εψαχνα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις, κάντο μόνος σου.
Μην το συζητάς με κανένα, ειδικά με φίλο που έχετε τις ίδιες ιδέες. Θα σε κρατήσει πίσω.

genesis

New Member

Άκης είπε:
"δεν ξέρω τι να σου πω, πως βλέπεις την πανάθα?"
φιλε συγνωμη αλλα εδω ειναι forum για συγκεκριμενο λογο και καλο θα ηταν να μην γινονται συζητησεις για ποδοσφαιρικα και πολιτικα. ευχαριστω και συγνωμη.
Άκης είπε:
παπ@ριές
Μακακία ε;
μακάκας
κώλωνα
πουτ@ν@
μακάκας
πουτ@ν@α
λοιπον φιλαρακι, οπως βλεπω και στη συνεχεια το παραξηλωσες. λοιπον με συγχωρεις αλλα θα αναφερω το post σου στον διαχειρηστη..δεν ειναι συμπεριφορα αυτη... 7SFGSFG
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
κανε κατι γιατι μαλλον δεν υπαρχει administrator σε αυτο το forum...
:tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

genesis

New Member

περα απο την πλακα, ακη συμφωνω με αυτα που λες με μια διαφορα. αλλαζεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αλλα εχεις τα αυτια σου ανοιχτα και ακους οσους περισοτερους μπορεις. να μην ειμαστε και στενομυαλοι, οπως ειπες. η αρχη ειναι να χτισεις προσωπικοτητα. αυτο γινεται μεσω των εμπειριων. οσοι το εχουν καταφερει (ή καλυτερα σε όσους επιφύλασε μεχρι τωρα η ζωη τους την ``τυχη`` να αποκτησουν ενα ικνοποιητικο συνολο εμπειριων) ξερουν να ακουνε, να αντιλαμβανονται αλλα να μην ενστερνιζονται χωρις ιδια αποψη. επισης, η ανοιχτομυαλια εχει να κανει και με το να ξερεις αν εχεις την καταλληλη εμπειρια πανω σε ενα θεμα. αν δεν την εχεις, πας παρακατω και το κοιτας αργοτερα ή κολλας εκει και βασανιζεσαι. αν εισαι τυχερος και σου κατσει ο καταλληλος ανθρωπος την καταλληλη στιγμη γι ανα σε ξεκολλησει...ειπα, εισαι τυχερος... εχω την εντυπωση παντως, οσο μπορει να με βοηθησει και η μικρη εμπειρια μου, η λυση σε πολλα θεματα δεν ειναι το κλεισιμο στον εαυτο αλλα η εξωστρεφια και ειδικα η προσφορα στους υπολοιπους ανθρωπους, ανεξαρτητως δεσμου αιματος. βασικα γενικα ειναι ενα καρο θεματα τ που πρεπει να αναλυθουν και δυστυχως ή ευτυχως ο γραπτος ο λογος δεν ενδεικνυται.

NGL

Member

Άκης είπε:
Αν κρατήσεις καιρό τις όποιες ιδέες σου ή την φοβία σου, θα σε πάρει η μπάλα και δεν πρόκειται να αλλάξεις εύκολα.Γι' αυτό και αν έναν τον πεις 100 φορές ότι κάνεις λάθος, θα σου πει 101 το δικό του. Μερικοί είναι ανοιχτόμυαλοι, άλλοι είναι στενόμυαλοι. Δεν αλλάζουν. Και θα μείνουν έτσι.Δεν δέχονται κάτι , πλην το δικό τους. Ξέρω όμως ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να αλλάξουν.
Αυτοί που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν θα τους δώσω μια συμβουλή, συμβουλή που εγώ δεν είχα κάποιον να μου την δώσει όταν εψαχνα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις, κάντο μόνος σου.
Μην το συζητάς με κανένα, ειδικά με φίλο που έχετε τις ίδιες ιδέες. Θα σε κρατήσει πίσω.

ακη εισαι πολυ μπροστα φιλε.. :)ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

genesis είπε:
[quote author=Άκης link=topic=257.msg25239#msg25239 date=1265660650]
"δεν ξέρω τι να σου πω, πως βλέπεις την πανάθα?"
φιλε συγνωμη αλλα εδω ειναι forum για συγκεκριμενο λογο και καλο θα ηταν να μην γινονται συζητησεις για ποδοσφαιρικα και πολιτικα. ευχαριστω και συγνωμη.
Άκης είπε:
παπ@ριές
Μακακία ε;
μακάκας
κώλωνα
πουτ@ν@
μακάκας
πουτ@ν@α
λοιπον φιλαρακι, οπως βλεπω και στη συνεχεια το παραξηλωσες. λοιπον με συγχωρεις αλλα θα αναφερω το post σου στον διαχειρηστη..δεν ειναι συμπεριφορα αυτη... 7SFGSFG
[/quote]
το επιμελήθηκα το θέμα :slap :guillotine :4m: :21m:

Teri

New Member

Eίναι της ιδέας μου ή βλέπω να βγαίνουν απωθημένα κατά των γυναικών εδώ? :angel:

ANAR

Well-Known Member

Εγω χωρις τις 2 γυναίκες μου δεν μπορώ να ζήσω :tease:

Άκης

Administrator

genesis είπε:
A, ζορίστηκες που δεν ανέφερα την ομάδα σου ε; :p

Άκης είπε:
Δεν θέλουμε διαχειριστές στο κεφάλι μας ρε φίλε, εσύ τι θες; :-*

Σπύρος είπε:
το επιμελήθηκα το θέμα :slap :guillotine :4m: :21m:
Και εσύ Σπύρο;; Πω,πω, δεν θα έχω σε ποιον να "σταθώ" στο forum ποια...

genesis είπε:
ακη συμφωνω με αυτα που λες με μια διαφορα. αλλαζεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αλλα εχεις τα αυτια σου ανοιχτα και ακους οσους περισοτερους μπορεις. να μην ειμαστε και στενομυαλοι, οπως ειπες. η αρχη ειναι να χτισεις προσωπικοτητα. αυτο γινεται μεσω των εμπειριων. οσοι το εχουν καταφερει (ή καλυτερα σε όσους επιφύλασε μεχρι τωρα η ζωη τους την ``τυχη`` να αποκτησουν ενα ικνοποιητικο συνολο εμπειριων) ξερουν να ακουνε, να αντιλαμβανονται αλλα να μην ενστερνιζονται χωρις ιδια αποψη. επισης, η ανοιχτομυαλια εχει να κανει και με το να ξερεις αν εχεις την καταλληλη εμπειρια πανω σε ενα θεμα. αν δεν την εχεις, πας παρακατω και το κοιτας αργοτερα ή κολλας εκει και βασανιζεσαι. αν εισαι τυχερος και σου κατσει ο καταλληλος ανθρωπος την καταλληλη στιγμη γι ανα σε ξεκολλησει...ειπα, εισαι τυχερος... εχω την εντυπωση παντως, οσο μπορει να με βοηθησει και η μικρη εμπειρια μου, η λυση σε πολλα θεματα δεν ειναι το κλεισιμο στον εαυτο αλλα η εξωστρεφια και ειδικα η προσφορα στους υπολοιπους ανθρωπους, ανεξαρτητως δεσμου αιματος. βασικα γενικα ειναι ενα καρο θεματα τ που πρεπει να αναλυθουν και δυστυχως ή ευτυχως ο γραπτος ο λογος δεν ενδεικνυται.
Τώρα με καλοπιάνεις ε;
Κοίτα, όταν είπα ότι θα πρέπει να το λύσεις μόνος σου, εννοώ ΜΑΚΡΥΑ από τους ανθρώπους που σε κρατάνε πίσω, όχι να κλειστείς στον εαυτό σου.
Δηλαδή αν κάναμε παρέα εμείς και εσύ ήθελες να αλλάξεις και το έλεγες σε εμένα, θα σου απαντούσα "άσε ρε, μια χαρά είσαι", "ποιος τα λέει αυτά, όλες ίδιες είναι, θέλουν λεφτά", "που θα πας ρε φίλε να πλησιάσεις κάποια που δεν την ξέρεις", "αυτοπεποίθηση και @@", "πάμε για καφέ και αλλάζεις από αύριο" και άλλα τέτοια.
Και ξέρεις γιατί θα σου τα έλεγα αυτά; Γιατί καταβάθος εγώ θα ήμουν αυτος που θα φοβόταν και δεν θα ήθελε να αλλάξει, όχι εσύ.
Με πιάνεις; Ασφαλώς και θα ρωτήσεις να μάθεις περισσότερα, αλλά σε άτομα που ξέρουν ή καλύτερα που δεν σε ξέρουν προσωπικά, όπως έκανα εγώ πχ σε αναγνωρισμένους ειδικούς από το internet. Ε, ναι δεν είχα κάποιον κατάλληλο και στράφηκα στο net, όπως έκανα και για τα μαλλιά μου...

Τώρα αναφέρομαι συνεχώς στο "πλησίασμα" σε κάποια ή στην αλλαγή για να είμαστε καλύτεροι με το αντίθετο φύλο, γιατί το θέμα μας είναι αυτό. Μπορεί κανείς να θέλει να αλλάξει κάποιο φόβο του, κάτι άλλο, που δεν έχει να κάνει με το θέμα μας και ασφαλώς μπορεί να σε βοηθήσει πχ κάποιος δικός σου.

Μπλουζα